تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 26 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن هرگاه سخن گويد ياد (خدا) مى كند و منافق هرگاه سخن گويد بيهوده گويى مى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815984331




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

حکم شرعی نوای قرآن برای زنگ موبایل


واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی:

پیشرفت تکنولوژی های روز چنان با سرعت انجام می گیرد که امروزه نسل های جدید گوشی های تلفن همراه، با کاربردهای مختلفی مانند پخش موسیقی های دلخواه، استفاده از اینترنت و ... است. در این میان بسیاری از جوانان و دلدادگان به آیات قرآن کریم، زنگ های گوشی تلفن همراه خود را طوری تنظیم می کنند تا به هنگام تماس با آنها صدای دلنواز آیات الهی پخش می شود

موبایل جنگی

قرآن کتاب آسمانی مسلمانان، راهنما و هدایتگر بشریت و روشندلان عالم است و در فضیلت قرائت این کتاب آسمانی احادیث و روایات بسیاری از سوی پیامبر اعظم (ص) و ائمه معصومین (ع) نقل شده است.

حضرت امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب (ع) درباره ویژگی های معنوی و درمانی قرآن می فرمایند: "آگاه باشید! همانا این قرآن پند دهنده ای است که نمی فریبد و هدایت کننده ای است که گمراه نمی سازد و سخنگویی است که هرگز دروغ نمی گوید. کسی با قرآن همنشین نشد، مگر آن که به او افزود یا از او کاست، در هدایت او افزود و از کوردلی و گمراهی اش کاست. آگاه باشید! کسی با داشتن قرآن، نیازی ندارد و بدون قرآن بی نیاز نخواهد بود. پس درمان خود را از قرآن بخواهید و در سختی ها از قرآن یاری بطلبید، که در قرآن، درمان بزرگ‌ترین بیماری ها، یعنی کفر و نفاق و سرکشی و گمراهی است. پس به وسیله قرآن خواسته های خود را از خدا بخواهید و با دوستی قرآن به خدا روی آورید و به وسیله قرآن از خلق خدا چیزی نخواهید، زیرا وسیله ای برای تقرب بندگان به خدا، بهتر از قرآن وجود ندارد." (1).

یکی از برکت های انقلاب اسلامی ایران زنده نمودن و ترویج بسیاری از آداب و قوانین اسلامی است و در این میان قرآن گرایی و قرآن پژوهی پیشرفت و درخشش بسیاری داشته است.

رهبر انقلاب اسلامی گرایش به قرآن و تلاوت این کتاب آسمانی را پس از انقلاب اسلامی ایران این گونه توصیف می نمایند: "قبل از انقلاب در کشور ما خبرى از قرآن نبود. گوشه و کنار، یک عاشقى پیدا می شد، یک جلسه‌ قرآنى درست می‌کرد، 10 تا، پانزده تا، بیست تا طالب قرآن را دور خودش جمع میکرد. دیده بودیم، در همه‌ شهرها بود؛ در تهران بود، در مشهد ما بود. این حرکت عظیم جوان‌ها به سمت قرآن، این خبرها نبود؛ این شوق به خواندن قرآن و تلاوت قرآن، این تربیت انبوه خوانندگان متبحر در تلاوت قرآن، این حرفها وجود نداشت؛ حفظ وجود نداشت. وقتى این جوان ها که حافظ قرآنند، مى‌آیند قرآن را از حفظ می خوانند، بنده از اعماق دل خدا را شکر می‌کنم. اینها به برکت انقلاب بود، به برکت اسلام بود؛ اینها را قدر بدانید.

رهبر انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی): فى نفسه مانعى‌ ندارد، مگر آنکه موجب بى احترامى شود

هرچه ما به قرآن نزدیک‌تر شویم، 2 اتفاق مى‌افتد: یک اتفاق اینکه ما قوى‌تر می‌شویم؛ اتفاق دوم اینکه دشمنان بین‌المللى ما، علیه ما بیشتر بسیج می‌شوند؛ خوب، بشوند. هرچه به سمت قرآن برویم، هرچه به قرآن نزدیک‌تر شویم، دشمنان بشریت بیشتر خشمگین می‌شوند؛ تهمت می‌زنند، دروغ می‌گویند، شایعه درست می‌کنند، فشار اقتصادى مى‌آورند، فشار سیاسى مى‌آورند، انواع و اقسام خباثت‌ها و ملعنت‌ها را با ملت ما میکنند - کمااینکه مى‌بینید دارند می‌کنند - اما در مقابل، توان ما، قدرت تحمل ما، قدرت تاثیرگذارى ما روزبه‌روز بیشتر خواهد شد، مضاعف خواهد شد؛ کما اینکه مى‌بینید شده"(2).

گرایش به تلاوت قرآن کریم نه تنها از نظر لذت بردن از آهنگ خوش آن بلکه درس گرفتن و فهم معارف آن است: "پیشرفت تکنولوژی های روز چنان با سرعت انجام می گیرد که امروزه نسل های جدید گوشی های تلفن همراه، با کاربردهای مختلفی مانند پخش موسیقی های دلخواه، استفاده از اینترنت و ... است. در این میان بسیاری از جوانان و دلدادگان به آیات قرآن کریم، زنگ های گوشی تلفن همراه خود را طوری تنظیم می کنند تا به هنگام تماس با آنها صدای دلنواز آیات الهی پخش می شود."(3)

 

نظر مراجع :

در همین رابطه حکم فقهی این مسأله را از مراجع عظام تقلید پرسیده ایم که سؤال و پاسخ آن را در زیر می توانید ببینید.

سؤال: آیا قرار دادن صدای قرآن برای زنگ گوشی های موبایل جایز است؟ چه حکمی دارد؟

رهبر انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی): فى نفسه مانعى‌ ندارد، مگر آنکه موجب بى احترامى شود.

آیت الله مکارم شیرازی: در صورتی که بی احترامی صورت نگیرد، اشکالی ندارد.

آیت الله سیستانی:اشکال ندارد.

همچنین یک تن از مجتهدین و مدرسین حوزه علمیه این گونه پاسخ داده اند:

حضرت آیت الله علوی گرگانی: جایز است، مگر آنکه صدای صوت قرآن به گونه ای باشد که در عرف مردم هتک حرمت آن و بی احترامی به قرآن باشد.

 

منبع : شیعه آنلاین






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نیک صالحی]
[مشاهده در: www.niksalehi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 735]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


دین و اندیشه
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن