تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):در روز جمعه هيچ عملى برتر از صلوات بر محمد و خاندان او (ع) نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798402134




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خشونت کلامی، چه بلایی سر آدم‌ها می‌آورد؟


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: خشونت کلامی، چه بلایی سر آدم‌ها می‌آورد؟
«پروژه سلاح انتخابی» در نظر دارد نشان دهد هر ناسزا، تحقیر و توهین، می‌تواند چه اثری بر شنونده داشته باشد.
آفتاب : به محض این كه از خشونت حرف زده می‌شود، خراش و كبودی و خون و زخم به ذهن می‌رسد. تصور می‌شود حتما باید زد و خوردی شده باشد تا رفتاری نام «خشونت» بگیرد. غافل از این كه گاهی نه رفتار، بلكه این كلمات هستند كه قربانی می‌گیرند، زخم می‌زنند و مثل یك جراحت عمیق، برای همیشه باقی می‌مانند.


ناسزا گفتن، تحقیر كردن، برچسب زدن، متهم كردن و استفاده از خیلی واژه‌ها و اصطلاحاتی كه به سادگی از دهان گوینده خارج می‌شوند، به این راحتی‌ها از ذهن شنونده پاك نمی‌شوند. گاهی یك واژه، مثل یك زالو می‌چسبد به زندگی یك نفر؛ یقه‌اش را می‌گیرد و رهایش نمی‌كند كه نمی‌كند.


«خشونت كلامی» را هنوز خیلی‌ها نمی‌شناسند. نمی‌دانند چه پيامدهايي دارد و چرا باید بیشتر مراقب آنچه می‌گوییم باشیم و در انتخاب واژه‌ها دقت كنیم. مخصوصا در رفتار با بچه‌ها؛ كه شنیدن و باور یك «كلمه» كه ممكن است در یك لحظه از سر خشم یا بی‌دقتی به آنها نسبت داده شود، می‌تواند مسیر زندگی‌شان را تغییر دهد.


این موضوع عده‌ای را به فكر انداخته آگاهی بیشتری درباره خشونت كلامی به مردم بدهند و كمپینی را به نام «پروژه سلاح انتخابی» راه‌اندازی كنند. آنها با استفاده از شبکه‌های اجتماعی و با کمک گروهی از چهره‌پردازان حرفه‌ای، یک کارزار تصویری راه‌اندازی کرده‌اند تا اثرات خشونت کلامی را به تصویر بکشند و از این طریق عمق فاجعه را نشان دهند.


در توضیح نام این كمپین آمده است: ما این نام را انتخاب كردیم چراكه معتقدیم استفاده از كلمات برای افراد یك انتخاب است. با آگاهی بیشتر، آنها متوجه می‌شوند كلماتی كه انتخاب می‌كنند چه اثری روی فرد شنونده به جا می‌گذارد و با اين كه به چشم نمي‌آيد، اما چه زخم عمیقی به روح مخاطبشان وارد می‌كند.


این پروژه با استفاده از تصاویری تاثیرگذار تلاش دارد این باور غلط و قدیمی را که «خشونت کلامی به کسی صدمه‌ای نمی‌زند» به چالش بکشد. این كمپین با اشتراك چنین عکس‌هایی، از افراد جامعه می‌خواهد آنها را در شبكه‌های اجتماعی منتشر كنند و درباره تجربه‌هايي كه در اين زمينه داشته‌اند با ديگران حرف بزنند تا آسیب نامرئی ناشي از خشونت كلامي هرچه بیشتر شناخته شود.


برگزاركنندگان این كارزار، ابتدا یك لیست از اسامی تحقیرآمیز و نامناسب به افراد شركت‌كننده ارائه كرده و از آنها خواستند كلماتی را انتخاب كنند كه تاكنون شنیده‌ و از آنها رنج بیشتری برده‌اند. سپس متناسب با آن كلمه، زخم‌هایی شبیه جراحت‌های واقعی روی صورت و بدن شرکت‌کنندگان ایجاد شد كه در عكس‌ها می‌بینید.


در این كمپین مشخص شد واژه‌هایی كه برای زنان و دختران نوجوان به كار می‌رود و بار جنسیتی دارد نیز بخش عمده‌ای از خشونت‌های كلامی را شامل می‌شود. ضمن اين كه این كلمات، تنها اهانت‌آمیز نیستند، بلكه شخص را در معرض اتهام انجام رفتار ناشایست قرار می‌دهند كه اتهامی آزاردهنده است و در بسیاری از موارد این خشونت كلامی، با سوءاستفاده فرد پرخاشگر و اخاذی جنسی همراه بوده است.


همچنين این پروژه مشخص كرد بیشترین واژه‌ای كه كودكان از شنیدن آن احساس ناخوشایندی داشته‌اند؛ كلمه «احمق» بوده است و این نشان می‌دهد حتی ساده‌ترین توهین‌ها می‌توانند چه احساسات ناخوشایند و اثرات مخربی بر كودكان بگذارند.


منبع: خبرآنلاین




تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن