واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: یک پیانیست نوجوان:
شرکت در جشنواره موسیقی فجر آرزوی هنرمندان جوان است
شرکت در جشنواره موسیقی فجر آرزوی بسیاری از هنرمندان هم سن و سال من است. حضور در این جشنواره برای هر هنرمندی مهم است و نقش بسزایی در کارنامه کار حرفه ای او دارد.
به گزارش حوزه موسیقی باشگاه خبرنگاران به نقل از ستاد خبری سیامین جشنواره بین المللی موسیقی فجر؛ صدف الماسی یکی دیگر از هنرمندانی است که در جشنواره موسیقی فجر در بخش استعدادهای درخشان هنرنمایی خواهد کرد.
این هنرمند جوان که موسیقی را از هفت سالگی و آموزش ساز پیانو را از نه سالگی به صورت تخصصی دنبال میکند درباره چگونگی شرکت در جشنواره فجر گفت: وقتی از اساتید هنرستان پیشنهاد شرکت در جشنواره موسیقی فجر را شنیدم، مشتاقانه پذیرفتم و سعی کردم خود را برای این جشنواره آماده کنم.
وی در ادامه گفت: شرکت در جشنواره موسیقی فجر آرزوی بسیاری از هنرمندان هم سن و سال من است. حضور در این جشنواره برای هر هنرمندی مهم است و نقش بسزایی در کارنامه کار حرفه ای او دارد.
الماسی که پیشتر در سالنهایی مانند فرهنگسرای ارسباران هم اجرا داشته است، گفت: اجرا در سالنهای حرفهاي و مجهز کشور امکانی است که به سهولت برای نوازندگان جوان به خصوص برای برگزاری تکنوازی میسر نمیشود به همین جهت باید این فرصت را غنیمت شمرد.
این پیانیست هفده ساله که که با تکنوازی پیانو و اجرای قطعاتی مثل سونات مهتاب بتهون و اتود شوپن به روی صحنه خواهد رفت درباره جشنواره موسیقی فجر گفت: یکی از مهمترین نکاتی که در این جشنواره وجود دارد و باعث ایجاد اشتیاق و انگیزه بین جوانان شرکت کننده میشود، حضور اساتید و بزرگان موسیقی کشور است. به این ترتیب نوازندگان جوان این فرصت را پیدا میکنند که هنر خود را در مقابل اساتید به اجرا بگذارند و از نظرات و تجربیات آنها استفاده کنند.
وی گفت: با اینکه امسال اولین سالی است که در جشنواره موسیقی فجر شرکت میکنم اما هرسال مخاطب اجراهای این جشنواره بودم و با شناختی که از گروهها دارم میدانم گروههای شرکت کننده همگی از موزیسینهای حرفهای و توانمند کشور تشکیل شدهاند . حضور در کنار این هنرمندان فرصت خوبی برای کسب تجربه و استفاده از مهارت و هنر دیگر نوازندگان است.
الماسی همچنین گفت: یکی دیگر از مزیتهای حضور در جشنواره موسیقی فجر برخورد با مخاطبانی است که برای شنیدن موسیقی جدی به سالنها قدم میگذارند. مخاطبان این برنامهها با دید بازتر و حرفهایتری به موسیقی اجرا شده نگاه میکنند و این حس متقابلا به هنرمند هم منتقل میشود و باعث میشود تمام تلاش خود را برای برگزاری بهترین اجرا انجام دهد.
وی با اشاره به این که موسیقی کلاسیک به نوعی در کشور مهجور باقی مانده گفت: گاه احساس میکنیم که اجرای این موسیقی در سطح کشور مخاطبی را که باید، جذب نمیکند و این امر ممکن است باعث دلسردی هنرمندان جوان شود. البته برگزاری جشنواره نشان داده در این زمینه میتوان امیدوار بود.
وی معتقد است نهادینه شدن موسیقی در فرهنگ و تفکر مردم نیازمند حمایتهای بیشتری است که یکی از آنها میتواند تقویت سیستم آموزشی باشد تا افراد از سنین کم با موسیقی ارتباط و آشنایی بیشتری پیدا کنند.
صدف الماسی جمعه 24 بهمن ساعت 15 در تالار رودکی به صحنه میرود.
در بخش استعدادهای درخشان سیامین جشنواره موسیقی فجر، 24 اجرا در طول جشنواره ساعت 15 در تالار رودکی به مخاطبان ارائه خواهد شد.
سیامین جشنواره بینالمللی موسیقی فجر به دبیری دکتر حسن ریاحی 24 بهمن تا یکم اسفندماه در تهران برگزار میشود.
علاقمندان ميتوانند اخبار و عكسهاي مربوط به اين جشنواره را در اينستاگرام جشنواره به نشاني fajrmusicfestival30 مشاهده كنند.
انتهای پیام/ رض
اخبار مرتبط
باید به گروههای شهرستانی دستمریزاد گفت
آماده همکاری با تمام استانها برای برگزاری جشنواره هستیم
طنین "سرنای نوروز" گروه رستاک و "دوست دارم" گروه هفت
مدیر کل دفتر موسیقی میهمان "سیروان خسروی" شد
رادیو ایران در جشنواره بینالمللی موسیقی فجر
بخش پاپ، رتبه اولی نداشت
پيانيست روسي آثاري از مشايخي و اردلان را مي نوازد
توجه ویژه به سازهای موسیقی نواحی
برگزیدگی کوئینتت و رضا اساسی
کد خبر: ۵۱۱۵۶۶۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]