تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس مى‏خواهد خداوند او را از زبانيه (فرشتگان عذاب) نوزده‏گانه برهاند، بسم الل...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1845875075




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جبار آذين: نبايد به خاطر كمبود بودجه هر اثر سبكي را پخش كرد


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: جبار آذين: نبايد به خاطر كمبود بودجه هر اثر سبكي را پخش كرد
يك منتقد سينما و تلويزيون در نقد فيلم‌ها و مجموعه‌هاي تلويزيوني گفت: درست است كه صداوسيما در حال حاضر مشكل بودجه دارد، اما نبايد به خاطر كمبود بودجه هر اثر سبك و سطحي را تحت عنوان مجموعه يا فيلم روي آنتن بفرستيم.

جبار آذين در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس تلويزيون و راديو خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بيان كرد: يكي از معضلات اساسي تلويزيون، به چگونگي مديريت در صداوسيما برمي‌گردد؛ مدتي است كه نوعي فروپاشي در بخش مديريت سيما به ويژه حوزه‌هاي فيلم و مجموعه‌سازي به چشم مي‌خورد.

وي افزود: از همين رو وقتي به فيلم‌ها و مجموعه‌هاي تلويزيوني نگاه مي‌كنيم اغلب آنها را در حد متوسط ارزيابي مي‌كنيم؛ يعني فيلم‌ها و مجموعه‌هايي كه در يك چهارچوب خاص با روابط خاص توليد شدند. روابط خاص به اين معنا كه متاسفانه فقط افراد مشخصي مي‌توانند فيلم تلويزيوني بسازند و خيلي‌هاي ديگر از جمله حرفه‌يي‌هاي سينما و جواناني كه مي‌توانند در اين زمينه فعال و خلاق باشند، جايشان خالي است.

اين منتقد ادامه داد: در نتيجه تعداد مشخصي از افراد خاص فيلم و مجموعه مي‌سازند و اينها هم آدم‌هاي امتحان پس داده‌اند و كارهاي قبلي‌شان نشان داده كه افرادي با توانايي‌هاي متوسط هستند و آثاري هم كه ارائه مي‌كنند از يك حدي بالاتر نمي‌رود.

وي گله كرد: وقتي عنوان مي‌شود كه چرا سطح كيفي كارها پايين است؟ مديران صداوسيما از نظر كمي مساله را مطرح مي‌كنند، ولي تعداد زياد توليد هيچ تاثيري در ايجاد پيوند با مخاطب ندارد، اگر قرار است به لحاظ كمي نيز تلويزيون مسير رو به رشد را طي كند، بايد هماهنگ با محتوا و كيفيت باشد.

آذين با اشاره به شتابزدگي در توليد فيلم‌هاي تلويزيوني نيز گفت: فيلم‌ها و مجموعه‌هاي تلويزيوني زيادي چه با مناسبت چه بي‌مناسبت توليد و پخش مي‌شوند كه در توليدشان شتابزدگي به چشم مي‌خورد و بعد هم وقتي ضعف‌هاي زيادي را در آنها مشاهده مي‌كنيم مي‌گويند كه به خاطر كمبود بودجه است.

او اظهار كرد: درست است كه صداوسيما در حال حاضر مشكل بودجه دارد و كسي اين را منكر نمي‌شود اما اين به آن معنا نيست كه به خاطر كمبود بودجه هر اثر سبك و سطحي را تحت عنوان مجموعه يا فيلم روي آنتن بفرستيم. وقتي مي‌توان يك فيلمنامه‌ي خوب را توليد كرد چرا بودجه‌ي خاصي را كه وجود دارد، صرف توليد اثري كنيم كه مردم‌ پسند نمي‌كنند و چرا با توليد چند اثر متوسط و زيرمتوسط و حتي بد، امكانات را به هرز مي‌برند و بودجه بيت‌المال را هدر مي‌دهند و در نهايت مخاطب را نيز ناراضي مي‌كنند.

آذين همچنين با اشاره به آثار مناسبتي خاطرنشان كرد: ماه رمضان يا محرم كه مي‌شود تلويزيون نهايت تلاشش به اين ختم مي‌شود كه تعدادي از فيلم‌هايي كه قبلا توليد كرده را مجددا پخش كند و اكثر شبكه‌ها نيز هر سال اين برنامه را در دستور كار خود دارند و اين فقط شامل فيلم و سريال نمي‌شود، در بخش‌هاي خبري و گزارشي و روتين صداوسيما نيز همين مشكل وجود دارد و اين به خاطر اين است كه در عرصه‌ي مديريتي سيما برنامه‌ريزي نيست يا اگر هم هست بسيار ضعيف است.

اين منتقد گفت: وقتي ما مي‌دانيم در سال چندين مناسبت داريم، چرا در طول سال، براي اين ايام خوراك تهيه نمي‌شود و درست در دقيقه‌ي 90 يك كاري را آماده مي‌كنند كه پر از اشكال است، در ايام نوروز شاهد پخش چند سريال بوديم كه هيچ ربطي به عيد نداشتند. حتما قبلا توليد شده و در پشت خط توليد مانده بودند با يكسري مميزي‌ها سر و ته‌اش را جمع كردند و پخش كردند كه اين را در ايام محرم هم شاهد بوديم. آنچه كه در ايام محرم ديديم تمام بضاعت تلويزيون نبود، تلويزيون امكانات فراواني دارد ما شاهد رشد تكنولوژي در تلويزيون هستيم كه مسير سرسام‌آوري را دارد طي مي‌كند، اما به موازات رشد تكنولوژي و حركت كمي، شاهد رشد كيفي نيستيم و اين نقص بزرگ صداوسيماست؛ مضاف بر اينكه تلويزيون در اين حركت هيچگاه نظر و سليقه‌ي مخاطبان ميليوني را مد نظر قرار نمي‌دهد.

وي افزود: مسؤولان بر اساس سليقه‌ها و ديدگاه‌هاي خودشان به فيلمساز و مجموعه‌ساز سفارش مي‌دهند و آنها هم بر اساس يك رابطه‌ي خاص يك چيزي را سر هم كرده و به روي آنتن مي‌فرستند؛ در مجموع صداوسيما به عنوان رسانه‌ي ملي نه تنها نتوانسته است به مطالبات مقام معظم رهبري پاسخ جامع و كامل دهد حتي نتوانسته انتظارهاي مردمي را هم جواب دهد. صداوسيما دچار نقص و كاستي است و اگر به راستي مي‌خواهد رسانه‌ي ملي باشد، بايد ديدگاه‌ها، مسائل و همه آنچه را كه به اجتماع مربوط مي‌شود منعكس كند و لازمه‌اش اطلاعات خوب داشتن از مخاطب است.

آذين در پايان بيان كرد: اگر اثري هم توليد مي‌شود، بايد بر مبناي مسائل روز جامعه و منطبق با فرهنگ جامعه و بر مبناي ارزش‌هايي باشد كه مردم به آن اعتقاد دارند. اثري توليد نشود كه 30 قسمت آن در هنگام پخش به خاطر وجود يكسري از صحنه‌ها و يا نحوه آرايش بازيگران كه مورد توجه برخي نيست به يك مجموعه‌ي 16 قسمتي تبديل شود، اما چون سهل‌انگاري صورت مي‌گيرد فقط بودجه بيت‌المال است كه هدر مي‌رود و كم اعتنايي به سفارش‌ها و نصايح بزرگان فرهنگي و اجتماعي كشور و ديدگاه‌هاي قشرهاي مختلف جامعه است.

انتهاي پيام

شنبه 30 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن