تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):چه بسا روزه‏دارى كه از روزه‏اش جز گرسنگى و تشنگى بهره‏اى ندارد و چه بسا شب زنده‏دارى كه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798215771




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

باورهای غلط درباره اوتیسم


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: ماهنامه دنیای کودک پارسی: در همه جای دنیا، بسیاری از بیماری ها با باورهایی نادرست همراه هستند. هر چه این بیماری ناشناخته تر باشد، طبیعتا این باورها افزایش می یابد.
 
بنابراین، عجیب نیست که نام اوتیسم تداعی کننده بعضی پیش فرض ها و تصورات نادرست باشد. تصوراتی که اگر اصلاح شوند، هم در پذیرش این بیماران و هم در درمان آن ها می تواند موثر باشد. بعضی از این تصورات را در ادامه مرور می کنیم.
 

 
اوتیسم و باورهای غلط

 

 اوتیسم همه گیر است

 
شیوع تشخیص داده شده افراد مبتلا به اختلال طیف اوتیسم از اواسط دهه 80 میلادی 10 برابر افزایش یافته است. اما باید توجه کرد که این افزایش به طور عمده ناشی از تغییرات در شاخص تشخیص و آگاهی بیشتر جامعه پزشکی از چگونگی ظهور اوتیسم در سنین مختلف است.


 اوتیسم مخصوص فرزندان افراد مرفه است
 
 درست است که آمارها نشان دهنده فراوانی بیشتر ابتلا به اوتیسم در خانواده های ثروتمند و تحصیل کرده است. اما قطعا دلیل این اختلال چنین موضوعی نیست! به نظر می رسد دلیل اصلی این اتفاق این است که افراد ثروتمند و تحصیل کرده فرزندان خود را بیشتر از نظر پزشکی زیر نظر می گیرند.


 فقط پسرها به اوتیسم مبتلا می شوند
 
 تقریبا از هر 5 فرد مبتلا به اختلال طیف اوتیسم 4 نفر پسر و یک نفر دختر هستند. درست است که پسرها بسیار بیشتر از دخترها به این بیماری دچار می شوند، اما گاهی شدت این اختلال در دخترها بیشتر از پسرها است. در ضمن، تشخیص این اختلال در دخترها دشوارتر نیز هست.


 اوتیستیک ها علاقه ای به روابط اجتماعی ندارند
 
 کودکان اوتیستیک روابط اجتماعی برقرار می کنند و احساسات دارند، اما روابط و ابراز احساسات شان غیرمعمول است. شاید میل به برقراری روابط در آن ها به اندازه کودکان عادی رشد نکند، اما نوجوانان و جوانان مبتلا به اوتیسم به داشتن تعامل با سایر کودکان و نوجوانان علاقه مندند.

 


 اوتیسم با رژیم غذایی درمان می شود
 
 اولا درمان پذیر بودن این اختلال هنوز محل بحث است. به عبارت دیگر، هنوز درمانی قطعی برای اوتیسم وجود ندارد. ثانیا هیچ تحقیقی ثابت نکرده است که رژیم غذایی خاصی این اختلال را درمان یا مهار کند. هرگونه تغییر در رژیم غذایی کودکان باید با نظر درمانگر او انجام شود.

 

اوتیسم و باورهای غلط
 
 



 باید مانع رفتار تکراری کودک اوتیستیک شد
 
 نکته مهم در این زمینه فهم دلیل رفتار تکراری است. افسردگی و اضطراب از دلایل احتمالی این رفتارهاست. درک دلیل این رفتارها و تلاش صحیح برای تعدیل و نه ممانعت از آن ها نتایج بهتری در پی خواهدداشت. پس، ابتدا باید بهفمیم چرا یک کودک درگیر یک عمل تکراری می شود.


 اوتیستیک ها باید فعالیت هایی جداگانه داشته باشند
 
 تماس با کودکان عادی برای کودکان اوتیستیک مفید است. زیرا باعث بهبود توانایی های اجتماعی و ارتباطی آن ها می شود و حتی می تواند حرکات تکراری آن ها را کاهش دهد. البته تمامی کودکان اوتیستیک، با توجه به نیازها و ناتوانایی هایشان، به برنامه های آموزشی خاص، به تنهایی یا در جمع، احتیاج دارند.


 اوتیستیک ها نمی توانند در آینده زندگی مستقلی داشته باشند
 
 تعدادی از کودکان مبتلا به اوتیسم، در صورت دریافت درمان صحیح، در جوانی مستقل می شوند، کار می کنند و روابط دوستانه و حتی عاشقانه برقرار می کنند. البته بعضی از آن ها همیشه به مراقبت و خدمات ویژه و تمام وقت نیاز خواهندداشت. برای عده ای نیز بعضی حمایت ها، حتی از راه دور، کفایت می کند.
 


 اوتیستیک ها نابغه اند
 
 بعضی از اوتیستیک ها دارای استعدادهای خارق العاده ای هستند. مثلا در محاسبات ریاضی یا نقاشی یا به یاد سپردن بعضی چیزها. اما تعداد این افراد زیاد نیست و همین افراد نیز معمولا در زمینه های دیگر، دارای این میزان استعداد نیستند. بنابراین، اطلاق صفت «نابغه» به همه افراد مبتلا به اوتیسم نمی تواند درست باشد.
 

 
اوتیسم و باورهای غلط

 

 واکسن عامل اوتیسم است
 
 هیچ گاه به طور قطع ثابت نشد که واکسن عامل ایجاد اوتیسم است. البته تاکنون مقالاتی در این باره منتشر شده، اما تحقیقاتی دیگر نیز این ادعا را رد کرده اند. در برخی مناطق، با وجود حذف بعضی مواد از واکسن ها که گفته می شد عامل اوتیسم هستند، باز هم ابتلا به این اختلال افزایش داشته است.





۳۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 127]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن