تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هيچ كس جز با اطاعت خدا خوشبخت نمى‏شود و جز با معصيت خدا بدبخت نمى‏گردد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798212983




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آشنایی با تاثیرات مثبت ارز نیمایی در معاملات ارزی کشور


واضح آرشیو وب فارسی::

نیما، مخفف شده عبارت " نظام یکپارچه ی معاملات ارزی" با هدف سازماندهی بازار ارز در زمینه ی تجارت، واردات و صادرات در اردیبهشت سال 1397 راه اندازی شد. از مهمترین ویژگی ارز نیمایی امنیت معاملاتی است زیرا تمام معاملات ارزی زیر نظر بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران انجام می شود. در ادامه می خواهیم به بررسی کامل سامانه نیما و تاثیرات مثبت آن در معاملات ارزی کشور بپردازیم.  





سامانه ارز نیمایی، نظام یکپارچه معاملات ارزی

دولت از روز 21 فروردین ماه 1397 سیاست مالی جدیدی را به منظور هدایت محصولات وارداتی به سمت مجاری رسمی، اطمینان از تخصیص مناسب و عادلانه ارز بر اساس اولویت تقاضا، جلوگیری از قاچاق و خروج سرمایه های کشور و شفافیت کامل فرآیند عرضه و تقاضا، در پیش گرفت و بدین منظور، تصمیم به راه اندازی سامانه نظام یکپارچه ی معاملات ارزی مرسوم به نیما گرفت.

سامانه ارزی نیمایی پلی میان دو سامانه جامع تجارت و سامانه سنا

در ابتدا به شرح دو سامانه جامع تجارت و سامانه سنا می پردازیم. و در ادامه توضیح می دهیم که چگونه سامانه  نیما، توانسته میان این دو سامانه ارتباط برقرار کند.

سامانه جامع تجارت

سامانه جامع تجارت در بخش داخلی، با هدف یکپارچه سازی اطلاعات و رصد کالا در زنجیره تجاری، از تولید و واردات تا خرده فروشی، توسعه داده شده است. برای ورود به سامانه جامع تجارت و انجام معاملات می توانید با استفاده از لینکntsw.ir  وارد سامانه شوید و در قسمت سفارش هاي غير بانكي درخواست تامين ارز خود را ثبت كنيد.  

سامانه سنا

 سامانه ی نظارت بر ارز که بعنوان سامانه سنا منتخب شد، درگاهی است که صرافی ها می بایست معاملات روزانه ارزی خود را در آن ثبت کنند. این سامانه توسط بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران به عنوان سامانه نظارت بر ارز در سال 1390 راه اندازی شد. صرافی ها در پایگاه اطلاع رسانی سنا، با انتخاب منوی نیما، با مشاهده درخواست های خرید و  ارائه پیشنهادات می توانند ارز متقاضیان را تامین کنند. همان طور که گفته شد سامانه نیما، پیوندی است میان دو سامانه « جامع تجارت » که بازرگانان سفارش خود را در آن ثبت می کنند.



« سامانه سنا » که صرافان در آن در خواست های خرید و فروش ارز را نظاره می کنند. بدین ترتیب که پس از ثبت تمام درخواست های بازرگانان در سامانه ی جامع تجارت، این در خواست ها در اختیار سامانه نیما قرار می گیرد و صرافی هایی که از طریق سنا به در خواست های خرید و فروش دسترسی پیدا کرده اند، می توانند از خدمات رایگان سامانه نیما استفاده کنند. این خدمات رایگان شامل: برای برقراری ارتباط با متقاضیان، ارائه پیشنهادات و جذب تقاضا ها بدون نیاز به مراجعه حضوری می باشد.

چرا باید از سامانه نیما استفاده کرد؟

همان طور که گفته شد، یکی از ویژگی های ارز نیمایی، امنیت معاملاتی می باشد. به عبارتی می توان گفت:  "سازماندهی اطلاعات و داده های واقعی از عرضه و تقاضا  که این امر موجب شد تا بازار به سمت یک رقابت سالم سوق داده شود. یکی دیگر از ویژگی های این سامانه، پوشش نیازمندی های خرد علاوه بر نیازمندی های کلان ارزی است. این بدین معناست که در سامانه نیما علاوه بر تامین ارز تجاری می توان ارز دارویی، دانشجویی و مسافرتی را نیز تامین کرد.

با ارز نیمایی معاملات به چه شکل صورت می گیرد ؟

در سامانه ارز نیمایی، وارد کننده کالا و خدمات، نقش تقاضا کننده ارز و  صادر کننده، نقش عرضه کننده را ایفا می کند. در این سامانه تقاضا کننده و عرضه کننده ارز می توانند به سهولت در خواست خرید و فروش خود را به صورت online ثبت کنند تا معامله ی آن ها از طریق صرافی های مجاز و موجود در سامانه نیما انجام شود.



در این بین صرافی ها نیز نقش واسطه گران را ایفا می کنند که باعث تسهیل، روند خرید و فروش می شود. توجه به دو نکته در سامانه نیما حائز اهمیت است:

1. طبق قوانین بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، تمامی بانک ها علاوه بر این که می توانند حواله ای از سمت خود بانک ایجاد کنند، پس از تشکیل پرونده و گرفتن تعهد از وارد کننده کالا و خدمات می توانند نسبت به ثبت درخواست ارز به صورت حواله در سامانه نیما و همچنین حواله ارز از طریق صرافی ها اقدامات لازم را انجام بدهند.

2.  تمامی صادر کنندگان کالا و خدمات موظف هستند که ارز به دست آمده را از طریق سامانه نیما به بانک ها و صرافی های مجاز در کل کشور به فروش برسانند.



جمع بندی

سامانه نیما، با قابلیت تنظیم شوندگی و سیاست گذاری، توانسته تمام منابع و مصارف ارزی کشور را در یک محل جمع کند و بازاری بر اساس ترجیح متقاضی و اولویت های سیاست گذار، عرضه و تقاضای ارز را تعدیل کند. شرکت علی حاجی ابول لو و شرکا که دارای 30 سال سابقه ی فعالیت در حوزه ارز و طلا در کشور، تحت نظارت بانک ملی مرکزی جمهوری اسلامی ایران است می تواند شما را در زمینه معاملات ارزی کمک و راهنمایی کند. برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید به آدرس سایت alirezaxchange.com مراجعه کنید یا با شماره 02188195092 تماس حاصل فرمایید. 






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ]
[مشاهده در: ]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 762]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


علم و فناوری

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن