تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نيّت خوب، برخاسته از سلامت درون است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798463459




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

غدير؛ نفي نگاه سكولار |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: غدير؛ نفي نگاه سكولار
سكولاريسم براساس يك منطق حقوقي شكل گرفته است. اول سكولار عالم خلقت، همين شيطان است. او اراده و فهم خود را به اراده و فهم خدا ترجيح داد و حاضر نشد در مقابل انسان سر تعظيم فرود آورد. او فهم خود را «علم» مي‌دانست و بر آن تكيه كرد،
کد خبر: ۴۴۲۱۳۶
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۳ - ۰۷:۰۴ - 15 October 2014


محمدكاظم انبارلويي در سرمقاله رسالت نوشت:


مقام معظم رهبري در ديدار هزاران نفر از اقشار مختلف مردم در سالروز عيد سعيد غدير فرمودند:«واقعه غدير، منطق محكم اسلام در نفي نگاه سكولار است.» سكولاريسم چيست؟ نگاه آن به كدامين سو مي‌باشد؟ برخي سكولاريسم را مربوط به عصر به اصطلاح روشنگري در اروپا مي‌دانند و مي‌گويند: مفاهيمي چون جدايي دين از سياست بر اين پايه استوار شده است. حال آنكه منطق همه كساني كه در برابر انبياي الهي ايستادند ريشه در اعتقاد آنها به سكولاريسم داشته است.


سكولار در زبان لاتين به معناي «اين جهاني»، «دنيوي»، «گيتيانه» و متضاد با «دين» يا «روحاني» است. امروز اغلب دولت‌هاي جهان، سكولاريسم را پذيرفته‌اند و به آن افتخار هم مي‌كنند. حرف سكولارها اين است كه دين نه مبناي مشروعيت است،‌نه مبناي عمل حكومت. دين نبايد در عرصه عمومي ظهور داشته باشد.


حرف آخر و اول آنها اين است؛ خدا را عبادت كنيد اما اطاعت نكنيد، خداي خالق چيز بسيار دوست داشتني و خوبي است اما خداي شارع نه.


برخي مهربانانه‌تر مي‌گويند؛ دين يك، امر قدسي است، نبايد آن را به امور غيرقدسي آلوده كرد، اگر مي‌گوييم دين از سياست جداست براي حفظ بهداشت دين است، لذا ما با خداي خالق و مهربان و قادر متعال مخالف نيستيم اما با خداي قانون‌گذار كه حدود و حقوق را تكليف كند، مخالفيم. لذا نظام سياسي، نظام بازار، نظام رسانه و نظام فرهنگي را نمي‌توان براساس دين تنظيم كرد. اينها خود تنظيمي است، بشر قادر است آن را مديريت و تنظيم كند لذا سررشته تنظيم بايد دست انسان باشد نه خدا. رضايت انسان در اين تنظيم مهم است نه رضايت خدا، چون قرار نيست خدا را راضي كنيم، قرار است انسان راضي باشد، مبتني بر همين اعتقاد مي‌گويند زندگي براساس اراده خدا كار ما نيست، ما بايد براساس اراده خود زندگي كنيم. لذا حق ماست كه حتي اگر بخواهيم، حيوان باشيم. اين يك قرائت مدرن از مذهب است كه خدا حق ندارد حق را تعريف و حقوق را محدود كند، اين وظيفه خود ماست، قرار نيست خدا هرچه گفت بپذيريم، اين خداست كه بايد هرچه ما خواستيم بپذيرد!


سكولاريسم براساس يك منطق حقوقي شكل گرفته است. اول سكولار عالم خلقت، همين شيطان است. او اراده و فهم خود را به اراده و فهم خدا ترجيح داد و حاضر نشد در مقابل انسان سر تعظيم فرود آورد. او فهم خود را «علم» مي‌دانست و بر آن تكيه كرد، سكولارها هم بر مفاهيم و يافته‌هاي ذهن خود مارك علم مي‌زنند. علم‌پرستي را به خداپرستي ترجيح مي‌دهند. شيطان همين منطق را به انسان‌هاي گمراه نشان داد و توانست آنها را از مسير اصلي انبياء و اولياي الهي منحرف كند.


اين انحراف به حدي رسيد كه در جريان قيام موسي(ع) حتي پرستش خداوند را هم مي‌خواستند با منطق سكولاريسم انجام دهند. لذا وقتي حضرت موسي(ع) خشمگينانه از سامري پرسيد اين بساط گوساله‌پرستي چيست كه راه انداخته‌اي؟ گفت: سوّلت لنفسي؛ يعني دلم مي‌خواهد.


سكولارها اصلا كاري ندارند به اينكه خدا چه مي‌خواهد. هرچه دلشان مي‌خواهد آن مي‌شود «حق»، «درست»، «حقيقت»، «حقوق» و ...


امروز مصيبت ما با جريان حقوق بشر سازمان ملل هم همين است. به ايران مي‌گويند چرا با همجنس‌گرايي مخالف هستيد و هم‌جنس‌گرايان را مجازات مي‌كنيد، چرا قصاص را در مجازات‌هاي حقوقي پذيرفته‌ايد؟ مي‌گوييم خدا گفته است. از آنها مي‌پرسيم شما چرا موافق اين سيئات و منكرات هستيد؟ مي‌گويند «دلمان» مي‌خواهد! آنها مي‌گويند خدا خالق ماست، ‌قيم ما كه نيست، خدا حق دخالت در سياست و حكومت را ندارد.سكولاريسم و سكولاريزاسيون يك جريان تاريخي خطرناك سازمان يافته و عميق در تاريخ بشر است كه اكنون مراحل تكاملي خود را مي‌گذراند. سكولاريزاسيون سم مهلك نظام ديني است و هرگز اجازه نمي‌دهد كاخ زندگي بشر با احكام دين بنا شود. ما در تاريخ انقلاب اسلامي سه بار گرفتار سكولارها شديم. يك بار زمان بني‌صدر ملعون، يك بار در شورش كور 18تير 78 و يك بار هم در فتنه سال 88، خدا خواست از آن عبور كنيم.علماي اين نحله فكري، فساد فكري و سياسي دارند و اين فساد را در اقتصاد، فرهنگ، اخلاق و مناسبات اجتماعي گسترش مي‌دهند. فسادي كه امروز در حكومت‌هاي سكولار وجود دارد و حتي بوي تعفن اين فساد، دماغ آنها را مي‌آزارد ناشي از همين تفكر مسموم است. واقعه غدير يك نقطه روشن در تاريخ بشر است كه مي‌توانست مسير بشريت را از انحراف سكولاريسم‌ رهايي بخشد. غدير يك نقطه عطف است. غدير يك فلسفه مهم براي برپايي يك حكومت خوب براساس اراده الهي است. غدير مي‌گويد اراده خدا در حكومت بر اراده انسان غلبه دارد و از اين غلبه هيچ كس زيان نخواهد ديد و همه انسان‌ها بهره‌مند خواهند بود. در نگاه خدا اقليت و اكثريت معنا ندارد،‌همه بندگان خدا هستيم. اگر ولايت الله حاكم باشد همه به حقوق خود مي‌رسند. لذا ولايت و حكومت در جوامع انساني بايد در امتداد ولايت الهي باشد و اين به قاعده «نصب» برمي‌گردد.غدير مي‌گويد؛ چگونه حكومت كردن خيلي مهم است اما چه كسي بايد حكومت كند مهم‌تر است.غدير مي‌گويد؛ اين حق خداست كه تعيين كند چه كسي بايد حكومت كند. انسان بايد دنبال كشف اين حق باشد.غدير مي‌گويد؛ خدا هم خالق است هم شارع و هيچ چيز را براي تكاليف اساسي بشر فروگذار نكرده است. لذا دين، هم بايد مبناي مشروعيت حكومت باشد هم مبناي عمل حكومت. پس حكومت‌ها براي اقامه عدل اجراي حدود الهي و نشر فضايل اخلاقي و دفاع از حقيقت، مسئوليت دارند.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن