تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس چهل روز خود را براى خدا خالص كند چشمه هاى حكمت از قلب وى بر زبانش جارى مى شو...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798043244




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

14 مورد از بهترین فیلم‌های هیولایی از دید متاکریتیک


واضح آرشیو وب فارسی:پردیس گیم:

14 مورد از بهترین فیلم‌های هیولایی از دید متاکریتیک "ترجمه‌ شده از وب‌سایت Gamespot با اندکی دخل و تصرف" کدامیک از شما عزیزان عاشق تماشایِ بوجود آمدنِ دوستی میان هیولاهای غول‌پیکر و انسان‌ها هستید؟ تماشای تخریبِ یک شهر زیبا توسط یک موجودِ غول‌پیکر و توقف‌ناپذیر چطور؟ فرارسیدن زمان اکرانِ یکی از تازه‌ترین آثار این ژانر، یعنی Kong: Skull Island بهانه‌ای شد تا در مقاله‌ی پیشِ رو به معرفی 14 فیلم برتر هیولا محور از دیدِ منتقدین متاکریتیک بپردازیم. تنها شرط ما برای انتخاب این آثار وجود هیولاهای غول‌پیکر در فیلم بوده است و توجه داشته باشید که این بررسی تنها برای فیلم‌های تولید شده پس از سال 1990 انجام شده است. حال بیایید در کنار یکدیگر، نیم‌نگاهی به آثار مذکور بیندازیم:

شماره‌ی 14 Trollhunter - 2010 امتیاز متاکریتیک : 61 Trollhunter اثریست در سبکِ found footage که روایتگر تحقیقاتِ گروهی از دانشجویان، برای کشف علت مرگ عجیب و مرموزِ خرس‌هاست. در میانه‌ی این مسیر، این دانشجویان با مردی شکارچی آشنا شده و پس از مدتی در‌می‌یابند که این مرد برای گذران زندگی (و به دستور دولت نروژ) به شکار موجوداتی به نام Troll می‌پردازد. برخی از این Trollها غول‌پیکر و برخی دیگر بسیار ترسناکند.

شماره‌ی 13 Godzilla - 2014 امتیاز متاکریتیک : 62 16 سال پس از ساخت Godzilla (سال 1998) بار دیگر این هیولای عظیم‌الجثه که به عنوانِ یکی از نماد‌های ماندگار صنعت سینما (در این سبک) شناخته می‌شود به روی پرده‌های سینما بازگشت. این حضور مجدد نمایشِ بسیار قوی‌تری نسبت به سال 1998 محسوب می‌شد و توانست نظر مثبت بسیاری از منتقدین (خصوصا در مقایسه با اثر پیشین) را به خود جلب کند.

شماره‌ی 12 Big Man Japan - 2009 امتیاز متاکریتیک : 62 Big Man Japan یکی از عجیب‌‌ترین فیلم‌های موجود در لیست‌ِ حال‌حاضر است (به‌هرحال ژاپن است دیگر!!). این اثر را می‌توان عنوانی مدرن در سبک Kaiju (فیلم‌هایی که معمولا در آن هیولاهای بزرگ به ارتش و شهر و غیره حمله‌ می‌کنند) دانست که زندگی فردی تنها (در شهر توکیو) را روایت می‌کند. مردی که برای حفاظت از کشورش در برابر هیولاها، به ابعادِ 100 فوت تغییرِ سایز پیدا می‌کند!!

شماره‌ی 11 Monsters - 2010 امتیاز متاکریتیک : 63 "گرِث ادواردز"، کارگردان آثاری همچون Godzilla و Rogue One، در سال 2010 با کارگردانی این اثر، راویِ حمله‌ی هولناکِ موجوداتِ بیگانه به زمین و ماجراجویی‌های روزنامه‌نگاری شد که در تلاش برای رساندنِ یک توریستِ آمریکایی (از مکزیک) به مرز‌های ایالات متحده، لحظات دشواری را پشت سر گذاشت.

شماره‌ی 10 Pacific Rim - 2013 امتیاز متاکریتیک : 64 اثر سال 2013 "گیرمو دل تورو" در دنیایی به وقوع می‌پیوندد که موجوداتی غول‌پیکر به شهر‌های مختلف حمله کرده و انسان‌ها با هیولاهایی روبوتیک (که ساخته‌ی دست خودشان است) به مقابله با آن‌ها می‌پردازند.

شماره‌ی 9 Cloverfield - 2008 امتیاز متاکریتیک : 64 روایتی دیگر در سبکِ Found Footage و به کارگردانی "مت ریوز" (کارگردان شناخته‌شده‌ی آثاری همچون Dawn of the Planet of the Apes و Let ME IN) که زندگی گروهی از دوستان، در شرایطی که موجودی بیگانه و غول‌پیکر شهر نیو‌یورک را مورد هجوم قرار داده، را به تصویر می‌کشد.

شماره‌ی 8 Tremors - 1990 امتیاز متاکریتیک : 65 شهر کوچکی که قربانی وجود Graboidها شده و وحشت سراسر‌ آن را فرا گرفته است. موجوداتی کِرم‌مانند که زیرِ زمین و خاک در حفره‌هایی تونل‌مانند زندگی کرده و هر‌آنچه در سطحِ آنجا باشد را طعمه‌ی خود می‌کنند.

شماره‌ی 7 Shin Godzilla - 2016 امتیاز متاکریتیک : 68 ریبوتِ سال 2016 گودزیلا به کارگردانی "هیدکی آنوُ". هیولایی غول‌آسا و ترسناک به ناگاه ظاهر شده و ژاپن باید به فکرِ راه‌حلی برای رهایی از دست آن باشد.

شماره‌ی 6 Jurassic Park - 1993 امتیاز متاکریتیک : 68 دانشمندی موفق به کشف یک روش کلون‌سازیِ خاص برای احیای دایناسور‌ها شده و تصمیم می‌گیرد با حضورِ آن‌ها یک پارکِ تفریحیِ بی‌نظیر را برای عامه‌ی مردم احداث کند. اما پیش از بازگشاییِ پارک همه‌چیز از مسیرِ پیش‌بینی شده خارج می‌شود و با رهایی این دایناسور‌ها، بحران بزرگی بوجود می‌آید.

شماره‌ی 5 The Water Horse - 2007 امتیاز متاکریتیک : 71 پسر جوانی موفق به پیدا کردنِ یه تخمِ عجیب شده و از آن نگهداری می‌کند. اما پس از باز‌شدنِ آن پسرک در کمال تعجب بجای یک پرنده (آنگونه که پیش‌تر انتظار داشت) با یک هیولای Loch Ness رو‌برو شده و میان این دو دوستی محکمی شکل می‌گیرد.

شماره‌ی 4 A Monster Calls - 2016 امتیاز متاکریتیک : 76 Connor پسرِ جوانیست که در زندگی با مشکلات خانوادگی و شخصی بسیاری دست و پنجه نرم می‌کند، از آزار و دعواهای ناخواسته در مدرسه گرفته تا کمبودِ اعتماد به نفس و بیماریِ کشنده‌ی مادرش. در این میان آشنایی او با درختیِ هیولا‌گونه باعث رخ دادن اتفاقاتی شگفت‌انگیز و تغییرِمسیری غیرمنتظره در زندگی او می‌شود.


شماره‌ی 3 King Kong - 2005 امتیاز متاکریتیک : 81 سال 2005 سالی بسیار هیجان‌انگیز برای هواداران این سبک فیلم به شمار‌ می‌آمد. "پیتر جکسون" کارگردانِ نامیِ سینما با اثری حماسی و بلند (3 ساعته) بنام KING KONG باردیگر نامِ خود را بر سر زبان‌ها انداخت و این فیلم، با بازیِ "نِیومی واتس" و "جک بلک"، به یکی از تحسین‌شده‌ترین و بهترین آثار تاریخِ سبکِ مورد نظر ما در این مقاله تبدیل شد.

  شماره‌ی 2 The Iron Giant - 1990 امتیاز متاکریتیک : 85 بعنوان مترجم لازم می‌دانم لحظه‌ای از مسیرِ کلی مقاله‌ی اصلی خارج شده و این قسمت را از زبان خودم برای شما عزیزان توضیح بدهم. The Iron Giant نه تنها یکی از بهترین عناوینِ ساخته‌شده در این سبک، بلکه یکی از برترین و تاثیرگذارترین آثارِ به اصطلاحِ عامه "کارتونی"ایست که تابحال تولید شده است. بنده در دوران کودکی بیش از 30 بار (بی هیچ اغراقی) این اثر را از ابتدا تا انتها تماشا کرده‌ و این مقاله باعث شد بار‌دیگر به فکر مرور و تجدید خاطره‌ای دیگر با این اثر بی‌نظیر بیفتم. داستان آشنایی و دوستیِ پسری جوان با یه روبوتِ بیگانه و تلاش‌های این دو برای محافظت از یکدیگر (در برابر ارتش و انسان‌ها)، که در ادامه به پایانی بسیار غیرمنتظره و تاثیرگذار پیوند می‌خورد. نکته‌ی بسیار جالب که ممکن است بسیاری از هواداران از آن بی‌خبر باشند این است که صدای "وین دیزل" بعنوان صدای این روبوتِ دوست‌داشتنی و عظیم مورد‌استفاده قرار گرفته است.

شماره‌ی 1 The Host - 2006 امتیاز متاکریتیک : 85 هیولایی در دریاچه‌ی Han (شهر سئول) باعث ایجاد وحشتی روزافزون در میان مردم شده است. این هیولا دختری جوان را می‌رباید و خانوا‌ده‌ی این دختر در صدد یافتن راهی برای بازگرداندن او هستند. اگر از هواداران این سبک فیلم‌ها هستید، بهیچ عنوان تماشای این فیلم کُره‌ای را از دست ندهید. امیدوارم از مطالعه‌ی این مقاله لذت برده باشید. در پایان دیدگاهِ شخصیِ خود در رابطه با سبکِ مذکور و فیلم‌های آن را با ما در میان بگذارید. "مترجم: محمد حیدری"



5 ساعت پيش





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پردیس گیم]
[مشاهده در: www.pardisgame.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


علم و فناوری

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن