تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 3 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):يا على دانشمند سه نشانه دارد: راستگويى، حرام‏گريزى و فروتنى در برابر همه مردم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1843424905




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فاضلي: با اعزام دومين ميمون فضانورد برگ زرين ديگري بر افتخارات علمي كشور افزوده شد/ ابراهيمي: حدود 5 سال آينده فضانورد انسان به زير مدار اعزام خواهد شد


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: فاضلي: با اعزام دومين ميمون فضانورد برگ زرين ديگري بر افتخارات علمي كشور افزوده شد/ ابراهيمي: حدود 5 سال آينده فضانورد انسان به زير مدار اعزام خواهد شد
دستاوردهاي جديد دانشمندان ايراني در حوزه فضايي شب گذشته با حضور قائم مقام سازمان فضايي كشور و رئيس پژوهشكده سامانه‌هاي فضانوردي سازمان فضايي بررسي شد.
به گزارش خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران، دستاوردهاي جديد دانشمندان ايراني در حوزه فضايي شب گذشته (24 آذر ماه) در برنامه گفتگوي ويژه خبري با حضور "حميد فاضلي" قائم مقام سازمان فضايي كشور و "محمد ابراهيمي" رئيس پژوهشكده سامانه‌هاي فضانوردي سازمان فضايي ايران مورد بحث و بررسي قرار گرفت.

فاضلي در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه چگونه دانشمندان ايراني توانستند شعار ما مي‌توانيم را در عرصه عمل نشان دهند؟ گفت: در اولين روز هفته پژوهش همكاران ما در سازمان فضايي و ديگر عزيزان و دانشمندان فضايي كشور موفق شدند دومين ميمون فضانورد ايراني را به فضا پرتاب كنند به طوري كه برگ زرين ديگري بر افتخارات علمي و پژوهشي كشور اضافه شد.

قائم مقام سازمان فضايي كشور با اشاره به اينكه اين پرتاب در ادامه مسير راهبردي برنامه‌ريزي شده براي انجام فعاليت‌هاي زيست‌محيطي صورت گرفت، افزود: در اين اقدام ارزشمند توانستيم فناوري‌هايي را كه در اين زمينه پيش‌بيني كرده بوديم را تثبيت كنيم.

وي با بيان اينكه ما به دستاوردهاي با ارزشي در اين زمينه دست يافته‌ايم، خاطرنشان ساخت:‌ خوشبختانه اعتماد به نفس بسيار بالايي،‌ با قابليت اطمينان بيشتر در ميان دانشمندان فضايي كشور بوجود آمد، به طوري كه انشاءالله استوارتر و مستحكم‌تر و همچنين با سرعت بيشتر گام برخواهيم داشت.

فاضلي با اشاره به اينكه فعاليت‌هاي كاوشي و كاوشگرها از سال 85 در پژوهشكده سامانه فضانوردي آغاز شد، ادامه داد: خوشبختانه چند پرتاب موفق فضايي انجام شد تا اينكه تصميم بر اين گرفته شد تا در حوزه زيست‌فناوري فضايي وارد عمل شويم.

*نخستين كپسول زيستي در سال 88 به فضا پرتاب شد

قائم مقام سازمان فضايي كشور با بيان اينكه نخستين كپسول زيستي در سال 88 به فضا پرتاب شد، اضافه كرد: پس از اين مرحله تلاش كرديم تا قوي‌تر وارد عمل شويم به طوري كه قطر محموله‌ها و حجم كپسول‌ها را بيشتر و از نيروي قوي‌تري استفاده كرديم تا اينكه توانستيم به فضاي ماوراي جو دست پيدا كنيم.

وي با اشاره به اينكه اولين اقدام موفقيت‌آميز ما در اين عرصه در سال 89 صورت گرفت، گفت:‌ در آن زمان به جاي موجود زنده از يك عروسك شبيه‌سازي شده در كپسول زيستي استفاده كرديم.

فاضلي با بيان اينكه از سال 91 اولين ميمون فضانورد به نام "پيشگام" را در پژوهشگر به فضا پرتاب كرديم، افزود: براي بار دوم ميمون "فرگام" را براي تثبيت فناوري و افزايش قابليت اطمينان در روز شنبه به فضا پرتاب كرديم كه خوشبختانه با موفقيت روبرو بوديم.

قائم مقام سازمان فضايي كشور با اشاره به اينكه موجود زنده با خودروي زيستي به كنار سكو حمل شد، گفت: يك كاور خيلي مجهز با يك آسانسور موجود زنده حمل شد به طوري كه در حالت قائم قرار داشت و با يك نظم مشخصي موجود زنده جا گذاري شد.

*تصويربرداري از محموله هنگام ورود به زمين براي اولين بار

وي با اشاره به اينكه كنترل موجود زنده بايد به صورت هدايت شده صورت مي‌گرفت‌ تا بدانيم اين كاوشگر در كجاي زمين فرود خواهد آمد، تصريح كرد: لحظه‌اي كه محموله با چتر به زمين آمد براي اولين بار مورد تصويربرداري قرار گرفت.

فاضلي با اشاره به اينكه دماي ناشي از اصطكاك بسيار بالا سبب سوخته شدن رنگ كپسول شده بود، اظهار داشت:‌به طور قطع در مرحله بعدي گام‌هاي اساسي را در جهت كنترل جو غليظ خواهيم برداشت.

قائم مقام سازمان فضايي كشور گفت: ‌سيستم كاهنده سرعت متشكل از دو چتر اصلي است به طوري كه يك چتر مربوط به چتر كمكي مي‌شود. موجود زنده در تمام مدت ضربان قلب منظمي را داشت، ضربان قلب فرگام 160 بود كه بسيار طبيعي به نظر مي‌رسيد. اين موجود زنده كاملا به شرايط عادت داشت و احساس خيلي بدي نداشت.

قائم مقام سازمان فضايي كشور با اشاره به اينكه اين‌ حامل‌ها دستاورد جديدي محسوب نمي‌شود زيرا سال‌هاست در كشور توسعه يافته است، افزود: اين حامل‌ها در سازمان هوافضاي وزارت دفاع توسعه پيدا كرده‌اند به طوري كه ما از حامل‌هايي استفاده كرده‌ايم كه بيش از 15 سال است كه در سيستم دفاع كشور وارد شده است.

*هيچگونه تخطي از قطعنامه‌ها تاكنون نداشته‌ايم

وي با اشاره به اينكه ما از اين حامل‌ها به عنوان پيشران استفاده كرده‌ايم، ادامه داد: هيچگونه تخطي از قطعنامه‌ها تاكنون نداشته‌ايم.

فاضلي با اشاره به نوع نگاه رسانه‌هاي خارجي نسبت به ايران، اظهار داشت: ماموريت ما در اعزام موجود زنده و مطالعات زيست‌ فناوري به ارتقاي كيفيت زندگي بشر كمك بسيار زيادي خواهد كرد به طوري كه ما مي‌توانيم از اين مسئله در حوزه پزشكي، درماني، گياه‌شناسي آن هم در شرايط كم‌وزني، بي‌وزني و پروزني استفاده كنيم.

قائم مقام سازمان فضايي كشور با اشاره به اينكه كشورهاي پيشرفته غربي هم نيز همين اقدامات را در ايستگاه‌هاي بين‌المللي فضايي انجام مي‌دهند، خاطرنشان ساخت: ما هم خوشبختانه توانسته‌ايم ايستگاه فضايي را به وجود آوريم كه تقريبا سه دقيقه شرايط بي‌وزني را تامين خواهيم كرد.

وي با اشاره به اينكه اين يك آزمايشگاه متحرك فضايي است، تصريح كرد: از همه پژوهشگران داخلي كشور در حوزه‌هاي فيزيولوژيك، پزشكي، مهندسي و فني مي‌خواهيم كه بيايند كه از اين كپسول و آزمايشگاه سيار در شرايط بي‌وزني استفاده كنند، به طوري كه اهداف ما صلح‌جويانه است و در جهت ارتقاي زندگي بشر اقدام مي‌كنيم.

فاضلي با بيان اينكه جمهوري اسلامي ايران دو مورد از معاهدات پنجگانه بين‌المللي را به امضا رسانده است، افزود: اين معاهدات به تصويب و تاييد مجلس شوراي اسلامي رسيده است،‌ به طوري كه در تلاش هستيم كارگروهي را در نظر بگيريم و مسير تصويب آن را در دولت و سپس در مجلس را پيش خواهيم گرفت.

قائم مقام سازمان فضايي كشور گفت: جمهوري اسلامي ايران معاهده ثبت اشياء پرتاب شده به فضاي ماوراء جو را به صورت كامل به تصويب مجلس رسانده، به طوري كه هرگونه نگراني‌ها را از خود به دور رانده است.

وي در پاسخ به سوال ديگري مبني بر اينكه در زمينه پرتاب انسان به فضا در چه مرحله‌اي هستيم، افزود: ما اكنون در مرحله پرتاب‌هاي زيرمداري قرار داريم، به طوري كه اين موضوع خودش يك رخداد فضايي براي كشور محسوب مي‌شود يعني اگر هر شيئي بتواند از ارتفاع بين 8 تا 100 كيلومتر به فضاي ماوراء جو دست پيدا كند ما توانستيم به فضاي ماوراء جوي ورود پيدا كنيم و موجود زنده را فضانورد اعلام سازيم.

فاضلي با اشاره به اينكه با وجود دانشمندان ارزشمند و تجارب بسيار گران‌قيمت پرتاب‌هاي ما موفقيت‌آميز بود، ادامه داد: خوشبختانه توانسته‌ايم با حداقل هزينه‌ها به اين مهم دست يابيم.

*زيرساخت‌هاي تجهيزات ارتباطي موجود است

قائم مقام سازمان فضايي كشور با اشاره به اينكه از دوستان مجموعه سازمان فضايي وزارت دفاع درخواست كرديم تا هزينه‌ها را در اختيارمان قرار دهند، اظهار داشت: بسياري از پايگاه‌ها و تجهيزات ارتباطي زيرساخت‌هايش موجود است.

وي با اشاره به اينكه دوستان ما اين كپسول را در پژوهشكده سامانه‌هاي فضانوردي طراحي كردند تا بتوانيم توان‌مان را توسعه دهيم، خاطرنشان ساخت: ما به راحتي با هزينه كم توانستيم كارهاي ارزشمندي را انجام دهيم.

اين خبر در حال تكميل است

دوشنبه 25 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن