تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 11 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اى مردم همانا نمازگزار هنگام نماز با پروردگار بزرگ و بلند مرتبه اش مناجات مى كند، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799007827




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هواپیماهایی که ماه‌هاو سال‌ها بعد پیدا شدند


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: هواپیماهایی که ماه‌هاو سال‌ها بعد پیدا شدند
پیدا کردن هواپیماها در کوه‌ها و دریاها از اقدامات بسیار سخت برای تیم‌های امداد و نجات است.
آفتاب‌‌نیوز : به بهانه سقوط هواپیمای آسمان در دنا به بررسی هواپیماهای گمشده ای پرداخته که گاه یافتنشان ماهها طول کشیده است. خبرآنلاین نوشت:


یافتن لاشه هواپیما‌ها پس از سقوط آنها در اقیانوس‌ها یا کوه‌ها یکی از مشکلاتی است که از ۵۰ سال پیش امدادگران و کارشناسان درگیر آن هستند و هنوز در برخی از مواقع یافتن لاشه هواپیما پس از سقوط روز‌ها ماه‌ها و سال‌ها طول می‌کشد تا لاشه هواپیما سقوط کرده پیدا شود.


«ام اچ ۳۷۰»؛ بزرگترین معمای هوایی جهان


۴ سال پیش پرواز شماره ۳۷۰ مالزی، ساعت ۱۲:۴۲ بامداد به وقت مالزی، کولالامپور را با ۲۳۹ نفر سرنشین به مقصد پکن ترک کرد، ۳۷ دقیقه بعد ارتباط با کابین هواپیما قطع شد و از آن زمان تاکنون هنوز این هواپیما پیدا نشده است.


 از آن زمان شایعات مختلفی درباره ام اچ ۳۷۰ منتشر شد، گروهی که می گفتند لاشه هواپیما را پیدا کرده‌اند تا گروهی هم می‌گفتند سقوط هواپیما را دیده‌اند اما هیچ کدام از این خبرها درباره پرواز مالزی واقعی نبود تا اینکه 508 روز پس از گم شدن هواپیما،در سواحل جزایر فرانسوی  رئونیون در اقیانوس هند قطعه‌ای شبیه به بال هواپیما پیدا شد و چندی بعد کارشناسان تایید کردند که این قطعه بال یک بوئینگ 777 است.


اما این تنها مدرکی بود که در طول این مدت از بوئینگ ۷۷۷ پیدا شد، از آن زمان تاحالا با وجود همکاری‌های مختلف از سوی کشورهای چین، استرالیا و مالزی هنوز این هواپیما پیدا نشده است.


سقوط در کوه‌های هیمالیای پاکستان


در ۲۵ اوت سال ۱۹۸۹، هواپیمای فوکر پاکستان که شهر گیلگیت را به مقصد اسلام آباد ترک کرده بود تنها چند دقیقه بعد از پرواز این هواپیما در کوه‌های هیمالیا پاکستان سقوط کرد.


این هواپیما ۵۴ نفر سرنشین داشت و در طی چند روز اول پس از سقوط آن ارتش پاکستان در کوه‌های هیمالیا به دنبال آن گشتند، بعد از آن گروهی خاص برای پیدا کردن هواپیمای گم شده دست به کار شد آنها تا ۸هزار متری ارتفاع کوه‌ها را هم گشتند اما هیچ اثری از این هواپیما پیدا نشد، همین موضوع باعث شد گمانه‌زنی‌های درباره پرتاب موشک به این هواپیما از سوی ارتش هند انجام شد.


۴ میلیون دلار برای پیدای کردن هواپیما در اندونزی


اولین روز ژانویه سال ۲۰۰۷، پرواز ۵۷۴ هواپیمایی آدام با ۱۰۲ نفر سرنشین در تنگه ماساکار سقوط کرد. لحظاتی بعد از سقوط این هواپیما اخبار حاکی از وجود لاشه آن در کوه‌های اندونزی بود به همین دلیل نیروی هوایی مسئولیت پیدا کردن لاشه این هواپیما را بر عهده گرفت.


اما یک روز بعد مشخص شد که این هواپیما در تنگه ماساکار سقوط کرده است، به همین دلیل با وجود شرایط بد آب و هوایی دولت اندونزی به کمک ناو و زیردریایی های ارتش به دنبال لاشه این هواپیما رفت. از ۲هفته‌ی بعد نیروهای بریتانیا و سنگاپور هم به کمک اندونزیایی‌ها آمدند.


بعد از حدود ۴۰ روز در روز دهم ۱۰ فوریه و با هزینه حدود ۴ میلیون دلار تکه‌های این هواپیما شدند.


یک روز زمان کافی برای یافتن هواپیما در اقیانوس اطلس


پرواز شماره‌ی ۴۴۷ فرانسه در اولین روز ماه ژوئن سال ۲۰۰۹ با ۲۲۸ نفر سرنشین ریو دو ژانیرو را به مقصد پاریس ترک کرد، اما ساعاتی بعد هواپیما به دلیل پرواز در ارتفاع‌های بالا دچار نقص فنی داشت و در اقیانوس اطلس سقوط کرد. عصر همان روز مسئولان فرانسوی تایید کردند که همه مسافران این هواپیما جان خود را از دست داده‌اند.


در روز دوم ژوئن لاشه این هواپیما توسط هواپیمایی ارتشی برزیل دیده شد و توسط ناوهای این کشور جمع‌آوری شد. البته برای پیدا کردن جسد مسافان این عملیات تا ۱۵ روز بعد توسط ۱۱۰۰ نیرو و ۱۵ هواپیمای ارتش ادامه کرد. گفتنی است در طول این عملیات‌ها جعبه سیاه هواپیما اصلا پیدا نشد تا اینکه در سال ۲۰۱۱ مسئولان فرانسوی آن را در انتهای اقیانوس پیدا کردند.


معجزه در کوه‌های آٰرژانتین بعد از ۱۰ هفته


در اکتبر سال ۱۹۷۲ میلادی با ۴۵ نفر مسافر در منطقه آندس آٰرژانتین سقوط کرد، دمای این منطقه منفی ۳۵ درجه و دسترسی به آنجا بسیار سخت بود. در روز ۲۳ دسامبر لاشه این هواپیما به همراه ۱۶ نفر از مسافران آن پیدا شدند. در طول این مدت مسافران این هواپیما اجزای بدن افرادی که به دلیل سرما مرده بودند را می‌خوردند تا زنده بمانند. البته آنها کیسه‌ی خواب هم داشتند که به آنها کمک زیادی برای زنده ماندن کرد.


شرایط آب و هوایی آن منطقه در روز سقوط هواپیمایی طوری بود که هلیکوپترها هم قادر به پرواز به منطقه نبودند.
خبرانلاین 





۰۱ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۷:۲۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن