تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع): کسی که در پی برآوردن نیاز برادر مسلمان خود باشد، تا زمانی که در این راه است خ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804739938




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پژوهشگران ایرانی در حوزه هوش مصنوعی رتبه 13 جهان را کسب کردند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

فیسبوک تویتر Google+ Cloob پژوهشگران ایرانی در حوزه هوش مصنوعی رتبه 13 جهان را کسب کردند شیراز- ایرنا- سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) گفت: پژوهشگران و متخصصان ایرانی سال 2013 میلادی با ثبت 736 مقاله در نمایه استنادی I.S.I رتبه 13 جهان را در این حوزه از دانش به دست آوردند.


جعفر مهراد پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: تعداد مدارک منتشر شده پژوهشگران ایرانی ثبت شده در ISI در رشته هوش مصنوعی در سال های 2011 و 2012 میلادی به ترتیب 646 و 538 بود که در این سال ها نیز رتبه ایران 13 بود.
هوش مصنوعی دانش ساختن ماشین ها یا برنامه های هوشمند از گرایش های رشته مهندسی کامپیوتر است.
به زبان ساده تر، ˈهوش مصنوعی عبارت است از مطالعه این که چگونه کامپیوترها را می توان وادار به کارهایی کرد که در حال حاضر انسان ها آنها را بهتر انجام می دهند.
گستره زیادی از علوم از جمله فلسفه، ریاضیات، عصب شناسی، مهندسی کامپیوتر، علوم کامپیوتر، نظریه سیستم ها، روان شناسی ،زیست شناسی، زبان شناسی،علوم اجتماعی ، نظریه اطلاعات، علوم شناختی و نظریه پیچیدگی در دانش هوش مصنوعی کاربرد داردˈ.
سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) روند گسترش رشته های علوم و مهندسی کامپیوتر در دانشگاه های کشور در سال های اخیر را چشمگیر خواند و اظهار کرد: این رشته ها همزمان با این که در ایجاد بازار کار و جذب سرمایه موفق بوده اند و آینده درخشانی نیز فراروی خود دارند، در تولید مقاله های علمی و انتشار آن در نشریه های معتبر بین المللی جایگاه خاصی را به خود اختصاص داده است.
مهراد ادامه داد: پژوهشگران ایرانی در سال های 2011 و 2012 در رشته سیبرنتیک به ترتیب 21 و 23 به ثبت رساندند که کشورمان را در رده 33 جهان قرار می داد و در سال 2013 با ثبت 24 مدرک علمی در I.S.I جایگاه ایران در رده بندی جهانی یک پله بهبود یافت.
رییس مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری اظهار کرد: شمار مدارک علمی تولید شده در ایران در حوزه معماری و سخت افزار در سال های 2011 تا 2013 به ترتیب 148، 185 و 178 مدرک بوده است.
مهراد ادامه داد: ایران در این حوزه از دانش در سال 2011 رتبه 15 و در سال های 2012 و 2013 به ترتیب رتبه 14 و 15 را در اختیار داشت.
وی با بیان این که پژوهشگران ایرانی در رشته سیستم های اطلاعاتی نیز موفقیت های قابل توجهی به دست آورده اند، گفت: میزان تولید علم در این رشته در بازه زمانی سال های 2011 تا 2013 به ترتیب 281، 266 و 347 مدرک بوده است که در طی این مدت رتبه ایران با دو پله ارتقا از 22 به 20 جهان ارتقا یافت.
سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) گفت :کاربردهای چند رشته ای بیشترین مقاله های علوم و مهندسی کامپیوتر را به خود اختصاص داده است.
وی ادامه داد: در دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی کشور در سال های 2011 تا 2013 تعداد 554، 632 و 589 مدرک تولید شده است که این ارقام رتبه 11 را امروز به نام کشورمان ثبت کرده است.
مهراد گفت: میزان تولیدات علمی ایران در مهندسی نرم افزار در آن بازه زمانی به ترتیب 184، 149 و 125 مدرک است و اکنون رتبه 23 رده بندی جهانی در این حوزه از دانش به نام کشورمان ثبت شده است.
وی تصریح کرد: در روش ها و نظریه ها نیز تعداد قابل توجهی مقاله تولید شده است به گونه ای که تعداد این مقاله ها در سال های 2011 تا 2013 به ترتیب 550، 375 و 271 مدرک است که در این سال ها به ترتیب رتبه های 24، 23 و 19 جهان را به نام کشورمان ثبت کرده است.
رییس مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری اظهار کرد: در حالی که در دانشگاه های کشورهای جهان برای علوم و مهندسی کامپیوتر اهمیت خاصی قایل هستند و رشد قابل توجه این رشته در سراسر جهان عمومیت دارد، با وجود این، میزان نشر آثار علمی در دانشگاه ها و مراکز پژوهشی کشور رتبه ایران را در بین کشور های جهان به طور چشمگیری ارتقا داده است. ک/3
2026/ 667

انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:

[email protected]


تماس بی واسطه با مسئولین





02/05/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن