تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه انسان چهل ساله شود و خوبيش بيشتر از بديش نشود، شيطان بر پيشانى او بوسه م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798288793




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معرفی دستگاه بلوک زنی


واضح آرشیو وب فارسی::

دستگاه بلوک زن، یک وسیله مهم در صنعت ساخت و ساز است که برای تولید بلوک‌های سیمانی به کار می‌رود. این دستگاه‌ها، مختصات و کاربردهای متفاوتی دارند که قبل از خرید باید با آنها آشنا شوید تا انتخاب بهتری داشته باشید. بلوک‌های سیمانی، به‌عنوان یکی از مصالح مهم در ساختمان‌ها، انواع و ابعاد مختلفی دارند که توسط دستگاه بلوک زن تولید می‌شوند.

دستگاه بلوک زنی یا دستگاه بلوک بتنی، ماشینی است که از موادی مانند سیمان، ماسه، آب و سایر مواد افزودنی برای تولید بلوک‌های بتنی استفاده می‌کند. این دستگاه‌ها، با استفاده از فشار و ارتعاش، بلوک‌های سیمانی محکم و با کیفیت را تولید می‌کنند. با توجه به خودکارسازی فرآیند تولید، دستگاه‌های بلوک زن می‌توانند شیوه اجرای پروژه‌های ساختمانی را بهبود بخشند.

این دستگاه‌ها انواع مختلفی دارند و می‌توانند انواع بلوک‌های بتنی از جمله بلوک‌های توپر، توخالی، سنگفرش و به هم پیوسته را تولید کنند. بلوک‌های تولید شده با این دستگاه‌ها در ساخت دیوارها، فونداسیون‌ها، پارتیشن‌ها و سایر عناصر سازه‌ای مورد استفاده قرار می‌گیرند. با در نظر گرفتن نیازهای پروژه خود و مشخصات موردنیاز بلوک‌های سیمانی، می‌توانید دستگاه بلوک زن مناسب را انتخاب کنید و از آن برای تولید بلوک‌های سیمانی با کیفیت و استاندارد استفاده کنید.

 



مشخصات فنی و اجزای دستگاه بلوک زنی

در اینجا با مشخصات فنی و اجزای دستگاه بلوک زنی آشنا می‌شوید تا بتوانید به طور هوشمندانه‌تری دستگاه مناسب برای پروژه خود را انتخاب کنید و در زمان استفاده از آن، با نحوه عملکرد هر بخش آشنا شوید.

قاب دستگاه: قاب دستگاه بلوک زن، اصطکاک و ارتعاشاتی که در طول تولید بلوک ایجاد می‌شود را تحمل می‌کند. این قاب معمولا از جنس فولاد ساخته شده و برای استحکام و پایداری بیشتر دستگاه طراحی می‌شود.

قیف دستگاه: قیف دستگاه حاوی مواد اولیه برای تولید بلوک‌ها می‌باشد که شامل سیمان، ماسه، سنگدانه و آب می‌شود. این قیف با مکانیسم‌های خاصی برای اندازه‌گیری دقیق و اضافه کردن مواد به سیستم مخلوط‌کن مجهز است.

سیستم مخلوط‌کن: سیستم مخلوط‌کن مواد اولیه را به نسبت صحیح مخلوط کرده و مخلوط بتن را تولید می‌کند. این سیستم معمولا از یک میکسر یا محفظه اختلاط تشکیل شده که مواد را به طور یکنواخت با هم مخلوط می‌کند.

قالب دستگاه: قالب‌ها بتن را به شکل بلوک یا آجر مورد نظر در می‌آورند. این قالب‌ها معمولا از فولاد ساخته شده و برای تحمل فشار و ارتعاشات استفاده شده در طول فرآیند تراکم، طراحی می‌شوند.

سیستم تراکم: سیستم تراکم با اعمال فشار، فضای خالی هوا را از بین می‌برد و بتن را تراکم می‌کند. این سیستم معمولا از سیلندرهای هیدرولیک یا پرس‌هایی استفاده می‌کند.

سیستم ارتعاشی: سیستم ارتعاشی با ویبره، مخلوط بتن را به طور یکنواخت در داخل قالب توزیع کرده و هوای باقیمانده را از آن خارج می‌کند. این سیستم می‌تواند از ویبراتورها یا میزهای ارتعاشی استفاده کند.

این اجزا و مشخصات فنی دستگاه بلوک زن به شما کمک می‌کند تا در انتخاب و استفاده از این دستگاه، اطمینان بیشتری داشته باشید.

 



مزایای دستگاه بلوک زنی

در زیر مزایای دستگاه بلوک زن را به طور جامعتر و با تغییرات لازم توضیح داده‌ام:

افزایش بهره وری و کاهش نیاز به کار دستی:دستگاه بلوک زنی با اتوماتیک کردن فرآیند تولید بلوک، نیاز به کار دستی را کاهش داده و سرعت بخشیده به چرخه‌های تولید، کارایی را افزایش می‌دهد. این امر منجر به افزایش بهره وری و تکمیل به موقع پروژه‌های ساختمانی خواهد شد.

تضمین کیفیت تولید:دستگاه‌های بلوک زن اتوماتیک کنترل دقیقی بر نسبت مواد، فشار تراکم و فرکانس ارتعاش دارند که در نتیجه اختلاط و تراکم یکنواخت بتن ایجاد می‌شود. این سازگاری منجر به ساخت بلوک‌هایی با استحکام و ابعاد یکنواخت می‌شود و یکپارچگی کلی پروژه ساخت و ساز را افزایش می‌دهد.

جابجایی آسان:با توجه به وزن کم و طراحی مناسب، دستگاه بلوک زن نوع دستی آسانی در جابجایی دارد که این امر مزیتی مهم برای کاربران است.

مقاومت مواد ساخته شده:در ساخت دستگاه از مواد فولادی و آلیاژ فلزی استفاده شده تا در برخوردها با سیمان و بتن و وسایل سخت، مقاوم باشد و عمر مفید بلندی داشته باشد.

حفاظت در برابر گرما:در نمونه‌های صنعتی آن، دریچه‌ها و خنک‌کننده‌هایی تعبیه شده که مانع از داغ شدن بیش ازحد دستگاه می‌شود و از نظر عملکردی و دوامی آن بهره‌وری بالایی دارد.

بازدهی و سودآوری:با توجه به کاهش هزینه‌های نیروی انسانی و افزایش سرعت تولید، دستگاه بلوک زن به سرعت هزینه‌های خود را جبران می‌کند و درآمدزایی را افزایش می‌دهد.

این مزایا، تصمیم گیری در خرید و استفاده از دستگاه بلوک زن را برای پروژه‌های ساختمانی راحت‌تر و هوشمندانه‌تر می‌کند.

مراحل کار با دستگاه بلوک زنی 

روش کار دستگاه بلوک زن یک فرآیند جامع و دقیق است که شامل چند مرحله مهم می‌شود. در زیر به طور جامعتر و با جزئیات بیشتر توضیح داده‌ام:

1. آماده‌سازی مواد: ابتدا مواد اصلی شامل سیمان، ماسه، پوکه یا سایر مواد مورد نیاز به تعداد مشخص و با نسبت معینی طبق استانداردهای تولید، در سینی دستگاه قرار می‌گیرند.

2. ترکیب و مخلوط‌کردن مواد: پس از قرارگیری مواد در سینی، دستگاه آماده به کار می‌شود. با روشن کردن دستگاه، مواد به وسیله سیستم مخلوط کننده داخل دستگاه با یکدیگر مخلوط می‌شوند تا یک مخلوط همگن و یکدست به دست آید.

3. پر کردن قالب: مواد مخلوط شده به صورت یک ماسه مرطوب و یکپارچه، به قسمت قالب دستگاه هدایت می‌شود. در این مرحله با استفاده از ویبره، فضاهای خالی در میان مواد مخلوط شده پر شده و بلوک‌ها به شکل منظمی در داخل قالب تشکیل می‌شوند.

4. فشاردهی و تراکم: بلافاصله پس از پر شدن قالب با مخلوط، یک پرس فشاردهی به قالب وارد می‌شود تا مواد مخلوط شده را تراکم کند و بلوک‌های بتنی با استحکام و کیفیت مطلوب تولید شوند.

5. تخلیه بلوک‌ها: پس از فشاردهی و تراکم، قالب به آرامی باز می‌شود و بلوک‌های تولید شده به طور دقیق از داخل قالب خارج می‌شوند و بر روی زمین یا نوار حمل و نقل قرار می‌گیرند.

6. خشک شدن بلوک‌ها:بلوک‌های تولید شده پس از خارج شدن از دستگاه، باید به مدت مشخصی در محیطی مناسب برای خشک شدن قرار بگیرند. این مرحله مهم است تا بلوک‌ها به صورت کاملاً سخت و استحکامی مناسب پیدا کنند.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ]
[مشاهده در: ]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 199]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن