واضح آرشیو وب فارسی:مهر: به مناسبت ۲۹ نوامبر،
بیانیه مجمع جهانی صلح اسلامی به مناسبت روز همبستگی بامردم فلسطین
شناسهٔ خبر: 3835280 - دوشنبه ۸ آذر ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۲
دین و اندیشه > اندیشکده ها
.jwplayer{ display: inline-block; } ۲۹ نوامبر هر سال یادآور واقعۀ تلخی مانند صدور قطعنامه تقسیم فلسطین است. مجمع عمومی سازمان ملل متحد این روز را روز اعلام همبستگی با ملت فلسطین تصویب و اعلام نموده است. به گزارش خبرگزاری مهر، ۲۹ نوامبر هر سال یادآور واقعۀ تلخی مانند صدور قطعنامه تقسیم فلسطین است. مجمع عمومی سازمان ملل متحد این روز را روز اعلام همبستگی با ملت فلسطین تصویب و اعلام نموده است. در ۲۹ نوامبر سال ۱۹۴۷ مجمع عمومی سازمان ملل متحد با دخالت و نفوذ قدرت های جهانی، «قطعنامه ناعادلانه تقسیم فلسطین» را تصویب و به آن رسمیت داد. بر اساس «قطعنامه ۱۸۱ تقسیم»، فلسطین به دو پاره تقسیم شد و مجمع عمومی بخشی از آن را برای تشکیل کشور و دولت یهود و بخش دیگر را برای کشور و دولت فلسطین در نظر گرفت. هرچند «قطعنامه ناعادلانه تقسیم» با نادیده گرفتن فلسطینی بودن فلسطین و پیشینۀ این سرزمین کهن، نیمی از فلسطین را به مردم فلسطین و نیمی دیگر را برای صهیونیستها درنظر گرفت، اما در ماه می سال ۱۹۴۸ صهیونیست ها حتی به نیمی از سرزمین فلسطین بسنده نکردند و با اشغال آن، مانع از تشکیل کشور مستقل فلسطینی تا به امروز شده اند. همچنین، دولت اشغالگر صهیونیستی، با احداث شهرک های صهیونیست نشین در بیت المقدس و کرانه باختری همچنان با روندی پرشتاب خانه های مردم فلسطین را مصادره می کند تا با بی خانمان کردن ساکنان کرانه باختری و قدس شرقی، فلسطینی ها را به کوچ اجباری وا دارد. به طوریکه اکنون میلیون ها آواره فلسطینی پس از ۶ دهه درکمپ های سوریه، لبنان و اردن به سختی روزگار خود را سپری می کنند. کرانه باختری و نوار غزه که به صحنه کارزار اشغالگران در برابر مردم بی دفاع آن مبدل شده، هنوز در محاصره نظامیان صهیونیستی قرار دارد و مردم آن با حداقل امکانات، بیماری و گرسنگی دست و پنجه نرم می کنند.
مجمع جهانی صلح اسلامی به عنوان یک نهاد غیردولتی و فعال در عرصۀ صلح عادلانه، امنیت و حفظ کرامت انسانی معتقد است، هر چند مجمع عمومی در سال ۱۹۷۷ طی قطعنامه ای، روز ۲۹ نوامبر را روز همبستگی با مردم فلسطین اعلام کرد، اما تاریخ همچنان به قضاوت در خصوص ظلم و ستمی نشسته است که سنگ بنای آن در مجمع عمومی و در قطعنامه تقسیم فلسطین گذاشته شد. به نظر مجمع جهانی صلح اسلامی:
• اشغال فلسطین و جنایات سازمان یافته و ضد انسانی مستمر رژیم صهیونیستی علیه ساکنان این سرزمین مقدس، منشاء ایجاد و تداوم یکی از طولانی ترین بحران¬های جهانی گردیده است؛ بحرانی که نه تنها ریشه بسیاری از دیگر مشکلات و بحران¬ها در خاورمیانه و جهان اسلام است، بلکه یکی از سرچشمه های اصلی نا امنی و بی ثباتی در عرصۀ جهانی بشمار می رود. • محاصرۀ همه جانبۀ نوار غزه توسط صهیونیست ها، سندی گویا از جنایاتی است که بر مردم فلسطین تحمیل شده است و سازمان ملل با سکوت و یا اقدامات ناقص خود، تنها نظاره گر فاجعه انسانی درنوار غزه است. • مجمع جهانی صلح اسلامی، آوارگی میلیون ها فلسطینی و کشتار روزانه مردم بی دفاع فلسطین، بی اعتنایی رژیم صهیونیستی به خواست جامعه جهانی و عدم اجرای قطعنامه های شورای امنیت را از مصادیق بارز بی عدالتی در جهان می داند و خواستار اقدامات اساسی و قانونی کشورهای اسلامی و آزادیخواه جهان برای دفاع از حقوق فلسطینی ها می باشد. • مجمع جهانی صلح اسلامی، معتقد است اشغال یکجانبه سرزمین، تجاوز و هتک حرمت انسانی و تروریسم سازمان یافته و دولتی که رژیم صهیونیستی مصداق بارز آن است، در هر جای جهان و علیه هر فرد یا گروهی صورت پذیرد، دل انسان های آزاده و آزادیخواه را به درد میآورد. بنابراین وظیفه همه آزادی خواهان و صلح طلبان جهان است که ضمن اهمیت و ارج نهادن به تعیین روز بین المللی همبستگی با مردم فلسطین، خواستار پایبندی رژیم اسرائیل به قطعنامه ها و مصوبات سازمان ملل از جمله آزاد سازی بخشی از مناطق اشغالی، پایان دادن به محاصره مردم فلسطین و به ویژه نوار غزه و توقف شهرک سازی در مناطق فلسطینی شوند. • ما معتقدیم، مبارزه با تروریسم و افراط گرایی که امروزه گروه هایی همچون داعش مصداق بارز آن تلقی می شوند؛ بدون رفع اشغال فلسطین و توقف سیاست های تجاوزکارانه اسرائیل، توفیقی نداشته و نتیجه ای در بر نخواهد داشت. بنابراین از جامعه جهانی و به ویژه مجامع جهان اسلام، دعوت می کنیم ریشه های اصلی تداوم بحران فلسطین و راههای حل آن از جمله: برگزاری انتخابات آزاد با مشارکت همه فلسطینیان اعم از مسلمانان، مسیحیان و یهودیان، حق تعیین سرنوشت و بازگشت کلیه آوارگان فلسطینی به سرزمین مادری خود را مورد توجه و اهتمام قرار دهند. • مجمع جهانی صلح اسلامی، ضمن محکوم ساختن اقدامات رژیم صهیونیستی در نابودی هویت تاریخی و تمدنی قدس شریف و هتک حرمت ساحت مقدس مسجدالاقصی بعنوان اولین قبله گاه مسلمانان و پیگیری تصویب قانون نژادپرستانه یهودی سازی مسجدالاقصی، هشدار می دهد ادامه سیاست های تجاوزکارانه این رژیم، نتیجه¬ای جز تقویت افراط گرائی را در پی نخواهد داشت و بدون شک دامنه این بحران ها حامیان رژیم اشغالگر و سایر نقاط جهان را تحت تأثیر قرار خواهد داد.
مجمع جهانی صلح اسلامی نهم آذرماه ۱۳۹۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 156]