تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداوند روزه را واجب كرده تا بدين وسيله دارا و ندار (غنى و فقير) مساوى گردند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798185649




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فرار از احساس خستگی عصرانه


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
index.jpg4586
چگونه می توان با احساس خستگی در هنگام عصر مقابله کرد؟ کمی وقت صرف صبحانه خود کرده و سعی کنید در این وعده غذایی مهم، از جو دوسر، غلات، میوه‌ها و مقداری کره، یک صبحانه مناسب و کامل تهیه و میل نمایید.
معمولاً بعدازظهرها دچار نوعی حس رخوت، سنگینی و خستگی می‌شویم و به نظرمان زمان خیلی دیرتر می‌گذرد. با غروب خورشید، میل زیادی به خستگی در کردن در خود احساس می‌کنیم و اغلب این حس ما را به رختخواب می‌برد تا چرتی بزنیم و اگر هم شرایط آن میسر نباشد، سرمان را روی میز می‌گذاریم و برای لحظاتی چشمان خود را می‌بندیم. خستگی نیمروزی، محصول زندگی مدرن است؛ زندگی‌ای که همواره از ما حرکت می‌خواهد و فرصت اندکی برای توقف و استراحت به ما می‌دهد. گاهی اوقات آنقدر باید سریع حرکت کنیم که حتی وقت خوردن یک صبحانه را هم نداریم. در محل کار، مرتباً چای و قهوه می‌نوشیم تا بتوانیم بیدار بمانیم. موضوع خستگی نیمروزی ما را بر آن داشت تا دلیل آن را از چند متخصص بپرسیم و در صورت دریافت یک پاسخ منطقی، سعی در بهبود وضعیت نماییم. متخصصان می‌گویند، یکی از مهم‌ترین دلایل خستگی نیمروزی، نداشتن خواب مناسب شبانه است. بسیاری از ما عادت داریم کارهای مربوط به محل کارمان را به خانه ببریم و بخشی از آنها را در خانه انجام دهیم. مکالمات تلفنی‌مان پیرامون کارمان است. مدتی را پای کامپیوتر و لپ تاپ می‌گذرانیم و بعد تا نیمه‌های شب به تماشای تلویزیون می‌نشینم. و اینها از ساعات مربوط به اوج زمان خواب می‌کاهد. حتماً می‌دانید که بدن ما در این ساعات خاص، تمام انرژی خود را از سر می‌گیرد و از خستگی‌های روزمره‌اش فارغ می‌شود؛ ولی با عادت دیر به رختخواب رفتن این فرصت خوب را از دست می‌دهیم. دیر به رختخواب می‌رویم، ولی مجبوریم صبح زود بیدار شویم و شروع به کار کنیم و 8- 9 ساعت بدون خواب تلاش نماییم. اگر برنامه خواب شما این‌گونه است، بهتر است حتماً در مورد آن تجدیدنظر کنید. دلیل دیگر این خستگی، نداشتن ورزش و تفریح است. وقتی که برنامه روزانه شما طوری معین شده است که از همان ابتدای صبح باید چلانده شوید، دیگر فرصتی برای پیاده‌روی، قدم زدن و دویدن نخواهید داشت. این ورزش‌ها باعث چابکی روح و سرزندگی و بشاشیت می‌شوند و معمولاً کسانی که بعدازظهرها آن را انجام می‌دهند، هرگز به نتیجه دلخواه نمی‌رسند؛ چرا که بهترین زمان برای انجام برخی ورزش‌ها و نرمش‌های سبک، صبح است. دلیل سوم این خستگی، نگرانی و تشویش مدام در طول روز است. استرس زیاد نه تنها باعث افزایش فشار خون می‌شود، بلکه میزان دقت و توجه شما را در طول روز کاهش می‌دهد. از بی‌قراری و التهاب تا می‌توانید دوری کنید و کاملاً آگاهانه به سوی شادی‌ها بروید. به کار خود، به خانواده‌تان، به خانه‌تان و به‌طور کلی همه چیز خود افتخار کنید. این کار به شما کمک می‌کند تا فرصت کمتری برای فکر کردن به کاستی‌ها داشته باشید. با وجود تمام مشکلات بخندید و از زندگی خود لذت بیشتری ببرید. و بالاخره یکی دیگر از دلایل مهم، بی‌توجهی به خوردن صبحانه است. اغلب افرادی که بعدازظهرها احساس خستگی می‌کنند، نسبت به صبحانه خود بی‌اهمیت هستند؛ ولی ناهار کامل و مفصلی می‌خورند. اما باید توجه داشت که غذا خوردن در قالب اصلی خود (صبحانه، ناهار، شام) روی ترشح هورمون‌ها اثر می‌گذارد و بی‌توجهی به این قالب، موجب بی‌حالی و سستی می‌شود. وقتی که صبحانه نمی‌خورید، به هنگام ناهار، در خوردن زیاده‌روی خواهید کرد و پر شدن یکباره معده خود عامل سنگینی و رخوت در ساعات بعدازظهر است. چند نکته مهم برای بانشاط بودن در طول روز
کمی وقت صرف صبحانه خود کرده و سعی کنید در این وعده غذایی مهم، از جو دوسر، غلات، میوه‌ها و مقداری کره، یک صبحانه مناسب و کامل تهیه و میل نمایید.
قبل از ناهار و بعد از صبحانه، سعی کنید چای و قهوه زیادی ننوشید؛ زیرا کافئین زیاد هم اشتها را از بین می‌برد و هم موجب اضطراب و دلواپسی بیشتر می‌شود.
در وعده ناهار، از پرخوری کردن بپرهیزید؛ چرا که باقی روز احساس خستگی زیاد خواهید کرد. ناهار شما باید تناسب مناسبی از کربوهیدرات‌ها، پروتئین‌ها و چربی‌ها داشته باشد. سعی کنید بعدازظهرها برنج نخورید؛ زیرا باعث بزرگ شدن شکم می‌شود. اگر یک ناهار کامل و مناسب بخورید، نیاز به مصرف کلسیم و یا مکمل‌های مولتی ویتامین نخواهید داشت.
شب‌ها به اندازه کافی بخوابید.
فراموش نکنید که هر روز 8- 10 لیوان آب بنوشید.
در بین وعده‌های صبحانه و ناهار از خوردن غذاهای میان‌وعده بپرهیزید؛ ولی خوردن میوه‌ها‌ی تازه با رنگ‌ها و شکل‌های متفاوت توصیه می‌شود. سیب، هلو، گلابی، پرتقال، انواع توت‌ها، انار و موز خواص جداگانه خود را دارند و سرشار از ویتامین‌های A، C، پتاسیم و فلاونویدها هستند.
چیپس سیب‌زمینی باعث از بین رفتن اشتها می‌شود. برای آنکه سرحال و شاداب باشید و احساس سبکی کنید، بهتر است از میوه‌ها و سبزیجات خوب و تازه، به عنوان غذاهای میان‌وعده استفاده نمایید. ماهنامه دنیای سلامت
11 شهریور 1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن