واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: شرکت کننده در بخش استعدادهای درخشان:
جشنواره موسیقی فجر فرصت اجرای عمومی برای هنرمندان جوان است
امین مجدمزاده نوازنده ویلن معتقد است امکان اجراهای عمومی برای همه هنرمندان فراهم نیست و اگر جشنواره نباشد آنها محدود میشوند و از صحنه دور میمانند.
به گزارش حوزه موسیقی باشگاه خبرنگاران به نقل از ستاد خبری سی امین جشنواره بین المللی موسیقی فجر، امین مجدم زاده با دونوازی پیانو و ویلن در بخش استعدادهای درخشان جشنواره موسیقی فجر با قطعاتی از موزارت و ارنست بلاخ به روی صحنه میرود.
وی که برای دومین بار در جشنواره موسیقی فجر شرکت میکند، درباره حضورش در این جشنواره گفت: سال گذشته در بخش جنبی شرکت داشتم و امسال به پیشنهاد دکتر ریاحی در بخش استعدادهای درخشان جشنواره حضور دارم.
مجدمزاده در ادامه گفت: مهمترین ویژگی جشنواره موسیقی فجر برای هنرمندان جوان شناخته شدن توسط مخاطب و کسب تجربه اجراست. در موسیقی به خصوص موسیقی کلاسیک اجرا بر روی صحنه مهمترین رکن برای پیشرفت هنرمند است و جشنواره این امکان را می دهد که در این زمینه تجربه کسب کنیم.
وی همچنین گفت: نوازندگی در جشنواره فجر انگیزه هنرمندان جوان را بالا میبرد. انگیزه و شوقی هنرمندان جوان برای حضور در این جشنواره دارند باعث میشود میزان تمرین خود را افزایش دهند و با دقت و انگیزه بیشتری فعالیت کنند.
مجدمزاده ادامه داد: از طرفی در زمان برگزاری اجرا و پس از آن هنرمندان با نقاط قوت و ضعف خود آشنا میشوند و سعی می کنند کاستیها را بر طرف کنند و خود را برای اجراهای بعدی آماده کنند.
امین مجدمزاده از دوازده سال پیش نوازندگی ویلن را آغاز کرده و در رشته موسیقی از دانشگاه هنر و معماری فارغ التحصیل شده است. وی پس از آن به عضویت ارکستر پارسیان و ارکستر صدا و سیما درآمده و در کنار آن فعالیتهای موسیقی را به طور شخصی و حرفه ای ادامه داده است.
این هنرمند جوان که در بخش جنبي جشنواره با نادر مشایخی هم در تالار وحدت به روی صحنه میرود، معتقد است: اگر تعداد اجراهایی از جنس جشنواره فجر در طول سال بیشتر باشد هنرمندان بیشتر رشد خواهند کرد و با سرعت بیشتری در مسیر حرفهای پیش خواهند رفت.
وی در این باره گفت: متاسفانه امکان اجراهای عمومی و خارج از جشنواره برای همه هنرمندان فراهم نیست و اگر جشنواره نباشد آنها محدود میشوند و از صحنه دور میمانند.
مجدمزاده در ادامه درباره جایگاه موسیقی کلاسیک در کشور گفت: موسیقی کلاسیک در جامعه امروز چندان شناخته شده نیست شاید به این دلیل که نگاه به آن بیشتر تکنیکی است و بیشتر نوازندگان و مخاطبان جدی موسیقی و پیگیران علم موسیقی به آن واقف هستند. البته این امر طبیعی است که موسیقی کلاسیک به میزان موسیقی پاپ طرفدار نداشته باشد اما با سیاست گذاریهای صحیح و ادامه دار میتوان این موسیقی را به مخاطبان بیشتری شناساند.
وی با اشاره به نقش رسانه ها در این مورد بیان کرد: تبلیغات و حضور رسانهها میتوانند بر ذهنیت مخاطب تاثیر داشته باشند و در جهت گیری و سلیقه موسیقایی جامعه نقش دارند. از این رو مسئولین میتوانند از این موارد برای شناساندن انواع موسیقی به مردم استفاده کنند.
امین مجدم زاده شنبه 25 بهمن ماه ساعت 15 به همراه کیمیا محمدی نوازنده پیانو در تالار رودکی به صحنه میرود.
در بخش استعدادهای درخشان سیامین جشنواره موسیقی فجر 24 نوازنده هنرنمایی میکنند.
ajrmusicfestival.com و يا در اينستاگرام جشنواره به نشاني fajrmusicfestival30 مشاهده كنند.
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
امیدوارم جشنواره موسیقی فجر به جشنواره ملی بدل شود
مهم ترین تاثیر جشنواره ایجاد رقابت و انگیزه است
«کسری فریدی» قطعههایی از دو آهنگساز روس را اجرا میکند
اجرای «در جست و جوی زمان از دست رفته» در جشنواره
آنسامبل «نو بوردرز» موسیقی فرهنگهای مختلف را مینوازد
ویلن نوازی ایرانی به شیوه استاد میرزاده اجرا میکنیم
جشنواره موسیقی فجر باید محلی برای عرضه آثار بزرگ موسیقی باشد
موسسه موسیقیدانان جوان راه اندازی شود
نفر اول جشنواره موسیقی جوان در بخش استعدادهای درخشان موسیقی فجر حضور دارد
بخش استعدادهای درخشان جشنواره موسیقی برای نوازندگان جوان بسیار خوب است
کد خبر: ۵۱۲۹۶۲۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 145]