واضح آرشیو وب فارسی:الف: سهم پژوهش در بودجه سال ۹۳ كشور
عضو هيئت امناي دانشگاههاي البرز جنوبي گفت: سهم پژوهش در بودجه سال ۱۳۹۳ كشور دو هزار و ۶۸۹ ميليارد تومان است كه از اين رقم ۸۰ ميليارد تومان به فعاليتهاي تحقيقاتي و پژوهشي دانشگاهها و مراكز آموزش عالي كشور اختصاص مييابد.
به گزارش تسنيم از سمنان، عضو هيئت امناء دانشگاههاي البرز جنوبي صبح امروز در مراسم گراميداشت هفته پژوهش و همزمان با سومين روز از اين هفته در جمع مسئولان و دانشجويان دانشگاه دامغان با بيان نقش كليدي و جايگاه مهم پژوهش در مراكز آموزش عالي و جامعه اظهار كرد: بودجههاي پژوهشي كه دولت فعلي و دولتهاي قبلي در بودجه كشور پيش بيني كردند رقمهاي قابل توجهي است كه صرف آنها در مكان و زمان مناسب ميتواند موجب تحول شود.
حسن سبحاني افزود: ۸۶ درصد بودجه ذكر شده به فعاليتهاي پژوهشي و تحقيقاتي وزارتخانهها و سازمانهاي دولتي اختصاص يافته و ۱۴ درصد ديگر در اختيار امور تحقيق و پژوهش بخش خصوصي كشور قرار ميگيرد.
ايران شانزدهمين توليدكننده علم از منظر انتشار مقالات
وي با اشاره به رتبه خوب كشورمان بهعنوان شانزدهمين توليد كننده علم از منظر عرضه مقالات علمي در جهان تصريح كرد: يك هزار و ۲۱۷ مجله تحقيقاتي و علمي در كشور و مراكز آموزش عالي منتشر ميشود كه هفت و نيم درصد آن درباره بحث پژوهش در علوم پايه است.
نماينده سابق دامغان در مجلس شوراي اسلامي خاطرنشان كرد: ترديد نداريم كه امروزه تلقي واحدي از توسعه در ايران وجود ندارد اما به طور قطع ميتوان گفت تفكراتي كه توسعه يافتگي كشور را منوط به تقليد چشم بسته از كشورهاي توسعه يافته ميدانند سخت در اشتباه هستند.
اقتصاد دان برجسته كشور تأكيدكرد: وحدت و جديت مسئولان و دستگاههاي مجري و تصميم گيرنده كشور، استفاده نكردن از روشهاي يكسان در مواجهه با مسائل مختلف اقتصادي و اهميت دادن به پژوهشها و تحقيقات دانشمندان و دانشجويان را مهمترين عوامل توسعه پايدار عنوان كرد. سبحاني رشد و توسعه دانشگاه دامغان در مباحث علمي، تحقيقاتي و پژوهشي طي سه دهه اخير را چشمگير و قابل توجه دانست و افزود: بيشك اين دستاوردها مرهون تلاش بيوقفه انديشمندان، محققان و مسئولان اين دانشگاه و شهرستان دامغان است.
اجراي هفت پروژه تحقيقاتي در دانشگاه دامغان با اعتبار ۴۲۸ ميليون تومان
رئيس دانشگاه دامغان نيز در اين مراسم رابطه پژوهش با منابع مالي را بسيار تنگاتنگ دانست و گفت: اين دانشگاه با حضور چهارهزار و ۷۰۰ دانشجو در قالب هفت دانشكده و ۱۲۰ عضو هيئت علمي نيازمند بودجههاي بيشتري در امر تحقيق و پژوهش است. علي حقيقي اصل، سرمايه گذاري در بخشهاي مختلف بدون پژوهش و برنامهريزي را محكوم به شكست عنوان و تأكيد كرد: دانشگاه همواره ارتباط خوب و سازندهاي با جامعه داشته كه ارتباط با صنعت يكي از مهمترين نمونههاي اين رابطه است.
وي با اشاره به اجراي هفت پروژه تحقيقاتي در دانشگاه دامغان با اعتباري بالغ بر ۴۲۸ ميليون تومان اظهاركرد: شوراي پژوهشي نيز براي نخستين بار در جمع دانشگاههاي منطقه از مهرماه سال گذشته در دانشگاه دامغان كار خود را آغاز نموده است. رئيس دانشگاه دامغان تصريح كرد: اين مركز با داشتن ۴۲ هزار جلد كتاب در كتابخانه مركزي خود بزرگترين كتابخانه دانشگاههاي منطقه البرز جنوبي را در اختيار دارد.
حقيقي اصل از پژوهشگران خواست در فعاليتهاي خود اخلاق پژوهشي را رعايت كنند و افزود: روح پژوهش بايد در جامعه گسترش پيداكند و در زندگي آحاد مردم رسوخ يابد. در اين همايش از ۲۰ پژوهشگر برتر دانشگاه دامغان از جمله كتاب، مقاله، طرح و پايان نامه برتر پژوهشي و دانشجوي برتر پژوهشگر در مقطع دكتري قدرداني و تجليل شد.
چهارشنبه 27 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: الف]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 73]