تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):معناى گفته كسى كه بسم اللّه‏ مى‏گويد، يعنى نشانى از نشانه‏هاى خداوند را بر خود مى‏...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798074150




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نگرانی‌های «بیل گیتس» از فناوری بدون نظارت و خطر پارک‌های فناوری


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: نگرانی‌های «بیل گیتس» از فناوری بدون نظارت و خطر پارک‌های فناوری
«بیل گیتس» بنیان‌گذار شرکت مایکروسافت در گفت‌وگویی جدید نسبت به خطرات بالقوه انحصار دانش و فناوری در برخی مراکز خاص در پارک‌های فناوری ابراز نگرانی کرده و خواستار اعمال نظارت‌های بیشتری در این رابطه شد.
آفتاب‌‌نیوز : به نقل از سیناپرس، بیل گیتس به‌عنوان بنیان‌گذار شرکت مایکروسافت، با دنیای فناوری و تکنولوژی غریبه نیست و خود یکی از پیشگامان این حوزه محسوب می‌شود. بااین‌حال او در گفت‌وگویی جدید با «Axios»، به‌عنوان یک بازرگان و از نگاهی بشردوستانه نگرانی‌های خود را در مورد تأثیر منفی بالقوه‌ای که این پیشرفت‌ها و فناوری‌ها می‌تواند روی تمدن بشری داشته باشد، اعلام کرد. این مسائل و نگرانی‌ها در گزارش سالانه بنیاد بیل و ملیندا گیتس نیز ذکر شده است.


گیتس در این گفت‌وگو اعلام کرد: «همیشه این سؤال وجود دارد که چگونه فناوری‌های جدید می‌تواند موجب قدرت گرفتن گروهی کوچک از مردم شود و به بسیاری دیگر، آسیب برساند.»


او در توضیح این مسئله گفت که سخنان او در درجه اول به شرکت‌های بزرگ فناوری نظیر اپل که در حال حاضر بازارها را قبضه کرده‌اند، اشاره دارد و افزود: «انحصار فناوری و علم در حیطه گروه‌های خاصی از مردم تنها مربوط به حوزه‌هایی مانند کامپیوتر و تلفن‌های همراه هوشمند نیست و می‌تواند دایره‌ای بسیار وسیع‌تر و مشتمل برساخت سلاح‌های اتمی را شامل شود که جان میلیون‌ها انسان را به خطر می‌اندازد؛ یا سلاح‌های تروریستی بیولوژیکی و زیستی که می‌تواند بالقوه برای میلیاردها نفر خطر ایجاد کند. این موضوع مرا به‌شدت نگران کرده است.»


این هشدار به‌طور خاص مشمول شرکت‌ها و افرادی است که در پارک‌های فناوری مانند سیلیکون‌ولی فعالیت می‌کنند. بیل گیتس نگران این موضوع است که فعالی این شرکت‌ها می‌تواند مانع از اقدامات نظارتی و بررسی‌های کافی از سوی دولت‌ها شود و به‌این‌ترتیب، فرصت مناسب برای انجام اقدامات خطرناک به وجود آید.


یکی دیگر از نگرانی‌های مهم بیل گیتس درزمینه پارک‌های فناوری، بحث دسترسی به اطلاعات است. او با اشاره به غول‌های فناوری مانند فیس‌بوک، گوگل و اپل، اعلام کرد که ممکن است اشتیاق به انجام معاملات مالی ناشناس و غیرقابل ردیابی عواقب ناگواری در پی داشته باشد. از سوی دیگر، دیدگاه این شرکت‌ها درباره مخفی نگه‌داشتن اطلاعات حتی در مواردی مانند جنایات و ... بسیار خطرناک است، زیرا این شرکت‌ها اعتقاد دارند اطلاعات کاربران نباید تحت هیچ شرایطی در اختیار دولت‌ها قرار داده شود.


گیتس در این مورد پیشنهاد می‌دهد که شرکت‌ها با ارزیابی خود، بررسی کنند که آیا مسائل مربوط به آن‌ها با استفاده از نظارت دولتی حل می‌شود یا خیر. او همچنین اعلام کرد که اگر ابرشرکت‌های نام‌برده‌شده به این اخطار توجه کنند، ممکن است از آنچه او با عنوان «کابوس مداخله دولت» یاد می‌کند و شخصا در شرکت مایکروسافت با آن روبه‌رو بود، اجتناب کنند.


باید در نظر داشت که هیچ‌کدام از اهداف، ارزش‌ها و ایده‌های شرکت‌ها بالاتر از قوانین نیست و شرکت‌ها نباید خارج از چارچوب‌های قانونی حرکت کنند.


او در خاتمه توضیحات خود تأکید کرد: «شرکت‌ها و کمپانی‌های بزرگ در حوزه فناوری باید در این مورد بیشتر دقت کنند و نباید این موضوع را باور داشته باشند که نظرات آن‌ها از نظرات دولت و قانون بالاتر است. در غیر این صورت، دولت‌ها ناگزیر به انجام برخی وظایف در بخش‌های کلیدی می‌شوند و به این موضوع ورود می‌کنند.»
خبرآنلاین 





۲۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


علم و فناوری

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن