محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1853327064
دولت کارفرما از موانع مهم اقتصاد مقاومتی است
واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
دبیر اندیشکده جهاد اقتصادی؛
دولت کارفرما از موانع مهم اقتصاد مقاومتی است
دبیر اندیشکده جهاد اقتصادی گفت: دولت به جای اینکه به سیاستگذاری، هدایت گری و پرورش ظرفیتها بپردازد و موجب ارتقای سطح بخش خصوصی شود تامردم را توانمند کند به یک کارفرمای بزرگ تبدیل شده و بازیگراصلی در فرایند اقتصادی محسوب میشود.
به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز، روحالله ایزدخواه، دبیر اندیشکده جهاد اقتصادی با اشاره به مشکلات اقتصادی ایران خاطر نشان کرد: از جمله این بیماریها میتوان به بحث سلطه نظام دلالی و سوداگری در اقتصاد کشور اشاره کرد که در حال حاضر مشکلی ریشه ای محسوب میشود و به این شکل نیست که بگوییم فقط عده ای دلال و سوداگر موجب این مشکل شده اند. وی افزود: مشکل اقتصاد ما از این حرفها گذشته و به یک بیماری ساختاری در کشور تبدیل شده است. ساز و کارها و قوانین به سمت ترویج و گسترش دلالی رفته است. تولید گران در محوریت قرار ندارند.
ایزدخواه با بیان اینکه اکنون تولید گران در محوریت قرار ندارند و دلالان و سوداگران محور اقتصاد شده اند و دولتها هم معمولاً به این امر توجهی ندارند، عنوان کرد: در این بین رسانه ها میتوانند این مشکلات را بررسی و معرفی کنند و مصادیق این موضوعات را در بخشهای مختلف از جمله کشاورزی، صنعت، عمران و خدمات شهرسازی به مردم نشان دهند.
وی افزود: واردات گرایی یکی از مصادیق ساده این قضیه است که اغلب نظامات اقتصادی کشورمان به سمت واردات طراحی شده تا به سمت تولید، یعنی واردات خیلی راحت است اما خرید از داخل پیچیده و سپردن پروژه های داخلی به شرکتهای خارجی خیلی راحت است. اگر بخواهیم همین پروژه ها را به شرکتهای داخلی بسپاریم نیاز به مناقصه و خیلی مسائل دیگر است که موجب طولانی شدن پروسه واگذاری میشود. این موضوع یکی از مصادیق مشکلات اقتصاد کشور است که در واقع موجب حکمفرمایی سوداگرایی و دلالی در اقتصاد ایران شده است.
*کارفرما شدن دولت یکی از مشکلات اقتصاد است
دبیر اندیشکده جهاد اقتصادی با اشاره به اینکه تبدیل شدن دولت به کارفرمای بزرگ، یکی دیگر از مشکلات اقتصاد کشور است، تصریح کرد: دولت به جای اینکه به سیاستگذاری، هدایت گری و پرورش ظرفیتها بپردازد و موجب ارتقای سطح بخش خصوصی شود تا نهایتاً مردم را توانمند کند به یک کارفرمای بزرگ تبدیل شده و بازیگراصلی در فرایند اقتصادی محسوب میشود.
وی افزود: دولت و سازمانهای شبه دولتی چنین شرایطی دارند و اجرای اصل 44 هم نتوانست تفاوت چندانی در وضعیت اقتصاد کشور ایجاد کند تا مشخص شود که این مسئله یک مشکل جدی و ساختاری است که باید هدف گیری شود و رسانه ها باید به سمت این مشکلات و بیماریهای اقتصاد حمله کنند و حتی در زمانی که دولتها در قبال این مسائل سکوت میکنند، رسانه ها باید بیدار باشند و مشکلات اقتصاد را مورد توجه بیشتری قرار دهند.
این کارشناس حوزه اقتصاد در ادامه تأکید کرد: همین نمایشگاه پوشاک ترکیه که برگزار شد، باید مورد هجمه و حمله رسانه ها قرار گیرد. در سالی که سال اقتصاد مقاومتی و تولید ملی است چه معنی دارد که دولت برای تجار خارجی نمایشگاه برگزار کند، اصلاً چرا باید نمایشگاههای صنعتی و تجاری را دولتها برگزار کنند در حالی که این مسئله به آنها ربطی ندارد.
ایزدخواه در خصوص نقش استانداردسازی محصولات و خدمات دانش بنیان در تحقق اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: سیاستهایی مثل استانداردسازی باید در جهت آرمانهای اقتصادی باشد؛ در اقتصاد مقاومتی چند آرمان داریم که اجزا و ارکان اقتصاد مقاومتی را تشکیل میدهند که یکی از آنها اقتصاد دانش بنیان و دانش محور شدن فعالیتهای اقتصادی است که استانداردسازی در این قضیه یک سیاست مهم محسوب میشود و میتواند به ارتقای سطح فناوری در محصولات کمک کند.
وی افزود: یک آرمان و رکن دیگر در اقتصاد مقاومتی بحث تولید ملی است که باز در این قضیه استانداردسازی محصولات باید در جهت خدمت به تولید ملی باشد نه تولید خارجی؛ نباید استانداردهایی را دنبال کنیم که بعد برای رعایت آن استانداردها مجبور شویم کالای خارجی وارد کنیم، یعنی استانداردها نباید در جهت حمایت از صنعت خارجی باشد بلکه باید از صنعت و تولید داخلی حمایت کند.
وی ادامه داد: اکنون استاندارد در همه کشورهای صنعتی یک سیاست جدی برای حمایت از تولید داخلی است، این کشورها استانداردها را به نحوی تعیین میکنند که ضمن رعایت مسائل محیطی و امنیتی از تولید ملی هم حمایت شود، اما در کشورمان استانداردها را به شکلی تعیین میکنیم که مجبور میشویم برای رعایت استانداردها کالای ایرانی نخریم و در عوض به سراغ کالای خارجی رویم که این کار نهایتا به تولید و صنعت داخلی لطمه وارد میکند.
*تولید داخلی باید به عنوان اصل مورد توجه قرار گیرد
این کارشناس اقتصاد و استاد دانشگاه در واکنش به این موضوع که آیا میتوانیم تولیدات داخلی را به استانداردهای جهانی برسانیم تا به این شکل هم استانداردها را رعایت کنیم و هم از تولیدات داخلی حمایت کرده باشیم، گفت: استاندارد را چه کسی تعیین میکند؛ استاندارد که وحی منزل نیست.
وی اضافه کرد: به طور مثال شرکتی در آمریکا که به قدرت جهانی تبدیل شده است استانداردی را که خودش به آن رسیده را به وسیله حمایت سازمانهای جهانی به عنوان استاندارد جهانی معرفی میکند تا به این شکل هم توانمندی خودش را به عنوان استاندارد جهانی تعیین کند و هم رقبای دیگر را از صحنه خارج کند.
وی ادامه داد: این شرکتها به این شکل رقبای دیگر را که به توانمندیهای آنها نرسیدهاند از صحنه رقابت حذف میکنند. بنابراین اغلب شرکتها و کارتلهای بزرگ دنیا تعیین میکنند که چه شاخصی به عنوان استاندارد جهانی معرفی شود و به این شکل استاندارد و سطح توانمندی خودشان را به ما تحمیل میکنند.
دبیر اندیشکده جهاد اقتصادی با اشاره به حمایت از تولید داخلی، اظهار کرد: در این باره میتوانیم این استانداردها را قبول نکنیم و بگوییم ما با توجه به شرایطی که داریم استانداردی پایین تر از سطح جهانی را تعیین میکنیم تا از تولیدات داخلی حمایت کنیم، البته باید از طرفی سطح تولیدات داخلی را دائماً ارتقا بدهیم و سطح استاندارد برسانیم.
وی تصریح کرد: معمولاً مدیران فراموش میکنند که استاندارد یک ابزار و یک سیاست است، اصل نیست و تولید داخلی باید به عنوان اصل مورد توجه قرار بگیرد. معتقدم استاندارد باید عاقلانه باشد اما در جهت تولیدات داخلی باشد و از طرفی هر لحظه می توانیم استاندارد های داخلی را سختگیرانه تر کنیم تا در یک طول فرایند یادگیری کالاهای داخلی هم سطح بالاتری پیدا کنند.
*کشورهایی که منابع خام دارند، رشد کمتری داشتهاند
دبیر اندیشکده جهاد اقتصادی در پاسخ به این پرسش که با توجه به ظرفیتهای صنعت نفت و گاز چگونه میتوانیم بهره گیری بهتری از این منابع داشته باشیم؟ گفت: طی بررسیهایی که در چند سال اخیر در دنیا انجام شده است، معمولاً گفته میشود کشورهایی که منابع خام دارند رشد کمتری نسبت به کشورهایی که از لحاظ داشتن منابع خام فقیر هستند، داشتهاند.
وی افزود: این افراد اسم این نظریه را نفرین منابع گذاشتهاند، یعنی کشورهایی که منابع خام داشته اند فقیر شده اند و اتفاقاً منابع خام این کشورها موجب شده تا آنها عقب بمانند و رشد کمتری داشته باشند. البته این تئوری به لحاظ مشروعیت و مقبولیت در دنیا جایگاه خوبی ندارد و بنده هم با این تئوری موافق نیستم چون خیلی ها هم در جواب این تفکر گفتهاند که صرف داشتن منابع که کشورها را نفرین شده نمیکند، بلکه این سو مدیریت است که موجب نفرین زده شدن اقتصادها میشود. منابع از لحاظ دید اسلامی ما هم جزو نعمات الهی محسوب میشوند و به هیچ عنوان نفرینی در کار نیست بلکه عدم مدیریت صحیح موجب برخی عقب ماندگیها میشود.
ایزدخواه با اشاره به داشتن تدبیر در مدیریت منابع اظهار کرد: کشوری مثل آمریکا هم منابع نفت خام، منابع معدنی و کشاورزی دارد و به عقیده بنده این تفکر نفرین منابع تلقینی از طرف قدرتهای دنیا است که میگوید چون شما نفت دارید پس محکوم به شکست و پسرفت هستید و باید همیشه نفت را بفروشید و دنباله رو ما باشید.
وی اضافه کرد: اما اگر مدیریتها و تدبیرها درست باشد و درک و فهم پشت تصمیمات باشد میتوان همین منابع را به قدرتهای بزرگ اقتصادی تبدیل کرد؛ وقتی ژاپن که نفت و گاز ندارد و تازه 80 درصد کشورشان را هم آتشفشان گرفته است، گاز را از آن سمت دنیا با کشتی به کشورش می آورد و پتروشیمی تأسیس میکند و تولید کننده برتر جهانی میشود آن هم در شرایطی که هیچ مزیت و امتیازی ندارد، سوال اینجاست در شرایطی که ما نفت و گاز داریم چرا نباید چنین اقداماتی انجام دهیم که معتقدم که به سو مدیریت مربوط میشود.
وی با بیان اینکه مدیران ما در بسیاری از مواقع سیاستهای دلال محوری دارند و گاهاً خودشان دلال میشوند، عنوان کرد: مدیران نفت را میفروشند و کالاهایی مثل لپ تاپ و عروسک وارد میکنند، اسم این کار تولید و توسعه اقتصادی نیست بلکه دلالی و سوداگری است.
وی افزود: این در واقع مصداق بارز تعبیر رهبری است که کشور را به یک بچه پولدار تشبیه کرده اند که هیچ عرضه و هنری ندارد و فقط یک پول هنگفتی به او رسیده و به راحتی خرج میکند در حالی که باید سرمایه گذاری میکرد تا آینده روشنی در انتظارش باشد.
ایزدخواه با انتقاد به نحوه تدریس و آموزش علم اقتصاد در دانشگاههای کشور اظهار داشت: از طرفی در دانشگاه ها یک سری تئوریهای وارداتی حدود بیست سال است که تدریس میشود. مزیت نسبی و پیوستن به زنجیره های جهانی تئوری ای وارداتی است که خود کشورهای اقتصادی جهان هم به آن عمل نکرده اند و فقط این تئوریها را برای کشورهایی مثل ایران نوشته اند تا به ما تحمیل و تلقین کنند که شما باید ببینید که در چه کاری مزیت نسبی دارید و به سراغ همان کار بروید.
وی افزود: مزیت نسبی یعنی ما نفت را بفروشیم و کالاهای دیگر وارد کنیم، این تئوریهای فرسوده را دانشگاهها وارد کردهاند و باید پاسخگو باشند که چرا تئوریهای مثل تولید گرایی و تولید مزیت را وارد نکردهاند و در دانشگاهها تدریس نکرده اند.
دبیر اندیشکده جهاد اقتصادی در خصوص نقش رسانههای جمعی در فرهنگ سازی عمومی و ایجاد عزم ملی برای تحقق اقتصاد مقاومتی، خاطرنشان کرد: در حال حاضر یکی از چالشهایی که در بحث اقتصاد مقاومتی وجود دارد، بیماریهای مزمنی است که در اقتصاد کشور وجود دارد، برخی از این مشکلات و در واقع بیماریها سابقه ای 10 تا 20 ساله یا بعضاً 50 ساله در اقتصاد کشور دارند و بسیار مزمن هستند و به نوعی در کالبد اقتصاد کشور شکل گرفته اند.
وی تصریح کرد: این مشکلات باید نسخه مشخص و نمایانده شوند و به خوبی حلاجی شوند؛ دولتیها به دلیل آنکه درگیر کارهای روزمره و اجرایی هستند کمتر به این مسائل و مشکلات توجه دارند و چندان به این معضلات نمیپردازند؛ دانشگاهها هم به طور کلی تقریباً از واقعیات دور هستند و متأسفانه نظام آموزشی، کم کاریهای زیادی در این زمینه دارند و در واقع با واقعیات اقتصادی کمتر درگیرهستند.
این کارشناس حوزه اقتصاد در پایان گفت: رسانهها و خبرنگاران در چنین شرایطی اگر متوجه این بیماریها و مشکلات اقتصاد باشند و این بیماریها را به خوبی بررسی کنند و بازتاب دهند، میتوان امیدوار بود که یک حرکت و تحول جدی در اقتصاد کشود ایجاد شود./تسنیم/110
۱۸/۱۱/۱۳۹۳ - ۲۰:۱۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 103]
صفحات پیشنهادی
کارفرما شدن دولت يکي از مشکلات اقتصاد مقاومتي است
۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱ ۷ق ظ دبير انديشکده جهاد اقتصادي عنوان کرد کارفرما شدن دولت يکي از مشکلات اقتصاد مقاومتي است دبير انديشکده جهاد اقتصادي گفت دولت به جاي اينکه به سياستگذاري هدايت گري و پرورش ظرفيتها بپردازد و موجب ارتقاي سطح بخش خصوصي شود تا نهايتاً مردم را توانمند کند به يک کتحقق اقتصاد مقاومتی در گرو کوچک کردن دولت است
شهردار شیراز تحقق اقتصاد مقاومتی در گرو کوچک کردن دولت است شهردار شیراز گفت برای تحقق اقتصاد مقاومتی باید به سمت کوچک شدن دولت پیش برویم به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز علیرضا پاک فطرت بعد از ظهر امروز در نخستین نشست اقتصاد مقاومتی و مدیریت بهینه انرژی اظهار داشت اقتصتوطئه نفتی دشمنان بهترین فرصت دولت برای اجرای اقتصاد مقاومتی است
ارائه راهکار برای تبدیل تهدید به فرصت توطئه نفتی دشمنان بهترین فرصت دولت برای اجرای اقتصاد مقاومتی است نماینده مجلس شورای اسلامی توطئه کاهش قیمت نفت را یک فرصت طلایی برای کشور دانست و گفت دولت ایران منطبق با سیاستهای ابلاغی و بالادستی راهکارهایی را ارائه میدهد تا تهدید نفتدولت «اقتصاد مقاومتی» را محقق کند
عضو کمیسیون انرژی مجلس دولت اقتصاد مقاومتی را محقق کند عضو کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه دولتمردان درصورت باور توطئه نفتی به فکر راهحل باشند گفت که دولت اقتصاد مقاومتی را محقق کند به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز حجتالاسلام سیدمهدی موسوینژاد نماینددولت اعتقادی به اقتصاد مقاومتی ندارد
تراز دكتر ابراهيم رزاقي اقتصاددان کارشناس مسائل اقتصادی با بیان اینکه هیچ امیدی به دولت یازدهم نیست گفت دولت اقتصاد مقاومتی که از متن قانون اساسی و استقلال اقتصادی است را قبول و اصلاً اعتقاد ندارد پایگاه خبری تحلیلی تراز دكتر ابراهيم رزاقي اقتصاددان و استاد دانشگاه تهران در گدولت اعتقادی به اقتصاد مقاومتی و مبارزه با فساد ندارد
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس دولت اعتقادی به اقتصاد مقاومتی و مبارزه با فساد ندارد عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت دولت اعتقادی به اقتصاد مقاومتی و مبارزه با فساد ندارد مکرر از دولت خواستیم اجازه بدهند با رئیس جمهور هفتهای یک جلسه داشته باشیم اما اجازه ندادند به گزارشعضو کمیسیون مشترک اقتصادی در گفتوگو با فارس: ۹۰ درصد مواد الحاقی به لایحه رفع موانع تولید با نظر دولت بوده اس
عضو کمیسیون مشترک اقتصادی در گفتوگو با فارس ۹۰ درصد مواد الحاقی به لایحه رفع موانع تولید با نظر دولت بوده است محاسبه بدهی بخش خصوصی با ارز 1226عضو کمیسیون مشترک اقتصادی گفت مواد الحاقی به لایحه رفع موانع تولید با نظر دولت است و همچنین بدهی بخش خصوصی از محل افزایش نرخ ارز علیاعضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس: دولت اعتقادی به اقتصاد مقاومتی و مبارزه با فساد ندارد/ اجازه ندادند حرفهایما
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس دولت اعتقادی به اقتصاد مقاومتی و مبارزه با فساد ندارد اجازه ندادند حرفهایمان را با رئیس جمهور بزنیمعضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت دولت اعتقادی به اقتصاد مقاومتی و مبارزه با فساد ندارد مکرر از دولت خواستیم اجازه بدهند با رئیس جمهور هفتهایمصباحیمقدم: دولت اعتقادی به اقتصادمقاومتی ندارد
مصباحیمقدم دولت اعتقادی به اقتصادمقاومتی نداردتاریخ انتشار يکشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۳ ساعت ۲۰ ۲۳ عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت دولت اعتقادی به اقتصاد مقاومتی و مبارزه با فساد ندارد مکرر از دولت خواستیم اجازه بدهند با رئیس جمهور هفتهای یک جلسه داشته باشیم اما اجازه ندااستفاده از ظرفیت نخبگان قزوین در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی
استاندار قزوین تأکید کرد استفاده از ظرفیت نخبگان قزوین در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی استاندار قزوین گفت در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی استفاده از ظرفیت نخبگان استان ضرورت دارد زیرا نخبگان در حوزههای مختلف میتوانند در ارتقای وضعیت اقتصادی موثر باشند به گزارش سرویس اقتصادی جاماقتصاد مقاومتی به فرهنگ رفتاری تبدیل شود
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان اقتصاد مقاومتی به فرهنگ رفتاری تبدیل شود رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت اقتصاد مقاومتی باید به فرهنگ رفتاری در گیلان تبدیل شود و تنها در این صورت اهداف آن محقق میشود به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز علیرضا شعباننژاد عصر امروز در جلسهمهمترین آسیب اقتصاد ایران دولتیبودن آن است
مهمترین آسیب اقتصاد ایران دولتیبودن آن است عضو هيات نمايندگان اتاق بازرگاني تهران و ايران دولتي بودن اقتصاد ايران را مهمترين آفت براي سيستم اقتصادي كشور برشمرد و گفت بخش تعاوني چيزي ساخت جداي از بخش خصوصي نيست آفتاب- سرویس اقتصادی دكتر ايرج حسابي ضمن بيان اين مطلب گفت يكيپرداخت یک میلیارد تومان تسهیلات اقتصاد مقاومتی در دشتی
فرمانده سپاه دشتی خبر داد پرداخت یک میلیارد تومان تسهیلات اقتصاد مقاومتی در دشتی فرمانده سپاه امام رضا ع شهرستان دشتی گفت کل تسهیلات طرحهای مقاومتی شهرستان دشتی مبلغ یک میلیارد و 80 میلیون تومان است که مبلغ یک میلیارد و 13 میلیون تومان آن پرداخت شده است به گزارش سرویس اقتصاداز سوی مرکز پژوهشها شاخصها و راهکارهای عملیاتی اقتصاد مقاومتی تدوین شد
از سوی مرکز پژوهشهاشاخصها و راهکارهای عملیاتی اقتصاد مقاومتی تدوین شدمرکز پژوهشهای مجلس در بررسی شاخصهای ارزیابی تحقق سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی شاخصهایی که میتواند میزان دوری یا نزدیکی در هر دوره را با اهداف مندرج در سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی سنجش کند را پیشنهاد کنقش مالیات در اقتصاد مقاومتی
جمعه ۱۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸ ۴۶ یک کارشناس اصلاح نظام مالیاتی را در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی بسیار مهم عنوان کرد ابراهیم رضایی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد اصلاح نظام مالیاتی نقش تعیینکنندهای در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی دارد که خوشبختانه دولت یازدهم گامهای موثری دربا مصوبه دولت انجام میشود الحاق وزیر جهاد کشاورزی به شورای عالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی
با مصوبه دولت انجام میشودالحاق وزیر جهاد کشاورزی به شورای عالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادیمصوبه دولت در مورد الحاق وزیر جهاد کشاورزی به ترکیب اعضای شورای عالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی برای اجرا ابلاغ شد به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روزنامه رسمی جمکاهش متوسط زمان اجرای پروژههای آبفا یکی از مولفه های اقتصاد مقاومتی
مدیرعامل آبفای کشور مطرح کرد کاهش متوسط زمان اجرای پروژههای آبفا یکی از مولفه های اقتصاد مقاومتی خبرگزاری پانا مدیرعامل آبفای کشور بر لزوم کاهش متوسط زمان اجرای پروژههای آبفا تاکید کرد و گفت یکی از مولفههای اقتصاد مقاومتی آن است که زمان اجرای پروژهها به کمترین زمان ممکن بر-
اقتصادی
پربازدیدترینها