تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص): نماز، از آيين هاى دين است و رضاى پروردگار، در آن است. و آن راه پيامبران است. براى ن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798141926




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

راهکاری برای کاهش روند پیری


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: راهکاری برای کاهش روند پیری
یافته های تحقیقات گروهی از محققان روی موش ها نشان می دهد کاشت سلول های بنیادی بخش هیپوتالاموس در مغز می تواند روند پیری را کاهش دهد.
آفتاب‌‌نیوز : یافته های مطالعه ای انجام شده روی موش های میان سال نشان می دهد سلول های بنیادی کلید کند شدن روند پیری و افزایش طول عمر هستند. 


دانگشنگ کای/Dongsheng Cai عصب شناس کالج پزشکی آلبرت انیشتین در نیویورک، می گوید: مطالعات گذشته نشان داده بود هیپوتالاموس در پیری نقش دارد؛ اما یافته مطالعه جدیدتر نشان می دهد سلول های بنیادی در این منطقه می توانند روند پیری را کند کنند. این یافته منطقی است. زیرا هیپوتالاموس در بسیاری کارکردهای بدن از جمله اشتها و التهاب ها نقش دارد. 


بر پایه این خبر کای و همکارانش خود دریافتند سلول های بنیادی در هیپوتالاموس موش مورد آزمایش با رشد او از بین می روند. وقتی محققان ویروسی را به موش ها تزریق کردند که این سلول ها را از بین می برد سریع تر پیر شدند و حافظه، توانایی عضلات، قدرت و هماهنگی در آنها کاهش یافت. همچنین این موش ها زودتر از موش هایی مردند که چنین ویروسی به آنها تزریق نشده بود. 


گروه تحقیقاتی در مرحله بعدی سلول های بنیادی برگرفته از هیپوتالاموس موش های تازه متولد شده را به موش های میان سال تزریق کردند. این موش ها بعد از چند ماه کارکرد شناختی و عضلانی بهتری نسبت به موش هایی داشتند که چنین تزریقی برای آنها صورت نگرفته بود و به طور متوسط 10 درصد بیشتر عمر کردند. این محققان دریافتند سلول های بنیادی مولکول هایی به نام میکرو ار ان ای/microRNA آزاد می کنند که فرایند بیان ژن را به مایع مغزی نحاعی تنظیم می کند. 
همچنین گروه تحقیقاتی این میکرو ار ان ای ها را به مغزهای موش های میان سال تزریق کردند و پی بردند مولکول ها روند از بین رفتن ماهیچه ها و سلول های مغز را کاهش می دهند. 


لئونارد گوارنت/Leonard Guarente زیست شناس مولکولی در واحد کمبریج ام آی تی نیز در این مورد می گوید: این تحقیقات می تواند به روش های مختلف جلوگیری از پیری در انسان ها منجر شود. 


کای می گوید: درمان با سلول های بنیادی می تواند توانایی هیپوتالاموس را برای اقدام به عنوان یک تنظیم کننده اصلی افزایش دهد، با در نظر گرفتن اینکه آخرین یافته ها نشان می دهد هیپوتالاموس با ارسال سیگنال هایی پیری را کنترل می کند. 


وی افزود: گروه تحقیقاتی ما می خواهد بداند کدام یک از هزاران نوع میکرو ار ان ای تولید شده در روند پیری نقش دارند و این موضوع را بیشتر بررسی می کنیم که آیا سازوکار مشابهی در دیگر موجودات مانند میمون ها و گوریل ها نیز وجود دارد یا خیر. 


شین ایچی رو ایمای/Shin-ichiro Imai که روی موضوع پیری در دانشگاه واشنگتن تحقیق می کند می گوید: این یافته ها موفقیتی مهم در زمینه تحقیقات مرتبط با پیری هستند. گام بعدی ارتباط دادن بین سلول های بنیاد با دیگر سازوکارهای فیزیولوژیکی پیری است. برای نمونه این سلول ها می توانند در تنظیم نرون های آزاد کننده هورمون نقش داشته باشند یا این سوال مهم است که ایا سلول های میکرو ار ان ای را می توان وارد جریان خون کرد که در نتیجه در تمام بدن منتقل شوند.


به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی نشریه علمی نیچر/Nature؛ کای معتقد است درمان های ضدپیری با هدف تاثیرگذاری بر هیپوتالاموس باید در میان سالی و پیش از آغاز شود که عضلات و متابولیسم فرد تخریب شده باشند.








۰۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۳:۲۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 138]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن