واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: قصه گوی برگزیده قزوینی: ظرفیت های قصه گویی در هیچ هنر دیگری نیست تهران - کرمانشاه - قصه گوی برگزیده قزوینی هفدهمین جشنواره بین المللی قصه گویی گفت: در قصه گویی ظرفیت هایی وجود دارد که در هیچ هنر دیگری پیدا نمی شود و می توان با تکیه به این هنر بومی و جهانی به شناساندن مفاهیم بلند انسانی به نسل نو پرداخت.
به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، مهدی مردانی اظهار داشت: امروز ابزار های قدرتمندی همچون رسانه ها و دنیای دیجیتالی در خدمت بشر هستند که توانایی انتقال این مفاهیم را به خوبی دارند ولی نباید فراموش کرد که هر وسیله ای ظرفیت های خاص خود را دارد.
وی ادامه داد: استفاده از ظرفیت قصه گویی در دنیای مدرن به عنول یک ابزار تربیتی مهم محسوب می شود.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، مردانی درباره شکل رقابتی جشنواره اظهار کرد: با رقابت به این شکل مخالفم به نظر من همه خوبند و بعضی ها هم کمی بهترند. ایجاد رقابت آن هم به شکلی که سابق وجود داشت چندان نتیجه خوبی به جای نمی گذاشت این را از بازخورد های بعد از اعلام نتایج می گویم، بگذارید فضای دوستانه کانون بین مربی ها باقی بماند آن گونه که بین اعضا تا همیشه هست.
* شیوه نامه قصه گویی برای قصه گو محدودیت می آورد
لیلا ابراهیمی دیگر قصه گوی قزوینی برگزیده هفدهمین جشنواره بین المللی قصه گویی از منظر دیگر به حذف رقابت ها نگاه کرده و گفت: حذف رقابت منطقه ای روش خوبی بود اما حذف رقابت در مرحله پایانی باعث کم شدن انگیزه مربی خواهد شد.
وی با اشاره به حضور قصه گویان دیگر کشورها افزود: حضورشان یک خلاقیت است و تفاوت قصه گویان خارجی با ایران در این است که آنان آزادانه تر و راحت تر قصه می گویند. اما ما با توجه به شیوه نامه قصه گویی محدودیت هایی در ارایه قصه داریم.
وی تصریح کرد: برگزاری جشنواره ها بر روی قصه گویی مربیان تاثیر شگرفی دارد. البته اگر تمامی مربیان توانایی شرکت در جشنواره را داشته باشند.
این مربی قصه گو ادامه داد: چندین سال است که فقط مربیان خاصی به مرحله کشوری راه پیدا می کنند و فقط همان ها هستند که قصه ها را هر سال می بینند و می شنوند و تجربیات جدیدی به تجربیات قبلی شان اضافه می شود و سایر مربیان که به مرحله کشوری یا منطقه ای راه پیدا نکرده اند از این مساله نمی توانند استفاده کنند.
این قصه گوی برگزیده تناسب قصه را با نوع پوشش نیز مهم خواند و گفت: در جشنواره ها شاهد آن هستیم که پوشش محلی خاص یک منطقه در نمره ارزیابی و برگزیده شدن تاثیر دارد. اما با متن قصه مرتبط نیست و از لباس به عنوان ابزار هیچ استفاده ای نمی شود.
ابراهیمی یادآورشد: مساله دیگر شفاف نبودن شیوه نامه های قصه گویی و مشخص نبودن ملاک ارزیابی برای قصه گویان است از این رو بهتر است فیلم و یا لوح فشرده جشنواره های قصه گویی برای تمامی مراکز کشور ارسال شود.
هفدهمین جشنواره بین المللی قصه گویی کانون در مجتمع فرهنگی و هنری آفرینش کرمانشاه از 27 بهمن آغاز به کار کرده و تا 30 بهمن ادامه دارد.
فراهنگ ** 1883**1601**
29/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 90]