محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844677506
ادب، نقطه عطف زندگی حضرت عباس (ع)
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
ادب، نقطه عطف زندگی حضرت عباس (ع)
پس از این که نوزاد خانه علی(ع)به عرصه گیتی گام نهاد، او را در قنداقه ای نهادند و به دست حضرت دادند. چشم ها منتظر و دل ها بی قرار بود تا ببینند امام، نوزادش را چه می نامد.
خبر آنلاین:
عباس به چه معناست و چرا او را ابوالفضل می نامیدند؟
پس از این که نوزاد خانه علی(ع)به عرصه گیتی گام نهاد، او را در قنداقه ای نهادند و به دست حضرت دادند. چشم ها منتظر و دل ها بی قرار بود تا ببینند امام، نوزادش را چه می نامد. آن حضرت نام عباس را را برگزید. عباس در اصطلاح عرب از ماده عَبَسَ به معنای «درهم کشیدن بشره و گرفتگی صورت» است. برخی عباس را به معنای شیری گرفته اند که دیگر شیرها از او می گریزند و برخی دیگر ان را «الاسد الغضبان؛ شیر خشمگین» ترجمه کرده اند. از آن جا امام علی(ع) از شجاعت و شکوه ایستادگی و پایمردی عباس(ع) در پیکار با دشمنان حقیقت آگاهی کامل داشت، او را عباس نامید.
در منابع بسیاری، کنیه حضرت عباس(ع) را ابوالفضل بر شمرده اند که در بین کنیه های ایشان، ابوالفضل (= ابوفاضل، ابوالفضائل) مشهورترین است اما دیگر کنیه های او یا غیر مشهور هستند و یا این که پس از واقعه کربلا حضرت را بدان خوانده اند. در مورد این کنیه بحث وجود دارد که آیا این کنیه واقعی بوده و ایشان پدر فرزندی به نام فضل بوده اند یا اینکه این کنیه اعتباری و در واقع لقبی بوده است که به شکل کنیه به او نسبت داده اند.
نوشته اند در خاندان بنی هاشم هر که عباس نام داشته او را ابوالفضل کنیه می نهادند؛ همان گونه که عباس بن عبدالمطّلب و عباس بن ربیعة بن الحارث بن عبدالمطّلب و ... نیز مکنّی به همین کنیه بوده اند که گفته ای مقبول و موجّه به نظر می رسد.
برخی دیگر گفته اند این کنیه برگرفته از برتری و فضلی بوده که از کودکی در حضرت نمود فراوان داشته و او را بدان صفت می شناخته اند آن گونه که در سوگ او نیز سروده اند: اَبَاالفَضْلِ یَا مَنْ أَسَّسَ الفَضْلَ وَ الإبا أَبِی الفَضْلُ اِلاّ اَنْ تَکُونَ لَهُ أَبا : «ای ابوالفضل! ای کسی که هر برتری و پاکدامنی را بنا نهادی! آیا برای من برتری و فضلی وجود دارد که تو پدر آن نباشی؟ (آیا کسی می تواند فضلی داشته باشد که در تو نباشد)». هم چنین در بین اعراب و مسلمانان نیز چنین سنتی بسیار دیده می شده که کنیه افراد را بر اساس ویژگی های آنان می گذاشته اند.
گذشته از این همه این مطالب، در ردیف فرزندان عباس(ع) نام پسری را به اسم فضل آورده اند اما چون که فضل فرزندی نداشته، احتمال این که نام او از حافظه تاریخ ستُرده شده باشد، وجود دارد. این مسأله سبب شده که برخی برای توجیه کنیه حضرت عباس(ع) بر مطالبی مانند آنچه گذشت تمسک جویند گر چه هیچ یک از آنها با هم منافاتی ندارد و قابل جمع می باشد. یعنی وقتی در کودکی کسی را ابوالفضل بخوانند در او زمینه هایی هم ایجاد می شود که نام یکی از فرزندان خویش را فضل بگذارد.
حضرت عباس امام نیست، اما چیزی از امامت کم ندارد / گفتاری از آیت الله سید رضی شیرازی
حقیقت این است که حضرت عباس، امام نیست. برخی که بیشتر البته در عوام رائج است حضرت عباس را امام می شمرند. ایشان امام نیست و مقام امامت را دارا نیست. اما حقیقتی دیگر هم در عالم معرفت نهفته است و آن اینکه حضرت عباس هیچ چیزی از مقام امام کم ندارد. این معنای این است که وجود ایشان مقامات اخلاقی و ایمانی که در امام معصوم هست را سیر کرده و رسیده است. از منظر کلامی هیچ ایرادی به این موضوع وارد نیست. بنابراین مقام حضرت عباس پس از امام حسین مقامی عالی رتبه است که همه ائمه معصومین ما بر آن اذعان دارند. باب الحواحج است به طور ویژه. درک این خودش یک مقام علمی است که کار هر کسی نیست. مقام عصمت هم مراتب دارد. بله در مراتب بالایی حضرت عباس به مقام عصمت هم دست یافته است. اما قطعا عصمت پیامبران و چهارده معصوم مقاماتی دارد و عصمت حضرت زینب و حضرت عباس هم در مقاماتی است که قابل فهم و اثبات است.
اما درباره مسائل مربوط به کرامات حضرت عباس این طور نیست که کرامات خرافه باشد. این کرامات که از حضرات معصومین بیان شده عین عقل است. قطعا با عقل معاش و عقل ماده و دنیا قابل فهم نیست. اما اگر آدمی عقل عرفی دنیایی اش در ساحت عقل کبریایی و عقل قدسی وارد شود می تواند حقیقت اثبات پذیر این کرامات را درک کند. بنابراین اینکه می گویید آیا عقلی است باید بپرسید کدام عقل می خواهد این مقام کرامت را درک و فهم کند. البته عامه مردم که این کرامات را می بینند و با توسل به آن می رسند اینها از راه دل است که کرامت نصیب آنها می شود. اما در ک عقلی این مقام با عقل ملکوتی برای بزرگان معرفت حاصل می شود. از طرفی هم فرق هست بین معجزه و کرامت و خرافه. برخی کرامات حضرت عباس را معجزه می نامند که این هم اشتباه است. معجزه متعلق به پیامبران است. اختصاصی است. کرامات هم مراتب دارد. که حضرت عباس تمام مقامات را برای صدور کرامات از خودش طی کرده است. این با روایات قابل اثبات است. بگذریم از برخی یا بسیاری که با این کرامات سوء استفاده می کنند که خیلی راحت قابل تشخیص هستند. که اگر نگاه عقلانی و دقیق به معارف دینی داشته باشید، این سوء استفاده ها قابل شناخت است.
ادب، نقطه عطف زندگی حضرت عباس
حضرت قمربنی هاشم، نمونه کامل تحقق ادب در شخصیت یک انسان است. تولدش ادب بوده است. مادرش پس از حضرت فاطمه (سلام الله علیها) باید گفت که مادر ادب بوده است. لذا تمام مراتب و مقاماتی که در اخلاق برای ادب ذکر شده در شخصیت حضرت عباس حلول پیدا کرده است. حالا این شخصیت مودب در مدینه، در مکه، در کربلا، در خانه و خانواده، در جامعه در بین زنان، در بین بازاریان در بین همه به نام شخصیتی با ادب فردی و اجتماعی معرفی شده است. شخصیتی که گفته شده تمام مردان و زنان عرب مدینه و مکه بر ادب و غیرت و پاکی این مردبزرگ غبطه می خوردند. حالا این ادب کجای جامعه مسلمان ما هست؟ چقدر هست؟ زنان مسلمان ما باید وقتی مردی را می بینند غیرت و جوانمردی او را چنان درک کنند که، نشانه آن در حضرت عباس نمود داشته است. اگر می گوییم یا ابالفضل، باید تمام فضائل و نیکویی های اخلاقی هر کس به قدر و اندازه خودش در ما دیده شود.
نگاهی به عمارت و سقاخانه آستانه حضرت عباس
آستان مقدس حضرت عباس(ع) تاریخ مشترکی با آستانه سیدالشهداء ابیعبداللهالحسین(ع) دارد و یکی از مهمترین زیارتگاه های شیعیان جهان است. حضرت عباس(ع)، که به امر برادرش سیدالشهداء(ع) به منظور تهیه آب برای خیمهگاه خاندان نبوت به آبشخور فرات رفته بود، در یک جنگ دلیرانه در کنار نهر علقمی به شهادت رسید و به علت دوری محل شهادت وی از خیمهگاه سیدالشهداء(ع) و میدان نبرد و نیز شدت یافتن جنگ، پیکر مطهر او در همان محل باقی ماند و سپس همانجا نیز به خاک رفت.
بنیاسد، اولین کسانی بودند که قبر مطهر آن حضرت را به شکلی بارز و برجسته بنا کردند که آثار آن از بین نرود. اولین زائران این آستانه مطهر نیز نخست عبیدالله فرزند حرّ جعفی، از برجستگان شیعه در کوفه و سپس در بیستم صفر سال 62 ق. صحابی مشهور جابر بن عبدالله انصاری بودند.
عمارت اول:
مختار ثقفی در سال 66 قمری، با کمک جمعی از اعراب و نیز ایرانیان که از شیعیان علی بن ابیطالب(ع) بودند به خونخواهی سیدالشهداء(ع) قیام کرد و در دوران قدرت و حکومت او (توسط خود وی یا دیگر شیعیان) اولین عمارت آستانه بنا گشت و این عمارت و به طور کلی تمام شهر کربلا کم کم رو به آبادانی نهاد، ولی هارون الرشید در سال 170 قمری دستور خراب کردن آن را داد.
عمارت دوم:
مأمون، که در سال 198 قمری قدرت را به دست گرفت، بر خلاف سیاست پدر خود و برای جلب رضایت و کمک شیعیان خراسان، برخورد دوستانهای با شیعیان در پیش گرفت، لذا محبان خاندان عصمت و طهارت این فرصت تاریخی را مغتنم شمردند و بدینگونه، عمارت دوم آستانه در عصر مأمون انجام گرفت. در سال 232 قمری متوکل عباسی بر مسند خلافت نشست. وی که نسبت به شیعیان و آل ابی طالب عناد خاصی داشت، دستور داد آستانه حضرت سیدالشهداء(ع) و حضرت عباس(ع) بلکه تمامی شهر کربلا را خراب کردند و پس از تخریب، تمامی منطقه را شخم زدند و به آن آب بستند.
عمارت سوم:
المنتصر، خلیفه عباسی، بر خلاف سیاست پدر خود ـ متوکل ـ با شیعیان روش دوستانه و صمیمانهای داشت. وی اموال زیادی بین علویین تقسیم کرد و حکم به تعمیر بنای شهر کربلا و آستانه حضرت عباس(ع) داد. در نتیجه، کربلا در عصر او رونق یافت و زائرین آن بقاع مطهر از اطراف و اکناف به سوی این شهر مقدس سرازیر گشتند.
عمارت چهارم:
در سال 367 ق. عضدالدوله دیلمی وارد بغداد شد، سپس به زیارت کربلا و نجف شتافت و دستور داد مرقد عظیم و با شکوهی برای حضرت عباس(ع) بنا کنند. بنای مزبور در سال 367 قمری آغاز شد و در سال 372 پایان یافت و عمارت امروزه آستانه مطهر حضرت عباس(ع) از عضدالدوله است که از شکوه و عظمت خاصی برخوردار است.
در عصر جلایریان:
پس از تأسیس دولت جلایریان در ایران و به قدرت رسیدن شیخ حسن ایلکانی در سال 740 قمری، سلطان اویس (فرزند شیخ حسن) تعمیرات را در این آستانه مطهر شروع نمود که در عصر فرزندش، سلطان احمد، در سال 786 پایان یافت و هدایای زیادی از ایران به آستانه مزبور ارسال شد.
در عصر صفویه:
شاه اسماعیل صفوی بنیانگذار حکومت شیعی صفویه، روی 25 جمادی الثانی 914 قمری فاتحانه وارد بغداد گشت و مورد استقبال بینظیر شیعیان قرار گرفت. وی سپس در روز بعد، یعنی 26 جمادی الثانی، به سمت کربلا حرکت کرد و یک شبانه روز در حرم ابی عبدالله الحسین(ع) معتکف گشت، آنگاه به آستانه حضرت عباس(ع) شتافت و دستور تعمیرات وسیعی را در آن آستانه صادر نمود و دوازده قندیل از طلای خالص به نام دوازده امام را که با خود آورده بود به حرم حضرت ابوالفضل العباس(ع) اهدا کرد.
تمامی حرم مطهر و رواقها را با فرش گرانبهای ابریشم بافت اصفهان مفروش نمود و خدمه مخصوصی نیز برای نگاهداری و روشنایی قندیل آستانه استخدام کرد که تبار آن امروزه با عنوان (آل قندیل) در کربلا شهرت دارد. اسماعیل صفوی، همچنین دستور کاشیکاری گنبد صادر کرد که تا سال 1302 قمری کاشیکاری باقی بود.
در عصر نادرشاه افشار:
در سال 1153 قمری نادرشاه هدایای زیادی به آستانه حضرت عباس(ع) ارسال داشت و تعمیرات وسیعی در آن بارگاه ملکوتی انجام گرفت.
در عصر وهابیان:
در 18 ذی الحجة الحرام سال 1216 قمری، که انبوه مردم برای درک زیارت عید غدیر از کربلا به نجف اشرف رفته بودند، سعود بن عبدالعزیز وهابی فرصت را مغتنم شمرد و با لشگری عظیم به شهر کربلا حمله برد و حکم به تاراج تمامی شهر داد و آستانه حضرت عباس(ع) را نیز خراب کرد و تمامی هدایای سلاطین و ملوک صفویه و نادرشاه و قندیلهای طلا و نقره و غیره را به یغما برد.
در عصر قاجاریه:
پس از حمله وهابیهای سعودی به کربلا و رسیدن خبر این جنایت وحشتناک به ایران، مردم خیر ایران با همراهی و همدلی دولت وقت ایران (زمان فتحعلی شاه قاجار) کمکهای سخاوتمندانهای به این شهر ماتمزده نمودند و تمامی خرابیهای وارده را ترمیم کردند. آستانه حضرت عباس(ع) نیز به شکل احسن تعمیر گشت و از جمله این تغییرات، نصب ضریح نقره اهدایی فتحلیشاه قاجار بود که در سال 1227 قمری انجام گرفت.
تعمیرات آن آستانه مقدسه در طول دوران قاجاریه قطع نشد و ناصرالدین شاه کاشیکاری گنبد را تجدید کرد (در سال 1304 قمری کاشیکاری صحن شریف، و در سال 1305 قمری کاشیکاری گنبد مطهر انجام یافت). همچنین، شیخ عبدالحسین تهرانی، معروف به شیخ العراقین، با استفاده از ثلث میرزاتقی خان امیرکبیر ـ صدر اعظم مشهور ایران ـ تعمیرات وسیعی در آستانه مزبور انجام داد.
در عصر حاضر:
آستانه حضرت عباس(ع) درحدود سیصد و پنجاه متری شمال شرقی آستانه سیدالشهداء ابی عبدالله الحسین(ع) قرار دارد و در یک میدان بزرگ هر دو آستانه را در برگرفته است. قبر مطهر در وسط حرم شریف واقع شده و بر روی آن صندوق خاتم نفیس اهدایی قرار دارد که با گذشت زمان تعمیراتی روی آن انجام شده است.
روی صندوق را ضریح نقرهای پوشانده که به همت بزرگ مرجع جهان تشیع، مرحوم آیت الله العظمی سید محسن حکیم (قدس سره) و با دست هنرمندان ایرانی در اصفهان با به کار بردن چهارصد هزار مثقال نقره خالص و هشت هزار مثقال طلا پس از سه سال کار مداوم در سال 1385 قمری در حرم مطهر نصب گشته است. چهار طرف حرم شریف دارای چهار رواق قرینه است که ابهت خاصی به حرم بخشیده و به یکدیگر منتهی میگردند. سقف و تمامی دیوارهای حرم مطهر و رواقها به دست هنرمندان ایرانی آینهکاری شده و بر فراز ضریح یک گنبد بزرگ بنا گردیده که در سال 1375 قمری طلاکاری آن انجام یافته است.
دو مناره و یک صحن
در دو طرف ایوان جنوبی حرم، دو مأذنه (مناره) به شکل زیبایی سر به فلک کشیده است. در قسمت جنوبی حرم یک ایوان سرتاسری سرپوشیده واقع شده است که در وسط آن یک در ِ طلایی میناکاری ساخت اصفهان و در سمت شرق و غرب آن نیز دو در کوچک دیگر واقع است که هر سه در به داخل رواق جنوبی منتهی میشود.
آستانه حضرت عباس(ع) دارای یک صحن چهارگوش است که حرم مطهر در وسط آن واقع شده و در چهار طرف صحن حجراتی بنا گشته که در آن جمع کثیری از علمای امامیه و سلاطین و امرای شیعه دفن شدهاند و کاشیکاری موجود در تمامی صحن آستانه، مربوط به عصر قاجاریه و بعد از آن است. صحن شریف دارای هشت در بزرگ ورودی و خروجی است: در قسمت جنوب صحن، در قبله و یا دربالرسول(ص) و در قسمت شمال در ِامام محمد جواد(ع) قرار دارد.
قسمت غرب صحن دارای چهار در است: 1. در ِامام حسن(ع) 2. در ِ امام حسین(ع) 3. در ِ امام صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) 4. در ِ امام موسی بن جعفر(ع). قسمت شرقی صحن نیز دارای دو در به نامهای در ِامام امیرالمؤمنین(ع) و در ِ امام علی بن موسی الرضا(ع) میباشد. مساحت آستانه عباس(ع) بالغ بر 4370 متر مربع است و از نظر نقشه و سبک معماری مانند آستانه سیدالشهداء ابیعبداللهالحسین (ع)، منتها کوچکتر از آن است.
سقاخانهها
در صحن حضرت ابوالفضل(ع) دو سقاخانه عمومی وجود داشته است:
1. یکی از این آبخورگاهها در ضلع شرقی صحن و در مقابل مقبره راجه قرار داشته و بهره هند (طایفهای از اسماعیلیان) آن را نوسازی کرده بودند و در جوار آن نیز دو درخت میوه و یک درخت سدر بوده است.
2. دیگری در ضلع غربی، در جوار باب السوق بوده و در نزدیک آن دو درخت خرما وجود داشته است. البته امروزه از این آبخورگاهها و همچنین از درختان نخل و سدر اثری نیست.
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 184]
صفحات پیشنهادی
میلاد حضرت عباس علیه السلام/ محمود کریمی، مهدی میرداماد
شب میلاد سقای کربلا میلاد حضرت عباس علیه السلام محمود کریمی مهدی میرداماد برنامه چیذر جام دینی 501 لینک لینک لینک لینک لینک لینک ۰۲ ۰۳ ۱۳۹۴ - ۱۳ ۵۴سالروز ولادت حضرت عباس(ع)، قبله حاجات
سالروز ولادت حضرت عباس ع قبله حاجات در نگاه به قلّههای رفیع ایمان و شجاعت و وفا چشم ما به وارسته مردی بزرگ و بی بدیل میافتد به نام عبّاس فرزند بزرگوار حضرت امیرالمؤمنین علی ع که در فضل کمال فتوّت و رادمردی الگویی برجسته است خبرگزاری ایسنا در نگاه به قلّههای رفیع اارادت شیعیان هند به بیرق حرم حضرت عباس (ع) + عکس
بیرق حضرت عباس در بین مردم هند ارادت شیعیان هند به بیرق حرم حضرت عباس ع عکس احترام و ابراز ارادت شماری از مسلمانان هند را به پرچم حرم حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام در این تصاویر مشاهده می کنید به گزارش سرویس دینی جام نیوز احترام و ابراز ارادت تعدادی از مسلمانان کشور هندمقام عرفانی قمر بنی هاشم(ع)/ حضرت عباس در کلام ائمه اطهار(ع)
به مناسبت سالروز میلاد ابالفضل العباس س مقام عرفانی قمر بنی هاشم ع حضرت عباس در کلام ائمه اطهار ع شناسهٔ خبر 2757850 - شنبه ۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰ ۳۳ دین و اندیشه > آیین ها و تشکل های مذهبی اگر به زندگی و حالات حضرت ابوالفضل ع از اين منظر نگريسته شود مشخص می شود كه آن حضرتراز و رمز تعالی حضرت عباس(ع) چیست؟
شنبه ۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۵ ۵۳ در نگاه به قلّههای رفیع ایمان و شجاعت و وفا چشم ما به وارسته مردی بزرگ و بی بدیل میافتد به نام عبّاس فرزند بزرگوار حضرت امیرالمؤمنین علی ع که در فضل کمال فتوّت و رادمردی الگویی برجسته است در اخلاص و استقامت و پایمردی نمونه است و در هر خصلت نبعثت حضرت رسول اکرم (ص) نقطه عطف تاریخ بشریت
بعثت حضرت رسول اکرم ص نقطه عطف تاریخ بشریت تهران - بعثت حضرت رسول اکرم ص نقطه عطف تاریخ بشریت است که در آن پیام آور اسلام کاملترین دین الهی را به بشریت عرضه کردند حضرت محمد ص کاملترین انسان و اشرف مخلوقات عالم که همه فضایل و کمالات احسن الخالقین خداوند متعال را دارد در چنینچرا حضرت عباس(ع) باب الحوائج و باب الحسین نامیده شدند؟
چرا حضرت عباس ع باب الحوائج و باب الحسین نامیده شدند حضرت عباس علیه السلام جایگاه بلندى نزد برادرش امام حسین علیه السلام داشت نوشته اند به گزارش خبرنگار قرآن و عترت باشگاه خبرنگاران باب الحوائجحضرت عباس علیه السلام در دوران زندگانى امام مجتبى علیه السلام پیوسته در كنامهریه سنگین، زندگی را سخت و نکبتبار میکند
سهشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۷ ۱۸ یک کارشناس مسائل دینی با بیان اینکه اسلام با مهریه پایین و رویایی موافق نیست گفت فرمول خاصی برای مهریه وجود دارد که در هر خانوادهای متفاوت است حجتالاسلام والمسلمین رضا محمدی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه همداهمایش ملی «قرآن و سبک زندگی اسلامی» برگزار شد
سهشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹ ۲۶ همایش ملی قرآن و سبک زندگی اسلامی در دانشگاه تفرش برگزار شد به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه مرکزی محمد قاسم سحاب رئیس دانشگاه تفرش و رئیس همایش ملی قرآن و مسئله سبک زندگی اسلامی در آیین افتتاحیه این همایش گفت ماچرا به حضرت ابوالفضل(ع) بابالحوائج میگویند
شنبه ۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۷ ۲۱ کارشناسان مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی به این پرسش که چرا به حضرت ابوالفضل ع بابالحوائج میگویند و بابالحوائج به چه معناست پاسخ دادهاند به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا در پاسخ کارشناسان این مرکز که آن را در اختیار اعباس(ع) در نگاه حضرت مهدي (ع) چگونه است؟
عباس ع در نگاه حضرت مهدي ع چگونه است مصلح بزرگ حجت خدا و بقية الله الاعظم امام زمان عج - قائم آل محمد ص در بخشى از سخنان زيباى خود درباره عمويش عباس ع چنين مى گويد به گزارش خبرنگار قرآن و عترت باشگاه خبرنگاران مصلح بزرگ حجت خدا و بقية الله الاعظم امام زمان عجبزرگان اهل سنت وحدت خود را با اعتقاد به حضرت علی(ع) نشان میدهند
سهشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۷ ۰۷ یکی از مشایخ طریقت قادریه در سنندج گفت بزرگان اهل سنت وحدت خود را با اعتقاد به حضرت علی ع نشان میدهند و هر هفته در تکایای قادریه مراسم دفزنی در مدح حضرت علی ع و دلاور مردیهایش برای حفظ دین اسلام برگزار میشود شیخ محمدیاور عباسی در گفتوگويك نكته از هزاران درس عباس (ع)
قمر بنی هاشم ماه حرم يك نكته از هزاران درس عباس ع عباس ع آموزگار برجسته اخلاق ادب تولي تبري شجاعت تبعيت وفاداري غيرت همت اصالت و عزت است و امروز حتي دشمن هم در مقابل اين همه عظمت خاضعانه سر فرو مي اندازد به گزارش سرویس دینی جام نیوز عباس ع آموزگار برجسته احضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف از دیدگاه ابن عربی
حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف از دیدگاه ابن عربیچون رساله مناقب ابن عربی حاوی عبارات بلند عرفانی می باشد چندین شرح بر آن نگارش یافته است از آن جمله شرح مناقب محیی الدین اثر عالم شیعی سید محمد صالح موسوی خلخالی و نیز جلوات ربانی اثر آیت الله محمد رضا ربانی چکیده یکیآیا حضرت عباس(ع) در دوران ظهور رجعت میکند
آیا حضرت عباس ع در دوران ظهور رجعت میکند در زیارتنامه عباسبن علی ع که از امام صادق ع صادر شده این گونه آمده است شهادت میدهم که مظلومانه کشته شدی و شهادت میدهم که خدا به وعدهاش در مورد شما وفا خواهد کرد به گزارش فرهنگ نیوز رجعت در لغت به معنای برگشت است و در اصطلاح بسفر رئیس جمهور عراق به ایران نقطه عطفی در روابط دو کشور است
دوشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹ ۲۴ یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس سفر رئیس جمهور عراق به ایران را نقطه عطفی در روابط دو کشور خواند و گفت که احتمالاً در این سفر در مورد راهکارهای تعمیق همبستگیهای قومی در عراق مذاکراتی صورت میگیرد محمدرضا محسنی ثانی در گفتوگو با خبرنگقسم حضرت عباس يا دم خروس؟!
۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ ۱۰ ۲۹ق ظ قسم حضرت عباس يا دم خروس موج - گروه فرهنگي با اعلام اختلاس ميلياردي در صندوق رفاه دانشجويان اگر چه رقم اين اختلاس به نسبت ديگر اختلاس هاي عصر ما چندان دندان گير نبوده اما بسيار تأمل برانگيزتر و حتي تأسف بارتر است زيرا اختلاس صورت گرفته در نهادي-
دین و اندیشه
پربازدیدترینها