محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1841901168
دلايل تداوم ركود تورمي چيست؟
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: دلايل تداوم ركود تورمي چيست؟
دليل عمده تداوم ركود تورمي بي سروساماني « ستاد» و « صف» و بيحساب و كتابي برنامههاي اقتصادي دولت است و حداقل اين بخش ربطي به تهديدها و تحريمهاي اقتصادي آمريكا ندارد .
کد خبر: ۴۱۵۳۳۳
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۳۹۳ - ۰۰:۲۹ - 12 July 2014
رسالت در سرمقاله خود نوشت:
وقتي دكتر نهاونديان به عنوان رئيس دفتر رياست جمهوري منصوب شد بسيار خرسند شدم. او فردي متدين، خوش سابقه، باسواد و تحصيلكرده حوزه اقتصاد است. سوابق كاري او در جمهوري اسلامي نشانه كارآمدي اوست. آن هنگام كه در يك نهاد مدني وي از سوي تجار و بازرگانان به عنوان رئيس اتاق بازرگاني صنايع و معادن و كشاورزي انتخاب شد خدمات ماندگاري انجام داد. يكي از خدمات خوب او مشاركت در تصويب « قانون بهبود مستمر محيط كسب و كار » مصوب 16/11/1390 مجلس شوراي اسلامي است. قرار بود اين قانون ، محيط كسب و كار را در ايران سامان دهد، به اجراي سياستهاي اصل 44 سرعت ببخشد و نسبت بخش خصوصي با بخش دولتي را شفاف نمايد.
دقتهاي زيادي در اين قانون با هوشمندي آمده است تا تمامي موانع و مشكلات بر سر راه توليد و رونق اقتصادي را بردارد كه از ذكر موارد آن بهدليل اينكه خارج از حوصله اين مطلب است خودداري ميكنم.
به موجب اين قانون قرار بود اتاقهاي بازرگاني به صورت اتاق جنگ اقتصادي به نمايندگي از ملت به مقابله با جنگ اقتصادي دشمن عمل كنند. همچنين به موجب قوانين كشور شوراي اقتصاد و شوراهايي نظير آن در دولت به عنوان اتاق جنگ اقتصادي دولت عليه تبهكاريهاي اقتصادي دشمن وارد عمل شوند. قرار بود اين دو اتاق به موجب بند چ ماده يك قانون بهبود مستمر محيط كسب و كار زير سقف شوراي گفتگو « ستاد مشترك جنگ اقتصادي» را سامان دهند.
ريشه اصلي شوراي گفتگو در ماده 75 قانون برنامه پنج ساله پنجم توسعه جمهوري اسلامي است. به موجب اين قانون اين شورا قرار بود به رياست وزير امور اقتصادي و دارايي و با تركيب زير شكل گيرد.
1- 8 وزير كليدي دولت در حوزه اقتصاد
2- رئيس كل بانك مركزي
3- معاون برنامهريزي ونظارت راهبردي رئيس جمهور
4- دو نفر از معاونان قوه قضائيه به انتخاب رئيس قوه قضائيه
5- رئيس اتاق بازرگاني وصنايع ومعادن ايران و دبيركل اتاق تعاون جمهوري اسلامي
6- رؤساي كميسيونهاي اقتصادي، برنامه و بودجه ومحاسبات، صنايع و معادن و كشاورزي مجلس شوراي اسلامي
7- شهردار تهران
8- هشت نفر از مديران عامل شركتهاي برتر خصوصي و تعاوني از بخشها و رشتههاي مختلف
قرار بود محل دبيرخانه اين شورا بدون دريافت كمك از دولت در اتاق بازرگاني وصنايع ومعادن ايران باشد.
اين شورا طبق تبصره يك ماده 75 قانون برنامه پنج ساله پنجم قرار بود هر 15 روز يك بار تشكيل شود.
اكنون كه سال آخر برنامه پنجم و سال سوم اجراي قانون بهبود مستمر محيط كسب و كار است هيچ خبري از شكلگيري اين شورا بهشرح آنچه كه گفته شد نه در دولت قبل و نه در دولت فعلي نيست.
گاهي روابط عمومي اتاق بازرگاني وصنايع و معادن خبر از تشكيل شوراي گفتگو ميدهد وقتي دوربين روي اعضاي شركت كننده ميرود اكثر اعضاي اين شورا وفق ماده 75 غايب هستند. مصوبات شورا هم جنبه ارشادي دارد و به صورت يك نشست تشريفاتي در آمده است.
اكنون ملت ما درگير يك جنگ تمام عيار اقتصادي است. سرويسهاي جاسوسي سفارتخانههاي دشمن در تهران بيشتر از آنكه متمركز در حوزه سياست، مسائل نظامي و هستهاي باشند در حوزه بازار ، اقتصاد و محيط كسب و كار ما مستقر هستند.
دست روي هر مانع توليد و توزيع كالا در داخل ميگذاريم سر از يك باند مافيايي و تبهكار داخلي و خارجي در ميآوريم.
در امرصادرات و واردات نيز با همين تبهكاران روبهرو هستيم.
قراربود شوراي گفتگو در قانون بهبود مستمر محيط كسب و كار و قانون برنامه پنجم توسعه ، در نقش ستاد مشترك جنگ اقتصادي عمل كند وقتي اين ستاد اكنون تعطيل يا نيمه تعطيل است انتظار عمليات مشترك و فتح قلههاي تصرف شده در حوزه اقتصاد توسط دشمنان خارجي و منافقين داخلي بيهوده است.
اينكه راهبردهاي اقتصاد مقاومتي تاكنون عملياتي نشده و بر زمين مانده است براي اين است كه « صف» و « ستادي» سامان نيافته است.
تازه اگر هم سامان يابد نياز به « كار جهادي» است. با بخشنامه و مصوبات ارشادي كار پيش نميرود.
اكنون به توليد كننده داخلي به عنوان پياده نظام اين نبرد بيامان اقتصادي ميگوييم برو بجنگ اما ابزار لازم در اختيار او قرار نميدهيم وموانع و مشكلات او را حل نميكنيم و دهها مانع و ايست و بازرسي جلوي او قرار دادهايم.
قرار بود شوراي گفتگو اين موانع را برطرف كند.
قرار بود تجار و بازرگانان ما با سامان دادن امر صادرات جان تازهاي به رونق توليد در داخل بدهند اما موانع و مشكلات گمركي ، پولي، ارزي، بيمهاي وصرافي آنها را حل نكردهايم.
تجار وبازرگانان تا بخواهند رموز تجارت را با دادن رشوه به عناصر دولتي و خصوصي كشف ورمزگشايي كنند فرصتهاي بسياري را در آن سوي مرزها از دست داده و بازار را واگذاركرده اند .
آنها بازار را در يك روز، يك ساعت و يك لحظه ازدست ميدهند و تا بخواهند دوباره آن را به دست آورند بايد روزها و ماهها و شايد سالها بجنگند آن هم جنگي كه مديريت آن در « صف» و « ستاد» حساب و كتاب ندارد.
رئيس اتاق جنگ اقتصادي كشور به موجب قانون، وزير محترم امور اقتصادي و دارايي است اما او در اين اندازه ظاهر نميشود. چرا؟
چندي پيش يكي از مقامات عالي وزارت امور اقتصادي و دارايي گفته بود60 درصد توليد ناخالص ملي كشور خارج از چتر و پوشش مالياتي است! چرا؟
گفته ميشود آقاي رئيس جمهور اخيرا كه به تركيه رفته بود از پيشرفتهاي اقتصادي تركيه شگفت زده شده بود و ميگفت همه اين پيشرفت در سايه گرفتن ماليات به موقع از شهروندان ترك بوده است. خوب اگر رئيس جمهور بخواهد از اين شگفتي در آيد بايد به اين سئوال پاسخ دهد چرا 60 درصد توليد ناخالص ملي كشور خارج از چتر و پوشش ماليات است؟ او ميتواند از شوراي گفتگو ( بخوانيد ستاد جنگ اقتصادي كشور) بخواهد به اين سئوال پاسخ دهد.
10 سال است نگارنده فرياد ميزند درآمدها و هزينههاي بزرگترين بنگاه اقتصادي كشور شفاف نيست. با آنكه سالانه ميلياردها دلار سود ميكند اما از دادن ماليات استنكاف ميورزد. يك اقتصاددان در بدنه دولت و مجلس وجود ندارد تا چرايي اين رويداد تلخ را تشريح كند!
قرار بود طبق بند«د» ماده 91 قانون برنامه پنجم اتاقهاي بازرگاني و صنايع و معادن مشاور 3 قوه باشند. كدام يك از آنها از رؤساي سه قوه حكم مشاورت گرفتهاند؟
قرار بود طبق همين ماده و بند، اتاقها با تأسيس واحد « پايش»، اجراي سياستهاي كلي اصل 44 قانون اساسي را پيگيري و گزارشهاي منظم لازم را به شوراي عالي اجراي سياستهاي كلي اصل 44 بدهند.
آيا اكنون به اين وظايف عمل ميشود؟
قرار بود طبق تبصره يك ماده 76 قانون برنامه پنجساله پنجم اتاقهاي بازرگاني با همكاري اتاق تعاون و شوراي اصناف كشور قوانين و مقررات و بخشنامههاي مزاحم و مخل توليد و سرمايهگذاري را شناسايي و براي ارتقاي امنيت اقتصادي ، حقوق مالكيت و حمايت از سرمايهگذاري و توليد و صادرات و اشتغال كاري بكنند.
اكنون كه سايه ركود و بيكاري برسر اقتصاد كشور سنگيني ميكند پس از گذشت يكسال رئيس جمهور محترم ميفرمايند؛
« بسته پيشنهادي دولت براي رونق توليد و خروج از ركود تا پايان تيرماه آماده ميشود»؛اين بسته را چه كسي تهيه كرده است و جايگاه او در اقتصاد كشور چيست؟ قانون برنامه پنجم و قانون بهبود مستمر محيط كسب و كار ميگويد جايگاه صدور چنين بسته پيشنهادي شوراي گفتگو به رياست وزير امور اقتصادي و دارايي است. وقتي اين شورا تشكيل نميشود و گاهي به صورت نيم بند با حضور برخي از اعضاي آن تشكيل ميشود چگونه توانسته است پس از گذشت يكسال از دولت يازدهم اين « بسته» را مهيا كند؟
رئيس جمهور محترم در تبليغات انتخاباتي خود از اقدامات يكصد روزه براي راهاندازي چرخ توليد و تداوم چرخش سانتريفيوژها سخن ميگفت: امروز چرا پس از گذشت يكسال هر دو چرخ به كندي ميچرخد؟
رسانههاي دوم خردادي وابسته به استكبار جهاني با سوزنباني افكار عمومي درهمگرايي با ژنرالهاي جنگ اقتصادي دشمن عليه ملت ميخواهند موضوع « پهناي باند» ، « مسئله فيلترينگ» و « رفتن خانمها به استاديومها» و « آزادي سران فتنه از حصر » ،« فراموش كردن جنايتها و خيانتهاي فتنهگران در سال 88 » و .... را به عنوان مسئله اصلي دولت جا بيندازند و مسائل اصلي و كليدي كشور كه به نان و رفاه مردم مربوط است را به طاق نسيان بكوبند. دولت بايد هوشيار باشد و دغدغه اصلي خود را سامان دادن به اوضاع اقتصادي كشور و اجراي اقتصاد مقاومتي ، آن هم با عزم جهادي قرار دهد. بدون شك ملت از اين رويكرد حمايت ميكند.
اگر دولت به اين سمت نرود ركود تورمي همچنان ادامه خواهد داشت.
دليل عمده تداوم ركود تورمي بي سروساماني « ستاد» و « صف» و بيحساب و كتابي برنامههاي اقتصادي دولت است و حداقل اين بخش ربطي به تهديدها و تحريمهاي اقتصادي آمريكا ندارد .
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]
صفحات پیشنهادی
دلایل ایجاد رکود تورمی در ایران
دلایل ایجاد رکود تورمی در ایران افزایش تولید با کمک دولت و بانکها به بخش خصوصی باعث رشد اقتصادی و کاهش تورم میشود کد خبر ۴۱۱۹۲۶ تاریخ انتشار ۰۸ تير ۱۳۹۳ - ۱۲ ۳۹ - 29 June 2014 افزایش تولید با کمک دولت و بانکها به بخش خصوصی باعث رشد اقتصادی و کاهش تورم میشود محمود جامساز –بانک مرکزی سياستهای ضد تورمی خود را با حداقل هزينه دنبال می نمايد/ بانک مرکزی به مقوله خروج از رکود اقتصادی بی
پایگاه اطلاع رسانی بانک مرکزی بانک مرکزی سياستهای ضد تورمی خود را با حداقل هزينه دنبال می نمايد بانک مرکزی به مقوله خروج از رکود اقتصادی بی توجه نیست بانک مرکزی در مديريت نقدينگی خود در سال گذشته نه تنها به مقوله خروج از رکود اقتصادی و تامين مالي اقتصاد بی توجه نبوده است باستاندارگلستان:راهی جزرونق صنعت ومعدن برای جلوگیری ازرکود تورمی نیست
استاندارگلستان راهی جزرونق صنعت ومعدن برای جلوگیری ازرکود تورمی نیست گرگان- ایرنا- استاندار گلستان گفت برای جلوگیری از رکود تورمی راهی جز رونق صنعت و معدن نداریم و این به معنای نفی کشاورزی نیست به گزارش ایرنا حسن صادقلو چهارشنبه شب در همایش گرامیداشت روز صنعت و معدن در محل شرئیس کل بانک مرکزی مطرح کرد اجرای سیاستهای ضد تورمی با حداقل آثار منفی/ جلوی رشد نقدینگی را نگرفتیم/ اقتصاد ا
رئیس کل بانک مرکزی مطرح کرداجرای سیاستهای ضد تورمی با حداقل آثار منفی جلوی رشد نقدینگی را نگرفتیم اقتصاد ایران در حال خروج تدریجی از رکود استرئیس کل بانک مرکزی با تأکید بر اجرای سیاستهای ضدتورمی توسط بانک مرکزی با حداقل آثار منفی به رشد نقدینگی 25 9 درصدی نقدینگی در پایان اسبانک مرکزي سياستهاي ضد تورمي خود را با حداقل هزينه دنبال می نمايد/ بانک مرکزی به مقوله خروج از رکود اقتصادی بی
پایگاه اطلاع رسانی بانک مرکزی بانک مرکزي سياستهاي ضد تورمي خود را با حداقل هزينه دنبال می نمايد بانک مرکزی به مقوله خروج از رکود اقتصادی بی توجه نیست بانک مرکزي در مديريت نقدينگي خود در سال گذشته نه تنها به مقوله خروج از رکود اقتصادي و تامين مالي اقتصاد بی توجه نبوده است بدلیل رکود فعلي، سياستهاي ضدتورمي نيست
دلیل رکود فعلي سياستهاي ضدتورمي نيست ريشههاي بروز اين رکود اقتصادي بسيار بنياديتر از آن است که تحت تاثير سياست ضد تورمي در يک بازه زماني کوتاهمدت بتوان آن را بررسي کرد کد خبر ۴۱۳۶۶۵ تاریخ انتشار ۱۵ تير ۱۳۹۳ - ۰۰ ۵۲ - 06 July 2014 دکتر بهمن آرمان رييس اسبق اداره مطالعات وبهار تدبير در برابر رکود تورمي
بهار تدبير در برابر رکود تورمي کد خبر ۴۱۳۶۶۴ تاریخ انتشار ۱۵ تير ۱۳۹۳ - ۰۰ ۳۷ - 06 July 2014 مردمسالاری نوشت صاحبنظران معتقدند دو پارامتر در اقتصاد ايران نقش تعيينکنندهاي دارد يکي اين که قيمت هر بشکه نفت خام ايران در بازارهاي جهاني چند دلار آمريکا به فروش ميرسد و ديگر اينکهیک اقتصاددان در گفتوگو با فارس تشریح کرد بورس دیگر حباب ندارد/ دلایل تداوم روند نزولی شاخص/ دو حالتی که بازار
یک اقتصاددان در گفتوگو با فارس تشریح کردبورس دیگر حباب ندارد دلایل تداوم روند نزولی شاخص دو حالتی که بازار سهام را متحول میکنداستاد اقتصاد سابق دانشگاه علامه طباطبایی از نخستین کسانی بود که تابستان سال گذشته پیشبینی کرد رشد فزآینده قیمت سهام در بورس حبابی است و این حباب بزودتجارت دستوری تقویتکننده رکود تورمی
تجارت دستوری تقویتکننده رکود تورمی یکی از دغدغههای جدی امروز مردان اقتصادی دولت تعیین نقشه راه برای استفاده حداکثری از تمامی ابزارهای رایج به منظور خروج اقتصاد از شرایطی است که اصطلاحا به آن رکود تورمی گفته میشود اما از آنجا که قاعده رفتاری در علم اقتصاد مبتنی بر آن است که اراهکارهای خروج غیرتورمی از رکود در گفت و گو با «علی دینی ترکمانی»
راهکارهای خروج غیرتورمی از رکود در گفت و گو با علی دینی ترکمانی تهران-ایرنا-خروج غیرتورمی از رکود اقتصادی دغدغه ی امروز دولتمردان ایران است علی دینی ترکمانی اقتصاددان در گفت و گوی تفصیلی با ایرنا تاکید کرد که سیاست پولی و اعتباری انبساطی می تواند تقاضا را تحریک و مانع از رکود بیتداوم رکود در بازار آهن +جدول قیمت ها
تداوم رکود در بازار آهن جدول قیمت ها روز گذشته اغلب فولادسازان قیمت محصولات را تغییر ندادند و این ثبات قیمت را ناشی از رکود بازار عنوان کردند به گزارش گروه بازار باشگاه خبرنگاران قیمت آهن آلات در بازار امروز به شرح جدول زیر است منبع دنیای اقتصاد تاریخ انتشار ۱۸ تير ۱۳۹۳ -تشریح علل افزایش معوقات بانکی/ وجود نظام تورمی از دلایل عمده عدم پرداخت معوقات است
حجتالاسلام والمسلمین قربانی تشریح علل افزایش معوقات بانکی وجود نظام تورمی از دلایل عمده عدم پرداخت معوقات است معاون رئیس دیوان عدالت اداری در امور شعب دیوان گفت یکی از دلایل عمده عدم پرداخت معوقات بانکی وجود نظام تورمی است حجتالاسلام والمسلمین موسی قربانی در گفتگو با خبدلایل کاهش سن اعتیاد چیست
دلایل کاهش سن اعتیاد چیست یک جامعه شناس گفت عدم اطلاع و آگاهی جوانان از پیامدهای استفاده از مواد مخدر سن مصرف را کاهش داده است محسن آشوری آسیب شناس اجتماعی در گفتگو باخبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران گفت عدم اطلاع و آگاهی نوجوانان و جوانان از پیامدهای استفاده از موادنگرانی بخش خصوصی از تفاوت دیدگاه تیم اقتصادی دولت/ بحران رکود تورمی باید رفع شود
استانها شمال اردبیل پیرموذن نگرانی بخش خصوصی از تفاوت دیدگاه تیم اقتصادی دولت بحران رکود تورمی باید رفع شود اردبیل – خبرگزاری مهر قائم مقام شورای مرکزی خانه صنعت معدن ایران با اشاره به مصوبات جدید شورای پول و اعتبار گفت تفاوت دیدگاه های تیم اقتصادی دولت بویژه در حوزه پولیرئیسجمهور: مشکلات با وحدت قابل حل است/ رکود تورمی و بیکاری دشمنان داخلی هستند
رئیسجمهور مشکلات با وحدت قابل حل است رکود تورمی و بیکاری دشمنان داخلی هستند رئیسجمهور با تحلیل شرایط ویژه کشور و منطقه بر شناسایی و طبقه بندی نیازها و مشکلات کشور و اجماع برای حل آن به منظور تامین منافع ملی تاکید کرد حجتالاسلام والمسلمین حسن روحانی عصر پنجشنبه و در دیدارتجارت دستوري تقويتکننده رکود تورمي
۱۵ تير ۱۳۹۳ ۹ ۱۹ق ظ جام جم تجارت دستوري تقويتکننده رکود تورمي به گزارش خبرگزاري موج روزنامه جام جم چنين نوشت يکي از دغدغههاي جدي امروز مردان اقتصادي دولت تعيين نقشه راه براي استفاده حداکثري از تمامي ابزارهاي رايج به منظور خروج اقتصاد از شرايطي است که اصطلاحا به آن رکود توبهره برداری ایران از اقتصاد اینترنتی،عامل مهم خروج از رکود تورمی
دبیرکل سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور از دریافت یکی از ۵ کلید دستیابی به مرکز ریشه صدور گواهی الکترونیکی از این شورا و رییس مرکز دولتی صدور گواهی الکترونیکی خبر داد عکس دبیرکل را پیدا نکردم این عکس مربوط به اقتصاد اینترنتی است محمد حسین پاشنه طلا با اعلام این خبر ا-
اقتصادی
پربازدیدترینها