تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):از خوشبختى انسان درخواست خير از خداوند و خشنودى به خواست اوست و از بدبختى انسان...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798175973




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اشتباهات شایع درباره صبحانه و کاهش وزن/بهترین زمان برای غذا خوردن چه موقع است


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: اشتباهات شایع درباره صبحانه و کاهش وزن/بهترین زمان برای غذا خوردن چه موقع است
عضو هئیت مدیره انجمن گوارش و کبد ایران متذکر شد: ساعات غذا خوردن را اگر با نور خورشید تنظیم کنیم بسیار برای بدن و کنترل وزن مناسب است و بهترین زمان برای شام ترجیحا زمانی است که آفتاب در حال غروب کردن است.
آفتاب‌‌نیوز : اکرم پورشمس در گفت و گو با جام جم آنلاین بیان کرد : بطور کلی ساعت درونی بدن انسان به او کمک  می کـنـد تا فعالیت خود را در ساعات روز افزایش داده و در شب هنگام از شدت آنها بکاهید و به استراحت بپـردازیـد. سـاعــت بیولوژیک مختص انسانها نیست و تـمـام مـوجـودات زنـده واجد چنین ساعتی هستند .سیستم بدن بصورت طبیعی اینگونه است که با حضور نور بیشترین میزان کورتیزول در بدن ترشح می شود، همچنین فشارخون بالا و دمای پایین بدن را در این هنگام داریم .


وی در ادامه افزود : هر بدنی یک ساعت برای بیدار شدن دارد منظور از بیدار شدن این نیست فرد فقط چشمانش را باز کند بلکه زمانی است که وی بتواند فعالیت فیزیکی داشته باشد . در بدن هرچه فاصله غذا خوردن کوتاه تر باشد برای تمام ارگان های بدن مناسب تر است .بنابراین اگر فردی بخواهد وزنش را کنترل کند باید وعده های غذایی زیاد در حجم کم بخورد .


پورشمس یادآور شد: بسیاری از افراد به اشتباه تصور می کنند که با حذف صبحانه و صرفا ورزش کردن در صبح می توانند کالری بیشتری را سوزانده و کاهش وزن خوبی داشته باشند. صبحانه کامل، برای ساعتها شما را سیر نگه داشته و مانع از ریزه خواری در طی روز می شود. بارها به این نکته اشاره شده است که حذف صبحانه، نه تنها در کاهش وزن، موثر نیست، بلکه موجب گرسنگی و افت شدید قندخون، بخصوص هنگام ورزش شده و بدن به ناچار، مجبور به پرخوری بیشتر در طی روز خواهد شد و این کار بدترین اتفاقی است که می تواند برای افرادی که قصد کاهش وزن را دارند، رخ دهد.


به گفته وی، اگر بدن هر چه فاصله های غذا خوردنش طولانی باشد متابولیسم نیز کاهش می یابد و علاوه بر آن تصور می کند در ساعات بعدی غذایی برای خوردن نیست و همین باعث می شود بیشتر چربی مصرف کند. برخی از افراد می پندارند اگر در طول روز یک وعده غذا بخورند در کاهش وزن موثرتر است اما این تصور کاملا اشتباه بوده و هیچ نتیجه ای را در بر ندارد .


عضو هئیت مدیره انجمن گوارش و کبد ایران متذکر شد : ساعات غذا خوردن را اگر با نور خورشید تنظیم کنیم بسیار برای بدن و کنترل وزن مناسب است و بهترین زمان برای شام ترجیحا زمانی است که آفتاب در حال غروب کردن است و اگر صرف غذا در ساعات پایانی شبانه روز باشد افراد به دلیل کم‌تحرکی کالری کمتری می‌سوزانند که سبب چاقی، اضافه وزن و به تبع آن ابتلا به انواع بیماری‌ها در درازمدت در آنها می‌شود. پزشکان توصیه می‌کنند بین وعده‌ی شام و زمان خواب افراد باید حداقل سه ساعت فاصله زمانی وجود داشته باشد.


وی توصیه کرد : نکته حائز اهمیت این است در وعده های غذایی مان از بشقاب سالم استفاده کنیم . بشقاب سالم بشقابی است که نیمی از آن را با سبزیجات و میوه‌ها پر کنیم سپس نیمه دیگر آن را به پروتئین کم‌چرب و غلات اختصاص دهیم و سعی کنیم غلات اندکی بیش از پروتئین باشد. ما باید در طول روز 4وعده غذا بخوریم اما این 4 وعده قانون خاص خود را دارد و متشکل است نصف بشقاب میوه و سبزیجات ، یک چهارم غلات و یک چهارم دیگر پروتئین . بهتر است این پروتئین بدون چربی باشد و خوب است از سویا ، قارچ ،ماهی و مرغ بیشتر استفاده شود و مصرف گوشت قرمز را به حداقل برسانند و نکته بسیار مهم این است که بشقاب انتخابی ما یک بشقاب میوه خوری برای غذا خوردن باشد و از بشقاب های بزرگ به هیچ وجه استفاده نشود .


به گفته وی ، اگر در میان ، وعده های غذایی وسوسه شدید خوراکی بخورید حتما میل به گرسنگی را با خوردن مواد غذایی مثل هویج، انواع توت ها و از این قبیل خوراکی های کم کالری کنترل کنید ، چرا که این مواد غذایی بسیار کم کالری بوده و در عین حال کمک می کنند تا میل به خوردن در شما بر طرف شود.


پورشمس مصرف آب در میان غذا خوردن را به شدت کار اشتباهی دانست و توصیه کرد : مشکل شایعی که در هنگام مصرف آب در میان غذا خوردن بوجود می آید نفخ است .چرا که با این عمل در کار معده اختلال ایجاد می کنیم و معده نمی تواند یکی از وظایف خود را که هضم غذا است را انجام دهد پس بنابراین فرد دچار نفخ می شود . علاوه بر منع مصرف آب در میان غذا ، منع مصرف چای بعد از صرف غذا هم بسیار تاکید شده است .


به عبارتی دیگر اگر همراه یا قبل و بعد از غذا آب بنوشیم، این آب با غذای خورده شده مخلوط می‌شود و باعث رقیق شدن غذا و سرد شدن داخل معده می‌شود و از آنجا که هضم انسان نیاز به حرارت دارد، عمل هضم مختل می‌شود همچنین با نوشیدن آب، شیره‌های گوارشی رقیق می‌شوند و نمی‌توانند عملیات هضم را خوب انجام دهند و در نتیجه شخص دچار سوءهاضمه می‌شود. به همین دلیل فرد با وجود خوردن غذای خوب، اما انرژی ندارد و بیشتر دچار پف بدن، چاقی، افزایش اندازه و سنگینی می‌شود.


وی در پایان اشاره کرد: هنگامی که آب می خوریم معده حجمش بالا می رود و فرد اشتهای خود را برای غذا خوردن تا حدی از دست می دهد بخصوص اگر در ابتدای صبح میل شود . بین وعده های غذایی مصرف آب بسیار مفید است اما اگر با غذا همراه باشد کاملا اشتباه و زیان بار است .






۱۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۷:۱۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن