تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هيچ آيينى، با نادانى رُشد نمى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798053709




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انواع سیستم نمره دهی در دنیا


واضح آرشیو وب فارسی::

 

 

امروزه حوزه آموزشی نسبت به زمان های گذشته تغییرات زیادی داشته است. تکنیک های جدیدی وارد سیستم آموزشی شده و این پیشرفت روز به روز در حال انجام است. یکی از انواع پیشرفت ها، بهبود در سیستم نمره دهی است. شما دانش آموز هستید و تکالیفی را انجام داده اید و در امتحانات حاضر می شوید، روشی که عملکرد شما را ارزیابی می کند چیست؟؟؟ سیستم نمره دهی. آیا مطمئن هستید که سیستم نمره دهی مورد استفاده در کشور شما در سراسر جهان معتبر است؟ اگر جوابتان بله است در اشتباه هستید. در کشور های مختلف از سیستم های نمره دهی متفاوتی استفاده می کنند و برای یک دانش آموز به ویژه یک دانشجوی بین المللی، بسیار مهم است که از آن ها آگاه باشد.

 



 

انواع سیستم نمره دهی در دنیا

ایران:

مقیاس 0 تا 20 در تمام مقاطع تحصیلی در سراسر کشور استفاده می شود به غیر از مقاطع دبستان که از نمرات توصیفی مانند خیلی خوب، خوب و... استفاده می شود. دانش آموزان در سطح آموزش عالی با آزمون در پایان هر ترم ارزیابی می شوند. حداقل نمره قبولی برای کارشناسی 10 و معدل 12، برای کارشناسی ارشد 12 و معدل 14، برای دکتری نمره 14 و معدل 14 است.

کانادا:

در کانادا سیستم نمره دهی در استان های مختلف متفاوت است. شما باید سیستم نمره دهی دانشگاه کانادایی خود را قبل از درخواست بررسی کنید. دانشگاه هایی که از مقیاس درجه بندی استفاده می کنند معمولا از محدوده های بین 4.0 و 9.0 استفاده می کنند. جدای از این روش، دانشگاه های کانادا ممکن است از نمرات الفبایی، نمرات عددی، درصدی یا ترکیبی از آن ها استفاده کنند. مثلا در دانشگاه های آلبرتا از نمره استفاده می کنند. این یک سیستم درجه حروف است. E/F  تاA

آمریکا:

آمریکا دارای دو نوع سیستم نمره دهی به نام عددی و درجه حروف است. نمرات حروفی آن هایی هستند که دانش آموزان در آزمون های معمولی به دست می آورند. نوع دیگری از سیستم نمره دهی عددی است که از 0 تا 100 شروع می شود. دانشگاه ها و ایالات مختلف ممکن است از سیستم هایی برای نمره دادن استفاده کنند که کمی با یکدیگر متفاوت باشند.

استرالیا:

سیستم نمره دهی استرالیا با سیستم های کشورهای دیگر کمی متفاوت است. در این کشور دو نوع سیستم نمره دهی وجود دارد که هر دو از حروف استفاده می کنند. رایج ترین سیستم از حروف F,D,Cr,PHD استفاده می کند. علاوه براین سیستم نمره دهی بریتانیا نیز در این کشور رایج است.

آلمان:

سیستم نمره دهی در آلمان با عدد 1تا6 ارائه می شود. عدد 1 بهترین نمره یا معدل و عدد 6 بدترین نمره است. یعنی هرچه نمره به عدد یک نزدیک تر باشد به این معنی است که محصل سوابق تحصیلی بهتری دارد. در این سیستم 4 کمترین نمره برای گذراندن یک درس است. نمرات بین 4 و 6 نمرات مردودی هستند.



 استاندارد نمره دهی در سیستم های آموزش جهانی

Gpa یا همان Grade Point Average  یک سیستم نمره دهی استاندارد و مورد قبول در تمام دنیاست. در این سیستم نمرات بین 0 تا 4 هستند. اگر قصد ادامه تحصیل در دانشگاه کشورهای خارجی را دارید باید تمتم نمرات و معدل خود را به gpa تبدیل کنید.

 تبدیل کنیم؟gpaچطور نمرات خود را به 

در مقاله تبدیل معدل به gpa از اسکورایز می‌خوانیم:

برای محاسبه جی پی ای ابتدا نیاز است تک تک نمرات دروس را به مقیاس 0 تا 4 دسته بندی کنید و این نمرات بدست آمده را در ضریب آن درس ضرب کرده و سپس مجموع اعداد بدست آمده را بر تعداد کل واحدها تقسیم کنید. این نکته را مدنظر داشته باشید که برای دروس افتاده فقط و فقط آخرین نمره ای که با آن درس را پاس کرده اید در محاسبه نمره gpa  لحاظ کنید. نمره های افتاده تاثیری ندارند.

 

 

چطور معدل خود را به gpa تبدیل کنیم؟

نمرات خود را در هر یک از دروس با استفاده از سیستم زیر تبدیل کرده و با توجه به تعداد واحد درس مربوطه معدل کل را به دست آورید.

20-16=4

14-15.75=3

12-13.75=2

10-1.75=1

در سایت collegeboard می خوانیم:

مقیاس 4.0 (میانگین نمرات) معدل gpa دانشگاه ها است. ابتدا مشخص کنید در کدام کشور می خواهید تحصیل کنید. بهترین معدل کل براساس درجه A است. درجه برتر خود را با میانگین نمرات تمام کلاس های خود محاسبه می کنید. این مقیاس استاندارد در اکثر دانشگاه ها است و بسیاری از دبیرستان ها از آن استفاده می کنند.

برای تبدیل معدل خود به مقیاس 4.0

مقیاس 4.0    درصد نمره  درجه نامه 
4.0100 - 97A+
4.096 - 93آ
3.792 - 90- آ
3.389 - 87B+
3.086  - 83ب
2.780 - 82- ب
2.379 - 77C+
2.076 - 73سی
1.770 - 72- سی
1.369 - 67D+
1.066 - 65دی
0.0زیر 65E/F

 

 

 

 

 

 

 

 

 

می توانید با استفاده از این جدول معدل خود را محاسبه کنید و با توجه به شرایط نمرات و تطبیق آن با دانشگاه مورد نظر در هر کشوری که می خواهید مراجعه کنید.

نتیجه گیری

همان طور که می دانید دانشگاه های مختلف در کشورهای جهان از شیوه های مختلف برای نمره دهی استفاده می کنند. دانستن در مورد دوره ها و سیستم های نمره دهی قبل از برنامه ریزی برای ادامه تحصیل در دانشگاه ها خارج از کشور ضروری است. هدف سیستم نمره دهی انتقال پیشرفت و عملکرد شناختی به مدارس و دانشگاه ها به شیوه ای شفاف، دقیق و منصفانه است. افراد محصل با این روش می توانند نقاط ضعف و قوت خود را ارزیابی کنند  و نسبت به آن رشته تحصیلی خود را انتخاب کنند.

 

 

 

 

 






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ]
[مشاهده در: ]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 4955]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


دین و اندیشه
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن