تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):فال بد زدن شرك است و هيچ كس ازما نيست مگر اين كه به نحوى دستخوش فال بد زدن مى شود، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803049220




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- تولید برق خورشیدی و بادی کشور باید به 11 هزار مگاوات افزایش یابد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: تولید برق خورشیدی و بادی کشور باید به 11 هزار مگاوات افزایش یابد شیراز- ایرنا- مدیرعامل شرکت تولید و انتقال نیرو (توانیر) گفت: ظرفیت تولید برق از نیروگاه های خورشیدی و بادی در کشور باید در سال 1400 به 11 هزار مگاوات افزایش یابد.


به گزارش ایرنا همایون حائری ، سه شنبه در آیین گشایش سومین کنگره اتوماسیون برق ایران در دانشگاه شیراز، شبکه برق کشور را در حال توسعه خواند و افزود: با گذر از توسعه سنتی این شبکه، باید برای اداره شبکه پیچیده برق کشور، این شبکه را بر مبنای فناوری بومی توسعه دهیم.
وی اظهار کرد: زیرساخت های دیجیتال باید هر چه زودتر در شبکه برق کشور نهادینه شود که از جمله این زیرساخت ها می توان به اتوماسیون، فناوری های پیشرفته و هوشمندسازی اشاره کرد.
مدیرعامل شرکت توانیر گفت:امروز ظرفیت تولید سالانه برق در کشور افزون بر 72 هزار مگاوات است و 9 .99 درصد کشور از انرژی برق برخوردار هستند و این در حالی است که یک و نیم میلیارد نفر در دنیا از این انرژی محرومند.
مدیرعامل شرکت توانیر در بخش دیگری از سخنان خود به پیشرفت های کشور در دستیابی به فناوری های مورد نیاز برای بومی کردن زیرساخت های صنعت برق اشاره کرد و گفت: تمرکز چهارمین کنگره حول موضوع صادرات مهندسی کالاهای ارزش افزوده با فناوری های بومی خواهد بود که در آینده به میزبانی تبریز برگزار خواهد شد.
مدیر شرکت برق منطقه ای استان فارس نیز در سخنانی با اشاره به بهره برداری از سه پست فوق توزیع برق در شیراز، بیان داشت: این تاسیسات با بهره گیری از توان صنعتگران داخلی به گونه ای ساخته شده است که امکان کنترل و خاموش و روشن کردن آنها از هر نقطه دنیا مانند اروپا و ... وجود دارد.
محمدرضا مشفقیان با تاکید بر ضرورت توجه به توانمندی های بومی و ملی در سیاست های اقتصاد مقاومتی گفت: اگر روزی شرکت های خارجی مانند زیمنس و ... یک قطعه صنعت برق را به ما نمی دادند، یک ایستگاه برق معطل می ماند اما متخصصان داخلی از جمله از دانشگاه شیراز به دعوت صنعت برق کشور لبیک گفتند و تجهیزات مورد نیاز این صنعت را در داخل کشور طراحی و ساختند و به تولید انبوه رساندند.
قائم مقام دانشگاه شیراز نیز در این کنگره با گرامیداشت پنجم اسفند روز بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی که به عنوان روز مهندسی نامگذاری شده است ، گفت: مهندسی نماد فکر، خلاقیت و تعالی است.
علی اکبر صفوی افزود: بخش بزرگی از نواقص جامعه از رانندگی گرفته تا حوزه صنعت و یا اشکال در مسائل جزیی تر مانند مبل و صندلی ناشی از کم توجهی به مهندسی در کشور است و از سوی دیگر، پیشرفت ها، رفاه و تحولات جامعه نیز در مهندسی ریشه دارد.
قائم مقام دانشگاه شیراز با اشاره به گذشت حدود 70 سال از تاسیس این دانشگاه و ارائه نخستین دوره های دکترای تخصصی مانند مهندسی برق در این مرکز علمی گفت: این دانشگاه در زمره دانشگاه های پیشتاز در حوزه اتوماسیون برق است.
دبیر علمی سومین کنگره اتوماسیون برق ایران نیز در این آیین گفت که در این کنگره دو روزه، 25 مقاله علمی به صورت شفاهی و 42 مقاله به صورت پوستر ارائه می شود.
ابراهیم فرجاه اظهار کرد: میزگردهای تخصصی با عنوان های اتوماسیون توزیع، انتقال داده از خطوط برق، به کارگیری خردمندانه اتوماسیون در شبکه فوق توزیع، مشکلات اتوماسیون در پست های در حال بهره برداری و بومی سازی استانداردها در صنعت برق نیز از جمله برنامه های جانبی این کنگره است.
دانشگاه شیراز، شرکت توانیر و شرکت برق منطقه ای استان فارس متولی برپایی سومین کنگره اتوماسیون برق ایران هستند
و این کنگره فردا (چهارشنبه)به کار خود پایان می دهد. ک/2
2027 /6118



05/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن