تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع): مؤمن نه بدى مى كند و نه معذرت مى خواهد و منافق هر روز بدى مى كند و معذرت مى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798117863




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پژوهشگرانی که سوالات بزرگ دارند، ثروتمندترین مردمان هستند


واضح آرشیو وب فارسی:ایران ایزی تراول:
پژوهشگرانی که سوالات بزرگ دارند، ثروتمندترین مردمان هستند
پژوهشگرانی که سوالات بزرگ دارند، ثروتمندترین مردمان هستند توانمندترین پژوهشگران کسانی هستند که سوالات بزرگتری دارند،حتی اگر پاسخی برای سوال خود پیدا نکنند باز هم
توانمند ترین و ثروتمندترین مردمان هستند.
به گزارش میراث آریا (chtn )؛سید محمد بهشتی رییس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری در مراسم بزرگداشت هفته پژوهش که در خانه هنرمندان برگزار شد با بیان این مطلب افزود:شرط اول پژوهشگر بودن داشتن سوال است،تصورما این است کسانی دانشمند هستند که جواب های بی شماری دارند اما تجربه تاریخی نشان داده است کسانی که بیشترین سوال را دارند پژوهشگر و دانشمند هستند.
وی تصریح کرد:ارکان وجودی پژوهشکده ها سوالاتی است که ذهن پژوهشگران را مشغول می کند،اگر این سوالات نباشد مشکلی حل نخواهد شد.
بهشتی افزود:اگر قرار است در هفته پژوهش چیزی را بزرگ بداریم ،آن سوال است،این که فکر کنیم همه چیز را می دانیم و سوال نداریم اتفاق خوبی نیست.
وی با اشاره به این که در دوره معاصر سوالات انسان هم بیشتر می شود گفت:ما دچار فراموشی فرهنگی شدیم ،خودمان و سرزمینمان را به جا نمی آوریم،و دلیل آن هم نداشتن سوال است،داروی درد ما هم سوال کردن  از کیستی خود و سرزمینمان است.
رییس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری سپس اظهار داشت:پژوهشگاه در دوره قبل صدمات بسیاری خورده و حال باید کمر راست کرده و فعالیت خود را آغاز کند،چون کشور به فعالیت های پژوهشی نیازمند است.
وی توسعه و پژوهش را لازمه یکدیگر دانست و گفت:مگر می شود از توسعه صحبت کنیم اما ندانیم کشور ما در چه موقعیتی است و مردم ما چگونه هستند،در حال حاضر همه کشورها تاکید به توسعه پایدار دارند توسعه ای که مبتنی بر مزیت فرهنگی،تاریخی و طبیعی است و این هم با طرخ سوال و پژوهش و تحقیق حاصل می شود.
بهشتی در ادامه تاکید کرد:تمامی نهادهای پژوهشی و آموزشی  و شخصیت های حقیقی داخل  ایران و خارج از ایران که به موضوع ایران می پردازند،هدف و منظور ما هستند که با همراهی و همکاری هم می توانیم برای پاسخ به سوالات قدم برداریم.
وی گفت:موضوع پژوهش و اهمیت آن در سازمان میراث فرهنگی  کاملا جا افتاده است ،دلیل آن هم امضای تفاهم نامه های متعدد با مراکزآموزشی و پژوهشی مختلف در داخل و خارج از کشور است.
رییس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری با اشاره به بحران کم آبی در سال های آتی گفت:تا زمانی که بحرانی پیش نیاید سوالی ایجاد نشده و راه حلی هم پیدا نمی شود ،به عنوان مثال همین موضوع کم آبی زمانی که بحرانی شود ،این سوال پیش می آید که چطور باید این مشکل حل شود و ساحل مطمئن کجاست ،و به دنبال آن هم  پاسخ ها شکل می گیرند.
حجت‌الاسلام والمسلمین علی یونسی دستیار ویژه رییس‌جمهور در امور اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی هم در این مراسم گفت:هر اثری بر گرفته از هنر است،هنرمندان در واقع صاحب همه آثار هستند.
وی افزود:خداوند وقتی همه چیز را آفرید به خود مدال نداد اما با آفرینش آدم و جایی که پای هنر به میان آمد به خود احسنت گفت و مدال داد.
وی قرآن را اثر هنری دانست که تاثیر گذاراست و حتی صرف خواندن آن بر روی فرد اثر می گذارد.
احمد محیط طباطبایی مشاور رییس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری نیز در سخانش یادآوری کرد:شناخت و آگاهی مقدمه و زیربنای توسعه است.
وی افزود:بخش های مختلف میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری  بدون آن که با پژوهش همراه باشد نمی تواند به موفقیت برسد،در واقع راهبر میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی پژوهش است.
در ادامه مراسم با حضور سید محمد بهشتی، حجت‌الاسلام والمسلمین یونسی و محیط طباطبایی از پژوهشگران برتر مهدی رهبراستاد باستانشناسی،علی بلوکباشی پژوهشگر در حوزه مردم شناسی و ژاله آموزگار استاد زبان های باستان شناسی تجلیل و قدردانی شد.
گفتنی است؛در پایان با حضور محمد حسن طالبیان معاون میراث فرهنگی ، سید محمد بهشتی، حجت‌الاسلام والمسلمین یونسی و محیط طباطبایی نمایشگاه فعالیت های پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری و نمایشگاه کودک افتتاح شد. منبع: خبرگزاری میراث آریا




۹۴/۶/۱۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایران ایزی تراول]
[مشاهده در: www.iraneasytravel.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن