تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس كم بخورد، سالم مى‏ماند و هر كس زياد بخورد تنش بيمار مى‏شود و قساوت قلب پي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798168793




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پايش حوضه‌هاي آبريز کشور با تصاوير ماهواره‌اي


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۵ آذر ۱۳۹۳ (۲۰:۲۲ب.ظ)
مديرکل دفتر برنامه‌ريزي کلان آب و آبفاي وزارت نيرو خبر داد: پايش حوضه‌هاي آبريز کشور با تصاوير ماهواره‌اي مديرکل دفتر برنامه‌ريزي کلان آب و آبفاي وزارت نيرو از اجراي طرح پايش حوضه‌هاي آبريز کشور با تصاوير ماهواره‌اي خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج، محمد ابراهيم‌نيا، با بيان اينکه داشتن اطلاعات دقيق لازمه تخصيص آب است، اظهار داشت: يکي از طرح‌هاي مهم امسال، طرح پايش حوضه‌هاي آبريز با تصاوير ماهواره‌اي و مقايسه آن با اطلاعات و داده‌هاي زميني است که شرح خدمات طرح تهيه شده است و با همکاري موسسه تحقيقات آب انجام خواهد شد.
وي افزود: براساس اطلاعات به‌دست آمده، خواهيم توانست در حوضه‌هاي آبريز تخصيص آب را براساس ظرفيت حوضه برنامه‌ريزي کنيم.
ابراهيم‌نيا با بيان اينکه بخش آب در شرايط کنوني نيازمند اقدام‌هاي عملياتي و موثر است، ادامه داد: در چند سال گذشته به‌دليل کاهش بارندگي و تغيير الگوي بارش، حجم آب تجديدشونده کشور از 130 ميليارد مترمکعب به زير 115 ميليارد مترمکعب رسيده است و از طرف ديگر با افزايش مصرف آب در عرصه‌هاي مختلف، هم‌اکنون بيش از 83 درصد آب‌هاي تجديدشونده کشور مصرف مي‌شود.
وي افزود: استانداردهاي مختلف جهان بر استفاده از 40 درصد ميزان آب تجديدشونده تاکيد دارند اما ميزان مصرف ما در اين زمينه بي‌محابا است؛ ما با گذر از مديريت عرضه و توزيع منابع آب هم‌اکنون در مرحله مديريت تقاضا هستيم و براي پايدار بودن محيط زيست و اکولوژي بايد ميزان مصرف آب تجديدپذير خود را کاهش دهيم.
ابراهيم‌نيا تصريح کرد: بخش عمده مصرف در کشور مربوط به کشاورزي است و در اين مسير بايد اقدام‌هاي اساسي همچون تغيير الگوي کشت و بحث آب مجازي در کشور اجرايي شود.
مديرکل دفتر برنامه‌ريزي کلان آب و آبفاي وزارت نيرو تامين پايدار آب شرب را از اولويت‌هاي بخش آب برشمرد و گفت: اين موضوع در قالب طرح مطالعه‌هاي جامع آب شرب کشور براي افق 50 سال آينده توسط وزارت نيرو و شرکت آب و فاضلاب کشور در دست پيگيري بوده و در 16 استان در فلات مرکزي کشور آغاز شده است.
وي با بيان اينکه بحث احياي آب‌هاي زيرزميني به‌طور جدي در معاونت آب و آبفاي وزارت نيرو در دستورکار قرار دارد، افزود: باوجود مصرف بسيار بالاي آب‌هاي تجديدپذير در کشور، هم‌اکنون سالانه 5.5 ميليارد مترمکعب از ذخاير استاتيک زيرزميني نيز مصرف مي‌شود و طرح احيا و تعادل‌بخشي آب‌هاي زيرزميني نيز براي چاره‌انديشي و سامان‌دهي در اين بخش آغاز شده است و اميدواريم در يک بازه 20 ساله اين مشکل برطرف شود.
ابراهيم‌نيا با اشاره به نگاه غيرسازه‌اي در طرح‌هاي جديد بخش آب، گفت: بر طبق نظام فني و اجرايي کشور تمام طرح‌هايي که رديف اجرايي مي‌گيرند، بايد پيوست اجتماعي و محيط زيستي داشته باشند و وزارت نيرو در دو سال گذشته براي اجراي تمام طرح‌هاي خود همچون سدسازي، طرح‌هاي آب و فاضلاب و اجراي شبکه‌هاي آبياري و زه‌کشي، بر انجام مطالعه محيط زيستي و اجتماعي تاکيد دارد و حتي برخي طرح‌ها به‌دليل نداشتن توجيه محيط زيستي متوقف شده است.
وي با بيان اينکه بايد تلاش کنيم ادبيات محيط زيستي در طرح‌هاي کشور نهادينه شود، يادآور شد: در چند وقت گذشته بحث انتقال آب از درياهاي شمال و جنوب کشور به داخل فلات مرکزي مطرح است، اما به‌دليل تکميل نشدن مطالعه محيط زيستي اين طرح‌ها و صادر نشدن مجوز اجرايي از سوي سازمان محيط زيست کشور آغاز نشده است.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن