تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس روزه دارى را افطار دهد، براى او هم مثل اجر روزه دار است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798739697




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سرطان پوست؛ عوامل و علائم


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: سرطان پوست؛ عوامل و علائم
یکی از عمده‌ترین عوامل ایجاد سرطان‌های پوستی، خورشید است.
آفتاب‌‌نیوز : دکتر رضا یعقوبی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: دانش پزشکی تاکنون به عوامل اصلی ایجاد سرطان‌های پوست پی نبرده است، اما چندین عامل عمده می‌تواند در ایجاد سرطان‌های پوست نقش بسیاری داشته باشند.


وی افزود: یکی از عمده‌ترین عوامل ایجاد سرطان‌های پوستی، خورشید است. نور خورشید به عنوان یکی از عوامل موثر در بسیاری از سرطان‌ها شناخته شده است. افرادی که ساعت‌ها در معرض تابش مستقیم آفتاب کار می‌کنند، در صورت، پشت دست‌ها و بخش‌های رو باز بدن، مبتلا به سرطان پوست می‌شوند. در کشاورزان، دریانوردان و کارگران و افرادی با پوست، مو و چشم‌های روشن شانس ابتلا به سرطان‌های پوست بیشتر است.


یعقوبی عنوان کرد: تماس با مواد شیمیایی نیز می‌تواند دومین عامل ایجاد سرطان‌های پوستی تلقی شود. افرادی که در مشاغل صنعتی از جمله پالایشگاه‌های نفت کار می‌کنند، در صورت تماس با مواد شیمیایی در معرض ابتلا به سرطان هستند.


این متخصص پوست با اشاره به دیگر عوامل ایجاد سرطان‌های پوستی، بیان کرد: آرسنیک که ممکن است به عنوان دارو در یک مقطع زمانی استفاده شود یا از طریق مصرف آب چاه‌های آلوده وارد بدن شود، می‌تواند یکی از دلایل ایجاد سرطان‌های پوست باشد. در برخی موارد نیز ویروس‌ها، سابقه ضربه یا تروما و عوامل ژنتیکی از دیگر فاکتورهای ایجاد سرطان‌های پوست محسوب می‌شوند.


یعقوبی با اشاره به نقش عوامل ژنتیکی در ایجاد سرطان‌ها، اظهار کرد: نوع خطرناکی از سرطان پوست به نام ملانوم وجود دارد که با ابتلای یکی از افراد خانواده به این نوع سرطان، دیگر افراد خانواده نیز ممکن است به ملانوم مبتلا شوند.


وی با اشاره به نقش ضعف سیستم ایمنی بدن در ایجاد انواع سرطان‌های پوست، عنوان کرد: هر چه سیستم ایمنی بدن ضعیف‌تر باشد، شانس ابتلا به سرطان‌های پوستی افزایش می‌یابد و در سنین بالا که شانس ابتلا به سرطان پوست بیشتر است، کهولت سن، مصرف داروهای سرکوب‌گر ایمنی بدن و دیگر بیماری‌ها می‌توانند شانس ابتلا به سرطان پوست را افزایش دهند.


این متخصص پوست با اشاره به نقش سیگار در ایجاد سرطان پوست، گفت: سیگار یکی از عواملی است که در ایجاد سرطان پوست نقش دارد، اما میزان نقش آن در ایجاد سرطان به درستی مشخص نشده است.


وی با اشاره به مهم‌ترین علایم هشداردهنده سرطان‌های پوستی، بیان کرد: در صورتی که وضعیت زخم ایجاد شده روی بدن، پس از سه ماه درمان و استفاده از دارو بهتر نشد؛ به دلیل مشکوک بودن به سرطان پوست، نیازمند انجام نمونه‌برداری است. گاه نیز برخی زخم‌ها استعداد خون‌ریزی دارند که پس از مشاهده باید به پزشک مراجعه شود.


یعقوبی با بیان این‌که بیش از ۹۵ درصد سرطان‌های پوست بدون درد هستند، گفت: با ایجاد هر ضایعه غیرمعمول و حتی بدون درد بر روی پوست، باید به سرعت به پزشک مراجعه کرد و نسبت به آن ضایعه بی‌تفاوت نبود. زیرا این ضایعه بدون درد می‌تواند یکی از دلایل سرطان پوست باشد.


وی با اشاره به خطر تبدیل برخی از خال‌ها به سرطان پوست گفت: برخی از خال‌ها می‌توانند به سرطان‌های پوستی از جمله ملانوم که یکی از سرطان‌های پوستی کشنده است، تبدیل شوند. خال‌هایی که دور آن لکه‌های قهوه‌ای و نامرتب وجود دارد یا دچار خون‌ریزی هستند و در زمان کوتاه سایز و اندازه آنها به سرعت افزایش پیدا می‌کند، از علائم هشداردهنده تبدیل شدن به سرطان ملانوم هستند که باید به این علائم توجه کرد.


وی درباره پیشگیری از ایجاد انواع سرطان پوست نیز عنوان کرد: دوری از تابش مستقیم آفتاب به مدت طولانی، استفاده از عینک آفتابی، چتر، دستکش مشکی، کلاه، کرم‌های ضدآفتاب و لباس‌های آستین بلند می‌تواند در پیشگیری از ابتلا به سرطان‌های پوست موثر باشد.


یعقوبی افزود: همچنین جلوگیری از تماس با مواد شیمیایی در محل کار، استفاده از لباس کار، دستکش، کفش ایمنی و عینک محافظ می‌تواند از نفوذ مواد شیمیایی به بدن و در نهایت ابتلا به سرطان پوست پیشگیری کند. جلوگیری از وارد شدن ضربه‌های شدید و ضعیف به بدن و عدم تنبیه بدنی که علاوه بر روح به جسم نیز آسیب وارد می‌کند نیز می‌تواند درصد ابتلا به سرطان پوست را کاهش دهد.


وی گفت: در صورت وجود استعداد خانوادگی در ابتلا به سرطان لازم است که افراد مستعد جهت انجام آزمایش‌های به موقع در راستای شناسایی سرطان پیشقدم شوند، زیرا سرطان به تدریج به وجود می‌آید و داشتن آگاهی لازم در این زمینه جهت پیشگیری ضروری است.


این متخصص پوست توصیه کرد: افراد در صورت مشاهده ضایعه‌ای پوستی از جمله زخم، ضایعه، برجستگی و برآمدگی که مدتی است به وجود آمده، نباید بی‌تفاوت باشند و باید به سرعت به پزشک مراجعه کنند؛ با مراجعه زود هنگام، درمان بهتر انجام خواهد شد و در مواردی که روند درمان به خوبی پیش نمی‌رود، بیشتر به دلیل مراجعه دیرهنگام بیمار است.






تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۳۹۵ - ۱۷:۴۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن