تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834362352
بلاتكليفي 60 فيلم تلويزيوني به خاطر نبود بودجه
واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: بلاتكليفي 60 فيلم تلويزيوني به خاطر نبود بودجه
مدير گروه فيلمهاي تلويزيوني شبكه يك در پاسخ به پرسشي دربارهي لزوم ارتقاي سطح كيفي فيلمهاي تلويزيوني، گفت: اگر ديدگاه ما به اين سمت باشد كه فيلمهاي تلويزيوني را مهجور كنيم و يك رقم محدودي را به آن اختصاص دهيم، لطمه ميخورند. بايد حدود و سقور مبالغشان را در بستر توليد ببينيم.
محمدكاظم كاظمي در گفتوگو با خبرنگار سرويس تلويزيون و راديو خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بيان كرد: نگاه به فيلمهاي تلويزيوني از ابتدا اين گونه بوده كه فصل مشتركي ايجاد شود تا بتواند بر ارتقايش بيافزايد و همين ديدگاه باعث شد كه آن را از سريال جدا كنند و يك گروه مستقل به آن اختصاص دهند.
وي افزود: فيلمهاي تلويزيوني فضا و بودجه خاص خودش را ميطلبد و اين بيشتر به خاطر اين است كه بتوانند يك فضاي بهينهاي را براي فيلمهاي تلويزيوني ايجاد كنند كه از لحاظ كيفيت و توليد بالاي اين كار، مخاطبان خودش را جذب كند.
*** براي هزينههاي آثار، كف و سقف در نظر نگيريم
مدير گروه فيلمهاي تلويزيوني شبكه يك ادامه داد: همچنين رويكرد اين گونه بوده است كه حتي فيلمهاي تلويزيوني بتوانند شانه به شانه فيلمهاي سينمايي جلو بروند ولي با رقمهاي كمتر.
او خاطرنشان كرد: اگر ديدگاه به اين سمت باشد كه ما فيلمهاي تلويزيوني را مهجور كنيم و يك رقم محدودي را از ابتدا به آن اختصاص دهيم، لطمه ميخورد ولي اگر فضاي مالي اين كارها به گونهاي شود كه حدود و سقوري براي آن نبينيم و هزينههايش را مثل سريال و ... در بستر توليدش ببينيم و بر اساس دغدغههاي توليدش بودجهاش را پيشبيني كنيم، شاهد كيفيت بهتري خواهيم بود.
كاظمي اظهار كرد: اگر ما از همان ابتدا چشمبسته يك كف و سقف براي هزينههاي يك فيلم تلويزيوني در نظر بگيريم، مشكلات كيفيتي مرتفع نخواهد شد و ما نبايد انتظار كيفيت ويژهاي را از فيلمهاي تلويزيوني داشته باشيم چون يكي از پارامترهاي اصلي توليد، به ويژه توليد تلويزيوني، قصههاي مالي است كه ميتوانند به كيفيت بهتر فيلمهاي تلويزيوني كمك كنند.
*** براي توليد موضوع مالي را به رخ نكشيم
او در پاسخ به اين ديدگاه كه برخي معتقدند به جاي صرف هزينه براي ساخت چند تلهفيلم، هزينه آن چند اثر را براي توليد يك تلهفيلم خيلي خوب صرف كنند، گفت: به اين ديدگاه يك خدشهاي وارد است. همين نگاه باعث شد كه تلهفيلمها را به يك رقم كم محدود كنيم و اين كار مشكلات خودش را ايجاد كرد و ما اكنون اين مشكلات را ميبينيم. ما بايد از باب محتوا وارد شويم و در مرحلهي اول روي فيلمنامهها بررسيهاي لازم را انجام دهيم و به فيلمنامههايمان ارتقاء بخشيم.
مدير گروه فيلمهاي تلويزيوني شبكه يك ادامه داد: در مرحله دوم كه مرحله توليد است، اگر بخواهيم اين اتفاق بيافتد بايد فضايي را داشته باشيم كه موضوع مالي را به رخ نكشيم و نگوييم كه بايد با فلان حدود مالي كار شود و لاغير؛ فيلمهاي تلويزيوني نيز مثل آثار سينمايي و سريالها مستلزم يك هزينهاي هستند و آن هزينهها هم بايد تأمين شود.
*** فقط به قصد مناسبت فيلم نسازيم
كاظمي در ادامه گفتوگوي خود با اشاره به فيلمهاي تلويزيوني مناسبتي نيز بيان كرد: اگر بخواهيم از ابتدا فيلمهاي تلويزيوني را فقط با رويكرد مناسبتي ببينيم، اشتباه است. مناسبتي بودن يكي از پارامترها ميتواند باشد اما اينكه فقط به قصد مناسبت فيلم تلويزيوني ساخته و ديده شود ممكن است لطمههاي خاص خودش را داشته باشد كه دارد.
وي ادامه داد: در حال حاضر وقتي با عوامل توليد آثار مناسبتي صحبت ميكنيم به نكاتي برميخوريم و متوجه ميشويم كه سطح كيفيت توليد فيلمهاي تلويزيوني آنقدر دست كم گرفته ميشود كه برايشان زياد مهم نيست و ميگويند مناسبتي است ديگر، فقط يك كار ساخته و پخش شود و اين نگاه خيلي نگاه بدي است.
مدير گروه فيلمهاي تلويزيوني شبكه يك گفت: اگر قصد جدا كردن فيلمهاي تلويزيوني از سريالها اين بوده كه به ارتقاء و كيفيتشان افزوده شود، اين نوع نگاهها لطمه وارد ميكند و من فكر ميكنم كه بايد به فضايي رفت كه همه كمك كنند فيلمهاي تلويزيوني به آن سطح خودش برسد و مخاطبان خودش را پيدا كند.
*** فيلمهاي تلويزيوني بازپخش و اطلاعرساني شوند
او خاطرنشان كرد: تكرار فيلمهاي تلويزيوني در ساعات و موقعيتهاي مناسب خود و همچنين پخش به جاي تيزرهاي اطلاعرساني دربارهي تكرار آنها ميتواند براي جذب مخاطب و همچنين ارتباط برقرار كردن مخاطب با اين آثار موثر باشد.
كاظمي اظهار كرد: در حال حاضر وقتي يكي از فيلمهاي تلويزيوني ما پخش ميشود نبايد تا شش ماه ديگر تكرار شود و اگر مخاطب موفق به ديدن آن اثر نشده باشد ديگر نميتواند به آن رجوع كند. به نظر من تكرار براي فيلمهاي تلويزيوني مناسب است و بايد در يك ساعت خاص بازپخش شود؛ ضمن اينكه قبلش هم بايد در ساعات مختلف و در دل برنامههاي ديگر اطلاعرساني شود تا بتواند مخاطبان خودش را پيدا كند.
*** بلاتكليفي 60 فيلم تلويزيوني به خاطر نبود بودجه
مدير گروه فيلمهاي تلويزيوني شبكه يك در بخشي ديگر از گفتوگوي خود با خبرنگار ايسنا دربارهي بودجه تصويب شده صداوسيما گفت: آقاي ضرغامي در جلسهاي كه با كارگردانها داشتند وعده دادند كه بهزودي مشكل بودجه صداوسيما را حل خواهند كرد.
وي در پاسخ به اين پرسش كه آيا با تصويب بودجه جديد براي صداوسيما مشكلات رفع خواهد شد؟ عنوان كرد: قطعا خيلي تأثير دارد، اگر بودجه بخواهد تأمين اعتبارش به موقع شكل بگيرد حتما در روند توليد تأثير دارد. ما در حال حاضر تقريبا 60 فيلم تلويزيوني در مرحله پيش توليد داريم كه به خاطر نبود بودجه نميتوانيم توليدشان را شروع كنيم.
*** داوران جشنواره جامجم رويكرد تلويزيوني را مد نظر قرار دهند
كاظمي همچنين به جشنواره تلويزيوني جامجم كه 14 دي ماه برگزار ميشود، پيشنهاد داد: به نظرم بايد مرحله داوري اين جشنواره و فضايي كه براي ارزيابي يك فيلم اتفاق ميافتد به گونهاي باشد كه داوران رويكرد تلويزيوني را حتما مد نظر قرار دهند. رويكرد تلويزيوني و همچنين قاب تلويزيون خيلي ميتواند معرف اين باشد كه دوستان خود را در انتخاب آثار بهتر با شرايطي كه در حال حاضر درباره توليد فيلمها داريم، هدايت كند.
او ادامه داد: يكي از مشكلات اصلي ما كه شايد مخاطب به دليل وجود آنها خيلي نتواند با فيلمهاي تلويزيوني ارتباط برقرار كند، يكي صورت نگرفتن دقيق اطلاعرساني و ديگري مشكلات مالي است؛ به اين معني كه هزينهاي كه بايد براي توليد يك فيلم تلويزيوني كه شايد بتواند براي جذب مخاطب موثر باشد، صرف شود را واقعا نميتوانيم صرف كنيم و اينها شرايطي را ايجاد ميكند كه روي هم رفته در معرفي آثار و همچنين جذب مخاطب خيلي ضعيف شويم و به طبع در آثاري هم كه دوستان داوري ميكنند و يكي از پارامترهايشان هم همين مسئله است، نتوانند بعضي آثار را مدنظر خود قرار دهند و يك اثر به هر جهت نتواند خودش را معرفي كند.
كاظمي همچنين در پاسخ به اين پرسش كه جشنواره جامجم تاكنون چقدر توانسته در ارتقاي كيفيت آثار و ايجاد رقابت و انگيزه بين هنرمندان و توليدكنندگان تأثير داشته باشد، گفت: به طبع، جشنوارههايي از اين دست خيلي موثر خواهند بود بويژه براي دوستاني كه عوامل سازنده آثار هستند و يك رقابت مثبت و جدي را بين خودشان ميبينند. اگر اين جشنواره به نحو استاندارد و مطلوب خودش شكل بگيرد، حتما موثر است.
مدير گروه فيلمهاي تلويزيوني شبكه يك دربارهي فيلمهاي تلويزيوني مناسبتي دهه فجر نيز خبر داد: شش اثر دربارهي انقلاب اسلامي در نظر داريم كه متأسفانه مشكلات بودجه دامنگير آثار مناسبتي دهه فجر نيز شده و اگر اعتبار اين آثار تأمين شود آنها نيز به سرانجام ميرسد.
او در پايان بيان كرد: سعي ميكنيم براي ايام دهه فجر حتما كاري داشته باشيم چون جزو تعهدات ماست و صداوسيما هم اراده كرده كه بتواند چند كار را در اين زمينه توليد كند.
كاظمي در اين گفتوگو «باغ زمستان» به كارگرداني احمد معظمي را به عنوان يكي از فيلمهاي تلويزيوني دهه فجر معرفي كرد.
گفتوگو : خبرنگار ايسنا - زهرا قدمي
انتهاي پيام
سه شنبه 3 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 210]
صفحات پیشنهادی
بلاتکلیفی 60 فیلم تلویزیونی به خاطر نبود بودجه
بلاتکلیفی 60 فیلم تلویزیونی به خاطر نبود بودجه مدیر گروه فیلمهای تلویزیونی شبکه یک در پاسخ به پرسشی دربارهی لزوم ارتقای سطح کیفی فیلمهای تلویزیونی گفت اگر دیدگاه ما به این سمت باشد که فیلمهای تلویزیونی را مهجور کنیم و یک رقم محدودی را به آن اختصاص دهیم لطمه میخورند بایدچرا ضرغامی به خاطر بودجه استعفا نداد؟
چرا ضرغامی به خاطر بودجه استعفا نداد چند شبکه کارآمد و تاثیرگذار تلویزیونی بهتر از چندین شبکه ناکارآمد و بودجه صرفکن رسانه ملی برای مخاطبان ایرانی کاربری دارند به عبارتی صدای یکنواخت و تاثیرگذار طبل بزرگتر بهتر از صدای چند طبل کوچک ناهمگون به گوش مخاطبان ایرانی میرسد به گزخاطره شنيدني آيتالله مكارم شيرازي از پيادهروي روز اربعين + فيلم
خاطره شنيدني آيتالله مكارم شيرازي از پيادهروي روز اربعين فيلم آيتالله ناصر مكارم شيرازي نيز كه در دوران طلبگي سالهاي ۱۳۶۹ تا ۱۳۷۰ هجري قمري در نجف اشرف ساكن بوده است اين مرجع تقليد دو بار توفيق پيادهروي از نجف تا كربلا را داشته است به گزارش گروه چندرسانهاي باشگاه خبرنجبار آذين: نبايد به خاطر كمبود بودجه هر اثر سبكي را پخش كرد
جبار آذين نبايد به خاطر كمبود بودجه هر اثر سبكي را پخش كرد يك منتقد سينما و تلويزيون در نقد فيلمها و مجموعههاي تلويزيوني گفت درست است كه صداوسيما در حال حاضر مشكل بودجه دارد اما نبايد به خاطر كمبود بودجه هر اثر سبك و سطحي را تحت عنوان مجموعه يا فيلم روي آنتن بفرستيم جبار آذتعامل هر چه بيشتر كارگردانان براي اعتلاي فيلم ها و مجموعههاي تلويزيوني
تعامل هر چه بيشتر كارگردانان براي اعتلاي فيلم ها و مجموعههاي تلويزيوني علي دارابي معاون رييس رسانه ملي در امور سيما در دومين نشست كارگردانان فيلمها و مجموعههاي تلويزيوني بر ضرورت تعامل هر چه بيشتر كارگردانان براي اعتلاي فيلمها و سريالهاي تلويزيوني تاكيد كرد به گزارش حوزه ر«ناخدا خورشيد» مزد جان ناصر تقوايي بود / خاطرات تهيهكننده فيلمهاي مشهور سينماي ايران
ناخدا خورشيد مزد جان ناصر تقوايي بود خاطرات تهيهكننده فيلمهاي مشهور سينماي ايران دوشنبه 2 دي 1392فهرست فيلمهاي تلويزيوني راه يافته به مرحله داوري سومين جشنواره جام جم منتشر شد
فهرست فيلمهاي تلويزيوني راه يافته به مرحله داوري سومين جشنواره جام جم منتشر شد شبكه يك با ۸ فيلم تلويزيوني شبكه دو با ۶ اثر شبكه ۳ با ۷ تله فيلم شبكه ۴ با ۴ فيلم شبكه تهران با ۲ تله شبكه قرآن و معارف با ۳ فيلم تلويزيوني و مركز سيما فيلم با ۱۲ تله فيلم در مرحله داوري اين بخشخاطره آيتالله مكارم شيرازي از پيادهروي روز اربعين + فيلم
خاطره آيتالله مكارم شيرازي از پيادهروي روز اربعين فيلم آيتالله ناصر مكارم شيرازي نيز كه در دوران طلبگي سالهاي ۱۳۶۹ تا ۱۳۷۰ هجري قمري در نجف اشرف ساكن بوده است اين مرجع تقليد دو بار توفيق پيادهروي از نجف تا كربلا را داشته است به گزارش گروه چندرسانهاي باشگاه خبرنگاران يراننده چپ كرد، عين خيالش نبود + فيلم
راننده چپ كرد عين خيالش نبود فيلم يك راننده زن در جادهاي ناگهان كنترل فرمان را از دست داد و اتومبيلش چپ شد اما كاملا خونسرد بود به گزارش گروه چندرسانهاي باشگاه خبرنگاران دوربينهاي روي داشبورد اتومبيل يك راننده زن در جادهاي در هلند صحنه واژگون شدن اتومبيل او را به طور بسخاطره بازی با جُنگهای تلویزیونی محبوبمان
خاطره بازی با جُنگهای تلویزیونی محبوبمان شوخی کردم تنها نام جدیدی است که مهران مدیری به عنوان کارگردان بازیگرانش را از گذشته تا امروز دور هم جمع کرده است در این باره به سراغ بچه های جُنگ 13 خنده بازار و رفته و از آنها درباره طنز آیتمی و بازی هایشان در این مجموعه هاچرا ضرغامي به خاطر بودجه استعفا نكرد؟
چرا ضرغامي به خاطر بودجه استعفا نكرد چند شبكه كارآمد و تاثيرگذار تلويزيوني بهتر از چندين شبكه ناكارآمد و بودجه صرفكن رسانه ملي براي مخاطبان ايراني كاربري دارند به عبارتي صداي يكنواخت و تاثيرگذار طبل بزرگتر بهتر از صداي چند طبل كوچك ناهمگون به گوش مخاطبان ايراني ميرسد اينفيلم تلويزيوني آقاخوبه جمعه روي آنتن شبكه يك سيما ميرود
فيلم تلويزيوني آقاخوبه جمعه روي آنتن شبكه يك سيما ميرود فيلم تلويزيوني آقاخوبه محصول گروه تلويزيوني بسيج صداوسيما جمعه 29 آذر ماه از شبكه يك سيما ساعت 14 50 پخش خواهد شد به گزارش حوزه راديو تلويزيون باشگاه خبرنگاران به نقل از پايگاه اطلاع رساني بسيج رسانه ملي اين اثر تلوبودن يا نبودن؟ + فيلم
بودن يا نبودن فيلم رويانيان كه هر چند وقت يكبار فكر استعفا به سرش ميزند روز گذشته باز هم مورد حمايت هيات مديره باشگاهش قرار گرفت به گزارش گروه چندرسانهاي باشگاه خبرنگاران سه شنبه 26 آذر 1392-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها