تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):روز قيامت محبوب‏ترين آدميان نزد خداوند فرمان‏برترينِ آنها از او است
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834362352




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بلاتكليفي 60 فيلم تلويزيوني به خاطر نبود بودجه


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: بلاتكليفي 60 فيلم تلويزيوني به خاطر نبود بودجه
مدير گروه فيلم‌هاي تلويزيوني شبكه يك در پاسخ به پرسشي درباره‌ي لزوم ارتقاي سطح كيفي فيلم‌هاي تلويزيوني، گفت: اگر ديدگاه ما به اين سمت باشد كه فيلم‌هاي تلويزيوني را مهجور كنيم و يك رقم محدودي را به آن اختصاص دهيم، لطمه مي‌خورند. بايد حدود و سقور مبالغشان را در بستر توليد ببينيم.

محمدكاظم كاظمي در گفت‌و‌گو با خبرنگار سرويس تلويزيون و راديو خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بيان كرد: نگاه به فيلم‌هاي تلويزيوني از ابتدا اين گونه بوده كه فصل مشتركي ايجاد شود تا بتواند بر ارتقايش بيافزايد و همين ديدگاه باعث شد كه آن را از سريال جدا كنند و يك گروه مستقل به آن اختصاص دهند.

وي افزود: فيلم‌هاي تلويزيوني فضا و بودجه خاص خودش را مي‌طلبد و اين بيشتر به خاطر اين است كه بتوانند يك فضاي بهينه‌اي را براي فيلم‌هاي تلويزيوني ايجاد كنند كه از لحاظ كيفيت و توليد بالاي اين كار، مخاطبان خودش را جذب كند.

*** براي هزينه‌هاي آثار، كف و سقف در نظر نگيريم

مدير گروه فيلم‌هاي تلويزيوني شبكه يك ادامه داد: همچنين رويكرد اين گونه بوده است كه حتي فيلم‌هاي تلويزيوني بتوانند شانه به شانه فيلم‌هاي سينمايي جلو بروند ولي با رقم‌هاي كمتر.

او خاطرنشان كرد: اگر ديدگاه به اين سمت باشد كه ما فيلم‌هاي تلويزيوني را مهجور كنيم و يك رقم محدودي را از ابتدا به آن اختصاص دهيم، لطمه مي‌خورد ولي اگر فضاي مالي اين كارها به گونه‌اي شود كه حدود و سقوري براي آن نبينيم و هزينه‌هايش را مثل سريال و ... در بستر توليدش ببينيم و بر اساس دغدغه‌هاي توليدش بودجه‌اش را پيش‌بيني كنيم، شاهد كيفيت بهتري خواهيم بود.

كاظمي اظهار كرد: اگر ما از همان ابتدا چشم‌بسته يك كف و سقف براي هزينه‌هاي يك فيلم تلويزيوني در نظر بگيريم، مشكلات كيفيتي مرتفع نخواهد شد و ما نبايد انتظار كيفيت ويژه‌اي را از فيلم‌هاي تلويزيوني داشته باشيم چون يكي از پارامترهاي اصلي توليد، به ويژه توليد تلويزيوني، قصه‌هاي مالي است كه مي‌توانند به كيفيت بهتر فيلم‌هاي تلويزيوني كمك كنند.

*** براي توليد موضوع مالي را به رخ نكشيم

او در پاسخ به اين ديدگاه كه برخي معتقدند به جاي صرف هزينه براي ساخت چند تله‌فيلم، هزينه آن چند اثر را براي توليد يك تله‌فيلم خيلي خوب صرف كنند، گفت: به اين ديدگاه يك خدشه‌اي وارد است. همين نگاه باعث شد كه تله‌فيلم‌ها را به يك رقم كم محدود كنيم و اين كار مشكلات خودش را ايجاد كرد و ما اكنون اين مشكلات را مي‌بينيم. ما بايد از باب محتوا وارد شويم و در مرحله‌ي اول روي فيلم‌نامه‌ها بررسي‌هاي لازم را انجام دهيم و به فيلم‌نامه‌هايمان ارتقاء بخشيم.

مدير گروه فيلم‌هاي تلويزيوني شبكه يك ادامه داد: در مرحله دوم كه مرحله توليد است، اگر بخواهيم اين اتفاق بيافتد بايد فضايي را داشته باشيم كه موضوع مالي را به رخ نكشيم و نگوييم كه بايد با فلان حدود مالي كار شود و لاغير؛ فيلم‌هاي تلويزيوني نيز مثل آثار سينمايي و سريال‌ها مستلزم يك هزينه‌اي هستند و آن هزينه‌ها هم بايد تأمين شود.

*** فقط به قصد مناسبت فيلم نسازيم

كاظمي در ادامه گفت‌وگوي خود با اشاره به فيلم‌هاي تلويزيوني مناسبتي نيز بيان كرد: اگر بخواهيم از ابتدا فيلم‌هاي تلويزيوني را فقط با رويكرد مناسبتي ببينيم، اشتباه است. مناسبتي بودن يكي از پارامترها مي‌تواند باشد اما اينكه فقط به قصد مناسبت فيلم تلويزيوني ساخته و ديده شود ممكن است لطمه‌هاي خاص خودش را داشته باشد كه دارد.

وي ادامه داد: در حال حاضر وقتي با عوامل توليد آثار مناسبتي صحبت مي‌كنيم به نكاتي برمي‌خوريم و متوجه مي‌شويم كه سطح كيفيت توليد فيلم‌هاي تلويزيوني آنقدر دست كم گرفته مي‌شود كه برايشان زياد مهم نيست و مي‌گويند مناسبتي است ديگر، فقط يك كار ساخته و پخش شود و اين نگاه خيلي نگاه بدي است.

مدير گروه فيلم‌هاي تلويزيوني شبكه يك گفت: اگر قصد جدا كردن فيلم‌هاي تلويزيوني از سريال‌ها اين بوده كه به ارتقاء و كيفيت‌شان افزوده شود، اين نوع نگاه‌ها لطمه وارد مي‌كند و من فكر مي‌كنم كه بايد به فضايي رفت كه همه كمك كنند فيلم‌هاي تلويزيوني به آن سطح خودش برسد و مخاطبان خودش را پيدا كند.

*** فيلم‌هاي تلويزيوني بازپخش و اطلاع‌رساني شوند

او خاطرنشان كرد: تكرار فيلم‌هاي تلويزيوني در ساعات و موقعيت‌هاي مناسب خود و همچنين پخش به جاي تيزرهاي اطلاع‌رساني درباره‌ي تكرار آن‌ها مي‌تواند براي جذب مخاطب و همچنين ارتباط برقرار كردن مخاطب با اين آثار موثر باشد.

كاظمي اظهار كرد: در حال حاضر وقتي يكي از فيلم‌هاي تلويزيوني ما پخش مي‌شود نبايد تا شش ماه ديگر تكرار شود و اگر مخاطب موفق به ديدن آن اثر نشده باشد ديگر نمي‌تواند به آن رجوع كند. به نظر من تكرار براي فيلم‌هاي تلويزيوني مناسب است و بايد در يك ساعت خاص بازپخش شود؛ ضمن اينكه قبلش هم بايد در ساعات مختلف و در دل برنامه‌هاي ديگر اطلاع‌رساني شود تا بتواند مخاطبان خودش را پيدا كند.

*** بلاتكليفي 60 فيلم تلويزيوني به خاطر نبود بودجه

مدير گروه فيلم‌هاي تلويزيوني شبكه يك در بخشي ديگر از گفت‌وگوي خود با خبرنگار ايسنا درباره‌ي بودجه تصويب شده صداوسيما گفت: آقاي ضرغامي در جلسه‌اي كه با كارگردان‌ها داشتند وعده دادند كه به‌زودي مشكل بودجه صداوسيما را حل خواهند كرد.

وي در پاسخ به اين پرسش كه آيا با تصويب بودجه جديد براي صداوسيما مشكلات رفع خواهد شد؟ عنوان كرد: قطعا خيلي تأثير دارد، اگر بودجه بخواهد تأمين اعتبارش به موقع شكل بگيرد حتما در روند توليد تأثير دارد. ما در حال حاضر تقريبا 60 فيلم تلويزيوني در مرحله پيش توليد داريم كه به خاطر نبود بودجه نمي‌توانيم توليدشان را شروع كنيم.

*** داوران جشنواره جام‌جم رويكرد تلويزيوني را مد نظر قرار دهند

كاظمي همچنين به جشنواره تلويزيوني جام‌جم كه 14 دي ماه برگزار مي‌شود، پيشنهاد داد: به نظرم بايد مرحله داوري اين جشنواره و فضايي كه براي ارزيابي يك فيلم اتفاق مي‌افتد به گونه‌اي باشد كه داوران رويكرد تلويزيوني را حتما مد نظر قرار دهند. رويكرد تلويزيوني و همچنين قاب تلويزيون خيلي مي‌تواند معرف اين باشد كه دوستان خود را در انتخاب آثار بهتر با شرايطي كه در حال حاضر درباره توليد فيلم‌ها داريم، هدايت كند.

او ادامه داد: يكي از مشكلات اصلي ما كه شايد مخاطب به دليل وجود آن‌ها خيلي نتواند با فيلم‌هاي تلويزيوني ارتباط برقرار كند، يكي صورت نگرفتن دقيق اطلاع‌رساني و ديگري مشكلات مالي است؛ به اين معني كه هزينه‌اي كه بايد براي توليد يك فيلم تلويزيوني كه شايد بتواند براي جذب مخاطب موثر باشد، صرف شود را واقعا نمي‌توانيم صرف كنيم و اين‌ها شرايطي را ايجاد مي‌كند كه روي هم رفته در معرفي آثار و همچنين جذب مخاطب خيلي ضعيف شويم و به طبع در آثاري هم كه دوستان داوري مي‌كنند و يكي از پارامترهايشان هم همين مسئله است، نتوانند بعضي آثار را مدنظر خود قرار دهند و يك اثر به هر جهت نتواند خودش را معرفي كند.

كاظمي همچنين در پاسخ به اين پرسش كه جشنواره جام‌جم تاكنون چقدر توانسته در ارتقاي كيفيت آثار و ايجاد رقابت و انگيزه بين هنرمندان و توليدكنندگان تأثير داشته باشد، گفت: به طبع، جشنواره‌هايي از اين دست خيلي موثر خواهند بود بويژه براي دوستاني كه عوامل سازنده آثار هستند و يك رقابت مثبت و جدي را بين خودشان مي‌بينند. اگر اين جشنواره به نحو استاندارد و مطلوب خودش شكل بگيرد، حتما موثر است.

مدير گروه فيلم‌هاي تلويزيوني شبكه يك درباره‌ي فيلم‌هاي تلويزيوني مناسبتي دهه فجر نيز خبر داد: شش اثر درباره‌ي انقلاب اسلامي در نظر داريم كه متأسفانه مشكلات بودجه دامن‌گير آثار مناسبتي دهه فجر نيز شده و اگر اعتبار اين آثار تأمين شود آن‌ها نيز به سرانجام مي‌رسد.

او در پايان بيان كرد: سعي مي‌كنيم براي ايام دهه فجر حتما كاري داشته باشيم چون جزو تعهدات ماست و صداوسيما هم اراده كرده كه بتواند چند كار را در اين زمينه توليد كند.

كاظمي در اين گفت‌وگو «باغ زمستان» به كارگرداني احمد معظمي را به عنوان يكي از فيلم‌هاي تلويزيوني دهه فجر معرفي كرد.

گفت‌وگو : خبرنگار ايسنا - زهرا قدمي

انتهاي پيام

سه شنبه 3 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 210]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن