تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خانه اى كه در آن قرآن فراوان خوانده شود، خير آن بسيار گردد و به اهل آن وسعت داده ش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803012001




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وزير بهداشت : در 2 سال گذشته كشور دچار افت پژوهش شده است


واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: وزير بهداشت : در 2 سال گذشته كشور دچار افت پژوهش شده است
وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي گفت: علوم پزشكي 40 درصد توليد علمي كشور را با دريافت كمتر از 12 درصدي اعتبارات پژوهشي انجام مي دهد.

به گزارش مهر، دكتر سيد حسن هاشمي در چهاردهمين جشنواره پژوهشي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي، افزود: پژوهش در علوم پزشكي طي دو دهه گذشته پيشرفت چشمگير و افتخار آميزي داشته است ولي آثار اين پژوهش ها در زندگي مردم چندان نمايان نيست و از اين رو بايد محور پژوهش ها كاربردي بودن آنها باشد و نياز است تغييراتي در شكل پژوهش‌ها به وجود بياوريم.

وي با بيان اينكه پژوهش ها بايد پاسخگوي سئوالات و نيازهاي سياستگزاران و مديران عرصه سلامت باشند گفت: اگر دستگاه اجرايي كشور در عرصه سلامت بخواهد براي سال هاي آينده نيز در همان ريل قبلي حركت كند سال هاي آينده با بحران هاي جدي مواجه خواهد شد. امروزه بايد به عمق و محتواي پژوهش ها بيش از كميت تكيه كنيم هرچند نيم نگاهي به كميت نيز بايد داشته باشيم زيرا ارائه آمار و ارقام در اين زمينه و كسب رتبه هاي بالا در بين كشورها روحيه خوداتكايي و غرور را در مردم تقويت مي كند.

وي با اظهار تاسف از اينكه كشور در دو سال گذشته دچار افت پژوهش شده است، گفت: البته اين افت در حوزه علوم پزشكي به دليل نمايه شدن نشريات علمي در نمايه هاي بين المللي طي سال هاي اخير، كمتر از ساير حوزه ها بوده است.هاشمي در توضيح دلايل اين افت، گفت: اين افت ناشي از سياست هايي است كه در 5 سال گذشته اتخاذ شده است و نشان مي دهد كه در تصميم سازي ها بايد دقت بيشتري كنيم زيرا نتايج سياستگزاري هاي ما در بازه زماني 3 تا 5 سال آينده خود را نشان خواهد داد.

اجراي مطالعات گذشته‌نگر جمعيتي

دكتر رضا ملك زاده معاون تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت هم گفت: تلاش مي‌كنيم حداقل در پنج دانشگاه علوم پزشكي بزرگ كشور طرح‌هاي بزرگ و زيرساختي و در دو زمينه مطالعات گذشته‌نگر جمعيتي اجرا كنيم.

رضا ملك زاده افزود: زماني مي‌توانيم به پرسش‌هاي سلامت پاسخ دهيم كه به تحقيقاتي بنيادين بپردازيم و اين موضوع از برنامه‌هاي اصلي ماست زيرا با اين كار مي‌توانيم پاسخگوي نيازهاي جامعه باشيم و به توسعه كشور كمك كنيم.

وي با اشاره به كمبود بودجه‌هاي تحقيقاتي تخصيص يافته، بر ارتقاي همكاري‌هاي علمي بين‌المللي استادان ومحققان كشور، تاكيد كرد وگفت: دانشگاه‌هايي كه با محققان داخل و خارج از كشور ارتباط بهتري دارند، توفيقات علمي بيشتري كسب مي‌كنند و ما براي اينكه پيشرفت علمي را سرعت بدهيم بايد همكاري‌هاي علمي گسترده تري با داخل و خارج از كشور داشته باشيم.

كاهش 30 درصدي بودجه

رئيس دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي با اشاره به كاهش بودجه مراكز تحقيقاتي گفت: متأسفانه امسال بودجه پژوهشي و مراكز تحقيقاتي حدود 25 تا 30 درصد كاهش يافته است. به گزارش مهر، دكتر علي اصغر پيوندي در چهاردهمين جشنواره پژوهشي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي افزود: مراكز تحقيقاتي بخصوص مراكز تحقيقاتي مستقل ما 70 درصد از بودجه خود را براي كارهاي پشتيباني مانند حقوق اعضاي هيات علمي و هزينه‌هاي جاري صرف مي كنند و درصورت عدم تزريق اين كاهش بودجه 30 درصدي، ديگر شاهد روند رو به رشد پژوهش در ماه هاي آينده و سال آتي نخواهيم بود كه اميدواريم با مساعدت وزير بهداشت اين مشكل برطرف شده و مراكز تحقيقاتي ما كه منشاء توليد علم و ثروت هستند بتوانند به وظايف خود عمل كنند. پيوندي افزود: حدود 14.58 درصد توليد علم در كشور مربوط به گروه پزشكي است و گروه مهندسي با حدود 11 درصد در رتبه دوم و گروه شيمي و مواد در رده بعدي قرار دارد. وي افزود: اگر قرار باشد تحولي در نظام سلامت اتفاق بيفتد كليد آن در دست پژوهش است. پژوهش و تحقيق مي‌تواند راهي را به ما نشان دهد و تحولي در نظام سلامت كه در ساليان اخير دچار مشكلات و تنگناهاي متعددي است ايجاد كند . با كليد پژوهش مي‌توانيم قفل بسته را به مدد تمام پژوهشگران، تلاشگران و مديران عرصه سلامت و همه ارگان هاي ذيربط باز كنيم.



چهارشنبه 4 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: اطلاعات]
[مشاهده در: www.ettelaat.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن