تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 23 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):پروردگارم هفت چيز را به من سفارش فرمود: اخلاص در نهان و آشكار، گذشت از كسى كه ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1840730797




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

به اندازه به کودکانمان غذا بدهیم


واضح آرشیو وب فارسی:بیتوته:



غذای کودک هفت ماهه,تغذیه کودک دو ساله
غذا خوردن كودكان همیشه یك روال و روند را ندارد و معمولا دچار نوسان می‌شود    گاهی اوقات اصرار بیش از حد والدین به کودکان برای تمام کردن غذایشان به سلامتی کودکان صدمه می‌زند. یکی از نکاتی که باید از همان کودکی به بچه‌ها یاد داد، به اندازه غذا خوردن است.

همه ما از زمانی كه كودك بودیم، همواره در زندگی با قوانین و مقرراتی مواجه می‌شدیم كه گاهی اوقات عمل كردن به آنها به نظرمان دشوار می‌رسید.

مثلا بزرگترها سر میز غذا به ما می‌گفتند تا زمانیكه همه غذایت را نخورده باشی و بشقابت از غذا تمیز نشده باشد نمی‌توانی میز غذا را ترك كنی اغلب ما با همین قانون تمیز تحویل دادن بشقاب غذا بزرگ شده‌ایم.

اما این قوانین گاهی اوقات بسیار بی‌منطق و حتی بی‌رحمانه هستند وقتی كه خودمان بزرگتر شدیم و با تغذیه درست و مناسب آشنا شدیم،‌ دانستیم كه باید از كودك خود بخواهیم سالم غذا بخورد، نه زیاد.

این روزها غذا دادن به كودكان دغدغه‌ اصلی والدین شده است.
 
پای صحبت هر یك از والدین كه می‌نشینی از كم‌خوری و حتی بی‌اشتهایی كودكش شكایت دارد هر بار كه همگی دور میز غذا جمع می‌شویم چیزهای زیادی به فرزند خود یاد می‌دهیم اینك چقدر بخورد، چگونه بخورد، كجا غذا بخورد و اصلا چرا باید غذا بخورد؟

دو لقمه‌ای دیگر، دو تا قاشق مونده، یه گاز دیگه، همین یه كم و...

این جملات غذایی در اغلب خانواده‌ها شنیده می‌شوند. گاهی اوقات غافل از این حقیقت می‌شویم كه با اصرار زیاد برای تمام كردن غذا چقدر به سلامت كودك خود آسیب می‌رسانیم.

ما باید به كودكان خد بیاموزیم تا به صدای بدن خود برای غذا خوردن توجه كنند: تقریبا اغلب ما عادت داریم به جای غذا خوردن طبق نیاز بدن‌مان، غذا خوردن از طریق چشم‌هایمان را تجربه كنیم. 
غذای کودک هفت ماهه,تغذیه کودک دو ساله
كودك خود را در تهیه و پخت غذایی كه می‌خواهید میل كنید، شریك كنید  
ما چیزهایی را كه دوست داریم می‌بینیم و میل زیاد به خوردنشان پیدا می‌كنیم، اما بهتر است كه از همین حالا شروع كنیم هم خودمان به این موضوع توجه كنیم و هم به كودكانمان یاد بدهیم كه بر طبق نیاز بدن‌شان غذا بخورند یعنی زمانی كه هنوز كاملا گرسنه نشده‌اند، نیازی به خوردن نیست. اگر بتوانیم این نكته مهم را به آنها یاد بدهیم.

در آینده مشكل چاقی و اضافی وزن نخواهند داشت. كودكان خردسال خیلی سریع این مسئله را یاد می‌گیرند كه باید زمانی كه بدنشان احتیاج دارد غذا بخورند نه اینكه از ترس اینكه مبادا به اندازه كافی نخورده‌اند و یا اینكه اگر همه غذایشان را نخورند، مریض می‌شوند غذا بخورند.

فشارهای والدین برای خوردن غذا به صورت اجباری، بسیار كم شود
بدون شك غذا خوردن كودكان همیشه یك روال و روند را ندارد و معمولا دچار نوسان می‌شود یعنی چند روز با اشتها غذا می‌خورند و چند روز دچار كاهش اشتها می‌شوند والدین باید به خاطر داشته باشند كه در زمان كاهش اشتها، كودك چه مواد ضروری و اصلی را از دست می‌دهد و سعی كنند آنها را در زمان‌های دیگر جایگزین كنند و به جای دادن غذاهایی كه ارزش غذایی خاصی ندارند، از غذاهای مفیدتر و سالم‌تر به آنها بدهند.

از وعده‌های غذایی بیشتر با حجم كمتر استفاده شود
شما می‌توانید حجم غذای كودكتان را كاهش بدهید و به او یاد بدهید كه در اندازه كمتر ولی تعداد دفعات بیشتر غذا بخورد. وعده غذایی بعدی را زمانی به او بدهید كه احساس گرسنگی كند و به شما بگوید كه گرسنه است.

برای دادن اسنك و غذاهای میان وعده برنامه‌ریزی داشته باشید
غذاهای میان وعده كودك نباید بیشتر از 200-100 كالری داشته باشند و از همه مهمتر باید با مواد سالم و مغذی تهیه شوند مثل سیب، پنیر، گردو و... بنابراین چیپس، پفك، انواع شیرینی‌ها، آب‌میوه‌ها و... را از برنامه غذایی میان وعده‌ای‌اش حذف نمایید.

اجازه دهید كه كودكتان نیز در آشپزخانه كنار شما حضور داشته باشد
كودك خود را در تهیه و پخت غذایی كه می‌خواهید میل كنید، شریك كنید. به این ترتیب محیط و فضای دلچسبی را برای خوردن فراهم می‌كنید. او در این فضا با مواد غذایی، خواص آنها، نگهداری درست‌شان، طعم و مزه آنها و نحوه مصرف‌شان آشنا می‌شود و بسیاری از آموزش‌هایی كه می‌خواهید به او بدهید را بهتر و سریع‌تر یاد می‌گیرد.

والدین بیشتر تأثیر را روی كودكان خود دارند. هر آنچه كه ما امروز به عنوان عادات غذا از خود بروز می‌دهیم، حتی میزان فعالیت‌های فیزیكی روزمره ما اینك چقدر از وقت خود را صرف تماشای تلویزیون می‌كنیم، اینك چقدر به خوردن غذاهای سالم اهمیت می‌دهیم، ‌اینك چقدر جنب و جوش و فعالیت داریم و اینك چقدر به روش‌های درست و سالم تغذیه بها می‌دهیم، برای كودكانمان الگو تلقی می‌شود حتی نوزادان نیز با تماشا كردن یاد می‌گیرند. والدینی كه مراقب سلامت خود هستند، این را نیز به فرزندان خود از همان نخستین روزهای زندگی یاد می‌دهند.

پس برخی از رفتارها و عملكردهای خود را تغییر می‌دهیم تا بتوانیم الگوی مناسبی برای آنها باشیم.  
غذای کودک،تغذیه کودک,غذای کودک یک ساله
غذاهای میان وعده كودك نباید بیشتر از 200-100 كالری داشته باشند  
مثلا
- هرگز از غذا و خوراكی‌های به عنوان تشویق و تنبیه استفاده نمی‌كنیم.

- قرار نیست كه كودك ما هر شب دسر بخورد. دسر خوردن را محدود به زمان‌های خاص می‌كنیم.

- با درست كردن برخی سس‌های سالم و مفید، خوردن برخی سبزیجات و میوه‌ها را برای فرزندانمان راحت‌تر می‌كنیم مثلا بروكلی، هویج و كاهو با سس خوشمزه‌تر می‌شوند.

- اجازه نمی‌دهیم كودكمان فقط از یك یا چند نوع غذای خاص استفاده كند. او را با طعم‌ها، ‌بافت‌ها و شكل‌های مختلف غذاها آشنا می‌كنیم.

- هرگز آنها را مجبور به خوردن نمی‌كنیم،‌ «خواهش می‌كنم، فقط یك لقمه دیگر» از گفتن چنین جمله‌هایی اكیداً خودداری می‌كنیم اجازه دهید آنها این مهارت را كسب كنند تا به صدار بدن و شكم خود گوش بدهند و به هنگام نیاز بخورند، به این ترتیب از پرخوری پرهیز می‌كنند به خاطر داشته باشید كه بدن ما ترجیح می‌دهد، غذاها را با حجم كمتر ولی تعداد دفعات بیشتر دریافت كند نه وعده‌های غذایی سنگین، حجیم و كم

منبع: zendegionline.ir






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: بیتوته]
[مشاهده در: www.beytoote.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 111]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن