تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  ghhhhhh
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860420547




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

امسال با توجه به اقتصاد مقاومتی صرفه جویی کردیم/ پوستر نمایشگاه قرآن رونمایی شد


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


دین و اندیشه رئیس نمایشگاه قرآن کریم:
امسال با توجه به اقتصاد مقاومتی صرفه جویی کردیم/ پوستر نمایشگاه قرآن رونمایی شد
معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: با توجه به شعار اقتصاد مقاومتی هزینه های کمیته های بیست و دومین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم کاهش یافت و سعی کردیم صرفه جویی کنیم.



به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام حشمتی معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و و رئیس نمایشگاه قرآن کریم امروز 27 خرداد در نشست خبری که در باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد گزارش عملکرد کمیته اجرایی بیست و دومین نمایشگاه بین المللی قرآن را ارائه کرد و گفت: نخستین جلسه کمیته اجرایی در 20 اسفند سال 92 برگزار شد و در ادامه در اردیبهشت ماه سال جاری با حضور حداکثری کمیته ها، احکام کمیته ها صادر و برنامه ریزی برای برپایی نمایشگاه قرآن کریم آغاز شد. وی ادامه داد: هر کمیته کارکرد تخصصی خود را تعیین و سپس اعتبارات مالی آن تامین شد. رئیس نمایشگاه قرآن کریم با اشاره به محل برگزاری نمایشگاه گفت: با توجه به برپایی نماز جمعه در مصلی نمی توانستیم از شبستان این مکان استفاده کنیم بنابراین با رایزنی با شهرداری باغ موزه دفاع مقدس انتخاب شد که مزین به نام مقدس دفاع مقدس است. حشمتی همچنین اظهار داشت: هماهنگی های لازم با بخش های مختلف شهرداری، سازمان حمل و نقل، مترو و ... برای تسهیل رفت و آمد بازدیدکنندگان صورت گرفته است. وی با بیان اینکه نمایشگاه قرآن امسال از 25 شعبان آغاز می شود، افزود: این نمایشگاه مدت 20 روز ادامه خواهد داشت و بخش بین الملل آن از 5 رمضان آغاز و تا 15 رمضان میزبان علاقه مندان خواهد بود. حشمتی تاکید کرد: در روز اختتامیه نیز تجلیل از خادمان قرآن به عمل خواهد آمد. وی در پایان پیام نمایشگاه قرآن امسال را که درباره اتفاقات پیش آمده در عراق بود قرائت کرد. بخش دوم این نشست به پاسخگویی مسئولان به سئوالات خبرنگاران اختصاص داده شد. برزین ضرغامی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران در پاسخ به سئوال خبرنگاری مبنی بر برنامه های هنری گفت: فعالیت های هنری را به معاونت هنری وزارت ارشاد موکول کردیم. وی از برگزاری جشنواره انیمیشن برای نخستین بار خبر داد و گفت: جشنواره انیمیشن را برای نخستین بار برگزار می کنیم و این کار را به کانون فرهنگی و هنری مساجد واگذار کردیم چرا که این کانونها پتانسیل برگزاری این جشنواره را دارند. حشمتی در بخش دیگری از این مراسم در تشریح فعالیت های بخش بین الملل اظهار داشت: بخش بین الملل به سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی سپرده شده است و چون در ماه رمضان سفرها به ایران سخت است احتمالا امسال هم به نمایشگاه نمی رسد. وی افزود: کار کودک و نوجوان را به متولی اش یعنی کانون کودکان و نوجوانان واگذار کردیم. در کل سعی کردیم حوزه های مختلف را به متولی های خودشان واگذار کنیم. حشمتی در بخش دیگری از سخنانش درباره هزینه های نمایشگاه قرآن در سال جاری با توجه به شعار اقتصاد مقاومتی بیان کرد: بنا به دستور مقام رهبری مبنی بر اقتصاد مقاومتی تمام سازمان ها موظف به صرفه جویی هستند. رویکرد ما هم پرداختن به این مسئله است. کمیته ها که خیلی هزینه بردار بود بودجه شان به شدت کم شد. سال گذشته بودجه نمایشگاه 8 میلیارد و 500 میلیون تومان بود که امسال این هزینه به شدت کم شده است. وی اضافه کرد: تمام لحظات نمایشگاه توسط یک گروه مستندساز ثبت و ضبط می شود که هم برای خودمان و هم برای رسانه ها قابل استفاده باشد. حشمتی در بخش پایانی سخنانش از حضور 50 ناشر داخلی خبر داد و گفت: 300 ناشر برای حضور در نمایشگاه به ما تقاضا دادند که به دلیل محدودیت مکانی تنها توانستیم به 50 ناشر غرفه دهیم.  در پایان از پوستر  بیست و دومین دوره نمایشگاه قرآن کریم رونمایی شد.    


۱۳۹۳/۳/۲۷ - ۱۲:۳۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


دین و اندیشه
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن