تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):بى گمان شيعيان ما دل هايشان از هر خيانت، كينه،وفريبكارى پاك است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799043603




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

یک میلیون و ۳۰۰ هزار بیسواد مطلق در ایران وجود دارد


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: یک میلیون و ۳۰۰ هزار بیسواد مطلق در ایران وجود دارد
رییس سازمان نهضت سوادآموزی از وجود ۱ میلیون و ۳۰۰ هزار بیسواد مطلق در کشور خبر داد.


علی باقرزاده، رییس سازمان نهضت سوادآموزی در گفت‌وگو با ایلنا، با اعلام اینکه حدود ۱ میلیون و ۳۰۰ هزار بیسواد مطلق ایرانی داریم، اظهار داشت: بخشی از این بیسوادها، آموزش ناپذیر هستند و به عنوان بیسواد محسوب می‌شوند. اینکه ممکن است؛ بین آمار بیسوادی که ما اعلام می‌کنیم و آمار سرشماری، تفاوتی وجود داشته باشد به مسئله آموزش ناپذیرها برمی‌گردد.


وی افزود: این افراد آموزش ناپذیر دچار اختلالات ذهنی خیلی حاد هستند و بهره هوشی کم و اختلالات شدید عصبی دارند و عملا نمی‌توانیم برای آنها برنامه آموزشی داشته باشیم.


باقرزاده همچنین درباره سوادآموزی در مناطق محروم، گفت: بخش قابل توجهی از فعالیت‌های ما، معطوف به زنان و دختران و مناطق محروم وحاشیه‌ای است؛ به طور مثال در سال ۹۵ در سیستان  و بلوچستان حدود ۵۲ هزار نفر، در آذربایجان غربی ۴۲ هزار و ۵۰۰ نفر، در خوزستان ۴۶ هزار نفر، در کردستان ۱۵ هزار نفر و در کرمان ۲۶ هزار نفر تحت پوشش قرار گرفتند.


رییس سازمان نهضت سوادآموزی با اشاره به اینکه در سال ۹۵ در شهر تهران، ۱۰ هزار نفر را تحت پوشش بردیم که اگر آمار را آنالیز کنیم، عمدتا مربوط به مناطق خیلی خاص و سکونتگاه‌های غیررسمی تهران است، گفت: در شهرستان‌های تهران نیز ۱۷ هزار نفر تحت پوشش بردیم که عمدتا مربوط به شهرستان‌های پاکدشت، ورامین، کهریزک و اطراف رباط کریم و مناطق خاص است. همچنین در رودهن و بومهن که مهاجرپذیر است، افراد زیادی تحت پوشش قرار گرفتند.


باقرزاده ضمن بیان این مطلب که سال گذشته ۴ استان اردیبل، آذربایجان شرقی، کهگیلویه و بویر احمد و استان فارس که دارای عشایر بودند را به طور خاص تحت پوشش بردیم و با حمایت مالی معاونت امور زنان ریاست جمهوری و مناطق عشایری نیز جداگانه مورد توجه قرار گرفتند،‌ گفت:  علاوه بر این قشر، زندانیان مورد توجه بودند، تقریبا در تمام زندان‌هایی که از نظر سازمان زندان‌ها، جزو زندان‌های متوسط و بزرگ و پرجمعیت محسوب می‌شوند، کلاس سوادآموزی داریم. مثل زندان‌های قزل حصار، اوین و زندان‌های بزرگ بیرجند، خراسان رضوی که بازدید داشتم.


معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه معلولان سال گذشته به صورت ویژه مورد توجه بودند و ۷ هزار و ۵۰۰ معلول تحت پوشش قرار گرفتند، خاطرنشان کرد: از این تعداد ۵ هزار و ۵۰۰ نفر بیسواد مطلق بودند. از طرف دیگر اولیای دانش‌آموزان به صورت ویژه مورد توجه قرار گرفتند که ۹۵ هزار نفر ولی بیسواد دانش‌آموز تحت پوشش برده شدند.


وی همچنین با اشاره به سوادآموزی اتباع خارجی، گفت: چیزی نزدیک به ۲۱ هزار اتباع خارجی تحت پوشش برده شدند که عدد قابل توجهی است، برای ما آموزش کودکان و نوجوانان ۱۰ تا ۱۹ سال، بسیار اهمیت دارد که تاکنون ۲۲ هزار نفر تحت پوشش برده شدند که همه این افراد، جمعیت در معرض آسیب هستند و معمولا دستگاه دیگری با این حجم برنامه‌ریزی نمی‌کند.


باقرزاده درباره سوادآموزی در زندان‌ها،  توضیح داد و گفت: در زندان‌ها یک بسته خدمات آموزش و فرهنگی ارائه می‌شود که بخش عمده از این بسته توسط سازمان زندان‌ها اجرایی می‌شود و ما فقط در بخش آموزشی مداخله می‌کنیم. کاری که آموزش زندانیان را از سایر گروه‌ها متفاوت می‌کند، کتاب‌های خاص زندانیان است و مربیانی است که به هر حال یا از داخل زندان یا بیرون زندان برای آموزش پیش بینی می‌شوند.


معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه مرخصی، جابه‌جایی بندها، تغییر ساعت هواخوری، ملاقات‌های خصوصی از جمله امتیازها برای زندانیانی است که باسواد می‌شوند و تحت پوشش قرار می گیرند، گفت: برای حمایت از خانواده زندانیان نیز ما اعلام آمادگی کردیم که اگر خانواده آنها نیاز به آموزش دارند، با هماهنگی سازمان زندانها اجرایی شود که البته این اقدام، مستلزم این است که سازمان زندان‌ها، اطلاعات دقیق تری از خانواده های این زندانیان داشته باشند، چرا که بسیاری از زندانیان آدرس اعضای خانواده شان را نمی دهند و علی القاعده ارائه خدمات با مشکل مواجه می شود. یکی از مشکلات این است که زندانیان کد دقیق و مشخصی هم نمی‌دهند اگر کد دقیقی بدهند خانواده شان را به راحتی پیدا می‌کنیم.


تاریخ انتشار: ۱۳:۰۱ - ۲۲ فروردين ۱۳۹۶ - 11 April 2017





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن