تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1836931109
مصحف حضرت زهرا (س) چیست؟
واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
پرسمان؛
مصحف حضرت زهرا (س) چیست؟
اگر قلبتان را به همان حالی که در حال راز و نیاز با خداوند دارید ، حفظ کنید ، ملائکه با شما دست خواهند داد .
به گزارش سرویس دینی جام نیوز، مصحف فاطمه سلامالله علیها کتابی است که به املاء جبرئیل و خط امیرالمؤمنین علیهالسلام نوشتهشده و در آن تمامی حوادث و اتفاقات آینده عالم تا روز قیامت ثبتشده و چیزی در باره حلال و حرام در آن وجود ندارد .
این مطلب از روایات فراوانی استفاده میشود که ما به دو روایت بسنده میکنیم که با تدبر در همین دو روایت ، به جواب تمام سؤالاتتان خواهید رسید .
عِدَّهٌ مِنْ أَصْحَابِنَا عَنْ أَحْمَدَ بْنِ مُحَمَّدٍ عَنْ عُمَرَ بْنِ عَبْدِ الْعَزِیزِ عَنْ حَمَّادِ بْنِ عُثْمَانَ قَالَ سَمِعْتُ أَبَا عَبْدِ اللَّهِ (علیه السلام) یقُولُ تَظْهَرُ الزَّنَادِقَهُ فِی سَنَهِ ثَمَانٍ وَ عِشْرِینَ وَ مِائَهٍ وَ ذَلِکَ أَنِّی نَظَرْتُ فِی مُصْحَفِ فَاطِمَهَ (علیها السلام) قَالَ قُلْتُ وَ مَا مُصْحَفُ فَاطِمَهَ قَالَ إِنَّ اللَّهَ تَعَالَی لَمَّا قَبَضَ نَبِیهُ (صلی الله علیه وآله وسلم ) دَخَلَ عَلَی فَاطِمَهَ (علیها السلام) مِنْ وَفَاتِهِ مِنَ الْحُزْنِ مَا لَا یعْلَمُهُ إِلَّا اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ فَأَرْسَلَ اللَّهُ إِلَیهَا مَلَکاً یسَلِّی غَمَّهَا وَ یحَدِّثُهَا فَشَکَتْ ذَلِکَ إِلَی أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ (علیه السلام) فَقَالَ إِذَا أَحْسَسْتِ بِذَلِکِ وَ سَمِعْتِ الصَّوْتَ قُولِی لِی فَأَعْلَمَتْهُ بِذَلِکَ فَجَعَلَ أَمِیرُ الْمُؤْمِنِینَ (علیه السلام) یکْتُبُ کُلَّ مَا سَمِعَ حَتَّی أَثْبَتَ مِنْ ذَلِکَ مُصْحَفاً قَالَ ثُمَّ قَالَ أَمَا إِنَّهُ لَیسَ فِیهِ شَی ءٌ مِنَ الْحَلَالَ وَ الْحَرَامِ وَ لَکِنْ فِیهِ عِلْمُ مَا یکُون .
حماد بن عثمان میگوید: از امام صادق (علیهالسلام) شنیدم فرمود : در سال ۱۲۸ مخالفان مذهب و دعوتکنندگان به باطل اعلام وجود خواهند کرد. این موضوع را در مصحف فاطمه (سلامالله علیها) دیدم . پرسیدم : مصحف فاطمه چیست ؟ فرمود : با فوت رسول خدا ( صلیالله علیه وآله و سلم) غم و اندوه فراوان فاطمه را فراگرفت که اندازه آن را خدا میداند . به همین جهت خداوند فرشتهای را نزد فاطمه فرستاد تا باهم سخن شدن با وی غم و اندوهش زدوده شود . فاطمه(سلامالله علیها) جریان را به علی(علیهالسلام) گزارش کرد علی(علیهالسلام) فرمود : هر وقت آمدنش را احساس نمودی و صدایش را شنیدی به من خبر بده. فاطمه آمدن فرشته را به علی(علیهالسلام) خبر داد. علی(علیهالسلام) آنچه را میشنید مینوشت تا در نهایت همانند کتابی کامل گردید.
سپس امام صادق(علیهالسلام) فرمود : در این کتاب از حلال و حرام چیزی نیست ؛ بلکه آنچه در آن دیده میشود دانش و آگاهی از حوادث و اخبار آینده است.
الکافی ، ج ۱ ، ص: ۲۴۰ .
مُحَمَّدُ بْنُ یحْیی عَنْ أَحْمَدَ بْنِ مُحَمَّدٍ عَنِ ابْنِ مَحْبُوبٍ عَنِ ابْنِ رِئَابٍ عَنْ أَبِی عُبَیدَهَ قَالَ سَأَلَ أَبَا عَبْدِ اللَّهِ ع بَعْضُ أَصْحَابِنَا عَنِ الْجَفْرِ … قَالَ فَمُصْحَفُ فَاطِمَهَ (علیها السلام) قَالَ فَسَکَتَ طَوِیلًا ثُمَّ قَالَ إِنَّکُمْ لَتَبْحَثُونَ عَمَّا تُرِیدُونَ وَ عَمَّا لَا تُرِیدُونَ إِنَّ فَاطِمَهَ مَکَثَتْ بَعْدَ رَسُولِ اللَّهِ (صلی الله علیه وآله وسلم) خَمْسَهً وَ سَبْعِینَ یوْماً وَ کَانَ دَخَلَهَا حُزْنٌ شَدِیدٌ عَلَی أَبِیهَا وَ کَانَ جَبْرَئِیلُ (علیه السلام) یأْتِیهَا فَیحْسِنُ عَزَاءَهَا عَلَی أَبِیهَا وَ یطَیبُ نَفْسَهَا وَ یخْبِرُهَا عَنْ أَبِیهَا وَ مَکَانِهِ وَ یخْبِرُهَا بِمَا یکُونُ بَعْدَهَا فِی ذُرِّیتِهَا وَ کَانَ عَلِی (علیه السلام) یکْتُبُ ذَلِکَ فَهَذَا مُصْحَفُ فَاطِمَهَ علیها السلام .
الکافی، ج ۱، ص: ۲۴۱ .
ابو عبیده میگوید : بعضی از شیعیان از امام صادق علیه السلام سؤالاتی کردند ، از جمله سؤال کردند : مصحف فاطمه چیست؟ حضرت مدتی سکوت کرد و سپس فرمود : شما از آنچه میخواهید و نمیخواهید بحث میکنید ( یعنی بعضی از پرسش ها به قصد فهمیدن نیست یا به دردت نمیخورد ) فاطمه بعد از پیغمبر صلیالله علیه و آله هفتاد و پنج روز در دنیا بود و از فراق پدر بسیار اندوهگین بود. جبرئیل علیه السلام محضرش میآمد و او را در مرگ پدر تسلیت میداد و خوشحالش میکرد و غم و اندوهش را تخفیف میداد و از احوال و مقام پدرش خبر میداد و سرگذشت اولادش را پس از او برایش میگفت و علی علیه السلام آن مطالب را مینوشت که مجموع آن نوشتهها مصحف فاطمه علیها السلام شد.
امکان گفتگوی ملائکه با غیر انبیاء :
گروهی از دیرباز اشکال می کنند که چگونه ممکن است که ملائکه با غیر پیامبر صحبت کند ، آیا این مطلب با خاتمیت پیامبر در تعارض نیست؟
در جواب می گوییم : خود علمای اهل سنت از این شبهه جواب داده اند . آلوسی مفسر بزرگ اهل سنت بعد از نقل روایتی در همین باره می گوید :
والأخبار طافحه برؤیه الصحابه للملک وسماعهم کلامه ، وکفی دلیلا لما نحن فیه قوله سبحانه : ( إِنَّ الَّذینَ قالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَیهِمُ الْمَلائِکَهُ أَلاَّ تَخافُوا وَ لا تَحْزَنُوا وَ أَبْشِرُوا بِالْجَنَّهِ الَّتی کُنْتُمْ تُوعَدُون ) * ( فصلت : ۳۰ ) الآیه فإن فیها نزول الملک علی غیر الأنبیاء فی الدنیا وتکلیمه إیاه ولم یقل أحد من الناس : إن ذلک یستدعی النبوه وکون ذلک لأن النزول والتکلیم قبیل الموت غیر مفید کما لا یخفی .
تفسیر الآلوسی – الآلوسی – ج ۲۲ – ص ۴۰ .
روایات بسیاری وارد شده که صحابه ملائکه را می دیدند و سخن آنان می شنیدند . برای اثبات آن ، این دلیل کافی است که خداوند کریم فرموده است : « بی تردید کسانی که گفتند : پروردگار ما خدا است سپس [ در میدان عمل بر این حقیقت ] استقامت ورزیدند ، فرشتگان بر آنان نازل می شوند [ و می گویند : ] مترسید و اندوهگین نباشید شما را به بهشتی که وعده داده شده اید ، بشارت باد . » این آیه ثابت می کند که ملائکه بر غیر انبیاء در دنیا نازل می شوند و با آن ها سخن می گویند ، و کسی هم نگفته است که این سخن گفتن مستلزم نبوت است و ازطرفی این گفتگو از قبیل مرگ است و فایده ای ندارد .
مصافحه با ملائکه :
روایات بسیاری در منابع اهل سنت وارد شده است که اگر انسان آنگونه که خداوند می خواهد در این دنیا زندگی کند ، واجبات را انجام داده و از محرمات نیز پرهیز کند ، می تواند مستقیماً با ملائکه در ارتباط بوده و با آنان سخن بگوید .
مسلم نیشابوری ، نقل می کند:
قَالَ رَسُولُ اللَّهِ صَلَّی اللَّهُ عَلَیهِ وَسَلَّمَ وَالَّذِی نَفْسِی بِیدِهِ إِنْ لَوْ تَدُومُونَ عَلَی مَا تَکُونُونَ عِنْدِی وَفِی الذِّکْرِ لَصَافَحَتْکُمْ الْمَلَائِکَهُ… .
صحیح مسلم – مسلم النیسابوری – ج ۸ – ص ۹۵ .
رسول گرامی اسلام صلی الله علیه وآله وسلم فرمود : قسم به خدایی که جانم در دست او است ، اگر شما همان حالتی را که اکنون دارید ، حفظ نمایید و بر آن استقامت ورزید ، ملائکه با شما دست خواهند داد .
البانی ، که وهابیت از او به عنوان «بخاری دوران» تعبیر می کنند و بن باز مفتی اعظم عربستان سعودی گفته بود که ایشان را باید امام الحدیث بنامیم ، این روایت را در صحیح سنن ابن ماجه ، ج۲ ، ص۴۱۵-۴۱۶ و صحیح الجامع الصغیر ، ج۲ ، ص۹۳۱ و ۱۱۹۰ و سلسله الأحادیث الصحیحه ، ج۴ ، ص۶۰۶ صحیح دانسته است .
و باز در روایت دیگری مسلم نیشابوری می نویسد :
لو کانت تکون قلوبکم کما تکون عند الذکر لصافحتکم الملائکه حتی تسلم علیکم فی الطرق .
صحیح مسلم – مسلم النیسابوری – ج ۸ – ص ۹۵ .
اگر قلبتان را به همان حالی که در حال راز و نیاز با خداوند دارید ، حفظ کنید ، ملائکه با شما دست خواهند داد ؛ و حتی در راه ها به شما سلام خواهند کرد .
از این دو روایت استفاده می شود که اگر انسان تقوای الهی را حفظ کرده و دستورات الهی را انجام دهد ، می تواند با ملائکه در ارتباط باشد و با آن ها گفتگو کند . و فاطمه زهرا سلام الله علیها که قرآن در آیه تطهیر شهادت بر عصمت او داده و طبق نص صریح روایات صحیح بخاری و مسلم ، سیده زنان اهل بهشت است ، قطعاً دارای این مقام بوده است .
گفتگوی حضرت مریم با ملائکه :
قرآن کریم صراحت دارد که حضرت مریم سلام الله علیها با ملائکه صحبت می کرده ؛ در حالی که او نیز پیامبر نبوده است . خداوند در سوره مریم آیات ۱۶ تا ۲۱ می فرماید :
وَ اذْکُرْ فی الْکِتَابِ مَرْیمَ َ إِذِ انتَبَذَتْ مِنْ أَهْلِهَا مَکاَنًا شَرْقِیا . فَاتخََّذَتْ مِن دُونِهِمْ حِجَابًا فَأَرْسَلْنَا إِلَیهَا رُوحَنَا فَتَمَثَّلَ لَهَا بَشَرًا سَوِیا . قَالَتْ إِنی ِ أَعُوذُ بِالرَّحْمَانِ مِنکَ إِن کُنتَ تَقِیا . قَالَ إِنَّمَا أَنَا رَسُولُ رَبِّکِ لِأَهَبَ لَکِ غُلَامًا زَکِیا . قَالَتْ أَنی یکُونُ لی غُلَامٌ وَ لَمْ یمْسَسْنی بَشَرٌ وَ لَمْ أَکُ بَغِیا . قَالَ کَذَالِکِ قَالَ رَبُّکِ هُوَ عَلی َّ هَینِ ٌّ وَ لِنَجْعَلَهُ ءَایهً لِّلنَّاسِ وَ رَحْمَهً مِّنَّا وَ کاَنَ أَمْرًا مَّقْضِیا .
و در این کتاب (آسمانی)، مریم را یاد کن، آن هنگام که از خانواده اش جدا شد، و در ناحیه شرقی (بیت المقدس) قرار گرفت . و میان خود و آنان حجابی افکند (تا خلوتگاهش از هر نظر برای عبادت آماده باشد). در این هنگام، ما روح خود را بسوی او فرستادیم و او در شکل انسانی بی عیب و نقص، بر مریم ظاهر شد ! . او (سخت ترسید و) گفت: «من از شرّ تو، به خدای رحمان پناه می برم اگر پرهیزگاری! . گفت: «من فرستاده پروردگار توام (آمده ام) تا پسر پاکیزه ای به تو ببخشم!» . گفت: «چگونه ممکن است فرزندی برای من باشد؟! در حالی که تا کنون انسانی با من تماس نداشته، و زن آلوده ای هم نبوده ام!» . گفت: «مطلب همین است! پروردگارت فرموده: این کار بر من آسان است! (ما او را می آفرینیم، تا قدرت خویش را آشکار سازیم) و او را برای مردم نشانه ای قرار دهیم و رحمتی باشد از سوی ما! و این امری است پایان یافته (و جای گفتگو ندارد)!» .
وقتی حضرت مریم سلام الله علیها بتواند با ملائکه در ارتباط باشد ، فاطمه زهرا سلام الله علیها که سیده تمامی زنان اهل بهشت و از جمله مریم بنت عمران است ، می تواند با ملائکه در ارتباط باشد . اویس
۱۴/۰۲/۱۳۹۴ - ۱۰:۰۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]
صفحات پیشنهادی
زیارت حضرت زينب كبرى(عليها السلام)
الزيارة المفجعة زیارت حضرت زينب كبرى عليها السلام سلام بر بانويى كه دلش از جاى كنده شد براى حسين سرویس دینی جام نیوز «الزيارة المفجعة» - زيارت دوم حضرت زينب كبرى عليها السلام بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحيمِ سلام بر بانويى كه دلش از جاى كنده شد براىجشن میلاد مولای متقیان حضرت علی(ع) در امارات برگزار شد
یکشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰ ۳۷ مراسم جشن میلاد باسعادت مولای متقیان حضرت علی ع در شهرهای مختلف امارات متحده عربی برگزار شد به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا در دوبی همزمان با سالروز میلاد با سعادت اولین اختر تابناک امامت و ولایت حضرت امیرالمومنین علی ع مراسممسابقات رالي اتومبيل راني زنان به نام حضرت زهرا (س) + صوت
مسابقات رالي اتومبيل راني زنان به نام حضرت زهرا س صوت همزمان با ميلاد فاطمه زهرا سلام الله عليها و روز زن برنامه هاي متنوعي در کشور برگزار شد اما تطبيق دادن برخی از اين مراسم ها با اهداف نامگذاری اين روز قدری دشوار است به گزارش گروه صوت و فیلم باشگاه خبرنگاران همفلسفه تکرار دعاها به تعداد خاص چیست؟
دیدگاه آیتالله ضیاء آبادی فلسفه تکرار دعاها به تعداد خاص چیست الفاظ دعا برای انسان کاری نمیکنند همین را بفهمیم که خدا میبیند تا گناه نکنیم به گزارش سرویس دینی جام نیوز آیتالله سیدمحمد ضیاءآبادی مفسر قرآن کریم بعد از نماز مغرب و عشاء در جلسه تفسیر قرآن خود که به&zwnچاهی که حضرت علی (ع) وقف حاجیان کرد
چاهی که حضرت علی ع وقف حاجیان کرد بهترین تجارت در دنیا این است که شما تجارتی کنید که در عوض آن سالها به شما سود برسد وقف هم چنین تجارتی است فقط سود آن را در آخرت خواهیم برد یکی از مصادیق مهم و بارز برای کار خیر وقف است وقف عملی نیک مصداق روشنی از تعاون انفاقی بدون منت و احوداع با باب الرأس حرم حضرت عباس(علیه السلام)
صحنههای بیاد ماندنی وداع با باب الرأس حرم حضرت عباس علیه السلام کاروان وفا و ادب حامل دربهای حرم حضرت عباس علیه السلام در آخرین روز حضور در شهرستان زرندیه به شهر پرندک رسید و فضای این شهر ولایی مملو از شور حسینی شد به گزارش سرویس دینی جام نیوز دلدادگان به خاندان عصمت وآخرین وضعیت ساخت صحن حضرت زهرا + عکس
آخرین وضعیت ساخت صحن حضرت زهرا عکس شوراى آستان مقدس حرم امام علی ع از پایان مراحل بتن ریزى سازههاى پروژه بزرگ صحن حضرت فاطمه س خبر داد به گزارش فرهنگ نیوز با تلاش تیم مهندسى و کارکنان مؤسسه کوثر وابسته به ستاد بازسازى عتبات عالیات در جمهورى اسلامى ایران مراحل بتن ریزى اسکلام داوود کیست و عمل آن چیست؟
عمل امّ داود یکی از اعمال مستحبی پانزدهم رجب است نیمه رجبالمرجب سومین روز از ایام البیض است مومنان و مخلصان علاوه بر توجه ویژه به ماه رجب و بهره برداری از آن فرصت نیمه رجب را غنیمت شمرده و هم نوا با معتکفان اعمال ویژه این روز برای تقرب بیشتر به ذات باریتعالی به جا مدرب بابالرأس حرم حضرت عباس (ع) از استان مرکزی راهی کربلا شد
درب بابالرأس حرم حضرت عباس ع از استان مرکزی راهی کربلا شد شناسهٔ خبر 2562469 یکشنبه ۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳ ۵۵ دین و اندیشه > آیین ها و تشکل های مذهبی طي مراسمي در روستاي تاريخي الوير از توابع استان مرکزي درب بابالرأس حرم حضرت ابوالفضل العباس عليهالسلام جهت نصب راهي کشوخانه حضرت مهدی(عج) کجاست؟
خانه حضرت مهدی عج کجاست درباره محل زندگی حضرت مهدی عج و حکومت آن حضرت در عصر ظهور روایات فراوانی وجود دارد عمدتاً در این روایات مسجد سهله را منزل آن حضرت و شهر کوفه را به عنوان پایگاه حکومتی آن حضرت معرفی کردهاند پنهان زیستی حضرت مهدی عج نه تنها چگونگی زندگی آن حضرت را دردلیل تعبیرقرآن از فرعون به «ذو الأوتاد» چیست؟
معارف دلیل تعبیرقرآن از فرعون به ذو الأوتاد چیست شکنجه هاى وحشتناک فرعونیان نسبت به دشمنانشان به نوعی بود که به اصطلاح آنها را به چهار میخ مى کشیدند هر یک از دست و پاى آنها را با میخ به زمین چوبه دار و یا دیوارى مى کوبیدند و مى گذاشتند تا جان دهد به گزارش سرویس دینی جاموفای به عهد از خصایص سربازان حضرت حجت است
پای درس اخلاق آیت الله قرهی وفای به عهد از خصایص سربازان حضرت حجت است شناسهٔ خبر 2563814 سهشنبه ۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰ ۰۶ دین و اندیشه > آیین ها و تشکل های مذهبی آیت الله قرهی گفت تا حضرت سربازان با وفایش را درست نکند ظهور معلوم نیست چه وقت باشد یکی از خصایص سربازان وجودحضرت فاطمه زهرا(س) منشاء خیر و محور همه خوبی هاست
حجت الاسلام حسینی شاهرودی حضرت فاطمه زهرا س منشاء خیر و محور همه خوبی هاست شناسهٔ خبر 2537087 یکشنبه ۳۰ فروردین ۱۳۹۴ - ۰۹ ۲۳ استانها > کردستان سنندج – نماینده ولی فقیه در کردستان حضرت فاطمه زهرا س را منشا خیر و محور همه خوبی های عالم عنوان کرد به گزارش خبرنگار مهر حجت اغيور كيست و غيرت چيست؟
پاسخ به سؤالات دینی غيور كيست و غيرت چيست شناسهٔ خبر 2563518 سهشنبه ۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹ ۵۲ دین و اندیشه > آیین ها و تشکل های مذهبی پیامبر ص فرمود إنّ الغيرة من الايمان ۱ غيرت از آثار و علائم ايمان است به گزارش خبرنگار مهر همواره سؤالهای زیادی وجود دارد که ذهنمجموعهای از بهترین عبادتها چیست؟
دوشنبه ۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۷ ۱۸ یک استاد حوزه و دانشگاه اعتکاف را مجموعهای از بهترین عبادتها دانست و از اقشار مختلف مردم و بهویژه جوانان خواست تا برای شرکت در مراسم معنوی اعتکاف برنامهریزی کنند محمدتقی صرفیپور در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه کرمااعتکاف چیست؟
اعتکاف چیست اعتکاف مخصوص دین اسلام نیست بلکه در ادیان الاهی دیگر نیز وجود داشته و در اسلام استمرار یافته است اگرچه ممکن است در شرع مقدس اسلام پاره ای از خصوصیّات و احکام و شرایط آن تغییر یافته باشد اعتکاف در لغت به معنای اقامت کردن و ماندن در جایی و ملازم بودن با چیزی است ولیمراسم جشن میلاد حضرت علی (ع) درخارج از کشور برگزار شد
از سوی نمایندگیهای فرهنگی ایران مراسم جشن میلاد حضرت علی ع درخارج از کشور برگزار شد شناسهٔ خبر 2566819 - یکشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳ ۰۹ دین و اندیشه > اسلام در جهان مراسم جشن میلاد نخستین اختر فروزان امامت و ولایت مولی الموحدین حضرت امام علی ع از سوی نمایندگی های فرهن-
دین و اندیشه
پربازدیدترینها