تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):آنگاه كه روزه مى‏گيرى بايد چشم و گوش و مو و پوست تو هم روزه‏دار باشند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820209196




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- قصه ها باعث غنای فکری و فرهنگی ملت ها می شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: قصه گوی سوریه: قصه ها باعث غنای فکری و فرهنگی ملت ها می شود کرمانشاه - ایرنا - قصه گوی سوری گفت: بسیاری از ملت های جهان علاوه بر حفظ قصه های خود سعی می کنند داستان های دیگر ملت ها را در درون خود نقل کنند، زیرا قصه ها باعث غنای فکری و فرهنگی ملت ها می شود.


به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، مریم خیربک قصه گوی سوری حاضر در هفدهمین جشنواره بین المللی قصه گویی در کرمانشاه اظهار داشت: وقتی به داستان ها نگاه می کنیم، می بینیم از زمان گذشته، نسل به نسل و حتی ملت به ملت انتقال می یابد و این اهمیت و جایگاه قصه گویی در جهان را نشان می دهد.
وی با بیان اینکه انسان زمانی چیزی را حفظ می کند که ارزشمند باشد و باعث غنای روحی و فکری او شود، خاطرنشان کرد: ارزش های انسانی در سراسر دنیا یکسان هستند و قصه ها ابزاری برای حفظ و انتقال این ارزش هاست.
این قصه گوی سوری افزود: به همین دلیل بسیاری از ملت های جهان سعی می کنند علاوه بر حفظ قصه ها و داستان های ملی خود، قصه های دیگر ملت ها را در درون خود داشته باشند و آن ها را نیز نقل کنند.
خیربک معتقد است: هدف از این کار در درجه اول لذت بردن از قصه ها و در مرحله بعد، بهره گیری از آن ها در غنای فکری و فرهنگی است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، وی درباره شیوه های قصه گویی نیز اظهار داشت: قصه گویی در جشنواره ها شکلی رسمی تر دارد، اما قصه گویی در خانه و مدارس متفاوت است و این در حالی است که نحوه قصه گویی به شخص قصه گو بستگی دارد.
خیربک تصریح کرد: در پس زمینه جشنواره قصه گویی ایران، یک فکر قوی نهفته است که امید است همچنان ادامه داشته باشد.
وی افزود: باید امکانی فراهم شود تا کودکان بتوانند همراه با خانواده هایشان در این گونه برنامه ها حضور یابند و به آنچه که هدف و اندیشه برگزاری یک جشنواره است دست یابند.
این قصه گوی حاضر در هفدهمین جشنواره بین المللی قصه گویی تصریح کرد: جشنواره ها باعث محکم شدن پیوند بین ملت ها و نزدیکی ادبیات کشورها به یکدیگر می شود.
خیربک ادامه داد: هر کس در اینجا، چکیده ای از دانش و تجربیات خود را بیان می کند و دیگران نیز از آن بهره مند می شوند و این امر باعث فرهیخته شدن قصه گویان و نویسندگان می شود.
این قصه گو که سابقه سی سال نویسندگی برای کودکان را در پرونده کاری خود دارد در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت ادبیات کودک در جهان پرداخت و گفت: دو گروه نویسنده هستند که برای بچه ها قصه پردازی می کنند، نخست افرادی که می خواهند به کودکان چیزی را بیاموزند و سعی می کنند آنچه را که می نویسند بر پایه آگاهی، دانش و متناسب با مخاطب باشد.
وی افزود: فرهنگ و تمدن یک ملت به دست کودکان حفظ می شود بنابراین برای انتقال فرهنگ به آنها باید بدانیم که چگونه و به چه چیزی فکر می کنند تا ساختار داستان ها و قصه ها متناسب با اندیشه کودکان طراحی شود.
خیربک از افرادی که بدون دانش و شناخت از مخاطب اثر تولید می کنند به عنوان گروه دوم نام برد و اظهار داشت: آثار این افراد حتی اگر جذابیت داشته باشد، ارزشمند نیست.
وی ادامه داد: پس از 30 سال نویسندگی همواره دنیای کودکان، من را شگفت زده می کند و می فهمم هنوز در ابتدای راه هستم.
این نویسنده سوری تصریح کرد: کودک، همان کودک است، اما این کودک در درون خود دنیای بزرگی دارد و بسیاری از حوادث و اتفافات می تواند از دنیای بزرگ او سرچشمه بگیرد.
خیربک اضافه کرد: کودک همچون الماسی می ماند که برای شکل دادن به آن باید صیقل داده شود.
وی خاطرنشان کرد: ادبیات کودکان از آغاز پیدایش یک ادبیات جهانی است، اما آنچه مهم است این است که آنچنان که شایسته و بایسته است حق خود را نگرفته است.
این نویسنده افزود: ادبیات کودک در مقایسه با ادبیات بزرگسال از جایگاه بالاتری برخوردار است زیرا کودکان هستند که جامعه را می سازند.
هفدهمین جشنواره بین المللی قصه گویی که از 27 بهمن در کرمانشاه آغاز به کار کرده است تا 30 بهمن ادامه دارد.
فراهنگ ** 1883 ** 1569



29/11/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن