تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هیچ تهیدستی سخت تر از نادانی و هیچ مالی سودمندتر از عقل نیست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798266211




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آمار نگران‌کننده مرگ‌ومیر بر اثر حوادث ترافیکی!


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: آمار نگران‌کننده مرگ‌ومیر بر اثر حوادث ترافیکی!
رئیس هشتمین سمینار بین‌المللی کاهش سوانح و حوادث ترافیکی گفت: سالانه ۲۲ تا ۲۳ هزار نفر بر اثر حوادث ترافیکی در کشور فوت می‌کنند که لازم است برنامه‌ریزی‌های دقیق در راستای کاهش حوادث ترافیکی انجام شود.
آفتاب‌‌نیوز :

رئیس هشتمین سمینار بین‌المللی کاهش سوانح و حوادث ترافیکی گفت: سالانه ۲۲ تا ۲۳ هزار نفر بر اثر حوادث ترافیکی در کشور فوت می‌کنند که لازم است برنامه‌ریزی‌های دقیق در راستای کاهش حوادث ترافیکی انجام شود.

کامران باقری لنکرانی رئیس هشتمین سمینار بین‌المللی کاهش سوانح و حوادث ترافیکی در نشست خبری این همایش اظهار داشت: هشتمین همایش سالیانه به منظور کاهش سوانح و حوادث ترافیکی در تاریخ 11 و 12 بهمن‌ماه در شیراز برگزار خواهد شد.

وی افزود: اولین کنگره در این زمینه از سال 1389 آغاز به کار کرد. سالانه یک میلیون و 200 هزار نفر در دنیا بر اثر حوادث ترافیکی جان خود را از دست می‌دهند و همچنین در این حوادث 50 میلیون نفر مجروح می‌شوند که چهار میلیون از آنها مجروحیت‌شان باقی می‌ماند.

باقری لنکرانی توضیح داد: از زمانی که اتومبیل وارد ایران شد هر ساله آمار حوادث ترافیکی افزایش داشته است و خوشبختانه با برنامه‌ریزی‌های انجام شده از سال 1385 روند مرگ‌ومیر و جراحت ناشی از حوادث ترافیکی کاهش پیدا کرده که از سال 1393 این روند حالت ثابت پیدا کرده است.

وی تصریح کرد: در سال 1393 آمار مرگ‌ومیر ناشی از حوادث ترافیکی 16 هزار و 872 نفر بوده که این میزان در سال 94 به 16 هزار و 584 نفر رسیده است که این تغییرات از لحاظ آماری از اهمیت زیادی برخوردار نیست به دلیل اینکه تحقیقات میدانی نشان می‌دهد معمولاً آمار واقعی مرگ‌ومیر و جراحات ناشی از تصادفات 30 درصد وآمار ارائه شده از سوی نهادهای رسمی تفاوت دارد.

رئیس هشتمین سمینار بین‌المللی کاهش سوانح و حوادث ترافیکی ادامه داد: آمار مجروحین از سال 1393 تا 1395 روند افزایشی پیدا کرده است و این رقم از 304 هزار و 485 به 333 هزار و 71 نفر رسیده که این رقم نشان‌دهنده رشد 10 درصدی جراحات ناشی از تصادفات رانندگی است.

وزیر بهداشت سابق تصریح کرد: معنی این آمار این است که باید به روش‌های جدیدتر و راهکارهای مناسب در راستای کاهش میزان مرگ‌ومیر ناشی از تصادفات توجه ویژه داشته باشیم.

وی گفت: در سال 1390 نیز به دلیل افزایش جریمه‌ها و اعمال قانون نسبت به سال قبل 13 درصد آمار مرگ‌ومیر کاهش یافته است که از آن سال به بعد نیز تفاوت زیادی در آمار مشاهده نشده است.

باقری لنکرانی افزود: این آمارها در کشور ما نسبت به سایر کشورهای دنیا نگران‌کننده است و شاخص مرگ‌ومیر نیز نسبت به سایر کشورها باید در خور توجه قرار گیرد.

رئیس هشتمین سمینار بین‌المللی کاهش سوانح و حوادث ترافیکی تصریح کرد: اگر تعداد مرگ‌ومیر در سایر کشورها به اعضای هر 10 هزار نفر را در نظر بگیریم این رقم به عدد 9 می‌رسد در حالی که این شاخص در کشور ما روی عدد 37 قرار دارد.

وی گفت: به ازای هر 100 هزار نفر این شاخص از عدد 40 درسال95 به 19.9 کاهش پیدا کرده که این دستاورد مهمی است.

باقری لنکرانی تصریح کرد: بیشترین مرگ‌ومیر ناشی از حوادث رانندگی در سنین 20 تا 40 سال رخ می‌دهد. یعنی سنی که فرد می‌تواند زندگی طولانی‌تری داشته باشد.

وی اضافه کرد: در کنگره امسال به جنبه‌های مختلف روش‌های پیشگیری از حوادث ترافیکی پرداخته خواهد شد تا بتوانیم این آمار نگران‌کننده را کاهش دهیم.

رئیس هشتمین سمینار بین‌المللی کاهش سوانح و حوادث ترافیکی با اشاره به اینکه معابر و پیاده‌روهای سطح شهر نیز نقش مهمی در کاهش حوادث ترافیکی دارند، گفت: مجروحان 74 درصد از حوادث ترافیکی آقایان و حدود 24 درصد دیگر را خانم‌ها تشکیل می‌دهند.

باقری لنکرانی تصریح کرد: علل روانشناختی نیز از دیگر جنبه‌هایی است که در کنگره امسال مورد بحث قرار خواهد گرفت. به دلیل اینکه در مواقعی افراد به دلیل برتری‌طلبی و پاسخ نادرست به خطر خود را در معرض آن قرار می‌دهند.

وی گفت:‌ باید نسبت به افراد خاطی رویکرد حمایتی داشته باشیم و اینگونه نباشد که فقط با جریمه و اعمال قانون نسبت به رفتار آنها پاسخ دهیم.

رئیس هشتمین سمینار بین‌المللی کاهش سوانح و حوادث ترافیکی افزود: سمینار امسال به همت شبکه سلامت در حوادث ترافیکی مرکز تحقیقات سیاست‌گذاری سلامت و دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران، گیلان، زاهدان و سایر دانشگاه‌های علوم پزشکی برگزار خواهد شد.

باقری لنکرانی تصریح کرد: در کنگره امسال مهمانانی از خارج از کشور دعوت شده‌اند و در این همایش 25 سخنرانی کلیدی انجام خواهد شد و میزگردهایی نیز در خصوص گواهینامه و اقدامات دریافت آن برگزار می‌شود.

وزیر بهداشت سابق با اشاره به نقش مصرف الکل در بروز حوادث رانندگی توضیح داد: الکل به عنوان یکی از عوامل خطرساز در بروز حوادث رانندگی شناخته می‌شود. در کشورهای غربی اصولاً الکل نقش بسزایی در بروز بیماری‌هایی نظیر نارسایی کبدی، سرطان و بیماری‌های قلبی و عروقی دارد اما در کشور ما به عنوان عاملی برای تشدید حوادث ترافیکی تبدیل شده است و 20 درصد از حوادث رانندگی به دلیل مصرف مواد روانگردان اتفاق می‌افتد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: 70 درصد حوادث ترافیکی عامل انسانی دارد و بیشترین تمرکز مرگ‌ومیرها در ورودی شهرها و فاصله 30 کیلومتری از شهرها است که علت آن ناهماهنگی دستگاه‌ها و نبود نهاد راهبر در حوادث جاده‌ای است. سالانه 22 تا 32 هزار نفر بر اثر حوادث ترافیکی فوت می‌کنند که این آمار به طول رسمی 16 هزار نفر اعلام می‌شود.

منبع: فارس





۲۷ دی ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن