واضح آرشیو وب فارسی:: یکی از بزرگترین معضلات نقل مکان به یک خانه جدید، اسباب کشی است. عملی که افراد زیادی آن را خسته کننده میدانند و حق هم دارند! فرآیند چند روزه اسباب کشی، اگر با شکست هر چند کوچک در حد از بین رفتن چند عدد ظرف مواجه شود خستگی را بر تن تمامی افراد دخیل باقی میگذارد. اما بدانید که امروزه با افزایش دسترسی به لوازم بسته بندی، میتوان از چنین دست اتفاقاتی جلوگیری کرد. اگر تنها افراد با نحوه صحیح استفاده از کارتن برای اسباب کشی و چگونگی پیچیدن وسایل درون کارتن اسباب کشی و حمل آن آگاه بودند به طور قطع اسباب کشی را امری آسان میپنداشتند.
استفاده از کارتن برای اسباب کشی، امری ساده و راحت به نظر میرسد و واقعاً هم همین طور است؛ اما اصولی وجود دارند که اگر نادیده گرفته شوند و رعایت نشوند میتوانند خساراتی را در پی داشته باشند. اصولی که هنگام استفاده از کارتن و جعبه اسباب کشی باید رعایت شوند به شرح زیرند:
- از کارتن سالم و نو استفاده کنید
برخی از افراد، به منظور تهیه کارتن برای اسباب کشی، به سوپرمارکتیها مراجعه میکنند و جمعی عظیم از کارتن خالی مربوط به محصولات خریداری شده آنها را برای حمل وسایلشان را میخرند و استفاده میکنند. این کار اشتباه است، چرا که چنین کارتنهایی اصطلاحاً دست دوم هستند و همانطور که احتمالاً دیدهاید پارگیها و له شدگیهایی بر روی خود دارند که هر کدام از آنها صرف نظر از این که چقدر خوب چسب کاری شوند میتوانند سلامت وسایل موجود درونشان را تهدید کنند. پس بهتر است به عنوان اولین قدم، کارتنهایی سالم و دست نخورده از فروشگاههای لوازم بسته بندی تهیه کنید تا خیالتان راحت باشد.
- از محافظ حبابدار استفاده کنید
شاید با شنیدن کلمه "حبابدار" یاد چیزی بیافتید؛ بله درست است. منظور همان پلاستیکهای حبابداریست که پس از خرید لوازم جدید منزل به دست میآوردید و ساعتها مشغول ترکاندن حبابهایشان میشوید. این محافظها به راحتی در فروشگاههای لوازم بسته بندی یافت میشوند. از این محافظها برای پوشاندن کف کارتن استفاده کنید. بعد از گذاشتن وسایل، قبل از بستن در کارتن نیز روی آن را با محافظ به خوبی بپوشانید. استفاده از محافظ در کنارهها نیز تصمیم خوبی است این محافظها از از وارد شدن فشار و نیرو مستقیم و مخرب به وسایل درون کارتن جلوگیری میکنند.
همچنین در مواردی به عنوان مثال ظروف شکستنی یا قاب عکس، آینه و ... توصیه میشود نه تنها دور تا دور کارتن بلکه دور تا دور ظروف و وسایل را نیز با محافظ کاملاً بپوشانید. این کار سبب محافظت دو جانبه میشود و از ظروف و لوازم شما به خوبی محافظت میکند.
در مورد ظروف شکستنی بهتر است به نحوه زیر عمل کنید:
- دور تا دور هر ظرف را با محافظ کاملاً بپوشانید.
- حال با سلفون روی آنها را بگیرید؛ این کار از لغزیدن و تکان خوردن ظروف جلوگیری میکند.
- آنها در کارتنی بگذارید که کف و کنارههای آن با محافظ پوشانده شده است.
- روی آنها را با محافظ بگیرید و در کارتن را ببندید و چسب زنید.
- در مصرف چسب صرفه جویی نکنید!
حال که کارتن مناسب استفاده کرده و به شیوه درست لوازم خود را در آن چیده اید وقت آن است که در کارتن را چسب بزنید. برخی یک لایه چسب بر روی شکاف در بیرونی کارتن میزنند و فرآیند چسب کاری را تمام شده میدانند. شما علاوه بر چسب زدن یک باره و یا حتی چند باره در کارتن باید شیارهای مربوط در آن را نیز چسب بگیرید. در واقع هر جایی از کارتن که کاملاً بسته محسوب نمیشود را به خوبی چسب بگیرید تا هر گونه امکان پارگی از بین برود.
- برچسب زنی را فراموش نکنید
برچسب زنی، اتیکت زنی یا لیبل زنی، میتوانید هر آنچه میخواهید به عنوان این مرحله نسبت دهید اما آن را فراموش نکنید!
برای انجام این مرحله از اتیکت زن و لیبل زن میتوانید استفاده کنید و یا به صورت دستی برچسبی بر روی کارتن بزنید و یا حتی با ماژیک روی خود سطح کارتن بنویسید؛ اما محتویات هر کارتن را حتماً و حتماً روی آن درج کنید. برخی از افراد از اهمیت بالای این بخش از پر کردن کارتن برای اسباب کشی غافل میشوند اما این بخش به مهمی تمامی اصول دیگر است. اگر این مرحله را به درستی و دقت انجام دهید مدت زمانی که در خانه جدید باید صرف چینش لوازم کنید به نصف و حتی کمتر میرسد.
تصور کنید محتویات کارتنها نامعلومند؛ شما باید همه آنها را یک جا بگذارید و تک تک باز کنید تا ببینید در آنها چیست و به محلی که به آن تعلق دارند ببرید. علاوه بر این که این کار به شدت وقت گیر است ریسک حمل کردن کارتنهای در باز را نیز به دنبال دارد. افتادن کارتن در باز میتواند حادثهای کاملاً خسارت بار باشد. اما اگر محتویات هر کارتن مشخص باشد همان ابتدا میتوان متوجه شد که هر کدام متعلق به کدام قسمت از خانه است و با امنیت کامل آن را به آنجا برد که سبب صرفه جویی در زمان هم میشود. بنابراین، از انجام این مرحله غافل نشوید و آن را با دقت هر چه تمامتر به جا بیاورید.
- در هنگام چیدن کارتنها روی هم به وزن آنها توجه کنید.
شاید این جمله برای شما بدیهی به نظر برسد اما توجه به این مسئله بسیار مهم است. هر چقدر هم که شما هنگام بسته بندی کارتنها دقت به خرج داده باشید باز هم قرارگیری کارتن سنگینتر بر روی سبکتر میتواند تمام زحمات شما را بر باد دهد. پس حتماً هنگام چیدن کارتنها در ماشین حمل بار به این مسئله توجه کافی داشته باشید و آنها را به ترتیب وزنشان بچینید.
کارتن برای اسباب کشی لوازم بسته بندی را از زود پک بخرید!
همان طور که گفته شد نحوه بسته بندی لوازم هنگام اسباب کشی بسیار مهم است اما حال که شما نحوه صحیح انجام آن را میدانید میتوانید با انجام آن توسط خودتان، در هزینهها صرفه جویی کنید. با خرید لوازم بسته بندی با قیمتی مناسب از زود پک، فروشگاهی معتبر در حوزه فروش کارتن و لوازم بسته بندی، میتوانید از هزینههای بالای باربری جلوگیری کنید و لوازمتان را تحت نظر و کنترل خودتان جا به جا کنید تا خیالتان از هر لحاظی راحت باشد. برای خرید لوازم بسته بندی نظیر کارتن در انواع سایزها و اندازهها، پاکت حبابدار، کارتر، ماژیک، تیغ، جعبه، لیبل، محافظ حبابدار، سلفون، انواع چسب و ... با قیمت مناسب، کیفیت بالا و تحویل زود هنگام به سایت زود پک به نشانی اینترنتی https://zoodpack.com/ مراجعه نمایید.