محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830641238
چرا ضرغامی به خاطر بودجه استعفا نداد؟
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
چرا ضرغامی به خاطر بودجه استعفا نداد؟
«چند شبکه کارآمد و تاثیرگذار تلویزیونی، بهتر از چندین شبکه ناکارآمد و بودجه صرفکن رسانه ملی برای مخاطبان ایرانی کاربری دارند. به عبارتی صدای یکنواخت و تاثیرگذار طبل بزرگتر، بهتر از صدای چند طبل کوچک ناهمگون به گوش مخاطبان ایرانی میرسد.»
به گزارش نامه نیوز، این جملات بخشی از یادداشت یک منتقد به بهانه رونمایی از بودجه صداوسیما در سال 93 است.
لایحهی بودجه کل کشور در سال 93 که از سوی دولت به مجلس پیشنهاد شده است، صداوسیما را در صدر دستگاههایی قرار میدهد که مشمول بودجهی فعالیتهای فرهنگی میشوند.
هوشنگ صدفی - منتقد - در یادداشتی در این زمینه نوشته است:
«با پیشنهاد لایحهی بودجه کل کشور در سال 93 از سوی دولت، سونامی استعفا در مجلس شورای اسلامی بالا گرفته است هر چند که این حق نمایندگان مردم است که به تناسب نیازهای استانی درباره بودجههای محلی با متولیان بودجه نویسی دولت به چانهزنی بپردازند. با این حال هیچ یک از مسؤولان رسانه ملی با وجود بدهکاری به تهیهکنندگان و برنامههای روتین درطول سال 92 استعفا ندادند شاید یک دلیل آن تامین بودجهای بالغ بر 967 میلیارد تومان برای سال 93 است. میزان بودجهی صداوسیما در طول سال مهروزی با دولت دهم، کمتر از این میزان بود شاید به همین دلیل عزتالله ضرغامی، از رسانه ملی استعفا نداد!»
وی در ادامهی مطلب خود آورده است: «بودجهی صداوسیما در سالهای 91 و 92، به ترتیب 920 و 905 میلیارد تومان اعلام شده است. کاهش بودجه رسانه ملی در سالهای گذشته باعث شد رسانه ملی خط قرمز خود درباره تبلیغ برخی کالاها و خدمات، از جمله مسایل زیبایی و آرایشی را زیر پا بگذارد و حتی برخی از برنامههای قدیمی خانواده پرطرفدار را قربانی این نوع تبلیغات تجاری کند. با توجه به چشمانداز رسانه ملی در زمینه سبک زندگی ایرانی و پرهیز رسانه ملی از این نوع تبلیغات تجاری سطح پایین در جامعه، معلوم نیست چرا رسانه نجیب ملی به ساخت و نمایش این نوع برنامههای حمایتی با مشارکت صاحبان کالاها و خدمات زیبایی و آرایشی پرداخته است؟ در حالی که همین رسانه ملی بارها در اخبار و برنامههای خود درخصوص آثار زیانبار جراحی زیبایی به مخاطبان هشدار داده است.»
صدفی نوشته است: «در هر حال افزایش 62 میلیاردی بودجه رسانه ملی در سال 93 به نسبت سال 92 میتواند عامل موثری برای ترمیم این "پاشنه آشیل" رسانه ملی باشد. برغم افزایش بودجه رسانه ملی در سال 93 انتظار میرفت مدیران ارشد رسانه ملی نیز در قبال تولید و پخش برخی برنامههای تکراری و بیمحتوای شبکههای تلویزیونی بازنگری کنند شاید یک دلیل ریخت و پاش در رسانه ملی، نبود برنامهریزی دقیق برای تولید و پخش برنامههای تاثیرگذار با انبوه مخاطبان هدف شبکههای تلویزیونی باشد. بدیهی است بخشی از این نوع کمبود بودجه به فقدان برنامهریزی منسجم و کارشناسی در شبکههای تحت پوشش رسانه ملی برمیگردد تا نبود بودجه کافی.
ارزیابی زمان تولید و میزان بودجه تخصیصی به مجموعههای فاخر چون "حضرت یوسف"، "مختارنامه"، "در چشم باد"، "کلاه پهلوی" و قس علیهذا در طول سالهای اخیر نشان میدهد با وجود نظارت در برنامهریزی، بودجهبندی و زمانبندی، تولید اغلب برنامههای فاخر با مشکلات عدیدهای چون کمبود بودجه در زمان تولید، افزایش زمانبندی و در نهایت هرز رفت بودجه ملی مواجه شده است؛ به عبارتی سازندگان برنامه، برنامهریزان تولید، ناظران مالی و کیفی برنامه، اشراف کاملی بر نحوه تولید نداشتهاند؟ علاوه بر آن مشخص نیست برنامههایی که به طور قطع برای هر دقیقه آن میلیونها تومان هزینه بر بودجه رسانه ملی تحمیل شده با چه منطق یا انگیزهای زمان برنامه تولیدی در مرحله ممیزی و یا پخش کم شده است؟ به طور مثال در مجموعه تلویزیونی "کلاه پهلوی" و یا "مختارنامه" و یا برخی سریالهای دیگر رسانه ملی، گاهی عنوان شده صحنههایی از برنامه در حین پخش حذف میشوند. آیا در زمان نگارش و تحقیق فیلمنامه، نمیتوان با اخذ نظرات متقن کارشناسان مذهبی یا تاریخی و یا سایر حوزههای تخصصی از بروز خسارت مالی به بودجه رسانه ملی کاست؟ آیا دستاندرکاران تولید به خاطر اشتباه محاسباتی در زمانبندی تولید و یا حذف صحنههای پرهزینه هنگام پخش مورد بازخواست نهادهای نظارتی قرار میگیرند؟
این منتقد سپس با اشاره به برنامههای صبحگاهی تلویزیون، در ادامهی مطلبش آورده است:
«بررسی برنامههای تلویزیونی صبحگاهی"ویتامین 3"، "طلوع" ، "روز از نو"،" سلام تهران" و"صبح بخیر ایران" نشان میدهد مخاطبان این نوع برنامههای صبحگاهی آنچنان باز تعریف نشدهاند. به نظر میرسد مدیران شبکههای پنجگانه برای خرج کرد بودجه سال آتی، درخصوص برنامههای صبحگاهی، نوعی هماهنگی دارند تا بودجه رسانه ملی تلف نشود. به راستی برنامههای صبحگاهی چه طیفی از مخاطبان را دربرمیگیرند؟ تشابه محتوایی برنامههای صبحگاهی چه کمکی به مخاطبان میکند؟ چند درصد از مخاطبان ایرانی، برنامههای صبحگاهی تلویزیون را تماشا میکنند؟ تولید چنین برنامههایی در بین ساعات 7 الی 9 صبح در بین شبکههای ملی و البته گاهی شبکههای استانی، بدون تاثیرگذاری موثر بر مخاطبان، هزینههای گزافی بر رسانه ملی تحمیل نمیکند؟
فارغ از اینکه این نوع برنامههای زنده اغلب با مبلغ کمتری در رسانه ملی تولید و پخش میشوند اما همیشه نوعی به رخ کشیدن توان برنامهسازی و رقابت پنهان در بین شبکههای تلویزیونی را نمایان میکنند. در حالی که با تقسیم کار مناسب بین مدیران تلویزیونی، ضمن کاهش هزینه تولید برنامههای زنده و مشابه صبحگاهی، میتوان محتوای مناسبی نیز به مخاطبان ارایه کرد. به عبارتی در این ساعات اغلب افراد فعال یا سرکارند و یا درحین تردد به محل کار و زنان خانهدار نیز در حال آمادهسازی صبحانه برای فرزندان و همسرانند و یا در حین چرت صبحگاهی. پس نباید انتظار داشت افراد بازنشسته منزل پای تلویزیون بنشینند و یا کارمندان دولتی و خصوصی در محل کار برنامههای صبحگاهی تلویزیون تماشا کنند!»
در ادامه مطلب این منتقد آمده است:
«از این دست برنامههای تکراری و بدون هدفگذاری مشخص در رسانه ملی به وفور یافت میشود. کافی است با کمی دقت در شبکههای رو به رشد فعلی رسانه ملی، آنها را استخراج کرد. به نظر نگارنده از بس شبکههای تلویزیونی متنوع و موازی راهاندازی شده، ناظران کیفی رسانه ملی نیز ابتکار عمل را از دست دادهاند وگرنه لزومی ندارد یک برنامه چند بار در برخی از شبکهها یا به طور هم زمان تکرار شوند. آمارگیری یک هفتهای از مرکز آرشیو تلویزیون به خوبی ماهیت تکرار برنامهها را در شبکههای مختلف رسانه ملی برای مدیران ارشدنشان میدهد. معمولا مدیران رسانه ملی برای دریافت بودجه از دولت و مجلس شورای اسلامی، میزان دقایق پخش شده 18 شبکه تلویزیونی فراگیر و انواع شبکههای استانی در طول روز، ماه و سال را محاسبه و به متولیان امر بودجهنویسی اعلام میکنند اما در این بودجهنویسی، هیچگاه میزان دقایق برنامههای تکراری و باز پخش شده اعلام نمیشود؟ آیا مسؤولان نظارتی مجلس و دولت و یا بودجهنویسان رسانه ملی میزان دقایق تکراری را از بودجه شبکههای تلویزیونی کم میکنند؟»
به گزارش ایسنا، صدفی در پایان این یادداشت نوشته است:
«در خاتمه باید گفت چند شبکه کارآمد و تاثیرگذار تلویزیونی، بهتر از چندین شبکه ناکارآمد و بودجه صرفکن رسانه ملی برای مخاطبان ایرانی کاربری دارند. به عبارتی صدای یک نواخت و تاثیرگذار طبل بزرگتر بهتر از صدای چند طبل کوچک ناهمگون به گوش مخاطبان ایرانی میرسد.»
1392/9/23
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]
صفحات پیشنهادی
حق واسطهگري و چرا زن دوم؟ / چند خاطره خواندني از آيت الله
حق واسطهگري و چرا زن دوم چند خاطره خواندني از آيت الله به گزارش خبرآنلاين آيت الله حاج آقا مجتبي تهراني رحمت الله عليه از جمله اساتيد برجسته فقه و اخلاق در تهران بودند كه افراد زيادي از قشرهاي مختلف مردم را سال ها پاي منبر خود مي ديد جلسات درس اخلاق ايشان سال ها ميزبان جوانچرا دهه 1360 با همه سختیهایش خاطرهانگیز است؟
چرا دهه 1360 با همه سختیهایش خاطرهانگیز است مسعود فروتن میگوید برنامه یادگاری این حسن را دارد که برای نسل قدیمی خاطرات گذشته را یادآوری میکند و برای نسل جدید آموزشدهنده است بهناز شیربانی مسعود فروتن نویسنده و کارگردان سینما و تلویزیون مدتی است که برنامه یادگاری را پنجشنببلاتكليفي 60 فيلم تلويزيوني به خاطر نبود بودجه
بلاتكليفي 60 فيلم تلويزيوني به خاطر نبود بودجه مدير گروه فيلمهاي تلويزيوني شبكه يك در پاسخ به پرسشي دربارهي لزوم ارتقاي سطح كيفي فيلمهاي تلويزيوني گفت اگر ديدگاه ما به اين سمت باشد كه فيلمهاي تلويزيوني را مهجور كنيم و يك رقم محدودي را به آن اختصاص دهيم لطمه ميخورند بايدروزنامه جمهوری اسلامی: چرا بعد از فساد3 هزار میلیادی، پرونده بیمه و سوءاستفاده تامین اجتماعی مانند ماجرای ترکی
روزنامه جمهوری اسلامی چرا بعد از فساد3 هزار میلیادی پرونده بیمه و سوءاستفاده تامین اجتماعی مانند ماجرای ترکیه وزیر نماینده یا رییسجمهور استعفا ندادند واقعیت اینست که مفاسدی که در یک دهه اخیر در عرصه اقتصادی رخ داده بهیچوجه متناسب شأن نظام جمهوری اسلامی نبوده و کوتاهیهائی کلزوم استعفاء ضرغامی به خاطر توهین 20:30
لزوم استعفاء ضرغامی به خاطر توهین 20 30 عضو فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس با بیان اینکه اقدامات روز گذشته صدا و سیما در توهین به نمایندگان مجلس قابل بخشش نیست گفت ضرغامی باید از ریاست این سازمان استعفا کند خانه ملت عضو فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس با بیان اانتقاد معاون ضرغامي از بودجه اختصاصيافته به بخش فرهنگ
انتقاد معاون ضرغامي از بودجه اختصاصيافته به بخش فرهنگ معاون سيما با انتقاد از ميزان بودجه اختصاص يافته از سوي دولتها به بخش فرهنگ تصريح كرد وقتي در ساختار برنامهريزي كشور كمتر از چهار درصد بودجه به حوزه فرهنگ ارتباطات و رسانه اختصاص پيدا ميكند تأسف ما مضاعف ميشود به گزچرا دهه 1360 خاطره انگیز است؟
گفتوگو با مسعود فروتن مجری برنامه یادگاری چرا دهه 1360 خاطره انگیز است مسعود فروتن میگوید برنامه یادگاری این حسن را دارد که برای نسل قدیمی خاطرات گذشته را یادآوری میکند و برای نسل جدید آموزشدهنده است خبرآنلاین مسعود فروتن میگوید برنامه یادگاری این حسن را داردبلاتکلیفی 60 فیلم تلویزیونی به خاطر نبود بودجه
بلاتکلیفی 60 فیلم تلویزیونی به خاطر نبود بودجه مدیر گروه فیلمهای تلویزیونی شبکه یک در پاسخ به پرسشی دربارهی لزوم ارتقای سطح کیفی فیلمهای تلویزیونی گفت اگر دیدگاه ما به این سمت باشد که فیلمهای تلویزیونی را مهجور کنیم و یک رقم محدودی را به آن اختصاص دهیم لطمه میخورند بایدجبار آذين: نبايد به خاطر كمبود بودجه هر اثر سبكي را پخش كرد
جبار آذين نبايد به خاطر كمبود بودجه هر اثر سبكي را پخش كرد يك منتقد سينما و تلويزيون در نقد فيلمها و مجموعههاي تلويزيوني گفت درست است كه صداوسيما در حال حاضر مشكل بودجه دارد اما نبايد به خاطر كمبود بودجه هر اثر سبك و سطحي را تحت عنوان مجموعه يا فيلم روي آنتن بفرستيم جبار آذاستعفاي خطيبي به خاطر عدم نتيجهگيري نبود
استعفاي خطيبي به خاطر عدم نتيجهگيري نبود کاپيتان تيم فوتبال گسترشفولاد تبريز گفت خطيبي به من گفت که به خاطر مشکلات نميتوانم کارم را ديگر ادامه دهم رسول عليزاده درباره استعفاي رسول خطيبي و دليل آن گفت من با رسول خطيبي صحبت کردم و او گفت که يکي دو مشکل ميان او و باشگاه وجودچرا اسکانیا برای رفع نقص اتوبوسهایش فراخوان نداده است؟
چرا اسکانیا برای رفع نقص اتوبوسهایش فراخوان نداده است آفتاب تهران امروز نوشت چیزی به اول بهمن ماه نمانده است ولی هنوز از فراخوان اسکانیا برای رفع عیوب آن خبری نیست این در حالی است که مدیران اسکانیا به جای راه چاره برای رفع عیب اتوبوسها مقابل پلیس راهور جبهه گرفته و با گذشتچرا بودجه روحانی این کسری نفتی را جدی نمیگیرد؟
چرا بودجه روحانی این کسری نفتی را جدی نمیگیرد ر این مدت به شکل متوسط دولت روزانه موفق به فروش ۹۳۵ هزار بشکه نفت شده و بهای متوسط هر بشکه نفت ایران برابر با ۱۰۳ دلار بوده است به گزارش جام نیوز در حالی در بودجه سال ۹۳ دولت حسن روحانی اقدام به ذکر ارقام ۱ ۳ میلیونصادقيان: اميدوارم با اين پاس گل، خلعتبري ديگر از من ناراحت نباشد/ تعويض من به خاطر پاس ندادن نبود
صادقيان اميدوارم با اين پاس گل خلعتبري ديگر از من ناراحت نباشد تعويض من به خاطر پاس ندادن نبود جمعه 6 دي 1392-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها