محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832589995
گزارش فارس از نشست بررسي كتاب «بچههاي كارون»كرميار: كتاب «بچههاي كارون» در تاريخ ادبيات ماندگار ميشود/ نويسنده حكم صادر نميكند
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: گزارش فارس از نشست بررسي كتاب «بچههاي كارون»كرميار: كتاب «بچههاي كارون» در تاريخ ادبيات ماندگار ميشود/ نويسنده حكم صادر نميكند
مدير كارگاه قصه و رمان حوزه هنري گفت: نويسنده تئوريپرداز نيست، اين عرصه در علم است، اگر هم حكمي در متن نويسنده ديده ميشود اين بيان احكام ديگران است، نويسنده حكم صادر نميكند، بلكه او به حكم ديگران شكل و فرم ميدهد.
به گزارش خبرنگار كتاب و ادبيات خبرگزاري فارس، نشست بازخواني و نقد و بررسي كتاب «بچههاي كارون» نوشته احمد دهقان شب گذشته در فرهنگسراي انقلاب با حضور صادق كرميار مدير كارگاه قصه و رمان حوزه هنري، عليرضا بهرامي منتقد و احمد دهقان نويسنده اثر برگزار شد ضمن اينكه مازيار ميري كارگردان سينما قرار بود در اين نشست حاضر شود اما از طريق تماس تلفني چند نكته را درباره تاليفات احمد دهقان عنوان كرد.
* كرميار: نويسنده را از عرصه سياسي خارج و فراتر از آن ميدانم
صادق كرميار مدير كارگاه قصه و رمان حوزه هنري، در اين نشست اظهار داشت: از خواندن كتاب لذت بردم وقتي شروع به خواندن كردم كتاب را براي نقد نخواندم، خواندم تا لذت ببرم كه بردم. وقتي كه تمام شد براي بار دوم مرور كردم تا نقاط قوت مشخص شود، كه چه چيزهايي ميتوان از متن و حواشي متن دريافت تا به خواننده براي خوانش بهتر كمك كند.
وي به آثار تاليفي در حوزه دفاع مقدس و جنگ اشارتي كرد و افزود: در مورد جنگ آثار بسياري تأليف شده است، چه در حوزه كارهاي مستند، ادبي يا داستاني، اما در مورد فتح خرمشهر و جنگي كه باعث آزادي خرمشهر شد كمتر كتابي ديده ميشود. بهتر است براي نوجوانان كه نسل آينده هستند و بايد بدانند در كشور چه رخ داده، كتابهايي تأليف شود اين كتابها ميتواند علاوه بر جذابيتهاي داستاني براي نوجوان ما درس و شناختي از تاريخ باشد كه نديده و نشناسند.
مدير كارگاه قصه و رمان حوزه هنري درباره نويسنده اضافه كرد: ميگويند نويسنده بايد توانايي داشته باشد تا از تضادهايي كه در داستان و زندگي واقعي موجود دارد در پرورش داستاني كه زيباييها را از زشتيها نشان ميدهد و زشتيها را زيبا استفاده كند اگر نويسنده اين كار را كند، موفق است اگر نه اساساً نويسنده نيست.
كرميار افزود: آقاي دهقان به راحتي توانسته در اين كار به درستي سختيها و پلشتيهاي جنگ را به زيبايي به تصوير بكشد، بدون فلسفهبافي، صدور حكم و بدون اينكه تئوريپردازي درباره جنگ و وقايع پيرامون آن كند.
نويسنده «ناميرا» ضمن تاكيد بر اينكه نويسنده در اين كتاب توانسته از تضادها به بهترين نحو استفاده كرده و زشتيها را به زيبايي نشان دهد آن هم از زاويه نوجواني كه جهانش متفاوت با بزرگسالان است، تصريح كرد: گويي در جهان نوجوان جنگي وجود ندارد انگار زندگي چيزي است كه او دارد، زندگي تنها تجربه زيستي است كه ميتواند درك كند.
به گفته اين نويسنده، در كتاب صحبتي از دوران قبل از جنگ وجود ندارد و تمام اطلاعات مربوط به جنگ است، شايد علت اين باشد كه نويسنده ميخواهد بگويد تنها تجربه اين نوجوان كه از زيست دارد جنگ است و غير از آن چيزي نميشناسند. جنگ براي آن نوجوان زندگي است. براي همين خمپارهها، رگبار مسلسل، زخميشدنها براي او عادي هستند چون غير از آن را درك نكرده، اين مهم جزو محاسن و هم معايب يك رمان ميتواند باشد، نظر شخصيام اين است كه تسامحاً اين اثر را ميتوانيم رمان نوجوان بدانيم؛ زيرا المانهايي در كتاب ديدم كه نشان ميدهد رمان نوجوان نيست و بزرگسال است، اما المانهاي يك رمان نوجوان را هم دارد.
وي در ادامه با تاكيد بر اينكه رمان نوجوان چه ويژگيهايي دارد، اضافه كرد: اگر به عنوان رمان نوجوان به اين اثر نگاه كنيم دوست داشتم مواردي به كتاب اضافه شود كه در كتاب نيست و ميتوانست به درك نوجوان از جنگ كمك كند.
مدير كارگاه قصه و رمان حوزه هنري يكي از ويژگيهاي رمان بزرگسال را آشناييزدايي معرفي كرد و خاطرنشان كرد: اگر نويسنده رمان بزرگسال را در آشناييزدايي موفق ميدانيم، اما در رمان نوجوان بايد آشناييسازي كنيم. دنيايي كه نويسنده با آن ارتباط برقرار كند بيان ميشود راوي در اين داستان آشناييسازي كرده است.
به گفته اين مقام مسئول در حوزه هنري، شكستهاي زماني در كتاب مشاهده ميشود كه ممكن است براي نوجوان( 13 تا 17 ساله) اين شكستها قابل درك نباشد و مشكلساز باشد.
كرميار تصريح كرد: چند نكته بايد بگويم، اول اينكه يك اشتباهي صورت گرفته، درباره نويسندگان و تعبير غلطي به عنوان نويسنده وجود دارد. يعني كسي كه داستان مينويسد نويسنده نيست؛ نويسنده درباره همه امور لشكري، كشوري، سياسي بايد نظريه داشته باشد. نويسنده تئوريپرداز نيست. هنر عرصه تئوريپردازي ندارد، اين عرصه در علم است، اگر هم حكمي در متن نويسنده ديده ميشود اين بيان احكام ديگران است، نويسنده حكم صادر نميكند، بلكه او به حكم ديگران شكل و فرم ميدهد. بنابراين من نويسنده را از عرصه سياسي خارج و فراتر از آن ميدانم كه بخواهم او را در حد مسائل سياسي روز تنزل دهم چون اين مسائل گذار است. ما نويسنده را در سطح بحثهاي سياسي روزمره تنزل نميدهيم، در عين حال كه نويسنده داستانش را مينويسد و درك هنري كه از يك واقعه هنري دارد فرم داستاني داده و اجرا ميكند، به نظر من در كتاب «بچههاي كارون» اين اتفاق به خوبي انجام شده است.
اين نويسنده در ادامه به درسي كه راوي از بحث بهشت و جهنم دارد اشاره و گفت: درسي كه راوي از بحث بهشت و جهنم كه برايش ترسيم كردهاند نه بهشت و جهنمي كه ابعاد ديني، فلسفي و ديني دارد تبديل به طنز شده است.
كرميار با تأكيد بر تفاوت داستان با خاطره بيان كرد: نويسنده در كار خود معادلسازي نميكند، از اين رو تفاوتي با خاطره دارد، گفت: «مادر» داستان نماد است، در عين اينكه بسيار رئال و مادر معمولي است اما در پي تيمار فرزندش است، مام ميهن هم هست، كه بچه از مادر مراقبت ميكند، اما پس از فتح خرمشهر وقتي سراغش ميرود ميبيند او خسته بوده و زير سرم است، اما اساساً به نظر، راوي داستان را براي مادر تعريف ميكند.
وي گفت: چند لايهاي در اين داستان به خوبي انجام شده، به اين دليل است كه ميگويم تسامحاً داستان نوجوانانه است، نويسنده به عنوان فردي كه در برابر نسل بعد مسئوليت دارد فتح خرمشهر را در يك رمان آورده تا براي نسل بعد به يادگار گذاشته شود و اين اثر نه تنها در تاريخ دفاع مقدس بلكه در تاريخ ادبيات ما ماندگار خواهد بود، بنده وقتي برخي مخالفتها را با نگاه احمد دهقان ميبينم برايم اين مخالفتها قابل درك نيست شايد هم نگاه ما نزديك به هم است.
كرميار خاطرهاي از مسيح بروجردي نوه امام خميني (ره) تعريف كرد و در ادامه افزود: ماجراهاي سياسي كنوني همه گذرا است، اما هوشمندي نويسندهاي چون احمد دهقان در اين است كه از روي اين اتفاقات به راحتي عبور نكرده و كار خود را ميكند و ميداند تنها كار ماندگار همين است.
وي در پايان سخنان خود ضمن اشاره به اينكه نويسنده در اثر خود از تكنيك دقيق و حساب شده و تقسيم اطلاعات بهره برده است، گفت: در اين اثر دهقان براساس يك تكنيك دقيق و حساب شده بحث تقسيم اطلاعات در يك كار معمايي را برعهده دارد، من ميگويم اين كار در ژانر كارهاي تاريخي قرار ميگيرد در عين حال كه در ژانر كارهاي معمايي نيز هست تقسيم اطلاعاتي كه انجام داده تا رمزگشايي نهايي صورت گيرد، اين ميتواند جذاب باشد تا كار را تبديل به يك اثر سينمايي خوب كند.
* بهرامي: نگاه اسطوره سازي به دفاع مقدس به آن لطمه وارد كرده است
در ادامه اين مراسم عليرضا بهرامي منتقد در سخناني با اشاره به آثار منتشر شده از احمد دهقان به ويژه مجموعه داستان «من قاتل پسرتان هستم» گفت: گرچه نزديك به 10 سال از انتشار اين كتاب ميگذرد، اما به نظر من آن شيوه و طرز نگارش، نسلي را در ادبيات پايداري شكل داد كه مبناي نگاهشان جامعه شناختي بود. و اتفاقا فكر مي كنم، بر همين اساس هم بود كه با اين كتاب مخالفت شد.
وي با بيان اينكه معمولا در جوامعي كه در آنها بيش از آنكه مردم براي حكمرانان شيوه حكومتشان را تعيين كنند، حكمرانان براي مردم شيوه زندگي تعيين ميكنند، تصريح كرد: استعداد فراواني براي به وجود آمدن فساد در ساختار اجتماعي جامعه وجود دارد و به اعتقاد من امروز در كشور ما هم چنين رويدادي در حال رخ دادن است، در مسير توسعه هم با فساد مواجهيم و هم با جهل و خط قرمزهايي كه برخي بر پشت آنها سنگر ميگيرند، ناشي از همين جهل است.
بهرامي به كتاب احمد دهقان اشاره كرد كه زماني نگرانيهايي را بوجود آورده بود و در ادامه توضيح داد: پس از انتشار كتاب «من قاتل پسرتان هستم» گروهي كه در آن واحد عضو هيئت مديره چند نهاد بودند و بابت هر عضويتشان حقوقهاي چند ميليوني ميگرفتند، نگران شدند كه مبادا تفكري در نويسندگان دفاع مقدس پديد آيد و آنها به شكل ديگري بنويسند.
بهرامي به مثالي در اين راستا اشاره كرد كه به وقوع پيوسته بود و گفت: روزي من در خبرگزاري ايسنا بودم و به ما اطلاع دادند در سينما بهمن ميدان انقلاب يك نفر كشته شده است. خبرنگاري را براي پيگيري ماجرا فرستاديم، كاشف به عمل آمده فردي از شهر ري به تهران آمده و تحت تأثيرات اين القاعات كه سينماي ما محل فساد است، به تهران آمده و به خيال خودش براي پاكسازي سينما دست به قتل كساني زده كه در سينما مشغول به كار هستند و اتفاقا نخستين كسي كه جلوي دستش آمده نيروي خدماتي سينما بوده كه در جلوي سينما بليط پاره ميكرده است. كار آقاي دهقان هم در زمان انتشار با همين نگاه داشت، تكفير ميشد.
اين منتقد ادبي با تاكيد بر اينكه آنچه كمتر در مورد كارهاي آقاي دهقان مطرح شده بعدي از واقعيت است كه داستانهاي او از جنگ بروز ميدهد، ابراز داشت: ما نميتوانيم طرفدار جنگي باشيم كه ساختارهاي مدني ما را ازبين ميبرد، روايت دهقان از جنگ روايت اين واقعيتهاست. او در 14 سالگي وارد جنگ شده و پس از 8 سال جنگيدن از آن خارج ميشود، اما امروز با اين نكته روبرو است كه به او گفته ميشود جنگ آن طور نبود كه او با 8 سال تجريه بودن در آن روايتش ميكند.
اين شاعر در ادامه با بيان اينكه «بچه هاي كارون» نگاه دهقان به جنگ را تكميل كرد، افزود: نگاهي كه به اعتقاد من يك نگاه ملي است، قهرمانهاي دهقان در آثارش هيچ گاه آسماني نبودهاند و فكر ميكنم او هم مثل من به اين موضوع اعتقاد دارد كه نگاه اسطوره سازي به دفاع مقدس به آن لطمه وارد كرده يا منجر به ساختن شخصيتهايي شده كه ديگر براي ما الگو نيستند.
بهرامي با بيان اين مطلب كه نگاه دهقان به جنگ كاملاً جهان شمول و ترجمه پذير است، تصريح كرد: اگر آقاي دهقان در مسيرش راسخ باشد و سرنوشتي مشابه رسول ملاقلي پور و ابراهيم حاتمي كيا پيدا نكند و در حوزه جنگ باقي بماند، مي تواند خالق ادبياتي باشد كه نه فقط در تاريخ ادبيات جنگ ايران كه در تاريخ ادبيات ايران ماندگار خواهد ماند و ما بدون شك صاحب نويسنده اي خواهيم بود كه ضريب نفوذش از مرزهاي ما خارج خواهد شد.
* دهقان: 15 سال با سوژه بچههاي كارون زندگي كردم/ كتاب «بچههاي كارون» را بانگاهي نوجوانانه نوشتم
بر اساس اين گزارش در پايان اين نشست نويسنده اثر احمد دهقان با بيان اينكه شايد برخي بگويند كه كار من بدتر شده است كه يك رمان نوجوانانه نوشتم، گفت: اين سوژهاي بود كه من 15 سال با آن زندگي كردم و خيلي دوست داشتم تا در مورد خرمشهر بنويسم؛ ابتدا داستاني كوتاه در ذهنم بود كه بعد تبديل به اين كتاب شد.
اين داستان نويس تاكيد كرد: بعد از دو يا سه كار بزرگسال انسان دلش ميخواهد براي لذت بردن از كارش به يك حياط خلوت پناه ببرد و براي همين من اين كتاب را نوشتم؛ فكر ميكنم هر دو حوزه بزرگسال و نوجوان براي هر نويسندهاي لذت بخش است؛ براي خود من نوشتن داستان براي بزرگسالان لذت بخشتر است، ولي اين دليل آن نمي شود كه كار نوجوانانه نداشته باشم.
دهقان در خصوص ظرفيت تبديل به فيلم شدن اين كتاب گفت: اين موضوعي است كه فيلم سازان بايد بگويند كه اين كتاب حس و حال ساخته شدن دارد يا نه.
اين نويسنده با بيان اينكه در مورد جنگ هيچ چيز را نميدانم گفت: جنگ بسيار بزرگ است اما اطلاعات كمي در مورد آن داريم و اگر بخواهيم همه حرفها را بنويسيم مطمئنا برايش مخاطب يا فرد حقيقي پيدا ميشود.
دهقان با تاكيد بر اينكه من اين كتاب را كتاب نوجوانانه ميدانم گفت: كتاب «بچههاي كارون» را بانگاهي نوجوانانه نوشتم، شايد دوستان بگويند كه كتاب براي نوجوانان سنگين است، اما نگاه من اين گونه بود و هيچ ادعايي هم ندارم.
وي در خصوص وفادار ماندن به تاريخ در داستان گفت: به گمان بعضيها رمان تاريخي همان تاريخ است كه رنگ و لعاب به آن دادهاند؛ من سعي ميكنم خارج از تاريخ چيزي نگويم، اما در عين حال ذهن من آزاد است تا هر آنچه ميخواهد را بنويسد.
وي در ادامه به پرسش حاضران پاسخ داد و در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه اگر كتاب را سوره مهر چاپ نميكرد موفقتر بود يا نه؟ گفت: 8 ماه از چاپ كتاب ميگذرد زيرا در نمايشگاه عرضه شد و به نظرم اگر توسط اين انتشارات چاپ نشده بود موفقيتش بيشتر بود.
انتهاي پيام/
چهارشنبه 20 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]
صفحات پیشنهادی
با حمايت بنياد ادبيات داستاني انجام ميشودنقد و بررسي «سنگ سلام» در باشگاه كتاب انقلاب
با حمايت بنياد ادبيات داستاني انجام ميشودنقد و بررسي سنگ سلام در باشگاه كتاب انقلاب كتاب سنگ سلام نوشته محمدرضا بايرامي هفتم دي در باشگاه كتاب فرهنگسراي انقلاب اسلامي نقد و بررسي ميشود به گزارش خبرگزاري فارس در اين نشست كه با حضور نويسنده اين رمان برگزار ميشود محمدجواگزارش فارس از نشست ادبي «چله آه»از وضع نامطلوب شعر و ادبيات در فرهنگسراها تا نفسهاي آخر زبان فارسي در كشور هن
گزارش فارس از نشست ادبي چله آه از وضع نامطلوب شعر و ادبيات در فرهنگسراها تا نفسهاي آخر زبان فارسي در كشور هند در نشست ادبي چله آه كه شب گذشته به مناسبت اربعين حسيني در فرهنگسراي ارسباران برگزار شد يك شاعر هندي از وضع نامناسب زبان فارسي در اين كشور گلايه كرد و گفت زبان فارسيگزارش فارس از رونمايي مجموعه كتابهاي قصه عاشورا/2زائري: جايزهاي سالانه براي كتابهاي ديني كودك تاسيس شود
گزارش فارس از رونمايي مجموعه كتابهاي قصه عاشورا 2زائري جايزهاي سالانه براي كتابهاي ديني كودك تاسيس شود محمدرضا زائري گفت آرزوي من اين است كه اين جلسات استمرار داشته باشد و مجمع ناشران روي اين موضوع سرمايهگذاري كرده و جايزهاي سالانه براي كتابهاي ديني كودك تعريف شود به گزگزارشي از جلسه نقد و بررسي كتاب «الهيات مسيحي» اثر آليستر مكگراث راوي دين طريقت محور
گزارشي از جلسه نقد و بررسي كتاب الهيات مسيحي اثر آليستر مكگراث راوي دين طريقت محور نگار كريمي انتشارات دانشگاه اديان و مذاهب اخيراً كتابي از آليستر مكگراث با عنوان الهيات مسيحي روانه بازار نشر كرده كه به همت بهروز حدادي روي پارسي به خود گرفته است نويسنده اين اثر استاد الگزارش فارس از كتابهايي ماندني و خواندني درباره عاشوراكتابهايي كه هر نوجوان شيعه به آن نياز دارد
گزارش فارس از كتابهايي ماندني و خواندني درباره عاشوراكتابهايي كه هر نوجوان شيعه به آن نياز دارد مجموعه كتابهاي قصه عاشورا منحصر به فرد است اگر آنها را در دست بگيريد لمس كنيد و ورق بزنيد بيشتر بر اين ادعا صحت ميگذاريد و كار بينظير نويسنده ناشر تصويرگر و طراحان كتاب رابر پايي نشست نقد و بررسي رمان «سوئيت فرانسوي» در شهر كتاب
بر پايي نشست نقد و بررسي رمان سوئيت فرانسوي در شهر كتاب نشست نقد و بررسي رمان سوئيت فرانسوي نوشته ايرن نميروفسكي سهشنبه شب 3 دي با حضور بلقيس سليماني مژده دقيقي و بهناز عليپور گسكري در موسسه فرهنگي شهر كتاب برگزار شد دقيقي در ابتداي اين نشست گفت نميروفسكي رمان سوئيتفارس گزارش ميدهدگزينههايي روي ميز براي دبيري نهاد كتابخانههاي عمومي/ «وصفي» يكي از آنهاست
فارس گزارش ميدهدگزينههايي روي ميز براي دبيري نهاد كتابخانههاي عمومي وصفي يكي از آنهاست پس از تغيير دولت و جابه جايي مديران اين روزها پيشنهاد پذيرش دبيري نهاد كتابخانهها به محمدرضا وصفي به گوش ميرسد اما ظاهرا وي هنوز نپذيرفته است به گزارش خبرنگار كتاب و ادبيات خبرگزاريگزارش فارس از رونمايي مجموعه كتابهاي قصه عاشوراحكيمي: در يك ماه 200هزارنفر در نيجريه شيعه شدند/ گرايش نخبگان
گزارش فارس از رونمايي مجموعه كتابهاي قصه عاشوراحكيمي در يك ماه 200هزارنفر در نيجريه شيعه شدند گرايش نخبگان اروپا و آمريكا به شيعه سيدمحمود حكيمي گفت نخبگان اروپا و آمريكا به شيعه گرايش پيدا كردهاند در آفريقا هم گرايش شگفتانگيزي به تشيع ميبينيم و با همه فعاليتهاي گسترده عرنقد و بررسي كتاب حا، سين، نون در فرهنگسراي اميد
نقد و بررسي كتاب حا سين نون در فرهنگسراي اميد كتابخانه امام خميني ره وابسته به فرهنگسراي اميد در ادامه سلسله نشستهاي ادبي خود روز يكشنبه 8 ديماه ميزبان سيدعلي شجاعي نويسنده جوان كشورمان است به گزارش خبرگزاري مهر شجاعي مولف كتابهايي چون عاشقي به وقت كتيبهها اگر آدم بردر گفتوگو با فارس عنوان شدانتشار اولين كتاب تأليفي و نظريهپردازي در زمينه عكاسي مستند
در گفتوگو با فارس عنوان شدانتشار اولين كتاب تأليفي و نظريهپردازي در زمينه عكاسي مستند علياكبر شيرژيان مؤلف كتاب عكاسي مستند از اين كتاب به عنوان اولين كتاب تأليفي نظريهپردازي در زمينه عكاسي مستند ياد كرد كه به تازگي در ايران منتشر شده است به گزارش خبرنگار هنرهاي تجسمي فارسنقد و بررسي «سنگ سلام» در باشگاه كتاب انقلاب
نقد و بررسي سنگ سلام در باشگاه كتاب انقلاب كتاب سنگ سلام نوشته محمدرضا بايرامي هفتم دي در باشگاه كتاب فرهنگسراي انقلاب اسلامي نقد و بررسي ميشود نقد و بررسي سنگ سلام در باشگاه كتاب انقلاب ايلنا كتاب سنگ سلام نوشته محمدرضا بايرامي نقد و بررسي ميشود به گزارش ايلنا دربه قلم «فرزين محبيپور» صورت ميگيرد:انتشار كتاب «فنون و نگارش طنز در ادبيات نمايشي» در آينده نزديك
به قلم فرزين محبيپور صورت ميگيرد انتشار كتاب فنون و نگارش طنز در ادبيات نمايشي در آينده نزديك مدير انتشارات ساقي از انتشار كتاب فنون و نگارش طنز در ادبيات نمايشي نوشته فرزين محبيپور در آينده نزديك خبر داد محمدحسين كريميپور مدير انتشارات ساقي در گفتوگو با خبرنگار كگزارش فارس از نخستين همايش «اسناد ملي»/2رجبي: رجال اهل قلم در تاريخ معاصر ايران معرفي ميشوند
گزارش فارس از نخستين همايش اسناد ملي 2رجبي رجال اهل قلم در تاريخ معاصر ايران معرفي ميشوند رئيس كتابخانه مجلس شوراي اسلامي از ديجيتال سازي اسناد مجلس سنا تا پايان سال جاري و معرفي رجال اهل قلم در تاريخ معاصر ايران خبر داد به گزارش خبرنگار كتاب و ادبيات باشگاه خبري فارس توانا-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها