تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 27 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):صله رحم، اعمال را پاكيزه، اموال را بسيار، بلا را برطرف و حساب (قيامت) را آسان مى‏...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830474429




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قطع وي‌چت از سوي وزارت ICT نبود


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: قطع وي‌چت از سوي وزارت ICT نبود
مدير عامل شركت ارتباطات زيرساخت به ذكر توضيحاتي درباره قطع وي‌چت، تعرفه‌هاي مربوط به پهناي باند، سرعت اينترنت، اختلاف وزارت ارتباطات و مخابرات پرداخت و گفت قطع وي‌چت از طرف ما نبوده است.

به گزارش خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، محمود خسروي در نشست خبري پس از ارائه عملكرد شركت ارتباطات زيرساخت در صد روز اول دولت يازدهم به پاسخگويي به سوالات خبرنگاران پرداخت.

***ما هم با فيلتر شدن وي‌چت مخالفيم

خسروي در بخش ديگري از صحبت‌هاي خود به دستور كميته تعيين مصاديق مجرمانه رايانه‌اي اشاره كرد و گفت:‌ از روز پنجشنبه از سوي اين كميته دستوري ابلاغ شده تا درباره وي‌چت فيلترينگ اعمال شود. البته بايد توجه داشت كه ما يك سايت را فيلتر نمي كنيم بلكه با توجه به آن كه فضاي فني اين كار دراختيار ما قرار دارد، براساس دستوراتي كه در اين زمينه صادر مي‌شود اين كار را انجام مي دهيم.

وي با بيان اين‌كه در مجموع در زمينه فيلترينگ سايت‌ها كميته تعيين مصاديق است كه تصميم مي گيرد اظهار كرد: وزارت ارتباطات هم در اين كميته يك عضو دارد كه عضو وزارتخانه ما با اين عمل مخالف بود اما بنا به اظهار وي ساير اعضاي اين كميته موافق با اين تصميم بوده‌اند و مبناي اين عمل هم برخي تحليل‌هاي فرهنگي واجتماعي بوده است. به هر صورت نظر شخصي من اين است كه اين شبكه‌ها و امكانات مي‌توانند يك فرصت هم باشند و در آن‌ها براي بيان مسائل فرهنگي عمل شود به همين دليل شايد اگر در داخل كشور محتواي مناسبي توليد شود حتي مي توان ازاين شبكه‌ها در جهت توسعه فرهنگي بهره گرفت.

وي در ارتباط با اقدامات شركت ارتباطات زيرساخت در صد روز اول دولت يازدهم اظهار كرد: در اين مدت 1500 كيلومتر شبكه فيبرنوري در كشور ايجاد شد و 40 گيگابيت اينترنت نيز به ظرفيت كشور افزوده شد همچنين مركز soc به صورت آزمايشي راه اندازي شده و 25 گيگابيت اينترنت داخلي به ظرفيت اينترنت كشور افزوده شد.

مدير عامل شركت ارتباطات زيرساخت در عين حال يادآور شد: در اين مدت 850 گيگابيت به ظرفيت IP كشور افزوده شده است.

*** مشكل پهناي باند به ما بازنمي‌گردد

خسروي در ادامه اين نشست در پاسخ به اين سوال ايسنا با وجود تاكيد بر افزوده شدن به ظرفيت پهناي باند كشور همچنان كاربران تغييري در سرعت اينترنت مشاهده نمي كنند گفت: ما پهناي باند را به شركت‌هاي ارائه كننده خدمات اينترنت مي سپاريم و آن‌ها اين پهناي باند را در اختيار مردم قرار مي‌دهند اكنون ما طبق قوانين پهناي باند را واگذار مي كنيم و حتي برخلاف رويه معمول كه بخشي از اين پهناي باند در بخش تامين كننده باقي مي ماند، ما اين بخش را هم در شركت ارتباطات زيرساخت نگاه نمي‌داريم و سهمي دراين پهناي باند نداريم اما به هر حال شركت‌ها مسوول دسترسي افراد به اينترنت هستند و در اين زمينه مشكلات متعددي وجود دارد.

وي در عين حال به اختلاف نظرهاي فعلي مخابرات و وزارت ارتباطات اشاره كرد و يادآور شد: بخشي از مشكل هم به اين موضوع برمي‌گردد.

مدير عامل شركت ارتباطات زيرساخت در پاسخ به اين سوال كه در حال حاضر از پهناي باندي كه گفته مي شود تامين شده چه ميزان از آن در اختيار شركت‌هاي ارائه كننده پهناي باند قرار گرفته توضيح داد: در حال حاضر 20 گيگابيت از اين ظرفيت آماده واگذاري به شركت‌ها است كه البته هنوز براي واگذار كردن آن درخواستي از سوي شركت ها نداشته‌ايم.

*** بحث تخفيف‌هاي اينترنتي به كجا رسيد؟

خسروي در ادامه صحبت‌هاي خود در پاسخ به سوال ديگر ايسنا مبني بر صحبت‌هاي وزير ارتباطات درباره ارائه تخفيف پهناي باند به شركت‌هاي ارائه كننده اينترنت، توضيح داد: ما هم بحث كاهش قيمت را شروع كرده ايم و در حال انجام بررسي‌هاي اقتصادي هستيم تا ببينيم اين هزينه‌ها را تا چه اندازه مي‌توان كاهش داد البته زماني كه وزير ارتباطات بر كاهش 20 درصدي تاكيد دارند ما نيز مجبور به آن هستيم كه به اين سمت گام برداريم.

وي در عين حال عنوان كرد:‌از سوي ديگر ما تلاش داريم با آوردن ميزباني برخي سايت‌هاي پر ترافيك به داخل كشور هزينه‌ها را كاهش دهيم.

مدير عامل شركت ارتباطات زيرساخت همچنين به خريد پهناي باند كشور براساس قراردادهاي قبلي اشاره كرد و افزود: ما در قراردادهاي قبلي خود پهناي باند را به شكل 15 ساله تامين مي‌كرديم كه قيمت آن فوق العاده مناسب وارزان بود اما پس از دوره قرارداد مشكلاتي ايجاد مي‌شد و قيمت‌ها تاثير مي گذاشت به همين دليل اكنون سياست ما بر اين است كه از اين پس در قرارداد پهناي باند را به طور سالانه تامين كنيم.

خسروي همچنين به قرارداد قبلي كه دراين زمينه بسته شده اشاره كرد و گفت: حدود 6 - 7 سال پيش قراردادي در اين زمينه امضا كرديم مبالغ آن در زمان خود بسيار خوب و مناسب بود.

وي همچنين يادآور شد: در حال حاضر اين بحث در حال پيگيري قرار دارد و مشخص شود در نهايت چه ميزان از هزينه‌هاي پهناي باند براي شركت‌هاي داخلي قابل كاهش است.

البته وي به اين نكته هم تاكيد كرد كه در اين زمينه لازم است قطعا اين تخفيف در شرايط مشتري نهايي تاثيرگذار باشد.

*** VPN بومي

مدير عامل شركت ارتباطات زيرساخت در ادامه اين نشست در پاسخ به سوالي كه درباره VPN بومي و سرانجام آن مطرح شده بود گفت:‌ سال گذشته شوراي عالي فضاي مجازي مصوب كرد كه شركت ارتباطات زيرساخت امكانات VPN بومي را فراهم آورد اما به هر صورت از اين موضوع استقبال چنداني در داخل كشور به عمل نيامد و به همين دليل ما اكنون تقاضا كرده‌ايم كه شوراي عالي فضاي مجازي مصوبه قبلي را لغو كند.

***اختلاف 150 ميليارد توماني مخابرات و زيرساخت

معاون وزير ارتباطات در پاسخ به سوالي كه درباره اختلافات مخابرات و شركت ارتباطات زيرساخت مطرح شده بود توضيح داد: وقتي يك شركت خصوصي مي‌شود و بخش‌هايي از آن دل در دولت مي ماند طبيعي است كه فصل‌هاي مشترك زيادي بين آن‌ها وجود داشته باشد و اكنون هم وضعيت ما با مخابرات به همين شكل است و به همين دليل اختلافات متعددي وجود دارد اما به هر حال بايد در زمينه‌ ارتباطي شرايطي يكپارچه داشته باشيم.

خسروي ادامه داد: اكنون ما جلسات بسيار زيادي داشتيم و در اين باره صحبت‌هاي متعدد كرده‌ايم تا موضوع به حالت شفاف در‌آيد. تا پايان سال 91 در دفاتر ما حدود 270 ميليارد بدهي مخابراتي ثبت شده است در حالي كه اين رقم در اسناد و دفاتر مخابراتي حدود 120 ميليارد تومان است و اين اختلاف حساب يكي از مواردي است كه اكنون موجب اختلاف اين دو نهاد شده است.

وي ادامه داد: ما براي اين كه مشكلات تا حدي برطرف شوند اين پيشنهاد را داديم كه مخابرات همان 120 ميلياردي كه قبول دارد را فعلا پرداخت كند تا برروي مابقي اين مبلغ دو طرف به نتيجه برسند اما بررسي اين مسائل پيچيدگي‌هاي خاص خود را دارد و زمان زيادي طول مي‌كشد و حال پيشنهاد مخابرات اين است كه تا زماني كه اين رقم مشخص نشده باشد بدهي پرداخت نشود.

مدير عامل شركت ارتباطات زيرساخت در اين زمينه خاطرنشان كرد: اكنون با اين شرايط يك معادله سه سر باخت شروع شده و هم ما، هم مخابرات و هم مردم متضرر مي‌شويم.

خسروي ادامه داد: ما پهناي باند را وارد كرده‌ايم و بايد آن را واگذار كنيم، در اين ميان هر روز كه اين پهناي باند واگذار نشود به ضرر ما است چرا كه ماهانه حدود 130 الي 140 هزار يورو بابت آن پرداخت مي‌كنيم. از سوي ديگر با واگذاري پهناي باند مخابرات نيز سودي سرشار به دست مي‌آورد كه اكنون با ايجاد اين شرايط علاوه بر شركت ارتباطات زيرساخت و مخابرات مردم هم از اين موضوع ضرر مي‌كنند و پهناي باند مناسب و خدمات لازم در اختيار آن‌ها قرار نمي‌گيرد. به همين دليل لازم است كه حتما در جلسات آتي اين قضايا حل و فصل شوند.

وي در عين حال يادآور شد كه مخابرات بزرگترين مشتري شركت ارتباطات زيرساخت به شمار مي‌رود و اين شركت قصد ندارد كه با مخابرات سر جنگ و دعوا داشته باشد.

مدير عامل شركت ارتباطات زيرساخت در بخشي از صحبت‌هاي خود به مشكلاتي كه طي سال‌هاي گذشته در زمينه نقل و انتقالات مالي وجود داشته اشاره كرد و با بيان اين‌كه در حال حاضر شركت ارتباطات زيرساخت بدهي‌هايي به كشورهاي مختلف دارد، توضيح داد: با توجه به مباحث بانكي كه تحت تاثير تحريم‌ها قرار گرفته ما اكنون بدهي‌هايي به كشورهاي مختلف داريم كه حدود 180 ميليارد مي شود و حال در دستور شخص وزير قرار بر آن است كه ماهانه حدود 20 ميليون يورو سهميه پرداخت به ما صورت بگيرد.

مدير عامل شركت ارتباطات زيرساخت در بخش ديگري از صحبت‌هاي خود درباره تخفيف‌هايي كه قرار است در زمينه واگذاري پهناي باند در اختيار شركت‌هاي مختلف قرار گيرد توضيح داد: قيمت اينترنتي كه شركت‌ها تعيين مي‌كنند معمولا به گونه‌اي است كه تنها 25 درصد به پهناي باندي كه از زيرساخت تامين مي شود تعلق دارد البته اين بررسي مربوط به سال‌هاي گذشته است واكنون بررسي‌هاي جديد درحال انجام است كه براساس اين بررسي‌ها گفته مي‌شود سهم قيمت پهناي باند در قيمت اين شركت‌ها حتي تا حدود 11 درصد هم مي رسد و در نهايت رقمي كمتر از 20 درصد را شامل مي‌شود. به همين دليل شايد لازم باشد براي بررسي قيمت اينترنت موارد ديگري را بررسي و آناليز كنيم.

خسروي ادامه داد:‌ به هر صورت ما اكنون تمام پهناي باند خود را در اختيار اين شركتها قرار مي دهيم و در كاهش سرعت اينترنت ما هيچ تاثيري نداريم. چرا كه در حال حاضر از نظر پهناي باند كمبودي در كشور وجود ندارد.

وي ادامه داد: ما اكنون حتي سهم خود را هم در اختيار شركت‌هاي ارائه كننده خدمات اينترنت قرار داده‌ايم اما آيا واقعا ضريب اشتراكي كه اين شركت‌ها در برابر مشتريان خود اعمال مي كنند همان ضريب يك به هشت است؟

مدير عامل شركت ارتباطات زيرساخت در بخش ديگري از صحبت‌هاي خود در پاسخ به سوالي كه درباره واگذاري كابلهاي مسي مخابرات به وزارت ارتباطات مطرح شده بود هم اظهار كرد: اكنون انحصار كابل‌هاي مسي در مخابرات مشكلاتي ايجاد كرده كه همين مشكلات باعث شد اين موضوع در دستور كار وزارت ارتباطات قرار گيرد. به همين دليل اكنون قرار بر آن است كه حداقل مقرراتي دراين زمينه اعمال شود چرا كه با شرايط فعلي امكاني كه مخابرات در استفاده از اين شبكه دارد براي شركت‌هاي ديگر فراهم نيست و در نهايتا اين بحث‌ها باعث مي‌شود كه اين مساله در سازمان تنظيم مقررات مورد بررسي قرار گيرد.

خسروي به ذكر توضيحاتي درباره هزينه‌هاي مربوط به ايجاد زيرساخت‌ها اشاره كرد و با بيان اين‌كه از بودجه سالانه وزارت ارتباطات چه ميزان براي توسعه زيرساخت‌ها باقي مي ماند گفت: از 1400 ميليارد توماني كه بودجه سال گذشته وزارت ارتباطات بوده تنها 90 ميليارد تومان براي سرمايه‌گذاري باقي مي‌ماند كه با اين 90 ميليارد تومان نمي توان زيرساخت‌هاي لازم را ايجاد كرد.

وي درباره موضوع قاچاق مكالمه هم اظهار كرد: هم اكنون اين موضوع در حال پيگيري است و با همكاري‌هاي قوه قضاييه متخلفان در اين بخش شناسايي شده و با آن‌ها برخورد مي‌شود اما به دليل سود بالايي كه در اين بخش وجود دارد همواره شركت‌هاي جديدي جايگزين شركت‌هاي قبلي مي‌شوند.

مدير عامل شركت ارتباطات زيرساخت در عين حال عنوان كرد: بحث قاچاق مكالمه علاوه بر آن‌كه زيان‌هاي مادي براي شركت ارتباطات زيرساخت به دنبال دارد در حوزه امنيت هم مشكلات متعددي ايجاد مي كند و به همين دليل نرم افزاري داخلي براي مبارزه با آن طراحي شده است. به تازگي ما نيز به دنبال آن هستيم كه گيت وي اين موضوع را كنترل كنيم.

انتهاي پيام

شنبه 30 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن