تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 8 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه كسى مستحق دوستى خداوند و خوشبختى باشد، مرگ در برابر چشمان او مى‏آيد و آرز...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819020044




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وزير بهداشت:وزارت بهداشت و علوم در دو سال اخير افت كرده‌اند


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: وزير بهداشت:وزارت بهداشت و علوم در دو سال اخير افت كرده‌اند
وزير بهداشت گفت: طي دو سه سال اخير وزارت بهداشت و وزارت علوم دچار افت شده است كه به تصميم‌گيري‌هاي دو سه سال قبل‌تر بر مي‌گردد.


به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان فارس سيد‌حسن قاضي‌زاده هاشمي صبح امروز در چهاردهمين جشنواره پژوهشي دانشگاه علوم پزشكي خاطرنشان كرد: راه توسعه پايدار در كشور و در هر نقطه‌اي از جهان علم و پژوهش است.

وي ادامه داد: پژوهش در حوزه‌هاي مختلف علوم پزشكي پيشرفت چشمگيري داشته تا حدي كه تعداد محققان ما تا 20 سال پيش انگشت‌شمار بود. تعداد مقالات اندك بود ولي امروز شاخص‌ها نشان مي‌دهد از نظر كمي پيشرفت چشمگيري داشتيم اما نياز داريم پژوهش را در قالب كارهاي كاربردي شكل دهيم تا مردم و سياستگذاران كشور احساس كنند پژوهشگران و محققان كمك‌حالشان هستند.

وي افزود: البته پژوهش‌هاي خوبي هم در بخش تصادفات و مرتبط با اعتياد كه تصوير واقعي‌اي را ترسيم كرد و در حوزه بايو تكنولوژي و نانو انجام شده است.

قاضي‌زاده هاشمي به اين نكته اشاره كرد كه در كشورهاي پيشرفته بيشترين بودجه در بودجه عمومي مربوط به پژوهش در حوزه سلامت است اما نبايد فراموش كرد كه اكنون مقرراتي كه در كشور وضع مي‌شود و بازدارندگي لازم را ندارد به خاطر آن است كه پژوهش لازم را در آن حوزه مرتبط نداشته‌ايم.

وي ادامه داد: پژوهش سلامت بايد پاسخگوي نيازهاي دانشگاه‌هاي علوم پزشكي، بيمارستان‌ها و مراكز آموزشي باشد و فكر مي‌كنم در اين دوره وزارت بهداشت بايد تلاش مضاعفي انجام دهيم چون ما در مقطعي هستيم كه اگر در حوزه سلامت روي همين ريل حركت كنيم در آينده با بحران روبرو خواهيم شد. اتفاقات ناگواري در سالهاي پيش رو خواهد افتاد كه اگر در حوزه پيشگيري، درمان و توانبخشي تغيير و تحولي ايجاد كنيم از اين بحران جسته‌ايم.

وزير بهداشت اذعان داشت: متأسفانه به دلايلي كه قابل ذكر نيست در دو سال اخير هم ما و هم وزارت علوم دچار افت شده كه به تصميم‌گيري‌هاي دو سه سال قبل‌تر برمي‌گردد و بخش كوچكي از اين مشكلات مربوط به اعتبارات است.

قاضي‌زاده هاشمي تأكيد كرد: 35 تا 40 درصد توليد علم كشور در حوزه سلامت است اما بودجه آن كمتر از 12 درصد كل بودجه پژوهشي كشور است.

وي گفت: بايد بتوانيم كارهاي پژوهشي را تحت عنوان گرنت‌هاي پژوهشي در اختيار محققان قرار دهيم كه البته در كشور ما به دليل قوانين و موارد مختلف كار سختي است و بايد به سمتي پيش برويم كه مديران پژوهشي به ويژه در بخش علوم پايه و باليني تربيت كنيم.

چهاردهمين جشنواره پژوهشي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي صبح امروز با حضور وزير بهداشت برگزار شد و محققان و مراكز تحقيقاتي برتر اين دانشگاه تقدير شدند.

انتهاي پيام/

يکشنبه 1 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن