محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1846134208
ظرفيت هاي مردمي در حوزه قرآن ناشناخته مانده است/كلاس هاي قرآني همدان قرباني كمبود بودجه
واضح آرشیو وب فارسی:مهر: ظرفيت هاي مردمي در حوزه قرآن ناشناخته مانده است/كلاس هاي قرآني همدان قرباني كمبود بودجه
همدان - خبرگزاري مهر: توجه و ترويج مباحث قرآني در جامعه از عوامل مهم و موثر در راستاي بيمه كردن همه اقشار مردم به ويژه نسل جوان در برابر هجمه هاي فرهنگي است كه در اين زمينه بايد به ظرفيت هاي مردمي نيز توجه شود چرا كه در حال حاضر كلاس هاي قرآني موسسات قرآني به دليل كمبود بودجه كاهش يافته است.
به گزارش خبرنگار مهر، در جامعه اسلامي و خصوصا جمهوري اسلامي ايران انس جوانان به كلام الهي در جامعه به بركت انقلاب شكوهمند اسلامي روز به روز در حال افزايش است و مهمترين و مؤثرترين حربه در برابر هجمههاي دشمنان نيز ترويج و تبيين آموزه هاي ديني و قرآني محسوب ميشود.
پرواضح است اسلام دين كامل و جامعي است كه براي تمام شئون زندگي انسان برنامه و دستورالعمل دارد و اگر در معاملات، معاشرت، اقتصاد، سياست، فرهنگ و تمام شئون زندگي فردي و جمعي خود را زيرپوشش تعاليم آموزههاي حياتبخش و نوراني قرآن قرار دهيم به سعادت ميرسيم.
همچنين نبايد از نظر دور داشت كه تمسك به قرآن كريم يكي از عوامل مؤثر در ايجاد اتحاد در سطح جامعه است و طبق فرموده پيامبر(ص) تمسك به قرآن كريم انسان را از گمراهي مصون مي دارد.
بر همين اساس و با توجه به اهميت اين مهم برنامه ها و راهبردهاي مختلفي در راستاي تبيين و ترويج مفاهيم و آموزه هاي قر|آني در جامعه در دستور كاري دستگاه هاي متولي فرهنگي و ديني قرار گرفته است كه از جمله آن برگزاري سري مسابقات مختلف قرآني در اوقاف و سازمان تبليغات اسلامي و ساير دستگاه ها است.
در همين زمينه مديركل تبليغات اسلامي استان همدان در گفتگو با مهر اظهار داشت: در حوزه فعاليتها همواره تقسيم بندي وجود داشته و اين تقسيم بندي از لحاظ برنامه ريزي، نگاه اقتصادي، فرهنگي و اجتماعي در جامعه مدنظر است.
حجت الاسلام علي دشتكي با بيان اينكه در نظام جمهوري اسلامي اين تقسيم بندي متناسب با فرهنگ كشور و فرهنگ ديني بوده است، افزود: خاستگاه نظام جمهوري اسلامي ايران از بخش فرهنگي به ويژه فرهنگ ديني بوده و در فرهنگ اسلامي دو محور اصلي قرآن و اهل بيت (ع) وجود دارد كه چار چوب و اصول اصلي در نظام كشور ايران و انقلاب اسلامي است.
وي قرآن را تنها راه نجات انسانها و هدايتگر آنها به سوي كمال و سعادت دانست و گفت: با توجه به اهميت ترويج فرهنگ قرآني و قرائت درست و عمل به آموزههاي اين كتاب ارزشمند در جامعه بايد نهادهاي متولي بيش از پيش در اين خصوص برنامهريزي داشته باشند.
از جمله مباحث مهم و كليدي كه نقش موثر و بسزائي در بحث توسعه فرهنگي دارد، عوامل موثر در توسعه فرهنگي است. كه اين عوامل شامل دولت يا حكومت اسلامي، مردم و عوامل فراملي و جهاني مي باشد. در اين مقاله سعي شده است علاوه بر تشريح و آشنا ساختن با كليات آنها، از ديدگاه قرآن و سنت نيز بررسي شود. و با آوردن آيات و روايات مربوط به بحث مزبور، با الگو پذيري از حيات معنوي و فرهنگي و حكومت جهانشمول پيامبر گرامي اسلام حضرت محمد( ص) بهترين الگوي توسعه فرهنگي و بعبارتي الگويي بهتر از الگوي ديگران ارايه شودهمچنين در اين مقاله تا آنجا كه لازم و مقدور بوده مسايل مربوطه با استفاده از نظرات و آيات و روايات مورد تجزيه و تحليل قرار گرفته است.
مدير كل تبليغات اسلامي استان همدان با اشاره به اينكه قرآن و اهل بيت (ع)خمير مايه اصلي فرهنگي كشور جمهوري اسلامي ايران را تشكيل مي دهند، افزود: در نظام اسلامي اين دو محور حاكميتي بوده و اختيار آن به عهده ولي امر مسلمين بوده و در اين حوزه بازوي اصلي نظام، سازمان تبليغات اسلامي است.
حجتالاسلام دشتكي با اشاره به اينكه سازمان تبليغات اسلامي نگهباني از حوزه فرهنگ ديني را عهده دار است، ابراز داشت: وظيفه ترويج فرهنگ قرآني نيز بر عهده سازمان تبليغات اسلامي بوده ولي در مورد قرآن نمي توان صرفا ديد اداري داشت.
لزوم بهره گيري از ظرفيت هاي مردمي در حوزه قرآن
وي با تاكيد بر اينكه در حوزه قرآن بايد از ظرفيت هاي مردمي نيز استفاده شود، بيان داشت: براي استفاده از ظرفيت هاي مردمي اولين حركت سازماندهي و ساماندهي اين ظرفيت هاست كه سازمان تبليغات اسلامي در شناسايي فعالين قرآني اقدام كرده است.
مدير كل تبليغات اسلامي استان همدان با اشاره به اينكه فعالين قرآني بايد در راستاي فعاليت خود نظام مند عمل كنند، اظهار داشت: در راستاي نظام مند شدن فعاليت آنها، موسسات قرآني تشكيل شده كه به فعاليت هاي قرآني تخصصي با استفاده از ظرفيت هاي مردمي مشغول هستند.
حجتالاسلام دشتكي با بيان اينكه موسسه هاي قرآني بايد شناسنامه دارباشند، اظهار داشت: در حال حاضر موسسات قرآني در دو بخش شهري با عنوان موسسات قرآني مردمي و بخشي نيز در روستا ها فعاليت ميكنند.
وي با اشاره به اينكه استان همدان داراي 50 موسسه قراني شهري و 110 موسسه قرآني روستايي است، عنوان داشت: در اين موسسات فعالين قرآني حضور دارند و سازمان تبليغات اسلامي وظيفه سياست گذاري و نظارت و پشتيباني و حمايت از اين موسسات را بر عهده دارد.
مدير كل تبليغات اسلامي استان همدان با بيان اينكه اولويت نخست اين موسسات آموزش قرآن است، گفت: در بين آموزش ها نيز آموزش تخصصي قرآن داراي اهميت ويژه اي بوده كه منجر به فرهنگ سازي قرآني در جامعه شود.
حجتالاسلام علي دشتكي با بيان اينكه موسسه هاي قرآني مردمي هستند، اظهارداشت: طبيعتا اين موسسات از محل فعاليت هاي خود درآمدهايي دارند كه موسسات را اداره كرده و كلاس ها را برگزار ميكنند اما برخي از موسسات به دليل وضعيت اقتصادي منطقه خود نمي توانند از درآمد كافي براي برگزاري كلاس ها بهره مند باشند.
انتظار عمومي توجه ويژه به فعاليت هاي فرهنگي ديني و قرآني است
وي در ادامه سخنانش در مورد چرايي كاهش كلاس هاي قرآني در موسسه هاي قرآني افزود: با توجه به اينكه نظام كشور، نظام اسلامي بوده انتظار عمومي از دولت اين است كه نسبت به فعاليت هاي فرهنگي ديني بهويژه قرآني توجه ويژه اي انجام شود چراكه در گذشته اين حمايت ها وجود داشت اما در حال حاضر مشكلاتي در حوزه پشتيباني از فعاليت هاي فرهنگي به وجود آمده است.
مدير كل تبليغات اسلامي استان همدان با اشاره به اينكه در حال حاضر سازمان تبليغات اسلامي بدليل كمبود بودجه نتوانسته آنچنان كه بايد به موسسه هاي قرآني كمك مالي داشته باشد، اظهار داشت: اميدواريم در آينده بتوان نسبت به اين موضوع اقدام بيشتري انجام داد اما فرهنگ سازي و بهره گيري از ظرفيت مردمي و توان خيرين در اولويت موسسات قرآني و اداره تبليغات اسلامي است.
علت كاهش كلاس هاي موسسه هاي قرآني كمبودبودجه است
حجتالاسلام دشتكي با بيان اينكه علت كاهش كلاس هاي موسسه هاي قرآني كمبودبودجه بوده است، بيان داشت: سازمان تبليغات اسلامي تمام تلاش خود را نسبت به كمك و حمايت از موسسه هاي قرآني انجام داده و از مسئولين مي خواهد كه نسبت به اين موضوع اقدام كنند.
وي در مورد نيم درصد بودجه عمراني كه به فعاليت هاي فرهنگي قرآني تخصيص داده مي شد، گفت: اين قانون فقط براي سال ۹۰ بوده و بعد از آن سال در برنامه و بودجه نيآمده و اگر هم بود زمينه براي اجراي آن نبود.
مدير كل تبليغات اسلامي استان همدان اظهار داشت: بيشترين تاكيد در حوزه فعاليت هاي قرآني اين است كه بايد از ظرفيت هاي مردمي نهايت بهره و استفاده شود.
عرصه رقابتهاي قرآني از مؤثرترين راههاي تبليغ و ترويج گرايش جوانان به مباحث قرآني
مديركل اوقاف و امور خيريه استان همدان نيز در اين زمينه با بيان اينكه فراهم آوردن عرصه رقابتهاي قرآني يكي از مؤثرترين راههاي تبليغ و ترويج گرايش جوانان به مباحث قرآني محسوب است، اظهار كرد: اين مسابقات همه ساله طي مراحل شهرستاني، استاني و كشوري توسط سازمان اوقاف و امور خيريه برگزار ميشود.
حجت الاسلام حاجي رضا زين العابديني رشد و تعالي معرفت ديني و انس آحاد جامعه با قرآن كريم بويژه جوانان و نوجوانان با بهرهمندي از حفظ آيات و قرائت قرآن كريم را از اهداف برگزاري مسابقات سراسري قرآن كريم دانست.
وي افزود: اميدواريم با برگزاري اين مسابقات شاهد ارتقا سطح فني قرائت و حفظ قرآن كريم در سطح جامعه، گسترش فرهنگ حفظ قرآن بين اقشار جامعه، ايجاد رقابت سالم بين جوانان و نوجوانان با حضور در مسابقات قرآني، شناسايي نخبگان قرآني و تجليل از جوانان فعال در عرصههاي قرآني و ايجاد فضاي قرآني در سطح جامعه باشيم.
مديركل اوقاف و امور خيريه استان همدان همچنين احيا موقوفات، تبديل بقاع متبركه به قطب فرهنگي و برگزاري مسابقات قرآني را از وظايف سازمان اوقاف و امور خيريه دانست و افزود: در اين زمينه در كشورهاي اسلامي تمامي تلاش مسلمانان بر انجام و تحقق اين مؤلفهها است.
زين العابديني بيان كرد: به بركت توجه به قرآن و موازين اسلامي در انقلابهاي اخير در برخي از كشورها اتفاقهايي محقق شد كه هرگز معاندان نظام اسلامي فكر آن را نميكردند.
تمسك به آموزه هاي قرآني را عاملي ارزشي در مقابله به هجمه هاي فرهنگي دشمن
وي تمسك به آموزه هاي قرآني را عاملي ارزشي در مقابله به هجمه هاي فرهنگي دشمن از يك سو و تعالي جامعه اسلامي از سوي ديگرذ عنوان كرد و گفت: با توجه به اينكه در حال حاضر قدرتهاي استكباري با تمام قوا به مبارزه با ارزشهاي معنوي پرداخته و سعي در اشاعه بيبند و باري و فحشا ميان جوانان دارد، و انس جوانان با كلام الهي در جامعه مهمترين و مؤثرترين حربه در برابر اين هجمه فرهنگي محسوب ميشود.
مديركل اوقاف و امور خيريه استان همدان عنوان كرد: فراهم آوردن عرصه رقابتهاي قرآني يكي از مؤثرترين راههاي تبليغ و ترويج گرايش جوانان به مباحث قرآني محسوب ميشود، بنابراين اين مسابقات همه ساله طي مراحل شهرستاني، استاني، و كشوري توسط سازمان اوقاف و امور خيريه برگزار ميشود.
در همين زمينه مسئول برگزاري سي و ششمين دوره مسابقات اوقاف و امور خيريه استان همدان به مهر با اشاره به برگزاري اين سري مسابقات در همدان گفت: جوايز اين دوره از مسابقات قرآن توسط اوقاف كشور براي همه استانها به صورت يكسان و منسجم و به صورت نقدي اعطا ميشود و 20 نفر از همه رشتهها به مرحله كشوري راه است.
مجتبي جمالي سلطان با اشاره به اينكه تأثير قرآن و نور تلاوت آن در هر جايي باشد، قطعابركات آن بسيار است، بيان كرد: در همه دوران زندگي و روزهاي عمر اگر تلاوت و انس با قرآن باشد از تأثيرگذاري بالايي برخوردار است.
وي بيان داشت: فراهم آوردن عرصه رقابتهاي قرآني يكي از مؤثرترين راههاي تبليغ و ترويج گرايش جوانان به مباحث قرآني محسوب ميشود كه بر اين اساس برگزاري مسابقات مختلف قرآني در بين اقشار مختلف جامعه و گروه هاي سني از اهميت بالايي برخوردار است.
فراهم آوردن عرصه رقابتهاي قرآني يكي از مؤثرترين راههاي تبليغ و ترويج گرايش جوانان به مباحث قرآني
وي افزود: اين مسابقات به مدت چهار روز در سالن كانون مهديه همدان در حال اجرا است و در اين مسابقات راه يافتگان و برگزيدگان مرحله شهرستاني از هشت شهرستان همدان، ملاير، تويسركان، اسدآباد، كبودرآهنگ، رزن، نهاوند و بهار در آن شركت كردهاند.
جماليسلطان اضافه كرد: سه نفر اول در رشتههاي قرائت، ترتيل، حفظ يك جزء، دو ونيم جزء، پنج جزء، ده جز و 20 جزء و حفظ كل، قرائت، ترتيل در اين دوره حضور دارند.
وي ادامه داد: 39 هزار نفر خانم و آقا در دو بخش زير 16 سال و بالاي 16 سال در بخش مسابقات مقدماتي و شهرستاني شركت كردهاند و 208 نفر به مرحله استاني راه پيدا كردند كه برگزيدگان علاوه بر جوايز ارزنده به مرحله كشوري نيز راه خواهند يافت.
مسئول برگزاري سي و ششمين دوره مسابقات اوقاف در ادامه گفت: مسابقات قرآن كريم اوقاف، سي و شش سال به طور مستمر برگزار شده، كه از نظر فني جزء معتبرترين مسابقات نه تنها در بخش استاني بلكه در بخش كشوري و بينالمللي است.
وي ابراز كرد: اوقاف در اين سالها با برگزاري اين مسابقات به دنبال ترويج فرهنگ قرآن در بين اقشار مختلف مردم و از سويي تشويق فعالان قرآن براي فعاليتهاي بيشتر است كه خوشبختانه در اين زمينه نيز موفق بوده است، سطح مسابقات اوقاف به خاطر اهميت و جايگاهي كه در بين مسابقات دارد بسيار بالاست و هرسال نسبت به سال قبل از نظر كمي و كيفي نيز بهتر ميشود.
با توجه به مباحث عنوان شده و اهميت بي بديل بزوم بسط و توسعه مباحث قراني و خصوصا قرآن پژوهي با شيوه هاي مختلف در جامعه و خصوصا در بين نسل نوجوان و جوان انتظار مي رود همگامي منسجمي از سوي همه نهادهاي متولي در كنار نيوهاي مردمي در اين راستا صورت گبرد تا اهداف ترسيم شده نظام جمهوري اسلامي نيز جامه عمل بپوشد.
كد خبر: 2194527
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۳ - ۱۰:۱۱
شنبه 23 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]
صفحات پیشنهادی
ظرفيت هنر انيميشن همدان در رشد فرهنگ قرآني بكار گرفته شود
ظرفيت هنر انيميشن همدان در رشد فرهنگ قرآني بكار گرفته شود همدان – خبرگزاري مهر نايب رئيس كميسيون فرهنگي و اجتماعي شوراي اسلامي شهر همدان گفت بايد از ظرفيت هنر انيميشن استان همدان در رشد فرهنگ قرآني بهره گرفته شود به گزارش خبرنگار مهر حجتالاسلام سيدمجيد موسوي پيش از ظهر شنبهعضويت 650 مؤسسه در اتحاديه تشكلهاي قرآني/ مشكلات حوزه مردمي براي سازمانهاي دولتي ملموس نيست
عضويت 650 مؤسسه در اتحاديه تشكلهاي قرآني مشكلات حوزه مردمي براي سازمانهاي دولتي ملموس نيست مديرعامل اتحاديه تشكلهاي قرآني گفت فعاليتهاي زيادي دررابطه با قرآن انجام شده اما هنوز يك سند محكم كه بتواند به عنوان محوري براي فعاليت هاي فرهنگي كشور محسوب شود تهيه نشده است به گزارش خبمسئول فرهنگي و تربيتي اداره كل زندانهاي همدان خبر دادكسب مقام سوم كشوري توسط كاركنان زندان همدان در مسابقات ق
مسئول فرهنگي و تربيتي اداره كل زندانهاي همدان خبر دادكسب مقام سوم كشوري توسط كاركنان زندان همدان در مسابقات قرآني مسئول فرهنگي و تربيتي اداره كل زندانهاي همدان گفت كارمندان زندان مركزي همدان در مسابقات قرآني كاركنان زندانهاي كشور موفق به كسب مقام سوم شدند به گزارش خبرگزاري فاتحاديه مؤسسات قرآني لرستان نسبت به ظرفيت شناسي در ميان فعالان قرآني اقدام كنند
اتحاديه مؤسسات قرآني لرستان نسبت به ظرفيت شناسي در ميان فعالان قرآني اقدام كنند خرم آباد - خبرگزاري مهر مديركل تبليغات اسلامي لرستان گفت اتحاديه مؤسسات قرآني ـ مردمي براي تثبيت برنامههاي اجرايي خود نياز به ظرفيت شناسي در حوزه قرآن و فعالان قرآني دارد به گزارش خبرگزاري مهر حجمسئول دارالقرآن اداره كل تبليغات اسلامي همدان خبر دادبرگزاري جشنواره قرآني براي سنين مختلف در دهه فجر
مسئول دارالقرآن اداره كل تبليغات اسلامي همدان خبر دادبرگزاري جشنواره قرآني براي سنين مختلف در دهه فجر مسئول دارالقرآن اداره كل تبليغات اسلامي استان همدان از برگزاري جشنواره قرآني براي سنين مختلف در دهه فجر امسال خبر داد به گزارش خبرگزاري فارس از همدان غلامرضا فرهادي ظهر امروز داتحاديه موسسات قرآني مردمي كشور آماده همكاري با معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد
اتحاديه موسسات قرآني مردمي كشور آماده همكاري با معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد عضو هيئت مديره و سخنگوي اتحاديه موسسات قرآني مردمي كشور انتصاب حجت الاسلام والمسلمين حشمتي را بهعنوان معاونت قرآن وعترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي تبريك گفت عليرضا احمدي درگفتگو با خبرنگار باشگاه خببرخي دستگاه هاي اجرايي براي تعلق بودجه به مؤسسات قرآني مردمي مقاومت مي كردند
برخي دستگاه هاي اجرايي براي تعلق بودجه به مؤسسات قرآني مردمي مقاومت مي كردند قائم مقام شوراي عالي قرآن گفت مؤسسات مردمي قرآني سهم بسزايي در نهادينه كردن و ترويج فرهنگ قرآني دارند اما متأسفانه ما هنوز نتوانسته ايم جايگاه سمن ها را باور كنيم و براي يافتن اين جايگاه بايد فرهنگ سازيرئيس كميسيون فرهنگي ـ اجتماعي شوراي شهر همدان تأكيد كردضرورت ترويج فرهنگ قرآني و ديني در جامعه
رئيس كميسيون فرهنگي ـ اجتماعي شوراي شهر همدان تأكيد كردضرورت ترويج فرهنگ قرآني و ديني در جامعه رئيس كميسيون فرهنگي ـ اجتماعي شوراي اسلامي شهر همدان بر ترويج مفاهيم فرهنگ قرآني تأكيد كرد به گزارش خبرگزاري فارس از همدان رضا غلاميخجسته پيش از ظهر امروز در كميسيون فرهنگي و اجتماعيبرگزاري كلاسهاي حضوري و مجازي در مؤسسه قرآني بشراي وحي
برگزاري كلاسهاي حضوري و مجازي در مؤسسه قرآني بشراي وحي گروه خبرنگاران افتخاري علي عليياري مدير سراي محله كاشانك شميرانات از تشكيل كلاسهاي حضوري و مجازي در رشتههاي عمومي و تخصصي قرآن كريم براي تمامي مقاطع سنين در مؤسسه قرآني بشراي وحي خبر داد به گزارش خبرنگار افتخاري خبرگسردار آسودي مطرح كرددرخواست نيروهاي مسلح كشورهاي مسلمان از سپاه در حوزه قرآني
سردار آسودي مطرح كرددرخواست نيروهاي مسلح كشورهاي مسلمان از سپاه در حوزه قرآني معاون فرهنگي و تبليغات نمايندگي ولي فقيه در سپاه گفت قاريان نيروهاي مسلح كشورهاي مسلمان از سطح بالاي قرآني سپاه به شگفت آمده بودند و درخواست كردند كه سپاه پاسداران آنها را در حوزه قرآني ياري كند به گزرئيس حوزه هنري استان آذربايجانشرقي خبر دادتشكيل كارگروه هنرهاي قرآني در حوزه هنري آذربايجان شرقي
رئيس حوزه هنري استان آذربايجانشرقي خبر دادتشكيل كارگروه هنرهاي قرآني در حوزه هنري آذربايجان شرقي رئيس حوزه هنري استان آذربايجانشرقي از تشكيل كارگروه هنرهاي قرآني در حوزه هنري اين استان خبر داد به گزارش خبرگزاري فارس از تبريز حسن ميلاني صبح امروز در نخستين جلسه كارگروه هنرهايتدوين سياستهاي راهبردي و توجه به ظرفيتسازي در زمينه اجراي طرح سطحبندي مؤسسات قرآني
تدوين سياستهاي راهبردي و توجه به ظرفيتسازي در زمينه اجراي طرح سطحبندي مؤسسات قرآني گروه مؤسسات قرآني مردمنهاد عضو هيئت علمي گزينش اساتيد قرآن دانشگاه آزاد سراسر كشور اجراي طرح سطحبندي مؤسسات قرآني را نيازمند تدوين سياستهاي راهبردي و پشتوانه علمي قوي عنوان كرد و گفت اين طرمسئول ستاد احياي امر به معروف و نهي از منكر استانداري همدان:زندگي بر پايه رهنمودهاي قرآني عامل سعادت جامعه است
مسئول ستاد احياي امر به معروف و نهي از منكر استانداري همدان زندگي بر پايه رهنمودهاي قرآني عامل سعادت جامعه است مسئول ستاد احياي امر به معروف و نهي از منكر استانداري همدان گفت اگر محك زندگي با محك قرآني باشد سعادت انسان نيز هموار خواهد بود به گزارش خبرگزاري فارس از همدان حجتال-
گوناگون
پربازدیدترینها