تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):تكميل روزه به پرداخت زكاة يعنى فطره است، همچنان كه صلوات بر پيامبر (صلى الله عليه و آل...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798276033




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مواظب داروهای تایید شده ماهواره ای باشید


واضح آرشیو وب فارسی:پی سی سیتی: مواظب داروهای ماهواره ای باشید

مهر: معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اینکه هیچ نوع مرکز رسمی و دارای مجوزی برای فروش دارو به صورت اینترنتی یا ماهواره ای در فارس و ایران وجود ندارد نسبت به تقلبی بودن اکثر این دارو ها تقلبی هشدار داد.
هاشم منتصری بعد ازظهر امروز در نشستی خبری افزود: طی مدت اخیر عرضه داروها از طریق اینترنت یا ماهواره در برخی کشورها از جمله ایران در حال شروع شدن است که بر اساس آخرین اطلاعات موجود در حال حاضر هیچ مرکز دارای مجوز برای عرضه دارو به صورت اینترنتی یا ماهواره نیست و ما نیز قانونی برای این نوع عرضه نداریم.
وی عنوان کرد: هر کس در جهت فروش داروهابه صورت اینترنتی یا ماهواره در کشور اقدام کند مشمول قوانین عرضه دارو خارج از شبکه رسمی، قاچاق و عرضه داروهای تقلبی است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز تاکید کرد: سازمان بهداشت جهانی خطرات ناشی از مصرف این داروها رابه کشورهای عضو اعلام کرده و نسبت به عوارض مصرف داروهایی که با این شیوه عرضه می شود، هشدار داده است.
منتصری تصریح کرد: بر اساس تحقیقات انجام شده در کشورهایی که مجوز عرضه داروها به صورت اینترنتی و ماهواره ای داده شده، اکثر داروهای عرضه شده از این طریق تقلبی هستند.
وی خاطرنشان کرد: داروهای تقلبی نه تنها از نظری ایمنی، اثر بخشی، ماهیت نوع ماده دارویی، کیفیت، کمیت و خلوص ماده دارویی، مشابه داروهای رسمی که با مجوز در کشورها تولید و عرضه می شوند، نیستند بلکه به دلیل اینکه شرایط لازم برای تولید، حمل و نقل و نگهداری آنها رعایت نمی شود حاوی مواد بسیار خطرناک و سمی می شوند که قابل تشخیص توسط افراد عادی نیست و علاوه بر اینکه اثر درمانی ندارند، سلامت مصرف کننده را در کوتاه یا دراز مدت به خطر می اندازند.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تاکید بر لزوم اعتماد و استفاده مردم از تولیدات دارویی داخلی بیان کرد: بسیاری از کشورهای پیشرفته کنترلهایی را که بر داروهای تولید شده داخلی خود به منظور مصرف داخلی دارند، بر داروهایی که قرار است به کشورهای دیگر صادر شود، ندارند و با همان حساسیت آنها را کنترل نمی کنند، بنابر این توانمند شدن کشور در تولید و عرضه داروهای با کیفیت می تواند تضمین سلامت بیشتری را برای مردم داشته باشد.
منتصری افزود: در بسیاری از موارد مشاهده شده که داروها و یا فرآورده های آرایشی بهداشتی تولید شده در کشورهای پیشرفته که به دلیل غیر استاندارد بودن مجوز عرضه در آن کشور را کسب نکرده اند به صورت قاچاق در کشورهای دیگر عرضه می شوند.
این مسئول دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به نحوه ورود داروهای خارجی به صورت رسمی به کشور نیز بیان کرد: داروهای خارجی از طریق نمایندگیهای رسمی و با شرکتهای دارویی مجاز وارد کشور می شوند و قبل از ورود نیز شرایط تولید و حمل آن بر اساس استانداردها توسط مقامات مسئول دارو و غذای کشور کنترل می شود.
وی عنوان کرد: داروهای خارجی قبل از ورود به کشور مورد آزمایش و ارزیابی کمی و کیفی قرار می گیرد و پس از تطبیق با استانداردهای جهانی و کشوری اجازه توزیع و مصرف کسب می کنند و در صورت بروز مشکلاتی در بحش کیفیت و کمیت نه تنها شرکت وارد کننده دارو بلکه شرکت تولید کننده نیز پاسخگوی مردم و مسئولان کشور خواهد بود.
با تشکر فریبا






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پی سی سیتی]
[مشاهده در: www.p30city.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 272]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن