واضح آرشیو وب فارسی:فارس: در مراسم افتتاح دفاتر كفالت و اشتغال اتباع خارجي مطرح شدحضور ۳ ميليون و ۵۰۰ هزار تبعه خارجي در كشور/ ۱ ميليون و ۴۲۰ هزار نفر غيرمجازند
مديركل اتباع خارجي استانداري تهران از حضور ۱ ميليون و ۴۲۰ هزار تبعه خارجي غيرمجاز در كشور خبر داد و عضو انجمن دفاتر كفالت گفت: ۳ ميليون و ۵۰۰ هزار تبعه به صورت مجاز و غيرمجاز در كشور حضور دارند.
به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، عيسي موسوي نسب، مدير كل اتباع خارجي استانداري تهران در مراسم افتتاحيه دفتر كفالت، اقامت و اشتغال اتباع خارجي استان تهران با اشاره به حضور 1 ميليون و 420 هزار اتباع خارجي غير مجاز در كشور اظهار داشت: 450 هزار نفر از اين افراد در استان تهران مشغول فعاليت هستند كه تقريباً 30 درصد پناهندگان را شامل ميشوند.
وي ادامه داد: خرداد ماه امسال، وزارت كشور طرح ايجاد دفاتر كفالت را در 12 استان اجرايي كرد اما با توجه به اينكه استان تهران از اهميتهاي ويژهاي برخوردار است اين طرح در استان تهران پس از بررسي ضعف و قوتها به اجرا درآمد.
مدير كل اتباع خارجي استانداري تهران بيان كرد: بحث پاسپورت خانواري در استان تهران را در دستور كار اين دفاتر قرار دادهايم و از بين 126 هزار پاسپورت خانواري مربوط به طرح غيرمجازين سال 89 ،حدود 50 درصد اين پاسپورتها مربوط به استان تهران است.
وي با اشاره به حضور 270 هزار پناهنده در كشور گفت: يك سوم اين افراد در استان تهران سكونت دارند.
موسوي نسب به تعيين تكليف اتباع غيرمجاز اشاره كرد و گفت: فرآيند حضور قانوني اين افراد را تسهيل مي كنيم و با حضور غيرقانوني برخورد كرده و هزينه هاي حضور غيرقانوني را بالا ميبريم و نمي گذاريم اتباع به صورت غيرقانوني وارد كشور شوند.
مديركل اتباع خارجي استانداري تهران با اشاره به 14 مأموريت دفاتر كفالت و اشتغال اتباع خارجي گفت: از 117 دفتر كفالت و اقامت در استان تهران، امروز به صورت رسمي 44 دفتر كفالت در استان تهران آغاز به كار خواهد كرد و دفاتر باقي مانده تا ابتداي سال آينده فعال خواهد شد.
به گزارش فارس در ادامه اين مراسم، سيدتقي قائمي، عضو انجمن دفاتر كفالت و اشتغال اتباع خارجي استان تهران اظهار داشت: 3 ميليون و 500 هزار تبعه بيگانه به صورت مجاز و غير مجاز در كشور وجود دارد كه ساماندهي اين افراد نياز به برنامهريزي، بودجه و امكانات دارد.
وي با بيان اينكه اين افراد علاوه بر بيماريها و مشكلاتي كه دارند، از امكانات و يارانه دولت بر اقلام اساسي استفاده ميكنند و درآمد زيادي براي كشورهايي نظير افغانستان ايجاد ميشود.
قائمي با اشاره به آموزش كاركنان دفاتر كفالت و اشتغال از فراهم شدن امكانات لازم براي آغاز فعاليت اين دفاتر خبر داد.
انتهاي پيام/آ
سه شنبه 3 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 136]