واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: تولید برق خورشیدی و بادی کشور باید به 11 هزار مگاوات افزایش یابد شیراز- ایرنا- مدیرعامل شرکت تولید و انتقال نیرو (توانیر) گفت: ظرفیت تولید برق از نیروگاه های خورشیدی و بادی در کشور باید در سال 1400 به 11 هزار مگاوات افزایش یابد.
به گزارش ایرنا همایون حائری ، سه شنبه در آیین گشایش سومین کنگره اتوماسیون برق ایران در دانشگاه شیراز، شبکه برق کشور را در حال توسعه خواند و افزود: با گذر از توسعه سنتی این شبکه، باید برای اداره شبکه پیچیده برق کشور، این شبکه را بر مبنای فناوری بومی توسعه دهیم.
وی اظهار کرد: زیرساخت های دیجیتال باید هر چه زودتر در شبکه برق کشور نهادینه شود که از جمله این زیرساخت ها می توان به اتوماسیون، فناوری های پیشرفته و هوشمندسازی اشاره کرد.
مدیرعامل شرکت توانیر گفت:امروز ظرفیت تولید سالانه برق در کشور افزون بر 72 هزار مگاوات است و 9 .99 درصد کشور از انرژی برق برخوردار هستند و این در حالی است که یک و نیم میلیارد نفر در دنیا از این انرژی محرومند.
مدیرعامل شرکت توانیر در بخش دیگری از سخنان خود به پیشرفت های کشور در دستیابی به فناوری های مورد نیاز برای بومی کردن زیرساخت های صنعت برق اشاره کرد و گفت: تمرکز چهارمین کنگره حول موضوع صادرات مهندسی کالاهای ارزش افزوده با فناوری های بومی خواهد بود که در آینده به میزبانی تبریز برگزار خواهد شد.
مدیر شرکت برق منطقه ای استان فارس نیز در سخنانی با اشاره به بهره برداری از سه پست فوق توزیع برق در شیراز، بیان داشت: این تاسیسات با بهره گیری از توان صنعتگران داخلی به گونه ای ساخته شده است که امکان کنترل و خاموش و روشن کردن آنها از هر نقطه دنیا مانند اروپا و ... وجود دارد.
محمدرضا مشفقیان با تاکید بر ضرورت توجه به توانمندی های بومی و ملی در سیاست های اقتصاد مقاومتی گفت: اگر روزی شرکت های خارجی مانند زیمنس و ... یک قطعه صنعت برق را به ما نمی دادند، یک ایستگاه برق معطل می ماند اما متخصصان داخلی از جمله از دانشگاه شیراز به دعوت صنعت برق کشور لبیک گفتند و تجهیزات مورد نیاز این صنعت را در داخل کشور طراحی و ساختند و به تولید انبوه رساندند.
قائم مقام دانشگاه شیراز نیز در این کنگره با گرامیداشت پنجم اسفند روز بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی که به عنوان روز مهندسی نامگذاری شده است ، گفت: مهندسی نماد فکر، خلاقیت و تعالی است.
علی اکبر صفوی افزود: بخش بزرگی از نواقص جامعه از رانندگی گرفته تا حوزه صنعت و یا اشکال در مسائل جزیی تر مانند مبل و صندلی ناشی از کم توجهی به مهندسی در کشور است و از سوی دیگر، پیشرفت ها، رفاه و تحولات جامعه نیز در مهندسی ریشه دارد.
قائم مقام دانشگاه شیراز با اشاره به گذشت حدود 70 سال از تاسیس این دانشگاه و ارائه نخستین دوره های دکترای تخصصی مانند مهندسی برق در این مرکز علمی گفت: این دانشگاه در زمره دانشگاه های پیشتاز در حوزه اتوماسیون برق است.
دبیر علمی سومین کنگره اتوماسیون برق ایران نیز در این آیین گفت که در این کنگره دو روزه، 25 مقاله علمی به صورت شفاهی و 42 مقاله به صورت پوستر ارائه می شود.
ابراهیم فرجاه اظهار کرد: میزگردهای تخصصی با عنوان های اتوماسیون توزیع، انتقال داده از خطوط برق، به کارگیری خردمندانه اتوماسیون در شبکه فوق توزیع، مشکلات اتوماسیون در پست های در حال بهره برداری و بومی سازی استانداردها در صنعت برق نیز از جمله برنامه های جانبی این کنگره است.
دانشگاه شیراز، شرکت توانیر و شرکت برق منطقه ای استان فارس متولی برپایی سومین کنگره اتوماسیون برق ایران هستند
و این کنگره فردا (چهارشنبه)به کار خود پایان می دهد. ک/2
2027 /6118
05/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]