تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن از اندك خدا خشنود مى شود و بسيارش او را ناراحت نمى كند و منافق از اندك خدا نا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798503384




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

تاثير خواب در ابتلاء به بيماري هاي قلبي و عروقي


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: تاثير خواب در ابتلاء به بيماري هاي قلبي و عروقي
نتايج تحقيقات گروهي پژوهش‏گر امريكايي كه در چارچوب يكي از مهم‏ترين نشست‏ هاي تخصصي پزشكان قلب و عروق مطرح شد، حاكي از آن است كه كم‏ خوابي و يا حتي خواب زياد مي ‏تواند ريسك ابتلاء به بيماري‏ هاي قلبي را نزد افراد دوبرابر كند.
به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، پروفسور "آرورا" استاد دانشكده‏ ي پزشكي شيكاگو كه سرپرستي اين طرح را عهده ‏دار بود، نتايج اين تحقيقات گروهي را در شصت و يكمين نشست سالانه ‏ي كالج متخصصين قلب امريكا كه در شهر شيكاگو برگزار شد، ارائه كرد.

بنا به اين پژوهش ‏ها كه در سراسر ايالات متحده‏ ي امريكا بر روي بيش از سه‏ هزار فرد بالاي ۴۵ سال انجام گرفت، ارتباط مستقيم پديده ‏ي خواب با مشكلات قلبي، به اثبات رسيده است.

نتايج اين پژوهش ‏ها حاكي از آن است كه افرادي كه در شبانه ‏روز كم‏تر از شش ساعت و يا بيشتر از هشت ساعت مي ‏خوابند، به ‏طور ملموسي بيش از ديگر افراد جامعه در معرض تهاجم بيماري‏هاي قلبي قرار دارند.

اين پژوهشگران به ‏طور دقيق‏تر اعلام كرده‏ اند كه افرادي كه كم‏تر از شش ساعت مي‏خوابند، دو برابر ديگران در معرض خطر اختلال عروقي قرار دارند و ريسك سكته‏ ي قلبي و سكته‏ ي مغزي در آن‏ها بسيار زياد است؛ و هم‏چنين امكان بروز ساير نارسايي‏ هاي قلبي نزد آن‏ها ۱/۶ برابر ديگران است.

هم‏چنين افرادي كه بيش از هشت ساعت مي‏خوابند نيز، دو برابر بيشتر از ديگران با خطر حمله‏ ي قلبي مواجه هستند.

بهترين شيوه براي پيش‏گيري از تهاجم بيماري‏هاي قلبي نزد افراد جامعه، خوابيدن شبانه بين شش تا هشت ساعت مي‏باشد. در گذشته نيز بسياري از پژوهش‏ها در باره ‏ي كم ‏خوابي و بيماري‏هاي مختلف نشان‏گر اين امر بودند كه كم‏ خوابي سبب بيش‏ فعالي سيستم عصبي مي‏ شود و هم‏چنين ابتلاء به بيماري ديابت را افزايش مي‏دهد، ميزان كورتيزون در خون را بالا مي‏برد و موجب افزايش فشار خون مي‏شود و سرانجام ريتم ضربان قلب را در حالت استراحت و يا حالت عادي تند مي‏كند.

بدون شك تمامي اين عوارض مي‏توانند ارتباط مستقيم با بيماري‏هاي قلبي- عروقي، انفاكتوس و يا سكته‏ ي مغزي داشته باشند. حال به دنبال انتشار تحقيقات پژوهش‏گران دانشكده ‏ي پزشكي شيكاگو، پزشكان متخصص قلب و عروق بايد از اين به بعد، بدون استثنا، از بيماران خود پيرامون كيفيت خواب آن‏ها و به ‏ويژه مدت زمان خواب‏شان پرس‏ وجو كنند.

گرچه مدت ‏زمان خواب نزد افراد در تعادل ارگانيسم آن‏ها و سلامت جسم و روح‏شان اهميت بسياري دارد، ولي نياز بدن به خواب در تمامي انسان‏ها يكي نيست.

به ‏طور مثال، خانم مارگارت تاجر، نخست وزير اسبق انگلستان، كه ساليان دراز هدايت دولت بريتانياي كبير را بر عهده داشت و زني بود فعال و بسيار پرانرژي، حداكثر بيشتر از چهار ساعت در شب نمي‏خوابيد؛ و اما در مقابل، آلبرت انيشتين، يكي از بزرگ‏ترين دانشمندان تاريخ بشري، به حداقل ۱۱ ساعت خواب شبانه نياز داشت تا بتواند به‏ خوبي پيرامون تئوري‏هاي معروف خود تحقيق و مطالعه كند.

در اين زمينه، نتيجه‏ ي تحقيقات پژوهش‏گران دانشگاه ادينبورگ در اسكاتلند كه به تازگي در نشريه‏ ي تخصصي "روانشناسي مولكولي” به چاپ رسيده، حاكي از آن است كه نوعي ژن با عنوان "ABCC9″ در افرادي كه داراي اين ژن هستند، سبب مي‏شود خواب آن‏ها به ‏طور متوسط، به ميزان نيم ‏ساعت افزايش يابد.

حال به كمك اين كشف مهم، پژوهش‏گران معتقدند كه خواهند توانست بهتر از گذشته، فرايند پيچيده‏ ي دوره‏ هاي مختلف خواب نزد افراد را مطالعه كنند و خصوصاً بتوانند در آينده براي درمان مشكلات كم ‏خوابي و يا بي‏خوابي افراد از طريق علم ژنتيك عمل كنند.

نتايج تحقيقات گروهي پژوهش‏گر امريكايي كه در همين هفته‏ ي اخير، در چارچوب يكي از مهم‏ترين نشست‏هاي تخصصي پزشكان قلب و عروق مطرح شد، حاكي از آن است كه كم‏ خوابي و يا حتي خواب زياد مي‏تواند ريسك ابتلاء به بيماري‏هاي قلبي را نزد افراد دوبرابر كند.

جمعه|ا|16|ا|تير|ا|1391





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن