تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):منزلت مردم را در نزد ما، از اندازه روايتشان از ما بشناسيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870339507




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

همه علمای اسلام درباره وجوب دفاع از فلسطین اتفاق نظر دارند


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: آیت الله اراکی در نشست اتحادیه جهانی علمای مقاومت:
همه علمای اسلام درباره وجوب دفاع از فلسطین اتفاق نظر دارند

اراکی


شناسهٔ خبر: 2959604 - شنبه ۱۶ آبان ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۶
دین و اندیشه > اسلام در جهان

دبیر کل مجمع جهای تقریب با تأکید بر اینکه دفاع از فلسطین و آزادی سرزمین فلسطین یک واجب شرعی است، اظهار داشت: وجوب دفاع از سرزمین فلسطین و آزادی آن امری است که همه علمای اسلامی بر آن اتفاق نظر دارند. به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله محسن اراکی دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی عصر روز جمعه در نشست اتحادیه جهانی علمای مقاومت که در بیروت، طی سخنانی خطاب به ملت فلسطین گفت: ای ملت فلسطین ما علمای اسلام در اینجا جمع شده ایم تا با دلهایمان، روحمان و جانمان اعلام کنیم که با شما هستیم و آماده ایم که با هر وسیله ای از شما دفاع کنیم.  وی با اشاره به آیه (واذكروا نعمة الله عليكم وميثاقه الذي واثقكم به إذ قلتم سمعنا وأطعنا)، اظهار داشت: ما امروز اینجا جمع شده ایم تا با پیامبرمان تجدید بیعت کنیم و اعلام کنیم که ما بر عهد و میثاق خود پایبندیم. ای پیامبر خدا ما همچنان بر عهد خود استوار و صادق هستیم با تو عهد بستیم که دینت را یاری کنیم و اکنون از ملت فلسطین و کسانی که در خاک فلسطین برای دفاع از مسجد الاقصی و حق پایمال شده فلسطینیان می جنگند، حمایت می کنیم.  دبیرکل مجمع جهانی تقریب خطاب به ملت مظلوم فلسطین گفت: ما در کنار شما هستیم و آماده ایم که جان و مال خود را در راه پیشبرد اهداف مقاومت و دفاع از خاک فلسطین فدا کنیم.  آیت الله اراکی در ادامه اظهار داشت: دفاع از فلسطین و آزادی سرزمین فلسطین یک واجب شرعی است و بر هر مسلمانی واجب است که به فلسطینی ها کمک کند تا فلسطینیان بتوانند به پیروزی برسند.  وی افزود: وجوب دفاع از سرزمین فلسطین و آزادی آن امری است که همه علمای اسلامی در ان اتفاق نظر دارند. آیت الله اراکی خطاب به نخبگان و علما از همه مذاهب و همه کشورهای اسلامی گفت: من در اینجا به چند نکته اشاره می کنم. نکته اول اینکه دفاع از فلسطین امری واجب و شرعی و از مهمترین واجبات است و این دفاع تا آزادی کامل همه سرزمین های اشغالی ادامه خواهد داشت.  وی افزود: نکته دوم اینکه اعلام می کنیم یاری مردم فلسطین با هر چیزی اعم از سلاح، مهمات، کمک مالی و انسانی امری واجب و شرعی است و هر کسی که می تواند باید از ملت فلسطین حمایت و یاری کند.  دبیر کل مجمع جهانی اظهار داشت: نکته سوم اینکه هیچ کس حق ندارد در معاهدات و در توافقات از حق مردم فلسطین چشم پوشی کند. در هر عهد و قراردادی که حق ملت فلسطین پایمال شده باشد خلاف شرع، کتاب و سنت است.  وی گفت: جهاد برای آزادسازی خاک فلسطین جهادی ادامه دار است و این جهاد تا آزادسازی کامل سرزمین فلسطین واجب شرعی است.  آیت الله اراکی تأکید کرد: هر قراردادی که در آن رژیم صهیونیستی حتی بر یک وجب از خاک فلسطین مسلط شود آن قرار داد غیر قابل قبول و مردود است.  دبیر کل مجمع افزود: نکته چهارم اینکه دولت رژیم صهیونیستی یک دولت غیر قانونی است و هیچ دولتی حق ندارد دولت رژیم صهیونیستی را به رسمیت بشناسد زیرا دولتی که بر غصب، تجاوز و قتل برپا شده باشد مشروعیت ندارد و هرکس این رژیم را مشروع بداند برای تجاوز و قتل نیز مشروعیت قائل است.  وی تاکید کرد: ما در اینجا جمع شده ایم تا اعلام کنیم که رژیم صهیونیستی مشروعیت ندارد و هیچ کس نمی تواند به آن مشروعیت دهد.  آیت الله اراکی اظهار داشت: نکته پنجم اینکه این انتفاضه جدید که اخیرا در سرزمین های اشغالی آغاز شده است باید تا تحقق وعده الهی ادامه یابد زیرا خداوند متعال وعده داده است که پیروزی از آن مظلومان است.
 دبیر کل مجمع جهانی تقریب تأکید کرد: ما به برادران و فرزندانمان در فلسطین می گوییم ما با شما هستیم و شکیبا باشید زیرا صبر منجر به پیروزی خواهد شد. نشست اتحادیه علمای مقاومت عصر روز جمعه به ریاست شیخ ماهر حمود رئیس اتحادیه جهانی علمای مقاومت و با حضور آیت الله محسن اراکی دبیر کل مجمع جهانی تقریب، آیت الله محمد علی تسخیری رئیس شورای عالی مجمع جهانی تقریب و تعداد زیادی از علمای برجسته جهان اسلام از کشورهای مختلف در بیروت برگزار شد.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


دین و اندیشه
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن