تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):هر کس عبادت خالصش را برای خدا بالا بفرستد، خدا بهتریم مصلحت را برای او نازل می ک...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803081072




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ظرفیت‌های قصه‌گویی در هیچ هنر دیگری نیست


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: قصه‌گویان برگزیده‌ی قزوینی:
ظرفیت‌های قصه‌گویی در هیچ هنر دیگری نیست
قصه‌گویان برگزیده قزوینی هفدهمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی، استفاده از ظرفیت قصه‌گویی را در دنیای مدرن به عنول یک ابزار تربیتی مهم ارزیابی کردند.


به گزارش حوزه ادبیات باشگاه خبرنگاران به نقل از اداره‌کل روابط عمومی‌ و امور بین‌الملل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، مهدی مردانی یکی از قصه‌گویان برگزیده‌ی این جشنواره گفت: امروز ابزار‌های قدرتمندی همچون رسانه‌ها و دنیای دیجیتالی در خدمت بشر هستند که توانایی انتقال این مفاهیم را به خوبی دارند ولی نباید فراموش کرد که هر وسیله‌ای ظرفیت‌های خاص خود را دارد همان‌گونه که برخی توانایی‌ها مثلاً در نقاشی هست و در شعر نیست یا بر عکس. به اعتقاد این قصه‌گوی قزوینی، در قصه‌گویی ظرفیت‌هایی هست که در هیچ هنر دیگری پیدا نمی‌شود و می‌توان با تکیه به این هنر بومی‌ و جهانی به شناساندن مفاهیم بلند انسانی به نسل نو پرداخت.

مردانی در ادامه از مخالفت خود با شکل رقابتی جشنواره گفت و افزود: با رقابت به این شکل مخالفم به نظر من همه خوبند و بعضی‌ها هم کمی ‌بهترند. ایجاد رقابت آن هم به شکلی که سابق وجود داشت چندان نتیجه‌ی خوبی به جای نمی‌گذاشت این را از بازخورد‌های بعد از اعلام نتایج می‌گویم، بگذارید فضای دوستانه کانون بین مربی‌ها باقی بماند آن‌گونه که بین اعضا تا همیشه هست.
 
شیوه‌نامه قصه‌گویی برای قصه‌گو محدودیت می‌آورد

لیلا ابراهیمی‌ دیگر قصه‌گوی قزوینی برگزیده‌ی هفدهمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی از منظر دیگر به حذف رقابت‌ها نگاه کرده و گفت: حذف رقابت منطقه‌ای روش خوبی بود اما حذف رقابت در مرحله پایانی باعث کم شدن انگیزه مربی خواهد شد.

ابراهیمی ‌با اشاره به حضور قصه‌گویان دیگر کشورها افزود: حضورشان یک خلاقیت است و تفاوت قصه‌گویان خارجی با ایران در این است که آنان آزادانه‌تر و راحت‌تر قصه می‌گویند. اما ما با توجه به شیوه‌نامه قصه‌گویی محدودیت‌هایی در ارایه قصه داریم.

وی افزود: برگزاری جشنواره‌ها بر روی قصه‌گویی مربیان تاثیر شگرفی دارد. البته اگر تمامی ‌مربیان توانایی شرکت در جشنواره را داشته باشند. همان‌گونه که می‌دانید چندین سال است که فقط مربیان خاصی به مرحله کشوری راه پیدا می‌کنند و فقط همان‌ها هستند که قصه‌ها را هر سال می‌بینند و می‌شنوند و تجربیات جدیدی به تجربیات قبلی‌شان اضافه می‌شود و سایر مربیان که به مرحله کشوری یا منطقه‌ای راه پیدا نکرده‌اند از این مساله نمی‌توانند استفاده کنند.

این قصه‌گوی برگزیده خاطرنشان کرد: به دلیل رفت و آمد مربیان بهتر است این جشنواره فقط در پایتخت برگزار شود. امسال خوب شد که جشنواره منطقه‌ای برداشته شد زیرا استان‌هایی که در یک منطقه قرار می‌گرفتند اصلاً نزدیک هم نبودند.

ابراهیمی ‌تناسب قصه را با نوع پوشش نیز مهم خواند و گفت: در جشنواره‌ها شاهد آن هستیم که پوشش محلی خاص یک منطقه در نمره‌ی ارزیابی و برگزیده شدن تاثیر دارد. اما با متن قصه مرتبط نیست و از لباس به عنوان ابزار هیچ استفاده‌ای نمی‌شود.

وی هم‌چنین گفت: دلایل برگزیده شدن یا برگزیده نشدن یک مربی مشخص نمی‌شود. کاش نمره ارزیابی برایشان ارسال شود. چون در جشنواره‌ها اجازه‌ی هیچ‌گونه صحبت قصه‌گو با داور داده نمی‌شود.

ابراهیمی همچنین گفت: مساله‌ی دیگر شفاف نبودن شیوه‌نامه‌های قصه‌گویی است. هم‌چنین ملاک ارزیابی برای قصه‌گویان مشخص و واضح نیست. بهتر است فیلم و یا لوح فشرده جشنواره‌های قصه‌گویی برای تمامی مراکز کشور ارسال شود.

هفدهمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون در مجتمع فرهنگی و هنری آفرینش واقع در سه راه 22 بهمن کرمانشاه در حال برگزاری است.

انتهای پیام/





اخبار مرتبط

دست حامیان کتاب‌های خوب را می‌فشاریم
شیرینی پیانو «سامان احتشامی» کام حاضران تالار رودکی را شیرین کرد
کولاک «محسن یگانه» در برج میلاد/ رازداری «محسن یگانه» در خصوص نام آلبوم جدیدش +تصاویر
آفتاب در حجاب، پیشنهادی از جنس استقامت
خبر‌های جدید از سریال نوروزی شبکه سه سیما
سال‌هاست منتظر اجرای «خشم شدید فلیپ‌ هوتس» بوده‌ام
قصه های خواندنی از قرآن + دانلود نرم افزار
بچه‌های نسل جدید هم به شنیدن قصه علاقه دارند




کد خبر: ۵۱۳۶۰۲۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن