تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):برتر از هر کار نیکی، کاری هست تا جاییکه مرد در راه خدا کشته شود، پس چون در راه ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803060285




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

كسري 8000 ميليارد توماني وزارت بهداشت/ ماههاي پاياني سال مشكلات زيادي خواهيم داشت


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: كسري 8000 ميليارد توماني وزارت بهداشت/ ماههاي پاياني سال مشكلات زيادي خواهيم داشت
وزير بهداشت از كسري 8 هزار ميليارد توماني وزارت بهداشت خبر داد و افزود: هر چند اعتبارات در نظر گرفته شده براي سال آينده، از وضعيت بهتري برخوردار است اما در مورد ميزان بدهيهاي وزارتخانه هيچ راه‌حلي به تصويب نرسيده است.

به گزارش خبرنگار مهر، دكتر سيد حسن هاشمي در حاشيه افتتاح موزه چشم پزشكي بيمارستان لبافي‌نژاد، در مورد اجرايي نشدن ليست سوم داروهاي تحت پوشش بيمه ها، گفت: علي‌الظاهر دكتر ديناروند مقداري در اعلام اين موضوع عجله‌ كرده‌اند و قبل از هماهنگي با بيمه‌ها، پوشش حمايتي داروهاي ناباروري را اعلام كردند. اعلام اين موارد بايد با هماهنگي كامل انجام شود.

وي درباره ايجاد تغيير در آموزش پزشكي كشور، گفت: لازم است در كشور به امر بهداشت اهميت داده شود تا مجبور به تحميل هزينه‌هاي سرسام‌آور در امر درمان نباشيم.

هاشمي در اين باره افزود: در دوره جديد هنوز حرف‌هايمان در زمينه آموزش پزشكي جمع نشده است. كارگروه‌هاي مختلفي در زمينه پزشكي عمومي، تخصص و فوق تخصص فعال شده‌اند. البته نبايد تغييرات خيلي زيادي را ايجاد كرد. چرا كه هميشه تغيير به ويژه در زمينه آموزش به معني بهبود بخشيدن به سيستم نيست.

وزير بهداشت ادامه داد: آموزش پزشكي كشور تقريبا بين‌المللي است. هر چند كه ممكن است تغييراتي در محتوا لازم باشد. از جمله اين تغييرات، در زمينه پزشك خانواده است كه تربيت نيرو در اين زمينه جزو ضروريات است. بنابراين ممكن است در حوزه پزشكي عمومي، بازنگري داشته باشيم.

هاشمي همچنين توسعه بي‌رويه برخي رشته‌ها و دانشكده‌هاي پزشكي را مورد اشاره قرار داد و گفت: متاسفانه در سال‌هاي اخير توسعه بي‌رويه‌اي را شاهد بوده‌ايم. نگراني اكنون ما در بكارگيري و ايجاد اشتغال براي نيروهاي تربيت شده است.

وي همچنين درباره واحدهاي بين‌الملل وزارت بهداشت نيز گفت: تعريف نادرستي از واحدهاي بين‌الملل داريم، عملا واحد بين‌الملل نداريم و به نوعي افراد با پرداخت پول و به صورت خودگردان وارد اين دانشگاه‌ها مي‌شوند. دليل هم آن است كه سهم سلامت در بودجه‌هاي كشور به خوبي ديده نشده است.

وزير بهداشت افزود: به عنوان مثال طي 6 ماه بيش از 10 رشته محل مجوز گرفته‌اند. لازم است براي اين تعداد زيادي واحدهاي بين‌الملل فكري شود. در اين زمينه برنامه داريم تا اين واحدها بتوانند جايگاه خودشان را داشته باشند.

وي ادامه داد: در نظر داريم كه بتوانيم واحدهاي بين‌الملل را عمدتا در مناطق آزاد داشته باشيم و مشتركا دانشكده‌هايي را با دانشگاه‌هاي معتبر دنيا داشته باشيم. همچنين لازم است بتوانيم به ويژه در منطقه آسيا با استفاده از اين برندها، تعدادي از دانشجويان را جذب كنيم.

هاشمي در اين باره افزود: واحدهاي خودگردان كه ترجيح مي‌دهم نام بين‌الملل روي آنها نگذاريم، بايد طوري تعريف شوند كه با صاحبان رتبه‌هاي بالا، مشترك نباشند.

وزير بهداشت همچنين درباره جايگاه چشم پزشكي ايران در دنيا، گفت: چشم پزشكي ايران جزو رشته‌هايي است كه طي دو دهه گذشته تحول زيادي يافته است و خوشبختانه چشم پزشكان متبحري در زمينه درمان و جراحي تربيت شده‌اند. درمان و جراحي چشم پزشكي ايران هم‌تراز با كشورهاي پيشرفته است.

وي در ارتباط با كسري‌ اعتبارات وزارت بهداشت نيز گفت: بخش عمده‌اي از افرادي كه به وزارت بهداشت چه در زمينه دارو و چه در زمينه تجهيزات كمك مي‌كنند، از اين وزارتخانه طلب‌كارند. مردم نيز مشكلات زيادي دارند. بر اين اساس مسئله بهداشت و درمان، مشكل نخست مردم است و دولت و مجلس بايد كمك كنند تا طي يك برنامه چند ساله، اين مشكل حل شود.

هاشمي با اشاره به كسري 8000 ميليارد توماني وزارت بهداشت، افزود: اين كسري اعتبار، رقم كمي نيست و حدودا به اندازه بودجه يك سال وزارتخانه است. با اين ميزان بدهي، نمي‌توان كار چندان فاخري انجام داد.

وي درباره اعتبارات وزارت بهداشت در لايحه بودجه 93 نيز گفت: هر چند اعتبارات در نظر گرفته شده براي سال 93 نسبت به سالي كه گذشت، از وضعيت بهتري برخوردار است اما در مورد ميزان بدهي‌هاي وزارتخانه، هيچ راه‌حلي به تصويب نرسيده است. در مجموع اعتبارات وزارت بهداشت در لايحه بودجه 93 نسبت به بودجه 92 حدود 15 درصد افزايش داشته، اما در مقايسه با بودجه محقق شده سال 92 مي‌توان گفت كه اعتباراتمان در لايحه بودجه 93 حدود 30 درصد افزايش خواهد داشت. اما اين رقم هم روي كاغذ است و بستگي به آن دارد كه ببينيم چه ميزان از بودجه 93 محقق خواهد شد.

هاشمي ابراز اميدواري كرد كه كسري اعتبارات وزارت بهداشت از محل يارانه‌ها و حامل‌هاي انرژي به نوعي جبران شود و گفت: ما آمده‌ايم كه تغيير ايجاد كنيم. بايد درمان اصلاح شده و در زمينه پيشگيري، پيشرفت‌هايي حاصل شود. در اين راستا تقريبا راهكارها مشخص شده است. تنها عزم جدي دولت و مجلس لازم است.

وزير بهداشت در ادامه مشكلات اعتباري وزارت بهداشت، افزود: براي دو سه ماه باقي مانده تا پايان سال مشكلات زيادي خواهيم داشت و قطعا اين مشكلات به سال آينده منتقل خواهد شد. قول گرفته‌ايم كه تجديد نظري در اين زمينه صورت گيرد و توجه ويژه‌اي به بخش بهداشت و درمان شود. در اين راستا برخورداري از بيمه‌اي قوي و فراگير نيز لازم است.

هاشمي ادامه داد: برخورداري از بيمه‌اي قوي و توجه به بهداشت به ويژه در حاشيه‌ شهرها و روستاها به عنوان اقدامات پيشگيرانه بايد مد نظر قرار داشته باشد تا به تدريج سهم مردم در پرداخت هزينه‌هاي سلامت را شاهد باشيم.

كد خبر: 2194635

تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۲ - ۱۵:۰۱

جمعه 22 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن