واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: تقدیر برنامه جهانی غذا از هنرمند و روزنامهنگار ایرانی
نمایندهی کشوری برنامهی جهانی غذا سازمان ملل متحد از هنرمند و روزنامهنگار ایرانی بهخاطر مبارزه با گرسنگی و حمایت از برنامهی جهانی غذا تقدیر کرد.
به گزارش نامه نیوز، مراسم تقدیر از مصطفی اسداللهی - پیشکسوت هنر گرافیک - و پرویز براتی - روزنامهنگار و دبیر سرویس هنر روزنامهی شرق - از سوی «برنامه جهانی غذا»ی سازمان ملل در تهران، روز دوشنبه ۷ مهرماه در ساختمان برنامه جهانی غذا سازمان ملل متحد در تهران برگزار شد.
این مراسم با حضور مسؤولان برنامه جهانی غذا در تهران برگزار شد.
در ابتدای مراسم، نگار گرامی - نمایندهی برنامه جهانی غذا در ایران - با تاکید بر ضرورت حضور حامیان قدرتمند در کنار این سازمان جهانی گفت: افتخار میکنیم که روزنامهها و رسانههای ایران همواره در کنار ما و با ما بودهاند. همچنین مفتخر به همراهی حامیان بزرگی چون مصطفی اسداللهی بودهایم. همچنین ما، چند سالی است که با پرویز براتی همکاری میکنیم و او در اطلاعرسانی سازمان ما نقش پررنگی داشته است.
پرویزبراتی - دبیر سرویس هنر روزنامهی شرق - هم در سخنانی اظهار کرد: گرسنگی، نسل کشی خاموش است. خیلی خوشحالم که اهالی رسانه در ایران همواره در صف مقدم مبارزه با این پدیده بودهاند. اهالی رسانه در ایران همواره در سطح بالایی از پذیرش مسوولیت اجتماعی ایستادهاند. در سالهای گذشته روزنامهنگاران و خبرنگاران زیادی در ایران پا به پای نهادهای بشردوستانه، هنرمندان نیکوکار و خیران، رسالت مطبوعاتی خود را ایفا کردهاند.
او دربارهی برپایی نمایشگاه خیریه برنامه جهانی در تهران که طی روزهای آینده در فرهنگسرای نیاوران آغاز میشود، گفت: در این نمایشگاه شاهد حمایت خوب هنرمندان پیشکسوت و جوان هستیم. برخی از هنرمندان شاخص مثل محمد احصایی در همکاری با نهادهای مختلف اینچنینی حساسیتهای بسیاری دارند ولی وقتی از نحوهی عملکرد این سازمان مطلع شد، با نگاهی مثبت به این پروژه پیوست و کار اهدا کرد. اینجا یک نهاد بینالمللی با سابقهی روشن است و باعث افتخار هر کس است که حتی نقشی کوچک در اینگونه فعالیتها ایفا کند.
این روزنامه نگار در ادامه با تاکید بر اهمیت ابعاد معنوی فعالیتهای انساندوستانه گفت: گرد آوردن منابع مادی بسیار مهم است اما بعد نمادین و سمبلیک این کارها بسیار مهمتر است. بخصوص در بحث گرسنگی که از دیرباز برای همه از جمله هنرمندان مطرح بوده و هنرمندان بسیاری در تاریخ هنر به این موضوع پرداختهاند. هنرمندان شاخصی مانند «فرانسیسکو گویا»، «ونسان ون گوگ» و «پابلو پیکاسو»، از این دستهاند. به نظرم وقتی شخصی این امکان را پیدا میکند تا در اینگونه فعالیتهای مشارکت کند، یک هدیه معنوی و الهی نصیب او شده است.
در ادامهی این برنامه، گرامی با موثر خواندن فعالیتهای رسانهای در عملکرد سازمانهای عامالمنفعه گفت: قرار است کشور آلمان یک میلیون دلار به ما کمک کند که این اتفاق بیسابقهای برای ما و حتی دیگر فعالان این حوزه در ایران است. این بودجه قرار است صرف پروژه «مبارزه جهانی با گرسنگی» در ایران شود. این عدد یک سوم نیاز سالانهی ما برای تحت پوشش قرار دادن ۳۰ هزار پناهنده در ایران است.
او همچنین به نحوهی تعامل این نهاد با هنرمندان پرداخت و اظهار کرد: خوشحالیم که بدون واسطه با هنرمندان همکاری کردیم و خود هنرمندان با اشتیاق کارهایشان را به ما اهدا کردند و این برای ما با ارزش است. در واقع هر کدام از این اساتید به نوعی سخنگوی ما هستند و حرف چنین پروژههایی از زبان آنها شنیدنیتر است.
در پایان مراسم نمایندهی برنامه جهانی غذا در ایران با اهدای لوح از جانب سازمان ملل از مصطفی اسدالهی و پرویز براتی تقدیر کرد.
دارا دربندی، سرپرست واحد اطلاعرسانی برنامه جهانی غذا در ایران و شکوفه ملک کیانی مشاور هنری برنامه جهانی غذا هم در این برنامه حضور داشتند.
منبع: ایسنا
۰۸ مهر ۱۳۹۳ - ۲۰:۲۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]