واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس کل گمرکات جمهوری اسلامی: اجرای طرح پنجره واحد مجازی اولویت اصلی گمرکات است تبریز - ایرنا - معاون وزیر امور اقتصاد و دارایی و رییس کل گمرکات جمهوری اسلامی گفت: اجرای طرح پنجره واحد مجازی با هدف شتاب گیری فرایندهای گمرکات، اولویت اصلی این نهاد است.
مسعود کرباسیان روز شنبه در آیین بهره برداری از واحد مانیتورینگ و دوربین های مدار بسته گمرک سهلان تبریز اظهار کرد: همچنان که در فرایندهای گمرک اجرای طرح اظهار نامه از راه دور توسط متولیان امر صادرات و واردات در فضای مجازی صورت می گیرد، باید تلاش کنیم صدور مجوز نهادهای متولی در این زمینه به صورت الکترونیکی صورت گیرد.
وی با بیان اینکه اجرای این طرح موجب تسهیل فرایندها و شتاب گیری می شود، تاکید کرد: باید تلاش کنیم این رویه جایگزین فرایندهای پیشین و اسناد کاغذی شود.
کرباسیان خواستار ایجاد واحد سیستم اظهار از راه دور در تمام گمرکات استان آذربایجان شرقی شد و افزود: این موضوع به بهره مندی از ظرفیت ها و بسترهای ایجاد شده در فضای مجازی کمک می کند.
وی با بیان اینکه مردم نباید از گمرکات و فرایندهای آن نگرانی داشته باشند، گفت: بطور قطع از صادر کنندگان و واردکنندگانی که بطور قانونی عمل می کنند حمایت کرده و برای آنها فرش قرمز پهن می کنیم.
کرباسیان ادامه داد: از مسوولان گمرک سهلان درخواست می کنیم واحدهای تولیدی برای سرمایه گذاری به سمت منطقه ویژه اقتصادی سهلان هدایت شوند تا از معافیت گمرکی و ارزش افزوده ایجاد شده در این حوزه بهره ببرند.
وی با بیان اینکه گمرک سهلان جایگاه ویژه ای در بین گمرکات کشور دارد، بر استفاده از ظرفیت های دانشی و زیر ساخت های این گمرک برای توسعه فرایندهای صادرات و واردات تاکید کرد.
مدیر کل گمرک سهلان نیز سهم صادرات این گمرک در 10 ماه امسال را 25 هزار تن معادل 270 میلیون دلار اعلام کرد و گفت: این آمار از نظر وزن هشت درصد و از نظر ارزش 10 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش یافته است.
علی اصغر عباس زاده افزود: گمرک سهلان 25 درصد سهم صادرات استان را در این مدت به خود اختصاص داده است.
وی عمده کالاهای صادراتی از این گمرک را محصولات پتروشیمی، چرم مصنوعی، شیرینی و شکلات و رب گوجه فرنگی اعلام کرد و گفت: ترکیه، عراق و برخی کشورهای اروپایی عمده مقصد کالاهای صادراتی است.
عباس زاده واردات کالا از گمرکات سهلان در 10 ماه امسال را 166 هزار تن معادل 401 میلیون دلار ذکر کرد و افزود: این میزان از نظر وزن هفت درصد کاهش و از نظر ارزش دو درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال گذشته نشان می دهد.
وی دانه کاکائو، قطعات تراکتور و کاغذ بسته بندی را عمده کالاهای وارداتی در این مدت برشمرد و گفت: 97 درصد این کالاها مربوط به واحدهای تولیدی بوده و اغلب از کشورهای ترکیه، آلمان ،هند و ایتالیا وارد می شوند.
2090/6132/1756
25/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]